Hardcore verhalen - Leven in de schaduw

Mijn collega's noemen mij de meest gelukkige vent die ze kennen.
Met mijn 52 een jonge deerne aan de haak gelagen, en getrouwd.
Mijn wederhelft is inderdaad ruim de helft jonger, en het toeval wilde dat het tussen ons zo goed klikte, dat we na een jaar voorzichtig daten, zijn gaan samenwonen, en daarna zelfs getrouwd.
Inge is nu 25, niet lelijk of 'raar', maar een gewone doorsnee meid, die nooit een echte liefde had gevonden.
We hadden elkaar ontmoet bij een concert, waar we door wederzijdse kennissen met elkaar in aanraking kwamen, en we wel heel veel 'overeenkomsten' bleken te hebben.
Nu is uitgaan niet mijn grootste hobby, maar met haar was het altijd wel gezellig, en zo groeide onze liefde.
Nu twee jaar later in ons huwelijk, begint de leeftijd een beetje tegen te werken, Inge in haar jeugdige mindset wil meer en vaker sex, maar mijn lichaam kan het wel, maar remt het wel wat af, ik schaam me een beetje, maar ik moet vaker 'doen alsof' en dan maar hopen op een goede stijve, dan dat het spontaan opkomt.
Dat zij dit natuurlijk ook merkt, is geen verrassing, en we hebben er al een paar keer over gesproken.
Echt fantasieën heb ik niet, ten minste niet zo erg dat het me meer zin zou geven.
Inge blijkt open te staan voor méér, en ze bekend te dromen van een trio, zowel met een man erbij, als een vrouw.Ik laat het wat bezinken, maar in mijn achterhoofd speelt het nu wel, wat als we dit doorzetten …
Een paar late avonden blader ik over het internet, en lees over de onderwerpen, en het is een echte bubble … sommige mensen zijn positief, en die raden van alles aan, en anderen negatief, en de grootste doemverhalen komen naar voren.
Zelf neig ik steeds meer naar het 'wel' en kom allerlei fantastische pluspunten tegen natuurlijk.
Door een paar verwijslinkjes kom ik op een soort datingpagina uit, waar er de focus echt ligt op ontmoetingen voor korte duur.
Ik klink door de profielen, en het hele spectrum komt wel voorbij, en mijn oog valt op een paar advertenties, die volgens de postcode in de buurt zouden zijn, en ik reageer met een kort berichtje.
Er gaan een paar dagen voorbij, als ik een antwoord onder ogen krijg.
We wisselen wat berichten uit, en de man blijkt geïnteresseerd te zijn in een ontmoeting, om verder te bespreken wat mijn ideeën zijn.
Hij woont een paar straten verder, en we spreken aan de lokale fastfood af.
Thuis heb ik nog niets verteld, en met een smoesje over een marktplaats aanbieding ga ik even op pad.
Het is druk, maar de man is al aanwezig, en op een magische manier voelen we aan dat we elkaar zoeken, hij zwaait even, en ik ga bij hem aan het tafeltje zitten.
Het is rumoerig, dus ons gesprek blijft best anoniem.
Hij stelt zich voor als Tom, en is 33j, en op zoek naar een stel om een gezellige avond mee te hebben, zonder echt zekerheid op sex, wat eventueel wel welkom zou zijn.
Ik schat hem in, het is een intelligente knaap, niet lelijk en zeker verzorgd, dus wat mij betreft is dat een pluspunt.
Ik toon hem wat foto's van mij en mijn vrouw, de wintersport, en de zomerse strandvakantie.
Bij een paar foto's in bikini knikt hij instemmend “je hebt een mooie dame daar hoor” lacht hij, en ik knik …
Zijn vingers bewegen op mijn telefoon, en hij zoomt wat in op haar, in de rode-roze bikini ziet ze er prachtig uit, en hij knikt goedkeurend.
“En jij bent ook akkoord als het 'uit de hand loopt' vraagt hij nog een keer voorzichtig.
Ik knik, van binnen niet zeker, maar als het haar gelukkig kan maken, dan is het goed.
We nemen afscheid, en besluiten dat we er over nadenken.
Onderweg naar huis bedenk ik de voor en nadelen, en probeer in te schatten of ze hem een kans geeft, als die zich voordoet.
Thuis vraagt ze naar de bezichtiging, en ik zei dat het wel meeviel, en ik er over moet denken.
