Lesbische verhalen - Een beetje BI is niet Bah

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Eva, ben 30 lentes jong, heb lang blond haar en blauwe kijkers. Ben ong. 1.65cm lang en slank, al vind ik zelf dat ik weer eens moet gaan lijnen. Mijn mannetje is daarover van andere mening en vind dat er wel een kilootje of 5 bij mag. Heb maatje 34 in de broek en ben in bezit van clubje 75B. Verder ben ik een trotse mama van 2 meiden van 3 en 6 jaar. Mijn mannetje Tom is vrachtwagenchauffeur en daardoor dus niet bepaald vaak thuis. Als hij dan thuis is, is het al heel vroeg in de nacht (03:00uur) en dan duikt hij meteen het bed in en gaat slapen. Veel tijd hebben we dan ook niet samen omdat onze kids ook hun tijd vragen als papa dan eenmaal thuis is. We leven dan ook best wel een beetje langs elkaar heen, het is dat we getrouwd zijn maar verder. Ook qua seks schiet het in onze relatie tekort en als het dan eindelijk weer eens gebeurd is het na z'n 10 minuten weer bekeken of dat we weer eens gestoord worden door de kids. Al met al niet echt een romantisch bestaan.

Gelukkig heb ik een hele goede vriendin waar ik , als de financiën me geen parten spelen, lekker mee kan gaan stappen of gewoon lekker thuis een spelletje doen, kaartje leggen of iets dergelijks. Femke is een stuk jonger dan mij maar is echt wel een toffe meid waarvan je meestal wel op aan kunt. Ze past graag op de kids als ik 'avonds moet gaan werken en als je ergens mee zit staat ze altijd voor je klaar. Femke is een meid van 25 lentes, donkerblond kortgeknipt haar en grijs/blauwe ogen. Ze is ong. net zo groot als mij en ook slank van postuur, al is ze niet zo superslank als ik. Heeft ong. maatje 36 in haar broek en 75D in de bh.Laats waren we weer samen aan het stappen en bij ons favoriete kroegje aangekomen bestelde we allebei een biertje. Normaal blijft er standaard iemand nuchter van ons omdat er natuurlijk ook iemand naar huis moest rijden. Dit was vandaag echter niet het geval omdat Femke besloten had om bij mij te blijven pitten en aangezien Tom toch niet thuiskwam vannacht was dit dus totaal geen probleem. Zelf woon ik, samen met de kids en mijn mannetje natuurlijk, z'n 2km van ons favoriete kroegje af dus lopend stappen was ook geen probleem.

We waren lekker aan het dansen en bekeken het mannelijk schoon wat ons passeerde en gaven ze zelfs punten. Femke is nog altijd vrijgezel en dus keek zij er misschien op een andere manier na als mij. Op een gegeven moment komt er een groepje opgeschoten dronken jongens onze kant oplopen. Jonges van een jaartje of 16/17 schat ik ze en beginnen, naja beginnen. Proberen met ons aan te pappen. Femke en ik kijken elkaar aan en hebben allebei zoiets van, hé moet da nou. Op een gegeven moment vraagt er eentje aan Femke, waarom happen jullie niet of zijn jullie potten of zo. Zonder erbij na te denken zegt Femke, ja klopt en nou oprotten. De opgeschoten jongens kijken elkaar aan en zeggen, als jullie echt potten zijn, geef elkaar dan eens een tongzoen. Als jullie dat durven laten we jullie met rust, anders niet.

Aangezien dat Femke en ikzelf allebei al behoorlijk aangeschoten waren, loopt Femke ineens vanuit het niets naar mij toe en pakt mij vol op de bek. Ik had echt zoiets van, wat gebeurd mij hier nou. Maar als ik voel dat Femke mij echt wil tongen zoals de jongens wilden, laat ik haar begaan. Ik hield eerst mijn kaken stijf op elkaar maar nadat ik haar tong een weg voel banen, opzoek naar die van mij, gaan ze langzaam van elkaar. Ik voel haar tong met mijn tong spelen en ik moet eerlijk zeggen dat dit mij eigenlijk wel een beetje opwond. Ik moest Femke zelf nog op de schouder tikken om aan te geven dat je jongens allang weg waren. Femke laat mij los en geeft me een stiekem knipoog. We beginnen allebei te lachen en gaan verder waarmee we voor dit voorval mee bezig waren, vleeskeuring. Diep in de nacht rond een uurtje of 4 gaat de tent dicht en besloten we samen naar mijn huis om daar het bed in te duiken en te gaan slapen. We kleden onszelf uit en gaan samen in ons 2 persoons- bed liggen.

