Homo - Vakantie op Ibiza

Na een vervelende periode op mijn werk nam ik in goed overleg met mijn baas, het besluit om vrij te nemen en op vakantie te gaan.Ik boekte een last minute naar Ibiza in hotel Venus.

De vakantie naar Ibiza zou ik gebruiken om even mijn gedachten, (wat mij de laatste maand allemaal was overkomen), in mijn kop leeg te maken

Toen ik aan was gekomen in hotel Venus, was er een geweldig feest aan de gang bij het zwembad en de bar. Ik bracht de koffer naar mijn kamer en ging zo snel mogelijk naar het feest om mee te genieten.

Ik zag een heerlijk wijf van zo rond de 40, op vreselijke hoge hakken, die er een beetje ordinair en hoerig uitzag, met haar volle rode lippen, een te laag uitgesneden topje waar haar tieten bijna uit puilden, met haar zwarte haren, tot op haar schouder.

Het was bijzonder geil, om te zien zoals zij zich vrolijk en amicaal gedroeg tussen al die grijpgrage gasten. .

Ik manoeuvreerde mij zo dat ik al snel naast haar aan de bar kwam te staan. Zij keek op en vroeg mij recht op de man af of ik ook gay was. Ik keek haar verbaasd aan en vroeg haar waarom zij dat dacht. Zij vertelde mij dat dit een gay vriendelijk hotel was, wat er nu allemaal aan de bar staat, dat zijn allemaal homo's. Maar haastte zij zich tegen mij te zeggen dat het wel super gezellig was met al die geile gasten, kijk maar eens wat een heerlijk bende

De enorme feesten die iedere avond eindigde in een orgie bij het zwembad en in de bar met al die vreselijke geile homo's.

Maar even zo goed knepen die gasten ook Nancy in de grote tieten en kut . Nancy iedere avond flink aangeschoten, liet hun begaan, genoot er zelfs van, om dat zij wel wist dat de nacht zou eindigen met mij op één van onze kamers.

Wanneer die enorme feesten diep in de nacht eindigden, gingen Nancy en ik al vanaf onze eerste kennismaking naar onze kamer om spannende spelletjes met elkaar te spelen.

Nadat Nancy was vertrokken naar Nederland, had ik mij voorgenomen mij rustig te gedragen, en niet in te gaan op de versier pogingen van die gasten.

De ellende gebeurde uitgerekend de laatste dag of beter gezegd de laatste nacht. Nadat ik de hele dag in de zon had gelegen, ik later op de dag naar mijn kamer ging om mijn koffer te in te pakken. De volgende dag zou ik immers al vroeg terug naar Rotterdam vliegen, gebeurde het allemaal !

Na het eten aan de bar zoop ik mij een stuk in de kraag om mij later die avond te laten om praten door een knappe geile homo uit Berlijn. Hij nam mij die avond mee naar de ligbedjes aan het zwembad, om mij later die avond verder mee te nemen naar een stil plekje achteraf in het zwembad.

Eigenlijk heb ik het nooit durven te vertellen, maar die avond heb ik mij schaamteloos gedragen met drie geile homo's, ook ik werd weer eens het slachtoffer van mijn diep weggestopt verlangen, om mij gewillig over te geven aan een aantal geile kerels. Het leek net of ik een stil diep verlangen niet kon weerstaan

Hij vroeg mij geil en verleidelijk aankijkend om mijn weinige kleren die ik nog aan had uit te trekken. ik beloofde hem dit te doen in de veronderstelling dat ik niet zou toegeven aan zijn geile verlangens.

Ik had mij op de dag nog zo voorgenomen om niet in te gaan op die geile homo;s die mij wilde versieren. Maar zoals ik de laatste weken had ervaren, bezweek ik ook nu, voor deze homo uit Duitsland. Ik kon hem net als toen niet weerstaan.