Later die avond in bed komt ons gesprekje weer op gang, ik probeer haar te verleiden om verder te fantaseren over haar trio, en hoe ze dat voor zich zou zien.
Haar uitleg doet me besluiten om Tom toch uit te nodigen dit weekend.

Aan het ontbijt overleg ik het met haar, dat ik een ontmoette vriend wil uitnodigen voor een gezellige zaterdagavond, en of ze er ook zin in zou hebben.
Haar positieve houding was geen verrassing, ze houdt er van om te verzorgen, en al helemaal als het een vriend van mij zou zijn.
De dagen gingen voorbij, en ze had allemaal lekkere dingen gehaald, en de kamer opnieuw ingericht, het leek wel kerstavond, met kaarsjes, hapjes en wat muziek.
Een paar uurtjes voor de afspraak kwam ze uit de douche, en ze rook al heerlijk.
Ik vroeg haar om haar nieuwe jurkje en hakjes aan te trekken, die ik zo mooi vindt, en ze knikte met een opgewekte blik.
Ik droeg een nette jeans en blouse, en ging de laatste hand aan de hapjes slaan.
Aan het geluid van haar hakjes hoor ik haar beneden komen, en draai me om, ze is weer prachtig, haar lange haren hlaf los over haar schouders, haar gezichtje mooi in de makeup, en het jurkje heerlijk strak om haar borsten, en losjes over haar heupen.
Ze omhelsde mij, en we kusten even zacht, en ik kon het niet laten om haar billen te nemen, zo heerlijk rond en stevig

Niet veel later ging de bel, en liet ik Tom binnen, ook gekleed in een jeans, en een net niet te strak shirt.
Inge begroet hem alsof ze elkaar al jaren kende, drie kussen op zijn wangen, en Ik stel ze aan elkaar voor.
Tom en ik hadden het scenario grofweg doorgelopen, wij kennen elkaar al wat langer maar niet intensief, dus hij reageerde navenant
“Jij bent dus Inge, waar hij het altijd wel over heeft!” zegt hij overtuigend, en ik krijg een liefdevolle blik van haar toegeworpen …. punten gescoord, denk ik in mezelf.
We gaan naar de huiskamer, waar de kaarsjes branden, en de muziek op de achtergrond speelt.
Inge wijst Tom de ruime, diepe loungebank en hij neemt plaats, op haar vraag neemt hij een kopje koffie, en ik ga op de losstaande stoel zitten, hierdoor 'moet' Inge zo ook op de bank gaan zitten, bedenk ik me duivels, met een lachje
Terwijl mijn vrouw in de keuken staat, knipoogt Tom naar me, en hij zegt zacht 'je hebt niet overdreven, vriend …'
Ik knik instemmend, maar kan niets zeggen, omdat ze met de kopjes terug komt, en ze voor me zet.
Bij het plaatsen op het tafeltje, zie ik de ogen van onze gast al naar haar billen glijden, hij is zeker geïnteresseerd.
Nietsvermoedend zakt Inge in de bank, en leunt wat tegen de achterkant aan, en in een glimps merk ik haar benen op, waar ze dus geen panty draagt, maar ophoudkousen …. mijn hart slaat over vanwege dit detail.

Ze vraagt hem de oren van het hoofd, en de man houdt zich staande in het spervuur, ik onthou wat details, en langzaam maar zeker kletsen we gezellig onderling.
Met een aanbieding voor een biertje, loopt Inge naar de keuken, en serveert ons een flesje, zelf schenkt ze zich een glaasje wijn in, en bij het verlaten van de kamer knipoogt de man nog een keer naar me, en met heimelijk opgestoken duim kijken we hoe Inge ons de schaal hapjes nog een keer aanbied.
Ik ga naar de keuken om een glas te halen voor mijzelf, en tref haar aan, als ze de schaal weer wat aanvult.
Ik leg mijn handen op haar heupen, en kus haar hals zachtjes “vind je het nog gezellig, schat ?” vraag ik behoedzaam, en ze kijkt om, en kust me terug.
'super, wat een leuke man …' zegt ze, en haar felblauwe ogen lijken vuur te bevatten.
Terug in de kamer kletsen we, en drinken gezellig door, naarmate er meer glaasjes wijn doorgaan, komt Inge steeds losser en begint ze licht dubbelzinnige opmerkingen te maken naar ons.
