Familie - Spannend Antwerpen 1

“Pap, ik wil naar Antwerpen. Ik wil naar het MuhKA en naar het KMSKA”
“Huh”, antwoordde ik licht verstoord opkijkend van mijn telefoon.
“Het museum voor hedendaagse kunst en het museum voor schone kunsten. In Antwerpen”, lichtte ze toe.
“Okay. Ik zal eens kijken wanneer ik en je moeder tijd hebben”
“Nee, mama hoeft niet. Die is nu toch te druk bezig met haar nieuwe opdracht. Jij en ik. En dan misschien een nachtje daar blijven omdat het teveel is voor 1 dag”.
Deze meid uit 5 VWO had het allemaal goed op een rijtje. Twee weken later gingen we. Aanvankelijk onder protest van haar moeder, want die wilde ook mee, maar uiteindelijk toch maar samen omdat we niet snel een geschikte datum konden vinden om met z’n allen te gaan.
Vanwege het vak “Kunst” had ze 2 dagen vrij van school kunnen regelen, dus op dinsdag zaten we samen in de auto naar Antwerpen.
De lente was in volle gang en hoewel het nog geen zomer was, zat het weer mee. Geen jassen overdag nodig. Met twee kleine koffertjes op de achterbank reden we op de ring van Antwerpen. Lobke naast me in een strakke kokerjurk. Haar blote voeten, geheel tegen mijn zin in, op het dashboard. Ze lokte steelse blikken van menig mannelijke automobilist naast ons.
Allereerst naar ons hotel om de koffers af te zetten en alvast in te checken.
Ik had 2 kamers geboekt, verbonden met een tussendeur. De mensen die de vorige nacht in die kamers hadden geslapen, hadden echter besloten om langer te blijven. Het hotel wilde ons een kleine suite aanbieden, alleen zouden we dan wel bij elkaar op de kamer moeten slapen. Wel met twee eenpersoonsbedden. Ik twijfelde nog een beetje, maar naast me hoorde ik; “Prima”
De kamer was al beschikbaar en vanwege onze flexibiliteit mochten we de sleutel al hebben. De kamer was op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht over Antwerpen en hoog genoeg om te ontsnappen aan de herrie van het station en andere straat geluiden. De kamer had een groot raam richting de Schelde en in de verte konden we de kathedraal en de torentjes van het Steen zien.
Lobke gooide de gordijnen open en kwam naast me staan om van het uitzicht te genieten.
“Mooi he pap?”, klonk het bewonderend naast me.
Ze pakte mijn hand beet en legde die over haar schouder. Dit deed ze vaker dus het voelde onschuldig.
Na een tijdje zo gestaan te hebben, maakte ik me van haar los en liep de slaapkamer in. Op zich was het geen kleine ruimte, maar de bedden stonden redelijk dicht bij elkaar. Door de ombouw kon hier ook niet veel aan veranderd worden. Lobke kwam uit het zitkamer gedeelte en sprong op het bed. Haar jurkje kroop gevaarlijk omhoog terwijl ze sprong.
“Zo, dat wordt in elkaars gezicht snurken vannacht”, zei de ondeugend.
Ik pakte haar bij haar middel vast en stopte haar gespring. Haar jurk trok ik een beetje decent naar beneden, waarbij ik met mijn handen over haar strakke billen veegde.
“Heee, ouwe snoepert. Handen af van mijn billen!’, giechelde ze.
“Ik ga even thee zetten.”
“Is goed. Dan kleed ik me even om. Dit zit toch niet zo lekker als ik langer moet lopen”
Ik wilde haar privacy geven en wilde de kamer uitlopen. Lobke trok echter in een snelle beweging haar jurk uit en ik stond oog in oog met mijn dochter in alleen een bh-tje en een slip. Omdat ze mij de doorgang min of meer versperde, ging ik maar op het bed zitten om van het schouwspel te genieten.
Ze haalde een korte spijkerbroek met rafels uit haar koffer en trok deze aan. Ze draaide zich naar me toe en vroeg of het mooi stond.
“Prachtig”, zei ik terwijl ik geconfronteerd werd met een extreem sexy schepsel. Haar rode push-up bh maakte van haar kleine borsten nog heel wat.
Ze griste een wit t-shirt en een zwarte haltertop uit de koffer.
“Welke vind je leuker?”
