Overspel - Fantasie naar werkelijkheid

Het begonnen allemaal op een feestje. Patrick en ik hadden beide iets teveel gedronken. We hadden beide een relatie en waren gewoon vrienden.

Na het feestje begonnen we wat te appen... heel onschuldig over hoe gezellig het was en dat we beide behoorlijk wat hadden gedronken. De paar berichtjes, werden er meer en ook af en toe wat flirterig.

Het volgende feestje kwam eraan en hadden afgesproken daar te blijven slapen. Zijn vriendin ging douche en wij praten nog wat in de huiskamer. Ik had die avond erg veel gedronken en ons luchtbedje lag in de woonkamer. Ik kleed me om en toen ik terug kwam lag hij op het luchtbedje. Ik kroop in mijn nachtponnetje zonder Slipje bij hem om even te knuffelen en daarna gingen we slapen. De volgende morgen moest ik werken, dus al vroeg aan het ontbijt. En daarna richting werk... niet meer goed wetende wat ik gedaan had. Op mijn werk kreeg ik direct een appje of ik express met mijn benen wat wijder had gelegen en dat hij graag onder de douche had willen stappen vanmorgen... Ik voelde mezelf rood worden en wist niet of hij het meende. Ik had hem nog nooit op die manier bekeken maar voelde wel een spanning in mijn buik. Al snel ging het gesprek over fantasieën en voor de gein zei ik dat ik over hem fantaseerde. Dit bericht werd meteen beantwoord met ik ook over jou. De spanning werd me vanaf dat moment te veel. De hele dag vanaf dat hij naar zijn werk ging tot aan dat hij bij zijn vriendin binnenstapte appje we. En de berichten werden steeds ondeugender.

Het verlangen om iets te doen met hem werd ondanks dat mijn eigen relatie super was, steeds groter. Op een dag was hij vanuit huis aan het werk en was ik vrij. En we Appte weer druk heen en weer. Flirterige en als grapje vroeg ik hem wanneer gaan we die fantasie eens in uitvoering brengen met een vette knipoog. Spanning en wachten op zijn antwoord... toen ging mijn telefoon... je kunt nu langs komen. Ik stuurde terug... ben je serieus ? Weer ging mijn telefoon... Ja... Ik twijfelde maar stuurde terug ik kom eraan.Met knikkende knieën ben ik naar zijn huis gereden. Ik was erg gespannen en wist me geen houding te geven. Eenmaal aangekomen stond hij me op te wachten en te roken. Hij gaf me kus op mijn mond en ik liep voor hem naar binnen. Bood me wat te drinken aan en kwam naast me zitten op de bank. Ik voelde me erg ongemakkelijk en speelde wat met mijn telefoon. Deze trok hij uit mijn handen en begonen intens te zoenen. Daarna was alle spanning verdwenen. Ik gleed met mijn handen over zijn lijf en opende zijn broek. Ik begon hem te pijpen. En ondertussen maakte hij mijn borsten bloot. Hij gebaarde mij overeind te komen en boven op hem te zitten. Ik bereed zijn heerlijke lul. We begonnen beide steeds losser te worden en hij duwde mij van zich af en pakte me bij mij hand en liep richting slaapkamer.

Eenmaal daar aangekomen waren de remmen los we scheurde elkaars kleding van het lijf en neukte op alle mogelijke posities. We kwamen heerlijk klaar en knuffelde en zoende nog wat. Daarna ging ik weer op huis aan. Onderweg naar huis stopte ik en stuurde hem een berichtje of hij spijt had... Ik zag meteen dat hij aan het type was... zijn antwoord nee.. Ik bloosde. Ik stuurde hem dat ik ook geen spijt had en het fijn vond.

De volgende dag begonnen we weer te appen ik stuurde een foto met mijn hand in mijn Slipje met de tekst... nog aan het nagenieten van gisteren... hoopte hem niet af te schrikken... Maar kreeg al een app terug met de tekst.. jeetje wat ben je toch een geile donder... was debby (zijn vriendin) maar meer zoals jou.

Al snel werd er een tweede datum geprikt en gingen we weer los. We begonnen steeds vaker af te spreken. En de ene keer was de seks nog geiler als het andere. Het hele huis hebben we gehad en het idee van het stiekeme gedoe wond ons erom op.

We raakte verslaaft aan elkaar en spraken soms wel meerdere malen per week af voor een vluggertje onder werktijd en in het weekend als onze partners erbij waren en dus niet konde appen of praten , geilde we elkaar op met blikken terwijl onze partners niets vermoede. Af en toe als hij in de keuken was moest ik toevallig plassen waarna we in de gang heftig zoende. De kans op betrapt te worden, voelde ons niet. We waren te geil op elkaar.

Op een zomerse vrijdag vroeg debby of ik zin had om wat af te spreken. En zei natuurlijk ja. De mannen waren aan het werk. Ze kwam naar mij toe en zaten heerlijk in de tuin en kletsen wat. We dronken een wijntje en debby dronk er nog 2. Ik hielt het bij 1. Ze was met de auto en kon niet meer rijden want door de zon sloeg hij snel in en was ze behoorlijk aangeschoten. Haar telefoon ging en het was Patrick. Hij wilde ook wel naar ons toekomen aangezien mijn vriend ook zo naar huis kwam en het idee ontstond om te gaan bbq'en. Deddy had teveel gedronken en stelde voor dat ik Patrick even op zou pikken bij de metro zodat hij ook deze kant op kon komen. Ik stapte op de scooter en onderweg stuurde hij of ik naar hun huis kon komen omdat hij even een korte broek aan wilde trekken.

Dus ik reed naar hun huis en belde aan. De deur ging op en daar stond Patrick in zijn boxer. Ik kon me niet inhouden en besprong hem. We neukte heerlijk terwijl onze partners zaten te wachten en toen we klaar waren stapte ik braaf op de scooter.

Deze spannende affaire heeft maanden geduurd en toen we beide een punt achter onze relatie wilde zetten bleek debby in verwachting van hun eerste kindje. Hij koos toch voor haar en de affaire eindigde in ruzie.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films