Ook merk ik dat ze steeds minder 'snel' moeite doet om haar jurkje op degelijke manier te houden, en zo nu en dan zie ik de ogen van Tom over haar benen glijden.
Ook zie ik wel hoe hij meer en meer haar aandacht vasthoudt, en hij haar steeds vaker aanraakt.
Eerst onschuldig, een tikje op haar schouder, of arm, maar ook streelt hij zo nu en dan haar lange blonde haren, en complimenteert haar vaker.
En Inge slikt het met genoegen, ze is het middelpunt van belangstelling, en ik merk dat ze het niet snel tegenwerkt.
Na weer een rondje bitterballetjes, vraagt Tom ineens naar onze vakantie op Tenerife, waar hiij de foto's van gezien had, en Inge reageert als een puber, dat ik de foto's op de TV kan laten zien.
Ik verweer het nog wel een beetje dat ze niet uitgezocht zijn, maar ze roept dat we die dan maar skippen
Ik sluit de laptop aan, en klik het mapje tevoorschijn, op het grote beeld komen de eerste foto's voorbij, en Inge verteld over de monumenten, en de historie.
En omdat de stoel waar ik zat geen zicht heeft op de beelden, wring ik me naast haar, zodat ze in het midden op de bank terechtkomt, en ook nog dichterbij Tom nu
Met de verplichte foto's van de hotelkamer en lounge, komen we aan bij het zwembad, rijk en overvloedig, en ze verteld over de luxe, hoe heerlijk dat allemaal was/.
De interesse van Tom was gewekt, nu ze in de bekende rode bikini in beeld kwam, en om tijd te rekken stelde hij vragen, ondertussen genieten van mijn halfblote vrouw op het mega Tvscherm voor ons
Inge kletste door, en na een paar strandfoto's kwamen we uit bij een toplessfoto van haar, waar ze snel voorbij ging.
“Ho – Ho … niet zo snel …. “ lacht Tom, en Inge keek heel even opzij naar hem, maar ging toch terug.
Ze bloosde wel een beetje nu, maar Tom knikte genoegzaam … 'kijk, een mooie moderne dame … gewoon topless !' complimenteerde hij haar weer
Langzaam ging ze door de serie heen, en Tom leunde wat ontspannen achterover, en hing zijn arm over de kussens achter haar.
Na het strand foto's van het nachtleven, Inge in een wit zomerjurkje, haar vormen perfect in beeld alweer, en hij knikte instemmend.
“mijn maatje heeft echt een goede smaak hoor, je bent echt een mooie meid !” en ondersteunend aan zijn woorden legt hij zijn hand op haar rug, tussen haar schouderbladen.
'je hoeft je niet te schamen hoor' lacht hij, en haar lichaam verraad geen beweging dat ze hem afwijst.
De foto's gaan traag over het scherm, zijn hand rust op haar rug, en ik zie zelfs een strelende beweging, voorzichtig, maar geen echte reactie, dus zijn hand blijft over haar rug bewegen.
Weer strandfoto's, en ik weet dat er wéér topless foto's tussen zitten, dus ik kijk van de korte afstand naar haar, hoe ze deze voorbij gaat.
Na het zwemmen, haar lichaam glinsterend van het zeewater, een mooie foto, en in tegenstelling tot eerder, pauzeert ze nu, en kijkt naar hem, stiekem toch wachtend op de reactie
Nu merk ik ook dat ze er plezier in beleeft, het strakke jurkje wat ze draagt verraad dat ze geen BH er onder heeft, haar borsten bewegen op haar ademhaling, en de stof rond haar tepeltjes is aangespannen en tonen de verharde knoppen eronder.
Tom negeert haar blik voor een moment, iets wat haar doet twijfelen. Hij schuift zijn glas naar haar toe, en vraagt of er nog een biertje is.
Ze veert op, Natuurlijk … zegt ze gehaast, bijna blij dat de korte stilte onderbroken is.
Als ze de keuken in loopt, kijken we haar beiden na, en Tom vraagt me of ik kan inschatten wat zij nu beleeft.
“ik denk dat ze zich best opgelaten voelt, en ook een beetje opgewonden ….”zeg ik voorzichtig.
Hij kijkt bedenkelijk, en vraagt dan of het OK is dat hij dit doorzet, en ik knik traag en instemmend.