Ik slaap meestal alleen met een string aan en Femke meestal poedelnaakt maar aangezien ze nu bij mij bleef pitten, liet ze nu ook haar string aan, en aangezien er verder niemand thuis was, omdat manlief aan het werk was en de kids logeerden bij opa en oma, hoefden we dus eigenlijk niet bang te zijn dat er iemand de slaapkamer binnenkomt en rare dingen over ons ging denken.

De volgende ochtend, naja ochtend, worden we wakker en merkte ik dat we 'nachts tegen elkaar aan gekropen ware en we lagen gewoon lepeltje lepeltje. Gelukkig dat niemand dit zag en ik kroop snel weg van Femke in de hoop dat ze niks hiervan zal merken. Echter ze begon te klagen zo van, heeey het was net zo lekker warm en draait zich om mijn kant op. Ik zeg, en nuchter? Yep koffietijd antwoord Femke.

We trekken allebei een lang T-shirt aan, aangezien we naar beneden gaan en ik in een drive-in woning woon en dus grote ramen hebben en de gordijnen niet altijd dicht zijn.

Ik maak voor ons allebei een kopje Senseo en Femke is al druk in de weer om voor ons allebei een peuk te draaien en steekt deze ook al voor mij aan. Samen op de bank zittend en tv kijkend, uiteraard gtst, bemoeien we ons met de film wat Ludo en Charlie nu weer aan het uitspoken zijn in de serie.Opeens vanuit het niets kijkt Femke mij aan en vraagt, hebben we nu gisteren met elkaar staan bekken? Ik antwoord met, ja volgens mij wel ja. Na zeker de alcohol antwoord Femke. Denk het ook, antwoord ik, maar kan niet tegenhouden dat ik ineens begin te blozen en dus een vuurrode kop krijg. Femke zou Femke niet zijn als ze dat niet opmerkt en vraagt meteen van wat heb jij nou ineens. Ik zeg tegen Femke, zul je me niet uitlachen? Femke antwoord met, je kent me toch meid. Oké zeg ik, kan aan de alcohol liggen maar ik vond het geloof ik niet echt vies, eerder wel lekker. Nou zegt Femke, ik kan het eigenlijk niet echt mee herinneren. Meteen daar boven op zegt ze, als we het echt willen weten moeten we het gewoon nog een keertje doen, nu zijn we nuchter. Ik weet niet waar ik moet kijken en net als gisteren voor dat ik het eigenlijk zelf allemaal door heb, pakt Femke mij weer vol op de bek. Door de schrik vergeet ik om mijn kaken op elkaar te houden en heeft Femke dus meteen vrij-spel om met haar tong de mijne te vinden. Eigenlijk zonder erbij na te denken tong ik haar vol overgave terug en vind het net als gisteren wel lekker. Zo abrupt al ons experiment begon zo maakt Femke er ook weer een eind aan. Meteen vraagt ze mij, en? Wil je een eerlijk antwoord of beschaafd vraag ik haar. Eerlijk zegt ze, en ik antwoord met een nog roodere kop als ik al had met, ik vond het eigenlijk net als gisteren wel lekker jij? Ik eigenlijk ook wel antwoord Femke. Zijn we nu lesbisch vraag ik meteen daarop. Eerder bi zegt Femke want jij bent toch getrouwd met Tom. Ooit de fantasie gehad om seks te hebben met een meid vraagt Femke? Eigenlijk nooit antwoord ik heel braaf, jij? Ik heb weleens een trio gedaan met een meid erbij, nou ja een stel met mij erbij dan, was wel lekker eigenlijk als ik er zo over denk. Proberen samen? Ik schrik me kapot van die vraag en antwoord met, uuh wij samen bedoel je? Nee ik en de buurvrouw nou goed antwoord Femke. Je meent echt wij samen nu naar boven en elkaar likken of zo dan. Waarom niet zegt Femke, anders komen we er nooit echt achter of we nu wel of niet op meiden vallen en zeg nou eerlijk, tongen is eigenlijk geen seks toch? Oké zeg ik een beetje beschaamd, maar je houd je kop tegenover Tom of wie dan ook, beloofd zegt Femke.