“Dat witte t-shirt is wat saai, maar wel lekker neutraal. Die halter is veel sexier en gewaagder. Ik vraag me af of je je daar lekker in voelt. Daarnaast moet je dan ook je bh uit, want dat staat niet zo leuk op je diepe blote rug.”
“Okay”, antwoordde ze ontspannen en met een soepele beweging gooide ze haar bh uit.
De enkele seconden dat ik recht in de kleine puffy borstjes van mijn dochter staarde, duurden minuten in mijn hoofd. Ik merkte dat ik een rare mix van opgewondenheid en pure verrassing in me had.
Lobke trok snel de halter aan en kwam op mijn schoot zitten. In haar blik zag ik iets roofdier achtigs dus dit deed ze met opzet. Waarschijnlijk wilde ze checken of ik een erectie had gekregen van deze uitdagende daad van haar. Ze glimlachte schalks toen ze deze inderdaad door mijn broek kon voelen.
Ik besloot om niet de vermoorde onschuld te spelen en haar te confronteren met haar daden.
“Ja, dat komt door jou”, zei ik haar recht aankijkend en mijn pik even licht aanspannend.
“Mooi”, giechelde ze en ze sprong van mijn schoot.
“Thee?”, vroeg ze terwijl ze de zitkamer weer inliep.
“Nee, we gaan lekker even naar een goede koffietent”, antwoordde ik.
Mijn pik moest tot rust komen dus ik liep even de badkamer in om koud water over mijn polsen te laten lopen.

Tien minuten later stonden we op het perron van de ondergrondse te wachten op de tram naar het centrum. Al snel kwam er een tram en we konden samen een zitplaats bemachtigen. Lobke genoot van de dynamiek tussen de mensen die hier in Antwerpen anders was dan in Nederland. Na een paar haltes kwam onze overstap al in zicht. Plotseling viel de verlichting even uit en was het behoorlijk donker in de tram. Meteen voelde ik de hand van Lobke onder mijn rugzak op mijn schoot glijden. Zacht kneep ze even in mijn halfharde pik.
Het licht schoot weer aan en snel trok ze haar hand terug. Mijn pik in luttele ogenblikken weer op oorlogssterkte.
“Groenmarkt”, klonk het door de speakers.
“Hier moeten we toch uit?”, vroeg Lobke met haar meest onschuldige stem.
Met pijn en moeite wist ik me een beetje netjes uit het bankje te werken en met mijn rugzak voor mijn buik wist ik mijn paal redelijk goed te verbergen.
Op de roltrap naar boven draaide Lobke naar me toe. Ik keek haar diep, lichtjes verwijtend maar ook beregeil in haar ogen.
“Wat?”, vroeg ze zo mogelijk nog onschuldiger dan net in de tram.
“Wees voorzichtig met je daden. Soms kan je de gevolgen niet overzien”, waarschuwde ik haar.
“Dank je voor deze wijze les, vader”, grijnsde ze terug.
Na een straffe dubbele espresso en een korte wandeling naar het museum leek de rust weer terug te keren. In het museum liep Lobke keer op keer voor me uit, enthousiast foto’s makend van de kunstwerken. Soms bleef ze wat langer hangen bij abstracte installaties om daar wat schetsen van te maken. Af en toe kwam ze naast me lopen en greep ze mijn hand om zo verder te wandelen door het museum.
Halverwege besloten we om even een klein hapje te eten. In het restaurant kwam naast me zitten. Ze duwde haar heup tegen die van mij en samen keken we naar hoe de wereld aan ons voorbij trok. Ze kwam wel vaker naast me zitten op deze manier, maar door de twee eerdere incidenten kon ik me niet afsluiten voor mijn lustgevoelens. In mijn hoofd riep ik een mantra op waarbij ik telkens herhaalde dat het mijn dochter is die waarschijnlijk aan het experimenteren is met gevoelens die ze bij anderen niet zo goed durft te uiten. Laat dit voor wat het is.
“Reken jij even af?”, klonk het plotseling naast me. Ik was een beetje in mijn eigen mantra verzonken geraakt dus ik reageerde verschrikt.“Jezus, waar was jij?”, vroeg ze.
“Ik zat even aan werk te denken”, loog ik.
Terwijl ik afrekende trippelde Lobke alweer een andere zaal in.
De middag vorderde gestaag en rond vier uur hadden we het allemaal wel gezien. Langzaam wandelend langs de kaai gingen we terug naar het centrum.