Eerlijk gezegd had ik ooit een geile periode gekend toen ik 16 jaar was met 2 oudere vrienden, die alles met mij uithaalden en ik mij gewillig liet misbruiken.

Zij beheersten de kunst om mij zo vreselijk geil te krijgen dat ik gewillig in ging op hun geile voorstellen. Datzelfde geile gevoel maakte zich nu wederom meester van mij, toen Hans met mijn pik begon te spelen.

De Duitse kerel, die Hans heette vroeg of ik mij wilde uit kleden, wat ik in een roes gewillig deed. Toen ik in mijn te kleine tanga voor hem stond, keek hij gefascineerd naar mijn enorme pik, hij greep mijn pik beet om er zachtjes aan te trekken.

Ik wist niet wat er met mij gebeurde, ik kermde en kreunde zelfs van geiligheid en liet hem ondanks dat ik niet wilde toegeven gewillig zijn gang gaan.

Hij boog zich naar voren en zoog op mijn dikke pik, likte mijn ballen. om gelijktijdig een vinger in mijn neukgat te penetreren, waardoor ik vreselijk geil werd.Ik verraadde mij doordat ik al snel een enorme stijve pik had en Hans rustig door ging mij bloedgeil te krijgen, omdat hij wel zag dat ik er van genoot, gezien mijn harde grote stijve pik.

Zoals gezegd pijpte hij mijn pik, likte hij mij ballen en stak hij zijn vinger in mijn reet om mij op te rekken. Ondanks dat ik wat tegenstribbelde stootte hij even later zijn dikke pik in mijn anus.

Ik gilde het uit, maar dat werd overstemd door de feestende massa bij de bar.

Hans pompte zijn lul in en uit, eerst rustig maar naarmate het gemakkelijker ging, voerde hij het tempo gestadig op en gaf ik mij definitief gewonnen. Eigenlijk lag ik wel stil te genieten van zijn stotende dikke pik, net als toen. Ik nam het ritme over en liet ik mij gewillig neuken door die knappe Duitser.

Ik kreunde, hijgde van genot, duwde mijn kont nog een ietsje hoger en naar achteren, waardoor hij zijn pik nog dieper tot aan zijn ballen diep in mij penetreerde. Zelf deed ik niet veel meer, dan alleen maar zijn dikke pik zachtjes kreunend en gewillig te ontvangen. Dat veranderde toen er plotseling twee andere kerels ons zagen liggen en op ons toe liepen.

Hans nodigde ze even zo vrolijk uit om ook mee te doen. Toen de twee niet reageerde herhaald hij het in het Engels, "This guy is so fucking horny and also want to let them enjoy", of zo iets dergelijks. Ik schrok mij werkelijk rot, geneukt worden door drie geile op hol geslagen homo's, dat zou toch te veel van het goede zijn.

De gasten begrepen nu wel wat Hans tegen hun had gezegd en deden hun kleren snel uit. Angstig geworden riep ik nu zachtjes om hulp. maar het geluid van de harde muziek en de meezingende gasten aan de bar overstemde mijn roep om hulp.

Toen ik ook nog eens de lul van één van die gasten zag, had ik het niet meer. Zijn lul was zo in mens groot entoen zijn vriend geil geworden die enorme pik ook nog begon af te trekken, nam zijn pik monsterlijke vormen aan. Mijn god dadelijk stoot die kerel zijn monster in mijn nauwe gaatje. Nou ja, nauwe gaatje, die was inmiddels ook wel aardig opgerekt.

Hans liet mij nu op mijn knieën zitten en liet die gast met de kleinste lul achter mij plaats nemen. Hans gaf de kerel met zijn enorme pik de opdracht zich door mij te laten pijpen en lag Hans zelf onder mij zodat hij vrij spel had om te doen wat hij wilde met mijn dikke pik.

Nu was ik natuurlijk wel wat gewend met Mario en Carl, maar dat was vrijwillig ontstaan. Nu werd ik gedwongen om met mij te laten spelen, of beter gezegd laten misbruiken.

