Plassex verhalen - Na de brand

Bezweet en nerveus keek ik naar de brandweerwagens die voor mijn woning stonden terwijl ik met de commandant aan het praten was over de brand in mijn woning.
De brandweermannen liepen in en uit terwijl ondertussen de slangen werden ingerold.
Een uur later waren ze weg en stond ik nog met de buren te praten over het gebeuren.
“Enfin, dat heb ik ook eens meegemaakt en nu maar eens kijken wat er aan schade is” gaf ik aan terwijl ik wist dat een groot gedeelte van de bovenverdieping was uitgebrand.
Met enkele buren en mijn buurvrouw liep ik naar binnen voor inspectie en voelde de hand van Charide op mijn arm.
In een niet te missen Surinaams accent deelde ze mijn zorgen en was, net als ik, zichtbaar onder de indruk van het gebeuren.
“Wel wel! Dat is dus niets meer voorlopig. Dat wordt een hotelletje” sprak ik terwijl ik wat persoonlijke spullen bij elkaar pakte.

“Ik ga je helpen buurman” sprak Charide en hielp mee met het sorteren van de spullen uit de kasten om die in de gang te zetten.
Andere buren verplaatste ze naar beneden dat vergeven was van waterschade.De resterende uren in de middag en avond werden mijn spullen in de schuur van Charide ondergebracht en mijn kleding verdween in de wasmachine.

“En nu gaan we stoppen en eten buurman” sprak Charide vermoeid. “Je gaat je deur afsluiten en ik ga onder de douche. Als je terugkomt kan jij douchen en kunnen we eten” ging ze verder en vertrok ik nog even naar mijn woning.
Nadat ik was teruggekeerd hoorde ik de douche boven en bleef maar even in de keuken staan om niet met vervuilde kleding op de bank te gaan zitten maar knoopte wel alvast mijn overhemd los en maakte de ceintuur van mijn broek los; beiden klaar om gewassen te worden.
Ook haar woning stonk naar de brandlucht.

Toen ze onder de douche vandaan kwam had ze haar badjas aangetrokken en sprak me moederlijk toe om me daarna te verwijzen naar de badkamer.
Het warme water stroomde over mijn lichaam toen ik Charide hoorde zeggen dat ze een badjas had klaargelegd en uit de schuur een boxer had gepakt.
“Het ligt klaar op de gang buurman!” hoorde ik haar zeggen.

10 minuten later stond ik me af te drogen, kleedde me aan en ging naar beneden waar ze al druk bezig in de keuken.

“Buurman, ik heb er over nagedacht maar ik moet je kleding vaker wassen om die geur eruit te halen. Lukken zal het alleen niet echt! Verder stel ik voor dat je de komende tijd hier slaapt want naar een hotel gaan is niet nodig en daarbij vindt ik het gezellig want we kennen elkaar al jaren maar echt kennen doe ik je niet dus……” stelde ze voor.
“Als je het echt niet erg vindt dan graag natuurlijk. Een hotelkamer is ook niets” sprak ik uit ervaring terwijl ik mijn werkgever belde om het verhaal uit te leggen en meteen mijn vrije dagen op te nemen.
Na het telefoongesprek ging ik weer naar Charide en hielp haar mee met het eten maar werd resoluut terugverwezen naar de bank.
“Ik maak het eten klaar en jij gaat maar even zitten” gaf ze met een stralende lach aan waarop ik me aan de keukentafel terugtrok en haar het eten zag bereiden.
Mijn hoofd stond nu even niet naar discussie en bleef rustig zitten nadenken en kijken naar mijn buurvrouw.

Na het eten gingen we in de bank zitten om tv te kijken, beiden nog steeds onder de indruk van de ravage in mijn woning en spraken daar de hele avond over.

Halverwege de avond werd door Charide mijn slaapkamer gereed gemaakt en werd de was uit de droger gehaald en opgevouwen.
“Laat dat opvouwen maar zitten Charide, dat doe ik nooit en dat hoeft nu dus ook niet” lachte ik en pakte de broek uit haar handen.
“Jij moet er verzorgd uitzien dus ik ga strijken en vouwen. Jij gaat zitten en bemoei je niet met wat ik doe” lachte ze terug.
“Ik help je juist. Maar strijken is helemaal niet nodig’ gaf ik aan.
“Strijken is wel nodig. Je moet er verzorgd uitzien” bleef ze volhouden en ik merkte dat elk verzet zinloos was en moest beamen dat het wasgoed tot in de puntjes werd verzorgd.
Aan het eind van de avond besloot ik maar naar bed te gaan en gaf Charide een kus en gaf aan dat ik haar hulp meer dan waardeerde.
In mijn bed hoorde ik de huiselijke geluiden van Charide en viel niet veel later in slaap.

De volgende ochtend opstaan en naar beneden waar Charide gelukkig was.
Om nu meteen al in de kastjes van anderen te duiken en koffie te maken was niet mijn stijl.
Meteen stond Charide op om koffie te zetten.
“Ga zitten en ontspan” gaf ze aan en had me door.
“Mag ik even wennen aan jouw ochtendrituelen. Ik ben al blij dat je wakker bent zodat ik koffie kan drinken” lachte ik haar toe.
“Je gaat niet weer opnieuw beginnen hoor. Wat je wilt pakken pak je maar” gaf ze aan en dat bracht me meteen op ideeën maar hield elke opmerking voor me.
Niet veel later zaten we aan de koffie en werd door mij gedacht aan mijn dagindeling, de verzekering, mijn huis, het schoonmaken enz.

“Je moet alles maar regelen vandaag dus blijf nu maar binnen, het weer is slecht en mijn moeder komt straks dus we gaan rust nemen” hoorde ik haar zeggen en keek haar dankbaar aan toen de 2e kop koffie voor me werd neergezet.
“Ik ga straks op mijn kamer zitten. Dan kan je rustig met je moeder zijn!’ gaf ik aan maar dat werd verworpen.
“Jij gaat hier gewoon leven zolang je woning niet gereed is en als ik bezoek krijg kan je er gewoon bijzitten” legde ze uit en niet veel later maakte ik officieel kennis met haar moeder.
De dagen gleden voorbij en ondertussen was ik weer geheel tot rust gekomen en had me neergelegd dat mijn woning een ravage was terwijl die ondertussen door een bedrijf onder handen werd genomen.
Daar waar mogelijk hielp ik in mijn huis en veelvuldig probeerde Charide keer op keer mijn wasgoed te wassen om de rookgeur eruit te krijgen.
“Ik ga kleding kopen, ga je mee met me? Ik wil die kleding weggooien. Dit blijkt zinloos” gaf ik aan.
“Oké, we gaan shoppen” lachte Charide en na 20 minuten vertrokken we om op tijd thuis te zijn voor haar moeder ik dan weer zou ontmoeten.
Kleding werd bekeken, adviezen nam ik aan en met trots liep ik samen met haar terug naar de auto, net op tijd voor haar moeder.

Bij aankomst van haar moeder nam ik haar jas aan terwijl ze daarna doorliep naar de kamer zodat ik haar volgde.

“Je hebt het slechter kunnen treffen. Het is wel een heer” gaf haar moeder aan.
“Ik ken hem al jaren dus wees maar niet ongerust. Er is niets aan de hand” lachte Charide die me meteen opnieuw uitlegde dat ze haar dochter niet graag met een vreemde man in haar huis zag.