We kwamen uiteindelijk terecht in de Cartoons. Een filmhuis waar ze nu toevallig een film over Rodin in de late middag voorstelling hadden. Uiteindelijk zaten we met 4 anderen in de zaal. Lobke en ik achterin de hoek weggestopt.
De film was nodeloos ingewikkeld, liep langzaam en zat boordevol naakt- en seksscènes. Gek genoeg besloot Lobke hierbij niet de sexuele spanning weer op te voeren. Ik had mijn arm over haar schouder gelegd en mijn hand rustte op haar rechterborst. Normaal zou ze mijn hand wel iets opzij geschoven hebben, maar ze liet me gaan. Ze legde haar hoofd om mijn schouder en liet haar linkerhand in mijn schoot rusten, vlak naast mijn pik. Af en toe kon ik hem niet rustig houden en begon hij zacht te kloppen. Ze gaf uiterlijk geen teken dat ze dit kon voelen, maar ik kon elke keer wel haar tepel voelen worden onder mijn hand.
Na de film haalden we twee pizza’s en gingen lekker op een bankje langs de Schelde zitten. Uitgebreid en luxe eten was niet iets waar ze van kon genieten, dus dat liet ik maar uit mijn hoofd.
“Hoe gaat de dag verder?”, vroeg ik na een tijdje.
“Weet niet. Misschien zo terug naar het hotel. Kan ik lekker even in bad.”
“We kunnen vanavond wel naar de Joker gaan. Dat is een comedy cafe. Misschien is er een optreden of een open microfoon avond.”
“Ja, leuk. Maar nu eerst terug naar onze suite!”
Lobke sprong op en samen liepen we terug naar de Groenplaats om daar de ondergrondse weer te pakken. Al snel zaten we weer in de tram terug richting Plantin. Onderweg viel aan aantal keer weer het licht uit, maar Lobke deed geen rare dingen meer. In voelde me enigszins gerust gesteld en ging er dan maar van uit dat haar acties gewoon het ontdekken van seksualiteit is bij iemand die ze vertrouwd. Diep van binnen was er ook een stemmetje dat zijn teleurstelling uitsprak.
Terug in onze suite ging Lobke zonder veel woorden vuil te maken meteen de badkamer in om het bad vol te laten lopen. Ondertussen zette ik thee. Na een paar minuten ging ik met een kop naar de badkamer. Ik klopte op de deur en vroeg of ze thee wilde. Ik verwachtte eigenlijk dat ze zou voorstellen dat ze die later wel zou drinken, maar ze nodigde me uit om de badkamer in te komen.
Ze lag diep onder water en keek me guitig aan. Het badschuim van het hotel was niet heel erg schuimig, dus ik kon een beetje de contouren van haar lichaam onderscheiden. Ik schoof een klein krukje bij en zette de thee daarop. Zelf ging ik op de dichte wc bril zitten.
“Heb je het naar je zin gehad”, vroeg ik
“Heel erg. Maar de dag is toch nog niet voorbij?”. Terwijl ze dit zei, keek ze me indringend aan. Ik had het idee dat ze onder water met haar handen aan haar poesje zat.
Ik kon moeilijk slikken en gaf haar gelijk.
“Waarom ga je niet lekker even douchen nu? Even de stad van je afspoelen. Voor het bad ben je toch te groot”
Ik stond te twijfelen. Ik ben altijd heel vrij geweest in mijn naaktheid en schaam me niet snel, maar de laatste jaren had ik me niet meer naakt aan mijn kinderen getoond. Niet omdat ik dat vervelend vond, maar meer omdat zij zelf min of meer aangaven dat niet prettig te vinden.
Ergens achter in mijn hoofd verstomde de mantra.
“Goed idee”, zei ik en begon me uit te kleden. Lobke schrok toch een beetje van mijn openheid waar ze zelf om gevraagd had en ze slaakte een klein zuchtje toen mijn pik uit mijn onderbroek wipte. Ik had geen erectie, maar hij was wel lekker gevuld en klaar voor actie als het nodig was.
Ik stapte de inloopdouche in. Een muurtje scheidde mij van mijn dochter en ze kon me niet meer zien. Alleen via de spiegel, maar die werd al snel ondoorzichtig van de aanslag. Ik overwoog om me af te trekken. Ik had veel opgekropte seksuele energie en het zou niet slecht zijn om daar gehoor aan te geven. Ik checkte of Lobke me echt niet kon zien en trok me snel naar een hoogtepunt. Het voelde niet bijzonder lekker, maar ik was erg opgelucht.