Zo gezegd zo gedaan, we gaan samen naar boven en belanden in de slaapkamer waar we eerder samen in bed hebben liggen te slapen. En nu? vraag ik Femke.

Wat denk je zelf antwoord Femke, uit dat shirt en ga liggen. We trekken allebei ons shirt uit en nu valt me pas op hoe mooi Femke nu eigenlijk is. Haar tepels staan recht naar voren alsof het kiezelsteentjes zijn die op haar mooie volle borsten liggen. Nu moet ik bekennen dat me dit niet onberoerd laat en betrap mezelf dat die van mij ook fel opgekomen zijn. Ik ga op bed liggen en Femke vleit zich langs mij neer en begint me dit keer langzaam te tussen. Weer voel ik haar tong opzoek naar de mijne maar dit keer tong ik haar ook. Er gaat ineens een koude rilling over mijn rug als ik merk dat Femke met haar vingers over mijn rug aan het kriebelen is. Ik besluit dit ook bij haar te doen omdat ik het een best wel lekker gevoel vind en ik haar dat gevoel ook wil gunnen. Femke zakt af en begint mij te likken. Eerst mijn nek, dan mijn borsten waarvan de tepels nu echt super stijf worden en zakt langzaam af naar mijn buik en steekt haar tong in mijn navel. Er gaat een rilling van genot door mij lichaam en voel zelfs dat er een nat plekje ontstaat in het kruisje van mijn string. Femke merkt dit natuurlijk ook en kijkt me aan, en vraagt doorgaan? Zonder er eigenlijk bij na te denken antwoord ik met volle overgave en geile stem JA ga door. Ik schrik er zelf van en voor ik het in de gate heb is Femke al bezig om mij te ontdoen van mijn kletsnatte string. Als de string eenmaal uit is en op de grond langs het bed beland is, gaat ze verder met haar tong. Ze draait kringetjes om mijn schaamdeel, zo dat ze mij vanonder net niet raakt op mijn gevoeligste plekje. Ik word gek van verlangen en uit het niets pak ik haar hoofd beet en zet haar mond vol op mijn zeiknatte kut. Meteen begint ze te likken alsof haar leven ervan af hangt en ik word gewoon gek van geilheid. Ik weet niet waar ze het vandaan haalde maar Femke beroerd plekjes in mijn poesje waarvan ik het bestaan niet eens wist. Ik houd dit echt niet lang vol denk ik bij mezelf en voor ik enige actie kan ondernemen om niet klaar te komen is het al te laat.

Ik voel mijn orgasme gewoon opkomen vanuit mijn tenen en begin te kronkelen en te rillen. Op het moment dat ik kom, kreun en schreeuw ik het uit en wil Femke van mij afduwen maar deze gaat gewoon door. Ik roep, ik kom, ik kom en voel mezelf verkrampen en kom klaar op een manier zoals ik nog nooit klaargekomen ben.Femke kijkt me geil aan en heel droog vraagt ze, en? was het wat? Was het wat? antwoord ik, dit was het lekkerste wat ik ooit meegemaakt heb. Nou zegt Femke, als het echt zo is dat weet je wat je te doen staat. Hoe bedoel je? kijk ik haar vragend aan? Nou simpel vervolgd Femke, nu is het neem ik aan toch wel mijn beurt? Eerst peukie vraag ik? Oké zegt Femke maar na die peuk moet je er toch echt aan geloven. We steken allebei een peuk op en roken die genietend op. Als Femke de peuk uitduwt in de asbak kijkt ze mij vragend aan. Ik antwoord meteen met, ja wat nou, mag ik even genieten ja? Laat mij nu ook maar genieten antwoord Femke en pakt de sigaret tussen mijn vingers uit en duwt deze uit in de asbak. Ik ben geil Eva, doe er wat aan, zegt Femke met een heese stem. Oké zeg ik, ga maar liggen dan.