“Ik ben er al 1 week en Charide mag uitleggen dat ik me gedragen heb. Dus u hoeft zich nergens ongerust over te maken!” verdedigde ik me.
“Maar je begrijpt me dus goed!” was haar antwoord.
“Jawel Ma” lachte ik.
“Zie je wel Charide, zo gaat het met die mannen. Hij noemt me nu al Ma!” gaf haar moeder bedenkelijk te kennen zodat ik wist dat cultuurverschillen en persoonlijke houding een gevaarlijk onderwerp zouden kunnen zijn in deze situatie.

De dag verstreek en de houding van Ma werd steeds makkelijker en vertrok na het eten.

“Ik ben nu wel moe” riep Charide vanuit de WC naar me.
Ik stond op en liep naar de hal. “Dat wordt dan een avondje vroeg naar bed” antwoorde ik terwijl ik haar hoorde plassen.
Na zoveel dagen zonder enige vorm van sexuele activiteiten merkte ik dat het me opwond om haar zo te horen.
“Misschien. Maar ben bang dat ik dan vannacht wakker wordt en niet meer kan slapen” ging Charide verder zodat het gesprek op de gang- en in de WC verder ging.
Even later hoorde ik het toilet doorspoelen, trok me discreet terug in de kamer en kwam ze weer binnen.
“Vanavond dan maar extra rust en anders doe je maar even je ogen dicht hier op de bank” adviseerde ik haar.
“Ik ga mijn badjas aandoen” gaf ik als hint en liep naar boven om me om te kleden en bedacht me dat ik mijn boxer wel uit kon laten.Niet veel later zat ik weer in de kamer op de bank en keek tv toen ook Charide in haar badjas terugkwam.
“Dat zit een stuk makkelijker” lachte ze en zakte onderuit op de bank.
“Zo is het maar net” gaf ik aan en keek hoe haar badjas iets bij haar borsten openstond.
Ik begon, nu ik het geile gevoel weer had ervaren na al die dagen, eigenlijk mezelf op te winden, zakte er ook iets verder onderuit en legde mijn handen op mijn schoot.
Terwijl we tv keken werd er soms gesproken en had ook Charide haar handen op haar schoot zodat we samen min of meer in dezelfde houding op de bank zaten.
“Ik kom op deze manier toch helemaal tot rust” sprak Charide loom en keek me even aan.
Ik hield even mijn hand stil en keek haar aan.
“Dit is heerlijk om zo ontspannen te zitten. Maar dat komt ook omdat die knellende kleding nu uit is” antwoorde ik terwijl ik voelde dat mijn lul, waarin ik de laatste 10 minuten kneep of voorzichtig aftrok hard overeind stond zodat ik genoodzaakt was deze te camoufleren.
Charide keek me even met een lach aan en draaide zich lekker in de bank en keek weer naar de tv.
Ik begon weer zachtjes met mijn lul te spelen en weer kwamen de geile gevoelens sterk naar voren waarbij ik vaak naar Charide keek.
Ik zag hoe ze langzaam haar vingers bewoog in haar schoot en kwam tot het besef dat ze mogelijk haar vingers over haar kutje liet glijden.
Het was nu geen tv kijken meer voor me en pakte mijn harde lul steviger vast waardoor ik meer druk op mijn eikel kon zetten en lette vooral op de vingers van Charide.
Ook haar tepels verraadde haar gevoelens want die drukten hard in haar badjas.

Terwijl Charide tv keek was ze met haar hand in haar badjas gegleden en streelden haar vingertoppen haar kutje en hoorde ik haar wat zwaarder ademhalen.
Hierdoor aangemoedigd gleed ook ik onder mijn badjas en nam mijn harde lul in mijn hand en trok me, kijkend naar Charide langzaam af, bang om dit “samenspel” te verstoren.
Af en toe kneep Charide haar ogen dicht terwijl haar vingers in een constant tempo onder haar badjas doorgingen.
Hierdoor aangemoedigd kneep ik af en toe in mijn lul en trok me iets harder af en plaatste mijn benen iets verder uit elkaar.
Samen zaten we ongezien op de bank te masturberen.
Wanneer Charide weer wat zei hielden we samen op en keken elkaar aan om antwoord te geven en gingen daarna weer verder.
“Ik voel de vermoeidheid uit mijn lichaam glijden” sprak ze zachtjes zonder haar ogen van de tv te halen.
“Het is gewoon fijn om zo ontspannen te zitten Char” antwoorde ik net zo zachtjes en keek naar de tv terwijl ik me bewust was dat ze haar hoofd iets had omgedraaid en naar mijn hand keek.
Weer keek ze naar de tv en deed haar benen iets uit elkaar en schoof haar hand verder onder haar badjas en zag ik hoe haar hand rustig bewoog.
Af en toe pakte ik mijn lul beter vast en speelde er mee omdat ik met de minuut geiler werd en moest af en toe mijn badjas weer iets goedleggen omdat die steeds openviel en mijn lul zichtbaar werd.
Maar ook bij Charide viel haar badjas verder open en kon ik zien dat ze haar vingers over haar lipjes liet glijden zodat ik nu zwijgend naar haar zat te kijken terwijl ik mezelf zo geil mogelijk masturbeerde in deze gegeven omstandigheden.
Ook Charide keek nu wat vaker naar me zodat we beiden bewust waren waar we mee bezig waren.
Toen mijn badjas weer openviel liet ik hem open en speelde nu openlijk met mijn lul en ook mijn ballen terwijl ik naar Charide keek.
Charide deed haar benen verder uit elkaar en trok haar been iets op en drukte die tegen de rugleuning van de bank en verplaatste haar hand zodat ze nu met haar vingers ook dieper haar kutje in kon glijden.
Haar badjas gleed open en was ik getuige hoe Charide met zichzelf speelde en met 1 hand over haar borsten gleed, knijpend in haar tepels.
Terwijl ik me aftrok hoorde ik het geluid van mijn armband en genoot van het zicht op Charide die me even aankeek en glimlachte.
Rustig trok gleed haar hand over haar borsten en viel haar badjas verder open zodat ik eindelijk haar borsten en tepels zag die ze, mij aankijkend masseerde.
Langzaam liet ik mijn hand over de hele lengte van mijn lul gaan en hield die stevig vast toen ze haar ogen op mijn lul richtte en de druk op haar kutje verhoogde.
Opeens hoorde ik haar kutje soppen en kwamen de eerste geile geuren in mijn neus terecht en deed mijn benen weer verder uit elkaar zodat mijn hele badjas openviel en Charide op haar gemak kon kijken.
Toen ze haar ceintuur losknoopte en haar benen verder uit elkaar plaatste zag ik haar vingers over haar klitje glijden waarbij we elkaar aankeken.
Haar borsten en kutje bloot, beiden bewerkt door haar vingers. Haar benen ver uit elkaar.