Nadat ik klaar was met douchen, griste ik een handdoek van het rek aan de muur en stapte met die handdoek om mijn middel de douche uit. Tot mijn verbazing was het bad leeg en Lobke verdwenen. Ik had met mijn ogen dicht staan masturberen. Ze zou me toch niet gezien hebben?
Ik stapte de slaapkamer in en zag Lobke daar op een handdoek op haar buik naakt op het bed liggen.
“Zo, lekker schoon en opgelucht?”, vroeg ze
Wat zou ze daar nou mee bedoelen? Ze had me vast betrapt.
“Nu mag je me lekker masseren”, stelde ze voor.
Thuis masseerde ik haar ook regelmatig, maar dan was ze niet naakt.
Ik pakte een kleinere handdoek en drapeerde die over haar billen. Ze had zelf een flesje olie meegenomen en die had ze in een glas met warm water gezet. Ik pakte het flesje en druppelde flink wat olie over haar rug. Ze rilde toch een beetje want het voelde toch koel aan op haar gloeiende huid.
Ik trok de handdoek wat strakker om mijn middel zodat ie niet zomaar zou afglijden en begon haar rug met lange halen stevig te kneden. Telkens kwamen er kreuntjes uit Lobke’s mond om aan te geven dat het haar aardig beroerde. Ik besteedde veel aandacht aan haar rug en probeerde zo relaxed mogelijk te doen. In mijn hoofd was het een chaos. Ik kon alleen maar denken aan alle vormen van sex met Lobke.
Na een tijdje trok ik het handdoekje van haar billen en druppelde olie vanaf haar kuiten langzaam naar haar mooie strakke, maar volle billen. Met beide handen masseerde ik haar benen van beneden naar boven waarbij ik vlakbij haar poesje afboog naar haar billen. Dit hield ik een tijdje vol, inmiddels overweldigd met een nieuwe harde pik. Ik was gestopt met haar benen en ging los op haar billen. Dit vond ze erg fijn. Voor het eerst protesteerde ze niet als ik haar billen aanraakte. Op een gegeven moment was ik zo enthousiast bezig, dat ik per ongeluk met mijn duimen over het sterretje van haar anus bewoog. Ik schrok van mezelf en van het kreetje dat Lobke uit slaakte. Lichamelijk reageerde ze echter anders dan ik verwacht had. Ze deed haar benen een beetje uit elkaar en ze kantelde haar bekken een beetje waardoor haar kontje omhoog kwam. Ik had nu plotseling vol zicht op haar kutje tussen haar benen.
Alsof ik gek was, ging ik verder met kneden, maar nu gleed ik telkens met mijn handen naar beneden. Ik gleed keer op keer met mijn vingers langs haar kutje, voorzichtig langs haar buitenste schaamlippen en door haar schaamharen. Ik was op mijn knieën naast het bed gaan zitten om wat meer in balans te zijn. Terwijl ik bezig was mijn eigen dochter op te geilen, zag ik haar hand langzaam van het bed in mijn schoot glijden. Ze greep mijn handdoek en trok deze weg. Daar zat ik dan. Naakt en met een joekel van een stijve. Ondanks mijn orgasme van een kwartiertje geleden, was ik al weer helemaal gebruiksklaar.
Zonder naar mij te kijken pakte ze mijn paal beet en begon zachtjes te bewegen. Ik antwoordde hierop door mijn vingers niet meer langs haar kutje te laten glijden, maar er doorheen. Nu kreunde Lobke harder en duwde haar billen nog meer de lucht in door op haar knieën te leunen. Hierdoor kon ik alleen niet zo goed meer bij haar en ik moest opstaan om verder te kunnen.“We kunnen nu stoppen”, stelde ik haar voor
“Nee”, antwoordde ze terwijl ze zich op haar rug draaide. Ze ging met haar benen wijd liggen en bood zich aan me aan.
“Doorgaan. Leer me alles wat ik moet weten”
Ik stond daar rechtop mijn mijn stijve paal recht vooruit en mijn dochter met haar benen wijd onder me. Dit was een hele rare situatie, maar ik besloot er nu vol voor te gaan.
“Okay. Als je wilt stoppen, zeg je het woord zomerstorm. Zolang je dit niet zegt, ga ik je alles leren en laten mee maken wat ik weet.”