Maar het opmerkelijke was, dat hoe harder ik werd geneukt, ik die enorme pik lag af te zuigen en Hans mijn pik aldoor aftrok, afzoog of er zelfs in beet, ik er vreselijk geil van werd.

Was ik eerst nog angstig geweest, nu deed ik mijn uiterste best. Ik pijpte gulzig aan die enorme lul. draaide ik met mijn kontje zo, dat ik gewillig de pik in mijn reet ontving en mee deinde op het ritme. En doordat Hans regelmatig hard in mijn pik beet, ik die zalige pijn meemaakte waar ik al eens eerder van had genoten en dreigde ik klaar te komen.

Nu riep ik niet meer angstig om hulp, nu gilde ik als een geile teef om meer, mijn god wat was ik geil. In een trans, hysterisch geworden genoot ik van drie geile ongegeneerde homo's die mij te grazen namen, ik kreunde en steunde toen ik merkte dat de kerel die mij neukte heftig klaar kwam. Het sperma droop uit mijn gat over mijn benen in het gezicht van Hans, die onverstoorbaar verder ging.

Ik zoog de ander nu nog dieper tot in mijn keel naar binnen, ik zoog hem als in de film deepthroat. Zijn enorme lul zat diep in mijn keel. Ik bracht nu de wijze les van Bo in praktijk en slikte zijn lul nog verder naar binnen, waardoor het kokhalzen achterwege bleef. De geile kerel wist niet wat hem overkwam gromde, kermde en spoot zijn ook hij zaad diep achter in mijn keel. De grote hoeveelheid zaad kon ik niet anders dan door slikken, mijn god het was werkelijk een overvloed van sperma.

Het zalige gevoel wat Hans bij mij te weeg bracht, door aldoor in mijn pik te bijten, mijn ballen allebei gelijktijdig in zijn mond zoog. zorgden ervoor dat ook ik mijn gegeselde pik leeg spoot. Inmiddels was diegene die mij had geneukt naast6 Hans gaan liggen en pijpte diens pik, waardoor ook Hans al snel zijn orgasme beleefde.

Had ik het eerst vreselijk gevonden, was ik angstig geweest om met vier man te neuken en te pijpen. Nadat wij allen waren klaar gekomen en een ieder op een ligbed plofte, vertelde een ieder hoe hij heette. Hans kon ik al, maar de twee anderen, Engelse kerels heette Dion en George.

Hans vertelde de twee Engelsen in het Duits, "Mein Gott, was ist dieser Kerl geil". Om vervolgen te zeggen, "Tomorrow I will invite ten friends to fuck him silly". Lachend keek Georg mij aan en zei,"Yes we do", zij wisten nog niet, dat ik vanochtend vroeg zou vertrekken

Hans die het voortouw had genomen nam ook nu de leiding, ik werd hun neuksletje. Hans vertelde opnieuw dat ik vreselijk geil en gewillig was. Zij, Hans, George en Dion zouden mij onder leiding van Hans af neuken, ik was zoals gewoonlijk hun speeltje. Opnieuw was ik het slachtoffer van hoe gewillig ik mij liet misbruiken wanneer ik seks onderging, ik kon het simpelweg niet weerstaan.Alleen al het zien van drie geile kerels met hun harde stijve grote dikke pikken maakten mij zo vreselijk geil dat ik gewillig toegaf om mij te laten misbruiken. IK vond dat een zo verschrikkelijk geil idee, dat ik er zelfs naar hunkerde om hard, meedogenloos en ongegeneerd suf geneukt zou worden. Een stem in mij vertelde dat het zelfs nog geiler zou zijn om met meer geile gasten een orgie te moeten ondergaan. Ik de geile slet, die suf geneukt zou worden door meer dan deze drie kerels, het hadden er wat mij betreft wel tien mogen zijn, zo vreselijk hysterisch geil; was ik.