Rustig zaten we samen te genieten van ons spel en beiden keken naar elkaar zodat het niet anders kon dan dat we elkaar sexueel zaten op te winden zonder aan elkaar te komen.
De ademhaling werd zwaarder en begon ik zachtjes te kreunen.
“Ik kan vanaf hier zien hoe het zaad uit je eikel loopt” kreunde Charide die nu met 2 handen tussen haar benen zat.
“Heerlijk is het om je zo te zien Char.!” gaf ik aan en toonde haar mijn harde, recht vooruitstaande lul.
“Het is 1 week geleden dat ik mezelf heb klaargemaakt” kreunde ze terwijl ze naar haar vingers keek.
“De avond voor de brand heb ik mezelf nog afgetrokken. Daarna niet meer maar ik merk dat de spanning vanavond toch wel erg groot was” lachte ik zachtjes, kijkend naar haar vingers die haar kutje in en uitgleden.
“Mijn klitje is keihard en gevoelig” kreunde ze en opende met de vingers van beide handen haar kutje en toonde me haar harde, bloeddoorlopend klitje.
Het zacht roze vlees stak schitterend af tegen haar bruine huidskleur.

“Vind je dit fijn om dat zo samen te beleven en te doen” vroeg ik fluisterend.
“Dit is toch zo lekker ontspannen” gaf ze toe en drong met 2 vingers diep in haar kutje terwijl ze haar ogen had gericht op mijn lul die ik haar weer toonde.

Opeens stopte Charide en stond op en vroeg of ik koffie wilde hebben.
Ze onderbrak haar spel en haalde me uit mijn concentratie.
“Ja, een kop koffie is wel lekker, zal ik het zetten?” bood ik aan maar Charide trok haar badjas uit, gooide die op de bank en liep naar de keuken.
Ik keek tegen haar billen toen ze de kamer uitliep.

Meteen stond ik op en liep ook naar de keuken waar ik op een keukenstoel ging zitten om naar haar te kijken.
“Wat ben je mooi Charide” bevestigde ik hetgeen ik constateerde.
“Waar ben ik mee bezig?” lachte ze terwijl de koffie bijna klaar was.
“Zo te merken hadden we het samen nodig” gaf ik aan, hopend dat we straks samen verder zouden gaan.
“Kom eens van die stoel af!” vroeg Charide, zette de 2 beters koffie op tafel en toen ik stond ging zij op de stoel zitten, legde haar handen op mijn heupen en draaide me een slag om zodat ik voor haar stond en gaf me mijn koffie.
“Ik wil even rustig kijken als je je aftrekt” gaf ze aan en legde mijn hand op mijn lul die meteen weer verstijfde.
Beiden met koffie in ons hand keken naar mijn hand die weer langzaam over mijn lul gleed nu vlak voor haar ogen.
Charide zag hoe het zaad mijn uit mijn eikel liep wat ik meteen over mijn lul smeerde. Een geile lucht drong door in onze neus en nu hoorden we ook het soppend geluid van mijn lul in een doodstille keuken.
Genietend en geil masturbeerde ik voor haar en keek haar met een glimlach aan wanneer ze in mijn ogen keek.
“Lekker?” vroeg ze slechts wat ik niet anders dan beamen kon.

“Hiervan kan ik genieten” gaf ze te kennen.
“Je mag genieten Char. Kijk dan maar op je gemak maar als ik eerlijk ben kan ik het niet meer zolang volhouden!”gaf ik te kennen.

“Probeer wel om niet klaar te komen” hijgde Charide die even in haar tepels kneep.
Toen ik stopte wist ze dat ik bijna zou klaarkomen en stonden we op en liepen weer naar de kamer.
Net toen ik zat gaf ze aan weer naar de WC te moeten en volgde ik haar billen toen ze de kamer uitliep.
Meteen stond ik op en toen de wc deur was gesloten stond ik erachter en hoorde Charide zachtjes kreunen terwijl ze plaste.
Zo geil en pervers om te luisteren maar mijn lul kon haast niet harder en trok me wild af, luisterend naar een plassende- en kreunende Charide.
Ik hoorde hoe ze zich afveegde en wilde teruglopen naar de kamer maar de WC-deur bleef dicht terwijl ik haar nog wel hoorde hijgen zodat ik wist dat ze zich nog zat te vingeren in de WC.
Een diepe zucht van Charide zorgde ervoor dat ik snel weer in de bank ging zitten met de koffie in mijn handen, mijn lul strak van geilheid overeind.

Toen ze weer binnenkwam legde ze de kussens in de bank goed en stond even gebukt voor me zodat ze me alle gelegenheid gaf haar te bekijken.
Toen ze even op haar hurken zat zag ik hoe gespannen haar billen waren terwijl haar schaamlipjes uit elkaar stonden om daarna weer te gaan zitten.Met haar benen ver uit elkaar keek ze weer tv en bewoog weer met haar vingers over haar kutje en klitje zonder verder te spreken.
Ook haar tepels en borsten werd afwisselend gemasseerd en na enkele minuten zag ze hoe ik masturberend naar haar keek.
Steeds vaker hield ze haar ogen gesloten en werd het zuchten steeds luidruchtiger.
“Ik ga komen” sprak ze fluisterend en niet veel later kwam Charide inhouden trillend klaar op haar vingers en sloot haar benen met haar handen er nog tussen.
Ik zou niets en liet haar even bijkomen.

“Was het lekker Char.?” vroeg ik even later met een glimlach.
“Dit was zo lekker en zo ontspannen” gaf ze aan, opende haar benen weer en haalde een vinger door haar kutje.
“Het is lang geleden geweest dat ik zo nat ben geweest” sprak ze en bekeek haar glinsterende vingers.
“Maar nu wil ik zien hoe jij klaarkomen” sprak ze verder en ging op de vloer zitten zodat ze vlak voor me zittend kon kijken hoe ik me aftrok.
Met een rustig tempo masturbeerde ik weer vlak voor haar ogen en wilde klaarkomen zo lang mogelijk uitstellen maar door de spanning en het zicht op haar mooie lichaam bleek dit slechts van korte duur en gaf aan ook klaar te komen.
“Spuit maar over de vloer. Ik wil het zien” sprak Charide zachtjes en met een luidde brul kwam ik klaar en spoot mijn zaad over de vloer.
Nadat de laatste straal zaad mijn eikel had verlaten trok ik het laatste zaad uit mijn lul en hield die nog even voor haar ogen vast.
“Even mijn handen wassen” lachte ik nadat ik was bijgekomen.
“Nu kunnen we weer rustig slapen” lachte ze en gaf aan naar bed te gaan.

Niet veel later lagen we ieder in ons eigen bed en dacht ik na over deze speciale avond.