Ik pakte haar bij haar middel en trok haar een beetje naar het voeteneind van het bed. Ik liet haar voeten op de rand van het bed staan en duwde haar dijen uiteen. Ik kon langzaam en lief, of vol in de aanval. Ik keek naar Lobke's gezicht en zag dat ze vuurrood van geilheid was, dus het werd de aanval.
Ik boog voorover en bracht mijn gezicht naar haar poesje. Ik rook de zilte geiligheid tussen haar benen en zonder nog na te denken duwde ik mijn lippen op haar klitje die volkomen toegankelijk uit haar geile kutje omhoog stak. Lobke slaakte een ingehouden gilletje. Ik haalde mijn mond weer weg, maar Lobke duwde me terug.
“Fuck, laat me komen. Ik ben de hele dag al zo geil”, klonk het ineens erg volwassen uit haar mond.
Ik begon rustig op haar klitje te zuigen en te likken. Met mijn twee duimen bewoog ik tussen de natte schaamlippen heen en weer en toen ik voorzichtig een duim naar binnen duwde in haar poesje, hoorde ik een vloek van opluchting boven mijn hoofd. Ze was al heel ver en had niet zoveel meer nodig. Afwisselend liet ik mijn duimen om en om in en uit haar grotje glijden. Haar ademhaling stokte ineens en ik voelde hoe ze aanspande. Ik zoog iets harder aan haar klit en duwde plots allebei mijn duimen naar binnen. Ik had het goed aangevoeld, want met een grom en een lichamelijke explosie kwam ze klaar. Ik voelde hoe er een klein beetje geil mijn mond in werd gespoten. Ik probeerde haar orgasme wat te verlengen door bij iedere verkramping van haar lichaam, mijn duimen weer in haar kutje te duwen. Na 30 seconden kwam ze weer tot rust. Ik kuste haar klitje nog een keer lief en haalde mijn duimen uit haar poesje.
Ik pakte snel het dekbed van mijn bed en legde dat over haar heen. Ze lag een beetje te rillen en ik wilde niet dat ze het koud kreeg. Snel kroop ik naast haar en begon haar haar te strelen. Voorzichtig boog ik voorover om haar te kussen. Raar, maar dit leek een grotere stap dan aan haar kutje likken. Lobke zag wat ik deed en beantwoorde gelukkig snel mijn toenadering en we raakten in een innige tongzoen.
“Poeh, smaak ik zo?”, vroeg ze nadat ze haar mond van de mijne had losgemaakt.
“Ja, en zo smaak ik”
Ik haalde onder de dekens een wijsvinger over mijn eikel en stopte die in haar mond. Eventuele opbloeiende romantiek maakte direct weer plaats voor geile sexualiteit.
Zonder blikken of blozen zoog ze aan mijn vinger.
“Gekke smaak. Niet lekker, maar ook niet vies. Beetje bitter zout”
“Was het lekker wat ik net deed?”, vroeg ik ondertussen.
Lobke gleed met haar hand naar mijn pik en begon over mijn kletsnatte eikel te wrijven.
“Ja, heel lekker. Maar dit was toch maar het begin he?”
Ze sloeg de deken weg en keek naar beneden naar mijn harde glinsterende lul.
“Ben jij ook al klaargekomen?”, vroeg ze
“Nee, dat is voorvocht”
Ze haalde een druppel van mijn lul en liet die aan haar vingertopje voor haar ogen bengelen.
“Dit is helemaal doorzichtig. Zaad is toch wit?”
“Dit is geen zaad. Dit is geil. Dat maak ik om je makkelijk te kunnen neuken. Je hebt zoiets toch ook in je poes”
Ik gleed op mijn beurt tussen haar benen, die ze direct gewillig voor me opende. Ondertussen likte ze mijn geil op.
“Mmm, nu wordt het al wat lekkerder”
Ik deed hetzelfde met het geil wat ik uit haar kutje haalde. Lobke moest hierdoor erg lachen.
Ze ging rechtop zitten en vroeg wat we nu verder moesten doen.
“Wat wil je? Wil je alles over je eigen lichaam leren of wil je ook over mijn lichaam leren”, vroeg ik haar.
“Alles.”, antwoordde ze.
Ze boog zich voorover en dook met haar mond op mijn lul. Ze begon furieus te zuigen, wat na een aantal seconden al iets te heftig voor me werd. Gelukkig luisterde ze goed naar mijn aanwijzingen en na een paar minuten lag ze me heerlijk te pijpen.
