Tieners - Gree haar natte snee

De hele nacht kon ik niet slapen. Ik dacht maar aan dat moment dat ik met mijn pik tussen haar benen zat. Dus ik moest nu naar Gré toe. Uit bad en even gauw met de tondeuse van mijn vader mijn zak kort geschoren. Met kloppend hart ging ik op pad en liep gelijk achterom. Ik keek de straat in of zijn auto weg was. De deur was echt open en ik stapte naar binnen.

“Kom maar naar boven, ik kom net uit bad”. riep Gré. Ik liep de trap op en ging naar haar kamer. Ze lag spiernaakt op bed waar ik toch wel van schrok. Ik wilde weg maar ze zei “Kom maar”. Ik bekeek haar zoals ze erbij lag. Ze leek nu nog magerder dan met haar kleren aan. Twee volle tieten met een platte buik en een verdikte kale venusheuvel. Mijn pik ging gelijk omhoog. “Kom maar hier”. Ze zag wel dat ik twijfelde. “Bekijk me maar even”. Ze tikte op het bed dat ik daar moest gaan zitten. God man wat was ze zo mooi, twee ronde borsten en dan dat kale kutje. Zat daar gister mijn pik in?

Ze deed haar benen wijd en trok mij naar haar toe. “Fijn dat je bent gekomen, ik heb de hele nacht aan je gedacht, ik ben niet droog geweest. Wil je soms eerst even mijn lijf zien? Ga je gang”. Mijn ogen dwaalden over haar heen en mijn pik werd steeds harder. Ik voelde haar hand over mijn kruis gaan. “Trek eens wat uit schat, zo knelt het maar”. Nou ik was zo uitgekleed. Mijn harde pik stond recht vooruit. Gré keek ernaar en ik zag de spanning bij haar ook toenemen. “Jongen, wat een mooie geile pik heb jij toch” en ze liet hem door haar hand glijden. Ik kon nu goed in haar kutje kijken en ze zei dat ik er met mijn vingers in moest gaan.

Mijn twee vingers gleden in twee dikke lippen en een half open kutje. “Ja zo en dan je vingers krom omhoog, dan voel je daar een ruw plekje, dat is mijn g-spotje”. Ik vingerde en ik zag haar kronkelen. Met mijn duim had ik haar klit beet, ik rolde die zacht tussen mijn vingers door. Ik zag haar kutje van binnen samenknijpen. “Oooh Jerry heerlijk, ga maar even door. Maar draai je eerst even om”.We lagen nu in standje 69 en ik voelde dat ze al snel mijn pik in haar mond nam. “Mmmmm wat ruik je lekker. Als je wilt mag je mij ook likken hoor. Doe maar gewoon wat jij wilt, ik vind alles lekker”. Nou voor het eerst aan zo’n kut te likken hield mij nog even tegen. Maar de geur was lekker en ik likte toch af en toe aan mijn vingers om te proeven. De smaak was goed en ik ging met mijn tong erheen. Op filmpjes had ik zo vaak gezien dat je het klitje moest likken. Het knopje glom tegen mij op en zachtjes bracht ik mijn tong erheen. Gré slaakte een zucht en drukte gelijk mijn mond er vol op. “Ja Jerry daar moet je zijn. Bef dat klitje maar lekker lang en af en toe met je tong erin”.

Ik begon het geil te vinden en met de lange halen van mijn tong door haar gleuf en over haar klit kwam Gré al snel klaar. “Ja ooooo man wat lekker, je bent goed, wat lik jij lekker”. Ik voelde hoe ze mij afsabbelde, mijn eikel kon niet meer paarser worden. De spanning op mijn pik stond op uitspuwen Ze voelde het zeker ook en zei “Nog niet klaarkomen hoor, dan stop ik wel even. Ga jij maar door met likken”. Gré lag wijdbeens, mijn tong flitste door haar kut. Ze kreeg het ene orgasme na het andere. Ze kraamde er allerlei geile dingen uit, “Oooo geile knul van mij”. Ik had zelf geen moment meer aan mijn pik gedacht waardoor de spanning afnam. Ze hield hem vast en af en toe liet ze haar vingers er langs gaan.

Ik befte door en ze drukte steeds meer haar kut tegen mijn mond aan. “Ooohhh Jerry wil jij zachtjes in mijn lippen bijten? Eerst naar binnen zuigen en dan zachtjes bijten, dat vind ik zo geil”. Ik zoog haar lippen mijn mond in en zachtjes beet ik in haar lippen. “Ja man ga doooor, verdomme wat maak jij mij geil zeg. Ik ga je zo neuken hoor als je dat doet”. Nou dat wilde ik wel. Ik slurpte haar lippen steeds mijn mond in en liet ze dan losschieten. “Wat doe je nu, ga door, vreet mijn kut maar op”. Dit was dus sex dacht ik bij mij zelf, lekker aan zo’n kut liggen zuigen.