De volgende ochtend hoorde ik haar op haar kamer rondlopen waarna ze naar de douche liep.
Ik sprong uit bed, opende de mijn slaapkamerdeur, liep de gang in en zag haar teruglopen uit de douche naar haar slaapkamer.
“Goede morgen, lekker geslapen?” vroeg Charide.
“Kon niet beter want ik ben volledig uitgerust. Zal ik koffie voor je maken?” vroeg ik haar terwijl ik haar slaapkamer inkeek en haar weer naakt zag staan.
“Ik zit te denken dat ik in bad ga zitten, dus als je koffie wilt maken dan graag” sprak ze.
“Eerst even plassen en dan ga ik aan het werk voor je” lachte ik.
“Ik moet eerst plassen” lachte ze en rende langs me naar de douche terwijl ik haar speels probeerde tegen te houden en probeerde sneller te zijn dan Charide.
Worstelend kwamen we beiden in de douche terecht en hielden elkaar tegen zodat beiden niet konden plassen.
“Ga jij dan maar eerst” gaf ik aan waarna ik haar naar de WC duwde, mijn badjas uittrok en meteen demonstratief in bad ging zitten.
“Dat is niet eerlijk” lachte Charide en probeerde me uit bad te trekken.
“Dat is wel eerlijk want tegen de tijd dat jij bent uitgeplast ben ik al gedoucht” gaf ik aan in de stille hoop dat Charide zou gaan plassen.
“Misschien plas ik altijd in bad en nu zit jij erin” lachte ze.
“In dat geval veranderd er niets en kan je gewoon je gang gaan” sprak ik mijn voorkeur uit.
“Zo te zien meen je het ook nog” ging ze verder en bleef naakt voor me staan terwijl haar tepels weer keihard vooruit stonden.
“Mij maakt het niet uit en daarbij is het nog spannend om te zien ook” ging ik verder en pakte haar hand vast en trok haar langzaam naar het bad toe.
“Laat me maar los en ga uit de douche, ik moet echt plassen en daarna wil ik douchen.
“Dat kan toch allemaal” daagde ik haar uit.
“Dat kan inderdaad maar dan moet je wel het bad uit” ging ze verder.
“Je kan gewoon plassen in bad zeg ik je net, ik doe dan wel bijna mijn ogen dicht” sprak ik.
“Jij moest plassen dus ga plassen” lachte ze en trok nu mij aan mijn hand om me het bad uit te trekken.
“Jij gaat plassen” ging ze erop door.
“Dus ik moet het bad uit en gaan plassen terwijl jij dan in bad gaat plassen zonder dat ik het kan zien?”
“Dat hoef je niet te zien. Je moet het gewoon maar van me aannemen!”
“Maar ik kan niet meer plassen, moet je zien hoe stijf ik ben. Dat lukt nooit meer op deze manier dus dan zal je toch moeten wachten wanneer je in bad wilt plassen want ik blijf zitten” sprak ik nu een stukje zachter.
“Je wilt me gewoon zien plassen” gaf Charide te kennen.
“Dat heb je helemaal goed. Gisteren hebben we naar elkaar gekeken en zagen we elkaar klaarkomen en nu hoor ik van je dat je in bad wilt plassen maar dat je het niet durft” moest ik haar herinneren en begon weer voor haar ogen een beetje te masturberen.
Weer was mijn lul keihard en zag Charide kijken.
Het zaad liep weer in mijn hand terwijl ik me aftrok.
Toen ik mijn hand uitstak om haar hand vast te houden gaf ze me die zodat mijn zaad nu ook op haar handen zat. Beiden waren ons daarvan bewust en ik trok Charide voorzichtig naar me toe zodat ze wel in bad moest stappen.
Ik keek tussen haar benen en zag bij het instappen dat haar kutje behoorlijk opgezwollen was zodat ik wist dat ze geil was.
“Kom, laat me maar kijken hoe je in bad plast” fluisterde ik weer. “Je mag zelfs over me heen plassen als je dat geil vind om te doen. Het is ons geheim en niemand komt het te weten”.
Ik bleef verder Charide zwijgzaam aankijken, wachtend op haar reactie.
“Dat is toch raar!” gaf ze eindelijk aan.
“Welnee, het is iets wat we samen weer delen joh, en daarbij is het nog spannend ook. We delen iets samen, iets intiems” probeerde ik haar over te halen terwijl ik harder begon te kreunen terwijl ik me aftrok.
“Ga jij zo in bad spuiten als je klaarkomt” hijgde Charide nu.
“Zou je dat willen zien dan?” vroeg ik hoopvol.
Ik zag Charide JA knikken terwijl ze strak naar mijn harde lul keek.

“Mag ik je iets vragen Char.?” vroeg ik zachtjes waarna ze me aankeek.
“Wat wil je vragen?”
“Mag ik je vragen om over mijn lul heen te plassen als ik klaarkom?” kreunde ik wat luider en trok me wat wilder af.
Ik hoorde Charide zwaar ademen die nog steeds strak naar mijn hand keek terwijl ik me aftrok.
Ik liet de binnenkant van mijn hand over mijn eikel glijden en haalde voor haar ogen mijn voorvocht weg en pakte daarna haar hand en hield die vast met mijn met zaad besmeurde hand.
“Dus je wilt dat ik over je heen plas als je gaat klaarkomen” vroeg Charide bijna snuivend van geilheid.
“Ja, dat wil ik graag” en zag Charide recht gaan staan, plaatste haar voeten naast mijn heupen en ging iets door haar knieën.