Als ze er zelf voor in is, zal ik niet tegenwerken, zeg ik met een glimlach.
Tom knikt door de foto's tot hij er één tegenkomt, waar ze wat ongelukkig op het strand zit, ik had deze gemaakt om te plagen, maar als je met een andere blik kijkt, zit ze wel wat uitdagend met haar billen omhoog op haar knieën in het zand.
Met de vergroot-tool van het programma zoomt de man in tot haar benen en billen vrij groot in beeld komen, en leunt dat relaxed achterover.

Als Inge terug komt, biedt ze een hapje aan, en pas later als ze zich omdraait valt de foto haar op.
Nog voor ze iets kan zeggen, reageert Tom al … 'ik vroeg alleen aan Peter welke foto hij het mooiste vond!' en zijn gezicht staat onschuldig als een engeltje
Inge richt haar pijlen op mij, ze kijkt me wat beledigd aan, maar ik zie wel een twinkeling in haar ogen.
'Ja, ja …. mijn dikke kont !' gromt ze met een lichte lach, bijna beledigt
Tom springt op de verdediging … “Nee, lieverd … helemaal niet dik … je hebt een prima achterwerk!”
Inge loopt naar de tafel, en zet de schaal met hapjes neer, met een bijna elegante draai komt ze terug, haar jurkje fladdert nog om haar benen, als ze zich weer omdraait naar Tom en mij.
Ze buigt wat voorover, en draait haar heupen, wijzend op het beeld.
“Ik ben toch afgevallen ….” haar trots is te horen, ze was inderdaad na de vakantie wat pondjes verloren, iets waar ik jaloers op was.
Tom wordt ook brutaler, hij kijkt om haar heen naar het beeldscherm, en dan weer naar haar.
'nou, ik zie het niet …. nee, ik kan het niet vergelijken …' lacht hij een beetje uitdagend.
Inge lacht er om … “Jullie kijken de hele avond al naar mijn billen, stelletje gemenerikken!”
Tom ziet dat als een signaal, en hij staat op, en gaat achter haar staan, terwijl Inge nog een keer speels haar heupen beweegt, en zo het onderste deel van het jurkje laat bewegen reageert hij razendsnel.
In een flits gaan zijn handen langs haar bovenbeen, en met zijn duimen onder de rand, trekt hij het wijdere deel omhoog, en tot over haar heupen.
In één klap staat ze voor ons, haar mooie ronde billen met blauwe string, en de ophoudkousen om haar bovenbeen.
Ik verwachte een verlegen, of zelfs een boze reactie, maar ze doet niets, integendeel, ze lijkt wat verder voorover te buigen.
“hmm ja, nu zie ik het …...” zegt de man, en legt zijn vingers op de witte rondingen, en knijpt soepeltjes
Inge kijkt over haar schouders naar mij, haar ogen half open, ik zie de opwinding in haar gezicht, als Tom zijn handen nog een keer over haar billen laat bewegen.
Ik glimlach flauwtjes, en ga iets verzitten om beter uitzicht te krijgen.
Langzaam beweegt ze haar heupen in zijn richting, ze is er zeker klaar voor, bedenk ik me, en voel mijn opwinding meer en meer toenemen.
Tom pakt zijn kans natuurlijk ook, en begint met een hand haar gekromde rug te strelen, langzaam omhoog richting haar schouders.“Weet je, een beter oordeel kunnen we geven als je ook topless zou aandurven” zegt hij zwoel, maar zonder haar af te wachten, haakt hij zijn vingers in de ritssluiting, en begint langzaam te trekken.
Droog zoemt het door de rails, haar jurkje komt slapper om haar bovenlijfje te handen, tot het omlaag zakt over haar schouders.
De rits komt los ter hoogte van haar heupen, en het stofje valt omlaag, waar ze het langs haar polsen op de grond laat vallen.
Inge kijkt weer opzij, haar wangen lijken te gloeien van opwinding, en in haar ogen een vuur wat ik lang niet gezien had.