Schaamteloos liet ik mij die nacht gebruiken. Vooral George met zijn enorme grote pik maakte mij zo vreselijk geil dat ik het uitgilde van genot. Nog nooit was ik zo lang geneukt geweest met iemand die zo'n enorme pik had. George wist ook uit ervaring hoe hij te werk moest gaan. Hij spuugde herhaaldelijk in mijn aars, likte het heftig waarbij hij zijn grote tong in mijn slavenkut penetreerde, vingerde mij eerst met drie en later zelfs met vier vingers om zo mijn gat groter op te rekken.

Hij nam nu voor even de leiding hij wist immers dat het gemakkelijker zou gaan, wanneer ik een beetje pijn zou lijden. Zo dirigeerde hij Hans en Dion om beurten mijn pik pijnlijk te behandelen, bijt in zijn pik, kerf je nagels in zijn pik en ballen. Je zult zien dat die geile slet zo geil daarvan wordt dat hij er om zult smeken, om mijn mega pik in zijn slavenkut te krijgen, opnieuw gebruikte deze geile homo,"slavenkut". Deze ontzettende geile slaaf zal zelfs om meer gillen, vertelde George opgewonden tegen Hans en Dion.

Hoe geil moet je dan wel niet wezen dat het slachtoffer zoals ik, het nog beaamde ook, George liet mij er dan ook om zijn dikke pik smeken

Toch was George er niet helemaal gerust op, liep weg naar de bar om even later terug te komen met een flesje olijfolie. Hij had het gewoonweg gevraagd aan de barkeepers, die zoiets al vaker hadden mee gemaakt. Zij keken nergens meer van op, wat zich hier allemaal in het hotel afspeelde. George smeerde mijn kut vol met olijfolie, het droop uit mijn slavenkut

(Toen George even weg was hadden Hans en Dion van positie verandert. Nu pijpte ik Hans en Dion lag met mijn pik te spelen. Ook hij zoog mijn twee ballen in één keer in zijn mond, wat vreselijk lekker aanvoelde.)

Ik smeekte en jankte als een geile teef, ik was mega geil, was werkelijk hysterisch. Ik vergat de hele wereld om mij heen, toen George voorzichtig zijn enorme lul in mijn neukgat penetreerde.

Toen George bewust even stopte, smeekte ik hem om zijn enorme pik. Triomfantelijk met een enorme grijns op zijn bek gaf hij het aan en dwong hij mij opnieuw te smeken om zijn dikke pik, gewillig voldeed ik aan zijn verzoek, ik smeekte opnieuw om zijn dikke pik.

George gaf nu ook de bevelen aan Hans en Dion om mijn pik te geselen wetende dat ik daar bijzonder geil van zou worden.

Ik weet niet hoe lang ik dit heb moeten ondergaan, maar nog nooit heb ik zoveel heerlijke pijn geleden als toen die nacht, wat ik zo verschrikkelijk lekker vond, zo geil was ik.

Nog nooit ben ik zo af geneukt als door een kerel als George met zijn monsterlijke pik, geholpen door het geselen van mijn dikke pik door Hans en Dion, waardoor ik mij gewillig liet misbruiken door drie homo's.

De drie geile homo's dropen na verloop van tijd af. Ik viel in slaap op een bedje langs het zwembad en werd wakker gemaakt door de man die vroeg in de ochtend het zwembad schoon maakte, waardoor ik nog even een douche kon nemen, omkleden en een ontbijt nemen. Ik was gelukkig op tijd om verschrikkelijk moe, na deze heftige nacht, in de bus te stappen richting vliegveld.

Toen ik in het vliegtuig zat dacht ik werkelijk vol ongeloof, dat ik ooit eens toe zou geven om mij suf te laten neuken door meer dan tien geile dikke lullen. Het beest was in mij wakker gemaakt.

Wordt vervolgd.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films