“Trek je dan af en zeg het als je gaat klaarkomen” fluisterde Charide die naar mijn hand bleef kijken.
Even toonde ik haar mijn harde lul en begon me sneller af te trekken waarbij ik naar haar kutje keek.
Ik zag de lipjes tevoorschijn komen waarna ook Charide even met haar vingers over haar klitje ging om daarna met beide handen haar kutje weer helemaal open te trekken.
“Ik wacht op je” kreunde ze nu en ging verder met masturberen, wachtend op mijn teken.
Omdat ik volledig geconcentreerd wilde kijken wanneer Charide zou plassen besloot ik aan te geven dat ik zou komen.
Charide zou dan gaan plassen en kon ik kijken. Pas daarna zou ik mezelf klaartrekken.
“Ik kom Char!” gaf ik masturberend aan en begon hard te kreunen.
Plotseling sloot Charide haar ogen en richtte haar straal over mijn lul heen. Haar meer dan warme sappen sloegen op mijn lul, ballen en benen uiteen en genoot van het plassend geluid en haar gekreun.
Met een meer dan staalharde lul zag ik de laatste druppels uit haar kutje lopen waarna ze haar ogen opende en me aankeek.
“Je bent helemaal niet klaargekomen!!!” stamelde ze.
“Nee, ik ben niet klaargekomen omdat ik wilde genieten van hoe je over me heen plaste.
Wanneer ik wel zou zijn klaargekomen dan had ik het meeste gemist en dat wilde ik niet” gaf ik aan en keek naar de druppels die langs haar benen liepen.
“Dat was niet de afspraak” speelde ze boos en ging tegenover me in bad zitten met haar schouders tegen de rand.
“Nu wil ik dat je je aftrekt zodat ik het goed kan zien” gaf ze aan en plaatste haar benen aan weerzijde van mijn heupen en liet haar vingertoppen over haar klitje glijden.
“Ga op je knieën voor me zitten” hijgde ze en keek niet veel later toe hoe ik tussen haar benen mezelf aftrok.
Weer zaten we samen voor elkaars ogen te masturberen totdat Charide aangaf dat ik me moest omdraaien, met mijn kont naar haar toe, terwijl ik op handen en knieën moest gaan zitten en me verder moest aftrekken.
Met mijn knieën uit elkaar zat ik over haar benen en trok me af terwijl ik wist dat ze naar mijn kont en ballen zat te kijken terwijl ze met een hoog tempo aan het masturberen was.
“Dit is zo geil om te zien” hijgde ze en legde haar beide handen op mijn heupen en zag mijn ballen bewegen door de trekkende bewegingen aan mijn lul.Plotseling voelde ik de handen van Charide bewegen over mijn billen die ze uit elkaar trok en met haar duim over mijn kontgaatje ging.
Met wrijvende bewegingen ging ze met beide handen over mijn billen maar steeds kwam ze met haar duimen over mijn kontje en gleed daarna met haar handen langs de binnenkant van mijn benen weer omhoog waarbij ze met haar vingers steeds over mijn ballen ging.
Ik voelde hoe je met 1 hand mijn ballen vastpakte en met de vingertoppen van haar andere hand mijn kontgaatje masseerde.
Opeens drukte ze haar vinger een stukje naar binnen en terwijl ik masturbeerde vingerde Charide mijn kont en speelde haar hand met mijn ballen.
Ik ging met mijn hoofd tegen de rand liggen, deed mijn hand tussen mijn benen en liet mijn vingers door het kutje van Charide gaan en vingerde haar rustig.
Ik voelde de dikke sappen kutgeil over mijn vingers glijden. Charide was geil en begon steeds harder te hijgen en vingerde mijn kontje steeds dieper waarbij ze mijn ballen tussen haar vingers liet glijden.
Ze liet mijn ballen los en gleed met haar hand naar voren en haalde mijn hand van mijn lul, zodat ze die nu zelf in haar hand nam en me begon af te trekken.
Charide vingerde mijn kontje en trok me af terwijl ik rustig bezig bleef met haar te vingeren.
“Draai je om” kreunde Charide en begeleidde me hoe ze me wilde hebben.
Op mijn knieën zat ik naast haar benen en liet ze haar vinger meteen weer in mijn kontje glijden waarna ze me opnieuw aftrok.
Ik voelde hoe mijn lul steeds tegen haar tepels en borsten kwam en hield mijn hand op haar schouder om met mijn andere hand haar te vingeren.
“Ik hou het niet meer Char” stamelde ik om haar de gelegenheid te geven van houding te veranderen.
“Spuit je zaad tegen mijn borsten’ kreunde ze verhit en wreef trekkend mijn eikel over haar keiharde tepels.
“Ik kom Char. Ik kommmmmmmmmmm. Ik ga over je heen spuiteeeeeeeeeeeeennn” kreunde ik hard en spoot mijn zaad over haar borsten terwijl Charide me met stevige hand aftrok en haar vinger meteen diep in mijn kont drukte.
Vingerend en aftrekkend bracht Charide me in een daverend orgasme waarbij stralen zaad niet alleen over haar borsten kwamen maar ook tegen haar kin.
Terwijl ik nog trillend nagenoot bleef Charide me aftrekken en anaal vingeren en keek me met een stralende lach aan.
Ik wilde me van haar losmaken maar dat was niet mogelijk omdat ze haar vinger in mijn kontje liet zitten en me tegen haar borsten aandrukte.
Mijn lul liet ze los en plaatste haar andere hand ook op mijn billen en hield me vast.
“Nog 1 ding” lachte ze.
“Geef het aan als je moet plassen. Ik wil het ook zien en ik kon niet anders meer dan na 10 minuten anaal gevingerd te worden dan aan te geven dat ik moest plassen.
Charide haalde haar vinger uit mijn kontje pakte mijn lul weer vast en richtte de straal over haar borsten en tepels toen ik zuchtend begon te plassen terwijl ze zelf haar klitje streelde.
Opeens nam ze mijn lul in haar mond en zag ik hoe haar mond gevuld werd terwijl mijn sappen langs haar kin naar beneden liepen.
Met mijn lul in haar mond kwam Charide klaar op haar vingers terwijl ik haar beide tepels stevig vast had.
Eindelijk gleed mijn lul uit haar mond en drukte Charide haar gezicht tegen mijn buik en zuchtte diep.
“Wauw Charide, wat heftig’ kreunde ik nog na en zag dat ze de kraan van het bad aanzette, de douchekop pakte en ons afspoelde.
Het water reinigde weer het bad en ging ik tegenover Charide tegen de rand van het bad zitten, kijkend hoe het badzout begon te schuimen.

“Dit was wel erg fijn en geil” lachte ze terwijl ze opstond en met haar rug tegen mijn borst kwam aanzitten.
Ik legde mijn hand op haar buik en borst en likte over haar oorlelletje terwijl haar tepels zachtjes werden gestreeld.
Na 15 minuten legde Charide haar hoofd meer in mijn nek, opende haar mond en begonnen we te vrijen.
Ik had door de opwinding en het geile gevoel niet eens in de gaten dat ze tijdens het vrijen met haar klitje speelde en toen ze zich van mijn mond losmaakte keek ze me alleen aan en kwam trillend en snuivend klaar in mijn armen waarna ze zich liet terugvallen tegen mijn borst.
Haar beide handen pakten die van mij en legde die terug op haar buik waarbij ze mijn handen niet losliet.
Ondertussen begon het water toch wel koud te worden en trok ik de stop tijdelijk eruit en liet de kraam weer lopen totdat het bad weer behoorlijk warm was.
Even stapte ik snel uit bad, droogde me af en liep naar beneden om koffie en broodjes te maken en nam die, met onze telefoons mee naar de badkamer en ging weer achter Charide zitten.
Eindelijk kwam er weer beweging in haar.
“Hoe vond je het? Ik vond het zo geil toen je op je knieën voor me zat en ik je anaal vingerde terwijl ik je aftrok. Zo spannend en vooral geil” hijgde ze lichtjes.
“Ik kan niet eens beschrijven hoe geil en intiem dit aanvoelde. Dit was een overweldigend gevoel en wat geil om over je heen te spuiten en plassen. Ik zie en voel nu nog steeds hoe je over me heen plaste” bevestigde ik ook mijn absolute gevoelens.
“Ik wist ook niet wat ik meemaakte maar iets zei me dat ik dat met je wilde doen en daarbij was het gisteravond zo spannend en opzwepend om samen te masturberen.
Eerst zo voorzichtig en onopvallend en later zo openlijk naar elkaar toe. Ik heb genoten” zei ze tegen me.
“Dan kunnen we vanaf nu gewoon onszelf zijn en zal een stoel bij mijn bed zetten zodat je kan kijken wanneer ik me aftrek” lachte ik terwijl ik haar borsten vasthield.
“Ga je dan voortaan met me mee als ik moet plassen?”
“Ja, ik ga voortaan met je mee maar dan wil ik je wel vingeren als je plast”.
“Deal!” lachte Charide en gaf me een kus waarna we langdurig met elkaar begonnen te vrijen.

Nadat we uit bad stapten kleedden we ons aan en begonnen de werkzaamheden voor die dag weer en waren we ieder in ons eigen huis bezig.
Soms zag ik haar voor het raam staan en zwaaide even.

Na de werkzaamheden gingen we eten en na het opruimen gingen we op de bank zitten om tv te kijken terwijl we ondertussen met elkaar spraken.
“Ik ga douchen” gaf Charide aan, die opstond en naar boven ging.
“Ik kom eraan” gaf ik aan, pakte de koffiebekers om die eerst naar de keuken te brengen en ging de trap op.
Halverwege de trap hoorde ik de huisbel gaan en riep Charide me om te kijken wie het was.
Ik weer naar beneden en opende de deur.
“Hoi, ik ben Esmeralda, een vriendin van Charide en gaf me een hand waarna ook ik me voorstelde.
“Je hebt geluk, Charide staat onder de douche dus als je haar wilt spreken zal je naar boven moeten” lachte ik en keek naar haar stralende gezicht.
“Dan ga ik naar boven” lachte ze en liet me verbaast kijkend achter.
Enfin, ik sloot maar de deur.

Boven hoorde ik een hoop gelach dus Esmeralda was wel de badkamer ingelopen maar oké, dat zal wel vrouweigen zijn bedacht ik me en begon maar koffie en bekers klaar te zetten.