Femke gaat gehoorzaam liggen. oké zegt ze, ben er klaar voor. Nou, om eerlijk te zeggen weet ik niet precies wat ik moet doen nu. Doe maar gewoon hetzelfde als wat ik bij jou gedaan heb antwoord Femke. Ik begin Haar eerst heel teder te zoenen die uiteraard uitloopt op een tongzoen. Weer komt dat zelfde gevoel bij me boven zo van mmm eigenlijk wel lekker en word zelfs ook weer opgewonden van hetgeen we aan het doen zijn. Ik daal af naar haar nek en haar borsten en lik de tepels die onder mijn tong fel overeind komen. Keihard worden ze. Ik daal verder af naar haar buik en navel en steek net als Femke bij mij deed mijn tong diep in haar navel waarop ze een kreetje slaat en dieper begint te ademen. Ik kijk op en zeg, gaat het wel? Ik krijg als antwoord kom trut niet stoppen nu, ga door. Gehoorzaam ga ik verder en trek haar string uit die net als die van mij kletsnat is. Ik begin haar met mijn tong te strelen en te likken over haar bovenbenen en net boven haar kutje, zo dat ik haar daar net niet aanraak. Femke houd het niet meer en doet precies hetzelfde als ik bij haar deed, pakt me bij mijn hoofd vast en begraaft mijn mond vol in haar flamoes. Ik kan haar nu echt ruiken en proeven en moet zeggen, smaakt niet verkeerd. beetje zoet zelfs maar kan de smaak niet echt thuisbrengen. Ik begin haar te beffen en merk dat Femke begint te kronkelen van genot. Ze is nu drijfnat en het geil loopt nu gewoon vanuit haar kut en verdeeld zich over mijn hele gezicht. Femke begint nu heviger te bewegen en geeft aan dat het niet meer lang meer gaat duren voordat ze gaat komen.

Maar wat is dat? We horen een deur onder en meteen schiet me te binnen wat dat betekend. Shit Tom komt thuis. We springen allebei overeind en weten niet hoe snel we onze kleren aan moeten trekken die over de gehele slaapkamer verspreid liggen. Ik vraag Femke , waar is mijn string en bh. Ze antwoord, fuck geen tijd voor gewoon broek en shirt aan en dan als een speer naar onder. We zitten net onder op de bank of Tom komt de woonkamer binnen. Hij loopt op mij af en geeft mij net als altijd als hij thuiskomt een tongzoen. Hij smakt een beetje met zijn mond en zegt, wat smaak jij lekker Eva? Nieuw parfum of zo? lekker zoet. Niet wetende dat hij het geil van Femke dat zich over mijn hele gezicht heeft verspreid proeft. Ja zoiets antwoord ik een beetje beschamend. Vind je het lekker vraagt Femke aan Tom. Ja best wel antwoord Tom. Heeft ze van mij zegt Femke, als je hem zo lekker vind zal ik Eva de volgende keer wel meer geven, en geeft mij een vette knipoog.

Na bakkie koffie dan nog en dan moet ik echt weer eens naar huis zegt Femke. Zo gezegd zo gedaan en ik vraag of Tom effe koffie kan regelen. Als we tenslotte de koffie op hebben gaat Femke naar huis. voordat ze de deur achter zich dichtmaakt zegt ze nog dat ze wel zin heeft om morgen weer te stappen. Tom antwoord meteen van ja oké en peuters zijn toch op loge dus ik heb eigenlijk wel zin om mee te gaan. Ik kijk Femke aan en die antwoord meteen van oké is goed, lijkt mij ook wel gezellig maar is het wel goed dat ik dan weer blijf slapen? want Eva heeft nog iets af te maken bij mij. Tom kijkt mij vragend aan en ik antwoord van, vrouwenzaken Tom, snap jij toch niks van. Zeg Femke houd je wel in de gate dat Tom er dan ook bij is? Brutaal en enigszins geil nog kijkt Femke mij aan en zegt, dan kan hij jou misschien wel helpen af te maken waar je mee begonnen bent en geeft mij een dikke knipoog en sluit de deur achter zich. Tom snapt er nu helemaal niks van en vraagt, wat bedoeld ze nou? Opeens gaat de deur weer open en Femke zegt tegen Tom, daar kom je morgen dan wel achter. wacht maar af. En trekt de deur achter zich dicht, loopt naar beneden de deur uit en stapt in haar auto en rijd weg.

5 Minuten later gaat mijn mobiel en pak ik op. Het is Femke en zegt dat ze thuis is. Denk eraan zegt ze. Niks tegen jou mannetje zeggen, en hangt dan weer op.

Even later krijg ik van Fem een sms'je waarin staat, Een beetje bi is niet bah toch?

Tom HendriksHome
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films