Hoewel ik nog niet zo lang geleden al klaar gekomen was, begon het toch heel snel te borrelen diep in mijn ballen.
“Als je zo doorgaat, spuit ik heel rap je mond vol”
“Dat wil ik niet”, zei ze terwijl ze mijn pik uit haar mond liet glijden.
“Ik wil je wel nog een keertje zien komen”, zei ze schalks.
De feeks had me dus onder de douche gezien.
“Hoe?”, vroeg ik
“Huh, hoe bedoel je?”
“Laat maar”, zei ik en ik sprong van het bed. Ik trok Lobke naar de rand van het bed en liet haar daarop zitten. Zelf ging ik voor haar staan en trok mezelf vlak voor haar gezicht af.
“Net als in porno films?”, vroeg ze
Op dat moment begon ik te spuiten. De eerste straal raakte haar kin, en snel mikte ik naar beneden om de rest van mijn zaad in dikke klodders op haar tietjes te spuiten.
Ik kwam harder, langer en veel meer dan net onder de douche. Ik kon zien hoe Lobke een enorme kwak van mijn zaad op haar onderlip en kin had en dat er zes dikke stralen over haar tietjes druipten.
Omdat deze naar beneden lekten in de richting van haar poes, veegde ik die snel weg met een handdoek. Ik wilde haar niet zwanger maken.
Lobke dipte haar vinger in het geil op haar gezicht en keek ook hier weer zeer geïntrigeerd naar.
“Dit is dus sperma. Dit is wel wit”, zei ze en ze likte haar vinger af.
“Oh, dit is minder zout en meer bitter.”
Nog voor ik haar gezicht schoon kon maken, likte ze het zaad van haar lippen en kin en slikte het door.
“Dat hoef je niet te doen hoor. In pornofilms is de werkelijkheid anders dan wanneer je het zelf doet”, probeerde ik haar te leren“Ik wil dit”, was haar korte antwoord.
“Gaan we straks neuken?”, vroeg ze na een paar minuten te hebben nagegloeid.
“Dan moeten we eerst condooms op de kop tikken”
“Ik ben al een tijdje aan de pil”
“Dan nog is het goed om te leren neuken met een condoom. Ik weet misschien wel zeker dat ik geen SOA heb, maar daar mag je eigenlijk nooit van uit gaan”
“Jij neukt toch alleen met mama”, vroeg ze
“Tot vandaag wel ja”
“Nou dan vertrouw ik je en dan mag je me zo neuken”
Lobke was ondertussen weer zachtjes met mijn lul aan het spelen. Ik voelde nu wel een lichte onaangename pijn nu ik voor de derde keer in een half uur naar volle wasdom moest komen. Toch maakte de verrassend vaardige vingers van mijn dochter veel goed.
“Weet je zeker dat dit de eerste keer is? Je bent aardig bedreven”, vroeg ik haar
“Ik kijk heel vaak pornofilmpjes enzo, misschien heb ik daar het een en ander van geleerd”
Mijn lul werd al snel weer stijf en de laatste restjes zaad druppelde van mijn eikel. Lobke zag dit en zoog ze snel op. Trots en met een grote glimlach toonde ze me het zaad op haar tong, slikte het door en toonde weer trots haar lege tong. Ze had zeker heel goed opgelet op internet.
Toen ze zag dat ik inmiddels weer stijf genoeg was, ging ze op handen en knieen zitten. Ze duwde haar rug een beetje naar beneden en haar kontje omhoog zodat haar kutje vol toegankelijk naar achteren stak.
“Nu ga je me neuken”, zei ze streng.
Ik sperde met beide handen haar kutje open en duwde voorzichtig mijn dikke lul tegen haar opening. Ik twijfelde even. Ik ben niet lang, maar wel redelijk dik, en ik kreeg even het gevoel dat dit jonge kutje dit nog niet zo goed aan kon. Voor ik bedenkingen kon hebben, duwde Lobke haar kutje naar achteren en slipte ik nog verrassend makkelijk naar binnen. Gelukkig waren we allebei zo geil dat alles op dit moment mee werkte.
Ik had nog nooit een meisje ontmaagd dus ik duwde zachtjes, millimeter voor millimeter mijn lul naar binnen. Dit ging Lobke weer te langzaam. Ze gooide haar hele lichaam naar achteren. Mijn lul vloog bijna helemaal naar binnen en ik voelde iets van weerstand tegen mijn eikel dat eigenlijk meteen knapte.