Niet veel later hoorde ik beide dames naar beneden lopen; Charide gehuld in haar badjas.
“Wil je nu koffie of ga je eerst douchen?” vroeg Charide.
“Ik ga wel eerst douchen” gaf ik aan en schonk ondertussen de koffie in voor beide dames en vertrok naar boven.
In de badkamer trof ik de kleding van Charide aan en bracht die naar haar slaapkamer en zag een vibrator op haar bed liggen.
Even stak ik die in mijn mond en proefde haar meteen en liep daarna terug naar de badkamer waar ik haar slipje aantrof. Het kruisje was nat constateerde ik met een glimlach en legde die op de wasbak.
Tijdens het douchen dacht ik terug aan ons spel in bad en werd mijn lul weer stijf zodat ik weer met mezelf speelde.
Traag trok ik me af onder de douche waarbij het warme water een weldaad was.
Hoewel de deur van de badkamer op een kier stond zag ik uit mijn ooghoeken toch 2 snelle schimmen en realiseerde me dat dat de 2 meiden moesten zijn.
Met mijn lul hard vooruit hield ik de kier van de deur in de gaten en zag dat er naar me gekeken werd.
Charide had dus Esmeralda mee naar boven genomen om me samen te begluren.
Ik wist me even geen houding te geven maar vanwege hun bewuste begluur nam ik mijn harde lul weer in mijn hand en trok me weer zwijgend af.
Ze wisten zelf wel dat mijn lul niet hard wordt van een kaasfondue dus………..
Met samengeknepen ogen ging ik verder en zag de deur wat meer bewegen omdat ze er tegenaan leunden om zo min mogelijk geluid te maken.
Een tijdje bleef ik masturberen om daarna mijn lul met rust te laten zodat die niet stijf naar voren stak wanneer ik naar beneden moest.Opeens waren beiden geruisloos weggelopen en zaten keurig beneden toen ik schoongespoeld en met badjas aan op de bank ging zitten.
“Daar knapt een mens van op!” gaf ik aan en kreeg van Charide het gereedstaande glas met Whisky dat ze al had ingeschonken voor me.
“Het was zeker even wennen voor je he, dat ik je rug niet heb gewassen!” lachte Charide.
“Dat was zeker afzien, moest me in alle hoeken en gaten bewegen om mijn rug zelf te doen” antwoorde ik.
“Daar blijven je armen en handen soepel van” gaf Esmeralda aan.
“Over dat hoef je je geen zorgen te maken hoor” ging Charide erop in.
“Maar het is fijn te horen dat je lekker gedoucht hebt”.
‘Echt wel, kan er uren onderstaan”
“Dat geloven we best” antwoorde Esmeralda en begon harder te lachen.
“Ik kom nu op je benen liggen zodat je mijn rug kan masseren” kondigde Charide aan, pakte een deken en ging op haar buik liggen waarna ze 2 kussens van de bank onder zich trok.
Ik legde de deken over ons heen en hield mijn hand onder de deken op haar billen waarna ik luisterde naar hun gesprek.
Ook vrouweigen bleek dat beiden veelvuldig door elkaar spraken waardoor de indruk ontstond dat ze niet naar elkaar luisterden maar dat bleek niet het geval.
Rustig hoorde ik alles aan en bleef de billen van Charide strelen waarin ik af en toe zachtjes kneep.
Ik haalde even mijn hand van haar billen toen Esmeralda me mijn glas aanreikte die ik met 1 slok meteen leegde en weer met mijn handen onder de deken gleed waarbij ik meteen mijn hand onder haar badjas deed zodat ik haar blote billen voelde.
Terwijl beide meiden met elkaar bleven praten gleden mijn vingers over de billen van Charide en liet mijn vingertoppen rustig over haar kontje glijden. Met kleine cirkels draaide ik rond haar kontje waarbij ik de druk iets opvoerde.
Ik voelde hoe Charide haar billen voorzichtig omhoog drukte zonder dat het eigenlijk opviel.
Langzaam verplaatste ik, luisterend naar de dames, mijn vingers naar het kutje van Charide en voelde meteen hoe ze haar sappen aanmaakte.
Met natte vingers bespeelde ik haar klitje en lipjes en zorgde ervoor dat mijn hand zo min mogelijk beweging maakte.
Ik hield Esmeralda goed in de gaten en wanneer die niet oplette drukte ik snel mijn vingers in het kutje van Charide en vingerde haar even om daarna mijn hand weer bewegenloos stil te houden.
Toen me wat werd gevraagd haalde ik mijn vingers tussen de lipjes van Charide en plaatste mijn hand gewoon op haar billen en drukte mijn vinger meteen een stukje in haar kontje en hield er wat druk op waarna ik al pratend en lachend mijn vinger begon te bewegen.
In mijn ogen volledig onopvallend en keek dan ook hoe Esmeralda anders op de bank ging zitten door haar been onder haar billen te schuiven toen ze in een geanimeerd gesprek was met Charide.
Ik keek tussen haar benen en zag haar slipje en wist dus ook dat Charide dat ook moest zien maar die zei er geen woord over.
“Jij kan bij de fles dus jij mag nog wat inschenken. Ik krijg een droge keel” lachte Charide naar Esmeralda die voorover boog om de fles te pakken.
Een duidelijk beeld werd ons gegeven op haar slipje gedurende de tijd dat ze de 3 glazen vulde en om daarna weer met haar rug tegen de rugleuning te hangen.
Onderuit gezakt, met haar benen iets uit elkaar en een glas in haar hand zat Esmeralda lachend haar verhalen te vertellen waarbij mijn vinger nog steeds langzaam in het kontje van Charide bewoog.
Ik bleef haar anaal vingeren en plaatste al pratend ook mijn andere hand tussen haar benen en vingerde weer langzaam haar kutje.
“Val je nu in slaap of hoe zit het” lachte Esmeralda toen Charide haar ogen even sloot.
“Doe normaal joh, ik val niet in slaap gek” lachte Charide en ging wat makkelijker liggen zodat mijn hand wat meer bewegingsruimte kreeg en ik met 2 vingers langs de binnenkant van haar kutje kon glijden.
Charide begon meer de hijgen zonder dat ze het zelf in de gaten had en Esmeralda keek me vaker aan maar liet niets merken.
Tijdens het praten opende ze wel meer en meer haar benen en Charide en ik keken vol op haar slipje.
Plotseling zuchtte Charide even toen ik haar klitje tussen mijn duim en wijsvinger liet gaan en keek naar haar vriendin, die naar de deken keek en mijn hand rustig zag bewegen.