Voordat Tom een stapje verder gaat, kijkt ook hij naar mij, alsof ik de regisseur ben van het hele spel
De reactie van Inge lijkt me positief, dus ik knik, en met ingehouden adem kijk ik toe hoe de man zijn forse handen alweer over haar ontblote rug, haar borsten hangen vrij onder haar lichaam, en als ze langzaam recht gaat staan, staat Tom weer achter haar, met zijn handen op haar heupen
Inge leunt lichtjes naar achteren tegen hem aan, en als zijn vingers haar buik raken, sluit ze haar ogen kort. Tom merkt haar houding op, en vervolgt zijn weg, traag bespelen zijn vingers haar huid, haar borsten reageren zonder schaamte, haar dikke tepels worden zichtbaar groter, en harder
Met deze prachtige vrouw aan jouw zijde, was je de koning van het strand … gromt Tom naar mij, en ik volg zijn vingers die de onderkant van haar borsten raken.
Een korte rilling lijkt er door haar lichaam te gaan, haar borsten bewegen wat heen en weer, als zijn vingers de ronding tekenen onderlangs
Ze kreunt lichtjes, en Tom vraagt haar of hij moet ophouden, maar haar hoofd schud snel heen en weer, en zachtjes fluistert ze van niet.
Met haar borsten op zijn handen lijkt hij ze te wegen, iets optillend, en dan weer omlaag, ik zie haar lijf kronkelen van genot.
Dan sluiten zijn vingers traag om haar teels, die ohw zo gevoelig zijn … wat ik uit ervaring weet.
Eerst verkennend, alsof het een gevoelige radioknop is, maar al snel zie ik zijn vingers sluiten, en haar ondertussen keiharde tepel wat vaster klemmen.
Ze kreunt weer, weer dat diepe geile geluidje, en haar handen gaan achter haar lichaam, over de jeans van Tom, en ze kijkt me ineens aan.
Alsof ze wakker schrikt uit een droom, 'ohhmm Peter...' kreunt ze.
Ik knik met een lach, alsof ik het goedkeur … 'wat is er lief, doet hij iets niet goed ?' vraag ik bijna gekscherend.
Ze schud haar hoofd, haar haren strelen het gezicht van Tom achter haar.
“hmm ohw nee, maar …...” twijfelt ze, als ik voor haar kom staan.
Met mijn handen op haar gezicht kus ik haar lippen, haar mond beantwoord de mijne, enhet doet mij zeker wel iets, als ik me realiseer dat terwijl ik haar zo innig kus, de handen van Tom haar borsten nog steeds masseren en strelen.
Heerlijk onwerkelijk voel ik haar lichaam zachtjes kornkelend genieten, en ik laat mijn handen ook omlaag zakken.
'geniet … dit is toch wat je droomde ….' fluister ik, terwijl ik met mijn vingers over het strakke slipje ga, wat nog over haar heuveltje is gespannen.
Haar heupenkomen me tegemoet, met wat druk masseer ik haar poesje al, haar ademhaling versneld, en ik kijk omhoog waar ik zie hoe Tom zijn grip op haar borsten verstevigde, haar hoofd hangt wat achterover, en ze zoekt zijn lippen op.
Ik kus de nylon stof van haar slipje, en ruik haar opwinding, met mijn vingers ga ik tussen haar benen, en druk zachtjes op de plek waar haar schaamlippen verscholen zijn, weer de diep zwoele kreun, ik merk de vochtige plek op, die ze ondertussen echt wel gekregen had
Tom laat haar even los, en trekt zijn shirt over zijn hoofd, Inge draait zich om, haar fraaie billen tegen mijn gezicht drukkend, klemt ze zich vast aan de sportieve gast in huis
Ze kussen, en ik zie haar op haar tenen staan, zijn handen vinden haar billen weer, die hij met kracht vastpakt.
Balancerend op één been, tilt ze het andere iets op, alsof ze hem wil beklimmen.
Ik zie nu duidelijk de natte vlek in haar slipje, en streel plagend met mijn vingers er over, tot ze begint te grommen van opwindieng
Ze wil meer, ze komt losser en losser nu, en als ze traag met haar lijf langs de zijne door haar knieën zakt, zie ik haar felrode nagels de broeksriem lostrekken, en de knopen één voor één losmaken.
Ongeduldig rukt ze aan de broek, tot hij naar de grond valt, en Tom er uitstapt. Achter zijn boxershort is al een flinke verdikking te zien, voor het eerst dat ik met mijn eigen ogen, zo dicht op een andere man heb gestaan, die ook nog eens opgewonden was.
Hij streelt haar schouder, en haar haren. “pak hem maar eens uit hoor” lacht hij, maar ik merk de bijna aanwijzende ondertoon.