“Auw, godver”, hoorde ik Lobke zeggen.
Ik wilde mijn lul terug trekken, maar Lobke zei dat ik door moest gaan. Ik ging daarop over op een rustig, maar diep ritme en bij iedere stoot hoorde ik haar pijn steeds meer overgaan in genot. Op een gegeven moment had ik een lekker tempo te pakken en kwam Lobke met haar hand naar achteren om zich te vingeren. Niet heel snel daarna kwam ze klaar.
Ik probeerde haar orgastische ritme te volgen met mijn stoot ritme. Dit ging goed, want ze bleef klaar komen. Na bijna een minuut zakte ze in elkaar. Ik haalde mijn lul uit haar kutje en zag dat er een klein beetje bloed op zat. Met de handdoek veegde ik dit eraf voor Lobke dit kon zien.
Ik ging weer naast haar liggen en bood mijn schouder aan. Ze ging erop liggen en begon heel even te huilen.
“Ik kan me niet voorstellen dat het bij een onervaren jongen er net zo lekker aan toe gaat de eerste keer”, snikte ze met een gelukzalige ondertoon.
“Je bent niet in me klaargekomen toch?”, vroeg ze na een paar minuten
“Ik ben ook geen achttien meer. Bij mij duurt het bij de derde keer wel even”
“Misschien als we het zo doen?”, vroeg ze terwijl ze omhoog kwam. Ze ging wijdbeens over me heen zitten en liet haar kutje over mijn pik glijden. Waar ik het uithoudingsvermogen vandaan haalde weet ik niet, maar hij was nog stijf genoeg om bij haar naar binnen te dringen. Ik voelde het bloed al weer vol mijn pik in lopen, dus nog voor Lobke kon neuken, was ik alweer hard als een steen.
Trots rechtop zittend bereed ze mijn lul alsof ze nog nooit anders gedaan had. Ik ging volledig tot de wortel haar kut in en stootte telkens zacht tegen haar baarmoedermond.
“God, wat is je piemel dik. God wat is dit lekker zeg”.
Ik pakte haar borsten beet en ging op onderzoek naar wat ze hierbij het lekkerst vond. Toen ik met mijn vlakke handen zachte cirkeltjes draaide over haar harde tepels, merkte ik dat dit haar erg beroerde. Haar hand daalde meteen naar haar kutje om zichzelf te vingeren. Zou ze nou alweer klaar gaan komen?
Plots voelde ik een stroom van heet vocht langs mijn pik lopen en klapte Lobke dubbel op mijn borst. Omdat zij nu de touwtjes in handen had, kon ik niet veel doen om het schokken te begeleiden. Korter, maar veel heftiger was het nu. Ze kwam nu meer zoals een man dat zou doen, inclusief de vrouwelijke varianten van spuiten.
Ze richtte zich al heel snel weer op en ging gewoon door met neuken alsof er niets was gebeurd.
“Jij moet me nu volspuiten. Ik ga je net zolang neuken tot ik je zaad voel”.
Ik genoot met volle teugen, maar ik had het idee dat het toch nog wel even kon duren.
“Als jij keer op keer kunt klaarkomen en door kunt gaan, dan moet dat wel lukken denk ik”, beantwoorde ik haar.
Ik kneep redelijk hard in haar keiharde tepels en zonder waarschuwing kwam ze weer.
Dit was wel heel geil.
Ik was erg toe aan mijn derde zaadlozing, dus nadat ze voor een tweede keer op mijn schoot was gekomen, kroop ik onder haar vandaan en naam haar weer op zijn hondjes.
Ik voelde dat het nu niet meer zolang zou duren. Ik stootte zo diep en zo snel als ze me toestond en al snel knalde het zaad wederom keihard mijn lul uit, diep haar kutje in.
Blijkbaar kon ze dit voelen, want ook Lobke klapte in een kort, maar hevig orgasme.
Toen ik uiteindelijk mijn druipende lul uit haar kutje haalde zakte ze totaal kapot in elkaar op bed.
Ik kroop naast haar en begon haar furieus te tongen.
“Zo, ben je nu dan even klaar”, vroeg ik haar
“Nee, we zijn net pas begonnen”, hijgde ze half high en geil in mijn gezicht.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films