Alsof er niets aan de hand was vervolgende de meiden hun gesprek maar werd het stemgeluid van Charide onsamenhangender en trager en Esmeralda keek zwijgend constant naar mijn bewegende hand onder de deken.
Niemand zei meer iets zodat ik nu meer begon te bewegen met mijn hand en keek naar Esmeralda die met iets geopende mond naar ons zat te kijken.
Mijn ogen rustten op het duidelijk zichtbare slipje tussen haar benen en zwijgende bespeelde in Charide voor de ogen van haar vriendin die weer voorover boog en met haar benen ver uit elkaar me aankeek en weer een borrel inschonk.
Charide begon nu duidelijker te hijgen en toen ik Esmeralda aankijkend Charide steviger begon te vingeren kwam een eerste duidelijke kreun uit de mond van Charide en begon haar weer zachtjes en subtiel te strelen waarbij mijn vinger dieper tussen haar billen gleed en ik tot aan mijn hand met mijn vinger in haar kontje zat en die bewoog.
Esmeralda ging weer in de kussens van de bank hangen maar hield haar benen uit elkaar zodat ik haar een knipoog gaf en keek naar haar slipje.
Esmeralda legde haar handen in haar schoot en bewoog haar vingers over haar slipje en keek afwisselend naar haar vriendin en de deken.
Er werd niet meer gesproken en ook Charide keek naar haar vriendin terwijl ze haar sappen meer dan voldoende aanmaakte.
Even haalde ik mijn vingers uit haar kutje en likte deze af waarna ik keek hoe Esmeralda steeds duidelijker zichtbaar haar vingers over haar slipje liet glijden.
Meteen deed ik mijn hand weer onder de deken en drong weer in het kutje van Charide die ik nu even duidelijk zichtbaar vingerde.
Opnieuw haalde ik mijn hand onder de deken vandaan en weer likte ik mijn vingers af en trok langzaam de deken van de billen van Charide, trok haar badjas opzij, keek Esmeralda aan en drukte mijn vingers weer tussen de lipjes van Charide en begon haar voor de ogen van haar vriendin te vingeren.
Esmeralda keek me aan en was ik getuige was hoe ze haar slipje opzij trok en haar vingers over haar kutje liet glijden.
Met 1 hand hield ze haar slipje opzij terwijl ze met de vingers van haar andere hand onbeschaamd haar kutje en klitje begon te bespelen.
Esmeralda begon te hijgen dat niet veel later overging in kreunen.
“Maak je blouse los en laat je borsten zien Es” kreunde Charide die zich van me losmaakte en opstond.
Rustig liep ze naar Esmeralda en knoopte haar blouse los terwijl haar vriendin bleef masturberen.
Niet veel later was ook haar bh uit en toonde Charide de borsten en tepels van haar vriendin en zaten beide meiden te kijken hoe ik voor hun ogen ook masturbeerde.
Charide trok haar vriendin omhoog en deed haar slipje uit dat ze naar me toegooide zodat ik die om mijn lul vouwde en me ermee aftrok.
Nadat ze even naar me hadden gekeken duwde Charide Esmeralda naar me toe en zette haar knielen tussen mijn benen, plaatste zich achter haar, trok haar billen uit elkaar en liet haar tong tussen de billen van haar vriendin glijden terwijl ze met haar vingers het kutje en klitje bespeelde.Rustig bleef ik me aftrekken op enkele centimeters afstand van de mond van Esmeralda en pakte toen haar gezicht en liet mijn eikel over haar lippen glijden.
Even richtte Esmeralda zich op toen Charide haar mond op haar kutje zette en op haar klitje zoog.
Ik pakte haar gezicht weer beet en drukte mijn eikel tussen haar lippen en voelde meteen haar tong over mijn eikel glijden en begon ze me af te zuigen.
Even liet ik mijn beide handen over haar borsten en tepels glijden, masseerde die en pakte haar gezicht met beide handen en drukte haar mond verder over mijn eikel.
Steeds verder drong ik in haar mond en zag Charide opstaan en drukte haar mond op die van mij. Onze tongen vonden elkaar weer en haar speeksel liep overmatig in mijn mond.
Daarna maakte Charide zich los van mij en pakte de ceintuur van de badjas, trok de armen van Esmeralda op haar rug en maakte die vast.
“Druk je lul diep in haar keel” hijgde Charide die de haren van haar vriendin vastpakte, haar hoofd scheef hield om mij de gelegenheid te geven dieper in haar mond te dringen.
Draden speeksel liepen tussen mijn lul en haar lippen wanneer ik mijn staalharde lul uit haar mond trok en deze aan Charide liet zien.
“Pijp hem. Laat zien dat je een teef bent” hijgde Charide die even voor mijn ogen haar kutje uit elkaar trok en met haar vingers haar klitje streelde.
Steeds dieper gleed ik in de mond van Esmeralda en zag dat ze verwoedde pogingen deed om haar ademhaling te reguleren.
Toen ze met betraande ogen en open mond me aankeek drukte ik voorzichtig door en voelde mijn buik tegen haar neus komen. Ik wist dat ik in haar keel zat en voelde het zachte vlees om mijn eikel.
“Hou haar zo op haar plaats” hijgde Charide en vertrok naar boven en kwam terug met 2 vibrators.
Even keek ze naar Esmeralda die mijn lul diep in haar keel had zitten en bewegenloos aan haar haren werd vastgehouden over mijn lul.
“Heerlijk zoals ze er bijligt” kreunde ik en zag hoe Charide de vibrator insmeerde en die trillend diep tussen van billen van haar vriendin drukte.
Daarna gleed ze weer onder Esmeralda en nam haar kut weer in haar mond.
Ik nam de vibrator van Charide over en liet die trillend in en uit haar kontje glijden.
Soms haalde ik de vibrator uit haar kontje en zag dat ze bleef openstaan waarna ik hem er weer liet inglijden.
Charide haalde haar mond van het klitje en plaatste daar de tweede vibrator op waarna ik Esmeralda weer in haar mond begon te neuken.
Terstond wilde Esmeralda zich oprichten toen ze het heftige gevoel op haar klitje voelde maar ik hield haar hoofd stevig vast zodat mijn lul in haar keel bleef zitten.
Maar om haar bewegingsruimte te geven haalde ik mijn lul uit haar mond zodat ze even diep ademde en met haar heupen begon te bewegen.
De vibrator in haar kontje hield ik vast en kneedde met mijn ander hand weer haar borsten en tepels terwijl ik met mijn tong in haar mond gleed.
Charide en ik waren volop bezig om Esmeralda klaar te maken die zich losmaakte van mijn mond en me met open ogen en mond aankeek toen ze in haar orgasme terecht kwam.
Diep boog ze voorover en kwam op een vreselijke manier klaar, richtte zich weer op en boog weer tegen me aan.
Ik hoorde hoe ze haar sappen uit haar klaarkomende kut spoot en die over Charide heen stroomden.
Toen Esmeralda een beetje was bijgekomen haalden we beide vibrators uit haar en lieten haar op de bank zitten.
Charide droop en keek lachend naar ons.
“Dat ik dat nog eens met je mag meemaken. Zo vreselijk geil” lachte Charide naar Esmeralda die naar haar vriendin keek.
“Je bent echt nat joh. Sorry maar ik kon er niets aan doen” gaf Esmeralda aan terwijl ik haar armen losmaakte.
“Heerlijk joh, maar nu ben ik aan de beurt” lachte Charide en nam mijn lul in haar mond zodat Esmeralda kon toekijken terwijl ik haar tepels bespeelde.
Rustig draaide ze zich naar me toe en drong weer met haar tong in mijn mond en begonnen we te vrijen waarbij Charide ons aankeek terwijl ze me smakkend pijpte en met mijn ballen speelde.
Nadat Esmeralda haar tong weer uit mijn mond had gehaald boog ze iets voorover, duwde de hand van Charide weg van mijn ballen en begon ermee te spelen terwijl ze naar haar pijpende vriendin keek.
“Je moet zijn lul dieper in je mond nemen Char.” lachte ze. “Ik weet dat je het beter kan” ging ze verder en ging op haar knieën zitten en hield met beide handen het gezicht van Charide vast.
“Weet je ook wat ze geil vindt?” sprak Esmeralda zachtjes tegen me waarna ik haar aankeek en de haren van Charide vastpakte en haar met haar mond even stil op mijn lul hield.
“”Vertel Es. Vertel me al haar geheimen!” kreunde ik geil terwijl ik de warme mond van Charide voelde die haar tong langs mijn eikel probeerde te halen.
“Dan nemen we haar even mee. Dan kan je het zien!” ging Esmeralda verder zodat Charide stevig werd vastgehouden en meegenomen werd naar de badkamer.
Ik wist nu dat deze vriendinnen blijkbaar hun intieme spelletjes al met elkaar deelden en nam een afwachtende houding aan.
Esmeralda zette de warme kraan aan en liet het bad een klein beetje vollopen.
“Ga in bad liggen Char.” gaf Esmeralda haar verzoek aan en zagen we Charide op haar rug in bad liggen.
“Wat gaan we met haar doen?” vroeg ik naar de bekende weg.
“Hou je van plassex?” vroeg Esmeralda lachend.
“Hmhmhmhm, zolang het geil en uitdagend is ben ik overal voor in” bekende ik Esmeralda.
“Oké, dan mag je ook in bad gaan liggen, naast Charide. Ga met je gezicht tegen dat van haar liggen” ging ze verder en niet veel later voelde ik het warme badwater.
Terwijl ik tegen Charide aanlag liet ik 3 vingers over haar kutje glijden en drukte die een beetje naar binnen en voelde hoe nat Charide was terwijl Esmeralda in bad ging staan, haar kutje uit elkaar haalde en begon te masturberen.
“Laat zien Es, ik wil je vingers over je schaamlippen en klitje zien glijden” kreunde ik geil terwijl ik werd afgetrokken door Charide.
“Zo spannend dit te doen. Zo geil om straks met mijn kut boven jullie gezicht te zitten zodat ik jullie gezicht kan volplassen of wil iemand het in zijn of haar mond? kreunde Esmeralda hevig vingerend en zag ik hoe haar kut begon te lekken van geilheid.Kussend en vrijend kwam Charide overeind om beter naar de kut van haar vriendin te kijken maar bleef me aftrekken.
Ook ik ging rechtop zitten om niets te missen van hetgeen Esmeralda wilde doen en trok haar iets naar me toe en legde mijn vingertoppen tussen haar billen op haar kontje en begon haar oppervlakkig anaal te vingeren.
“Ga op zijn gezicht zitten Es, met je kont naar hem toe. Ik wil zien hoe je zijn mond volplast terwijl hij je kontje vingert” hijgde Charide en begon met masturberen.
Meteen zette Esmeralda zich met haar lekkende kut bovenop mijn mond en drukte ik mijn vinger diep tussen haar billen, hoorde Charide mompelen en zag dat beiden met elkaar aan het vrijen waren.
“Ik wil het anders Charide” kreunde Esmeralda en liet Charide op de rand van het bad zitten met haar benen ver uit elkaar, recht boven mijn gezicht en zag haar van geilheid gezwollen kut.
Esmeralda zette zich op haar knieën boven mijn mond en nam de tepel van haar vriendin in haar mond waarna beide meiden opnieuw begonnen met masturbatie.
Mijn lul was staalhard en ik wilde klaarkomen maar wat ik nu voor me zag was het toppunt van geilheid.
Plotseling liet Charide zich zakken en zaten beide vrouwen tegen elkaars borsten met hun kutjes boven mijn gezicht en zochten hun handen elkaars kutje op en begonnen elkaar te vingeren.
“Ik ga plassensssssssssss” kreunde Esmeralda plotseling en al vingerend plast ze een enorme straal over me heen waarna ik mijn mond opende en Esmeralda al het mogelijke deed om haar straal te richten op mijn mond.
Haar sappen liepen uit mijn mond, langs mijn wangen het bad in en hoorden we haar plotseling hijgen en snuiven waarna ze schaamteloos klaarkwam en weer een golf van haar geile sappen in mijn mond liet lopen.
Opgehitst en uiterst geil begon ook Charide te kreunen toen ze de warme straal van haar vriendin voelde, opende haar gezwollen kutje en zakte helemaal op mijn mond.
Terwijl ik me vastzoog op haar klitje voelde ik hoe ze me vulde en liet ook haar sappen uit mijn mond lopen en likte haar stevig door waarbij Esmeralda hard aan de tepels van haar vriendin trok.
Meteen liet Charide haar vingers in de natte kut van haar vriendin glijden en begon haar kortstondig snel te vingeren maar rolde plotseling in een trillend orgasme en liet zich volledig gaan op mijn mond.