Gré liet mijn pik los en draaide zich om. “Kom hier liggen” zei ze en ze liet mij op mijn rug liggen met mijn pik omhoog. Ze was knalrood en erg nerveus. Ze sloeg een been over mij heen en keek mij verward aan. “Jerry ik ga je nu eerst eens even lekker neuken. Zeg dat je het wil”. Zachtjes zette ze mijn pik tegen haar open kut aan. Eerst een paar streken met mijn pik door haar kut en toen voelde ik iets fijns . Warm en drijfnat gleed mijn pik erin. Ik zag hoe ze mij aankeek en zelf haar ogen sloot. Ze kreunde en diepe zuchten ontsnapten aan haar keel. Dieper en dieper duwde ze hem in haar kut. Tot mijn buik zat hij er in. Toen stopte ze even. Ze draaide iets en langzaam ging ze omhoog en naar onder. Alles plakte op mijn buik en bij elke beweging voelde ik het geil uit haar kut lopen. “Oohhh vind je het lekker schat?” “Ja Gré”. “Voel je hoe heet mijn kut is, met die jonge pik van jou erin? Ik ben de laatste twintig jaar niet zo klaar gekomen. Wist niet dat het nog bestond”.Ze neukte weer even en stopte toen tot mijn spijt. Ze ging op haar knieën en ik moest het op zijn hondjes doen. “Kom we gaan nu zo neuken”. “Ja Gré maar ik kom steeds bijna klaar hoor. Als ik kom moet ik hem er dan uit halen?” “Ben je gek man, ik krijg geen kindjes meer hoor, lekker volspuiten mijn hongerige kut. Als je nu komt zeg je het even. Maar wel goed diep in mijn kut rammen hoor, het mag wel iets harder”. Ze zat met haar kont omhoog en nu zag ik echt hoe groot zo’n kut toch nog is. Een groot gat en ik zag nu ook haar pisgaatje. Wat een mooi gezicht zeg. Ik zette mijn pik er tegen en het leek wel of ze hem er zo inzoog. Onder het erin duwen zag ik het geil naar buiten komen. Ik werd er alleen maar geiler van en ik pakte haar heupen en ramde mijn pik er nu diep in. “Jaaaa harder stoten schat, doe maar ruw hoor, mijn kut is niet van marsepein”.

Na enkele stoten kwam ik al “Ja Gré ik kom hoor”. “Ooohhh lekker, spuit maar vol, ik wil het voelen”. Met volle kracht spoot ik mijn zaad erin. Diep in haar liep ik leeg, ze kneep met haar kut de laatste druppels eruit. We zakten op bed en ik lag verlegen naast haar. Ze keek mij aan en vroeg hoe ik het had ervaren voor de eerste keer. “Lekker, heb ik het goed gedaan?” “Man je bent geweldig, ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen als met jou”. Zo praatten we nog wat en ik voelde dat ze haar hand om mijn slappe pik had. Met kleine stootjes kwam hij weer omhoog. Ze maakte hem nog harder en lachte naar mij. “Ik denk dat hij nog een keertje wil. Kom nu maar even op mij liggen”. Ik kroop tussen haar benen en zij streelde met mijn eikel over haar kut. “Dit vind ik zo geil” zei ze terwijl ze haar klit ermee bewerkte. “Kijk Jerry, zo doe je dat als voorspel”.

Ze duwde hem er een klein stukje in en dan weer door haar gleuf en over haar klit. “Moet je kijken als ik klaar kom hoe mijn kut open en dicht gaat. Dat is dat knijpen wat jij om je pik voelt. Dit mag je uren bij mij doen, daar word ik zo super geil van”. Ik zat met een opgezwollen lul half in haar kut en gleuf. “Als je nu weer klaar komt wil je het dan op mijn kut spuiten?” “Ja natuurlijk wil ik dat”. Ondertussen liet ze hem naar binnen glijden, diep het donkere gaatje in. Ze sloeg haar armen om mij heen tot op mijn billen en gaf het ritme aan hoe ik het moest doen. Ik zag haar mooie tieten maar had ze nog niet vast gehad. Ik ging op haar liggen en nam een tepel in mijn mond waar ik zachtjes op zoog. “Ooohh jij kleine geile beer, wat doe je nu toch weer? Jij doet nog meer dan die kerel van mij”.

Ik had die tepel in mijn mond en ik voelde haar met haar kut om mijn lul draaien. Niet te wild maar lekker zachtjes voelde ik mijn pik van binnen overal tegenaan komen. Ineens keek ze mij aan en begon te kreunen. “Ja zuig harder oooo man ik ga gruwelijk klaarkomen”. Met twee benen om mij heen en met haar handen erbij trok ze me zo vast op haar kut dat ik geen kant op kon. Met tranen in haar ogen smeekte ze mij om nog harder te neuken. “Ooohhh rammen maar, kom op ram mijn kut maar blauw geile beer”. “Ja Gré ik kom nu ook”. “Nou toe dan neuk me harder” en ik bonkte op haar kut. Nu voelde ik het omhoog komen en ik wilde hem eruit halen om op haar kut te spuiten. Maar ze hield mij zo vast dat ik niet anders kon dan diep in haar spuiten.

“Spuiten, spuiten, spuit alles erin Jerry. God man wat ben jij geweldig, oooooooo”. Hier droomde ik altijd al van, niet wetende dat het zo lekker kon zijn. “Wat is die geile harde pik van jou toch super lekker”. We ploften allebei languit op bed. Mijn pik lag zielig op mijn dijbeen en ik zag hem slapper worden. Gré kuste mij en vroeg of het voor herhaling vatbaar was. “Ik wil wel” gaf ik haar te horen. “Dan gaan we nu even in bad, wie weet wat daar nog gebeurd” zei ze.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films