Na enkele minuten waren de dames weer wat bijgekomen en keken me aan waarna ik 1 voor 1 hun kutjes drooglikte.

“Ga op je rug liggen Es en jij moet boven haar gezicht gaan zitten met je billen” gaf Charide aan en toen ik in de gevraagde houding zat voelde ik de handen van Esmeralda mijn billen uit elkaar trekken waarna ze haar tong diep in mijn kontje drukte.
“Gebruik je handen eens Es en trek hem ondertussen af” kreunde Charide die het geopende kutje van haar vriendin likte en ons in de gaten hield.
Heftig kreunend onderging ik de behandeling van Esmeralda die me langzaam van haar afduwde en me, zittend op mijn knieën, liet pijpen daar Charide.
Door de druk van Esmeralda op mijn billen drukte ik mijn lul tot in de keel van Charide die hierdoor begon te snuiven en liet Esmeralda haar vinger diep in mijn kontje glijden en speelde met mijn harde ballen.
Opeens haalde Esmeralda haar vinger tussen mijn billen weg om die met haar beide handen open te houden waarna ze haar tong weer over mijn kontje liet glijden.
Dit overweldigende gevoel werd me al snel te machtig en gaf aan dat ik op deze manier klaar ga komen.
Charide wrong zich onder me vandaan en liet Esmeralda Charide met haar benen uit elkaar liggen.
“Neuk die slet in haar kut en spuit haar baarmoeder vol met zaad” kreunde Esmeralda geil en zag hoe de lipjes van haar vriendin moesten wijken voor mijn eikel die ik diep in de natte kut van Charide liet glijden en haar begon te neuken.
Terwijl Esmeralda weer met mijn schuddende zak speelde hoorden we hoe onze lichamen tegen elkaar kletsten waarbij Charide haar knieën zo ver mogelijk naast haar borsten plaatste.
Het water in het bad begon wild te golven door de harde slagen in de kut van Charide en met een vreselijke brul kwam ik klaar in het geile kutje van mijn buurvrouw.
Met mijn lul nog in haar kut keek ik naar de glunderende Charide en toen mijn lul bijna verslap was trok ik Esmeralda naar me toe.
“Kijk jij maar eens van dichtbij hoe ik nu die geile kut van je vriendin onderplas” hijgde ik en liet mijn sappen vloeien en zag Esmeralda hoe ik het kutje van haar vriendin liet vollopen.
Nadat ik was uitgeplast duwde Esmeralda me weg, plaatste haar mond op de kut van haar vriendin en likte mijn sappen en zaad weg.
Niet veel later werd het bad weer gereinigd en stonden we weer frisgewassen in de doucheruimte.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films