Ze haakt haar vingers in het elastiek, en traag trekt ze het omlaag, en met een sprongetje komt er een forse pik tevoorschijn, zeker anderhalf keer langer, en dikker dan mijn exemplaar … ik voel me jaloers zelfs worden.
Ik zie haar twijfelen, haar gevoel zegt andere dingen dan haar verstand, maar de man lijkt me niet meer terug te deinzen nu.
Haar vingers sluiten zich moeizaam om de vrij dikke onderkant, ze lijkt ineens kleinere handen te hebben, en beweegt langzaam op en neer.
In mijn broek begint het te klemmen, het uitzicht is zo geil, mijn lieve vrouw, die haar best doet en ondertussen toch geniet van het moment.
Met schokjes komt de pik bijna tot leven, van bijna hard, naar echt stijf en hard, het waren een paar seconden, en de voorhuid beweegt soepel over de eikel omlaag.
Uit het gaatje op de top parelt een glanzende druppel, met zijn rechterhand streelt hij de haren van mijn vrouw, en trekt haar zachtjes wat dichterbij.
Een dikke grijns, als ze met haar tongetje de top likt, het druppeltje verdwijnt tussen haar lippen, en ze gromt weer zachtjes, als haar hand omlaag beweegt.
Met haar tong over de eikel trekt ze een glanzend spoor van speeksel, van de rand tot de top, waar alweer een druppel verschijnt.
Zonder haar gezicht te bewegen kijkt ze me aan, haar ogen ondeugend en zwoel … 'zal ik hem pijpen...' vraagt ze zachtjes, en ik knik iets te enthousiast met mijn hoofd .. oh god wat maken ze me geil nu.
Haar lippen sluiten half om de eikel, haar hoofd beweegt in kleine rondjes, en ze kijkt me weer aan.
“vind je geil, zeker … om te zien hoe ik jouw maat verwen...” en weer knik ik instemmend, mijn hand ligt op mijn kruis.
Met een snel bewegende tong glijdt va van de eikel omlaag, tot aan zijn ballen, dan terug in een lange streep, alsof ze een ijsje likt.
Tom leunt nonchalant wat achterover, hierdoor lijkt zijn pik nog langer en dikker, en inge beweegt met haar vingers over de lengte.

Natuurlijk ben ik 'bekend' met haar pijpritueel, ze doet het gelukkig regelmatig bij me, en kan me dan ook heerlijk laten klaarkomen, maar om hetzelfde te aanschouwen van een afstandje is toch wel een klasse apart.
Ze laat zijn pik los, en zonder haar handen te gebruiken speelt ze met zijn paal, haar mond verwent elke centimeter, en kruipt hoger en hoger, tot de eikel met draaiende bewegingen haar mond in genomen wordt.
Zonder moeite zie ik de halve lengte in haar mondje verdwijnen, Tom kijkt tevreden naar mij, Inge hangt iets voorover, en ik zie haar borsten van links naar rechts bungelen.
Ze worstelt, maar zonder tegenspraak, haar hoofd gaat bijna in draaiende bewegingen op en neer, haar vingers omsluiten ondertussen alweer de dikke stam, al haar aandacht is gericht op haar pijpbeweging.
Na een minuut of vijf laat hij haar even stoppen, ze komt omhoog, en slaat haar armen om zijn schouders, en trekt zichzelf weer tegen hem aan.
“wat ben je fors...” hijgt ze opgewonden, en hij knikt met een grijns.
'misschien moet je je man ook even ….' lacht hij, wijzend op mij, achterover leunend in de sofa.
Mijn broek zit strak, en wordt dat nog meer, als mijn geile vrouw mijn richting op komt lopen, heupwiegend, bijna uitdagend richting Tom met haar billen heen en weer
Met een zwoele knipoog kijkt ze om …. 'nog steeds een mooi kontje ?' vraagt ze brutaalTom knikt, zo'n geile reet zie je niet vaak, nee' lacht hij haar toe, en terwijl ze op haar knieën voor mij komt zitten, loopt hij op ons af.
Als Inge haar lippen heerlijk om mijn pik sluit, knielt hij achter haar, en bespeelt haar billen.
Ze kreunt geil, ik voel het in mijn ballen trillen, en Tom gaat traag over haar rondingen, en beweegt dan zijn hand tussen haar benen.
Een kort kreetje uit haar keel, zijn vingers kneden rond haar vochtige spleet, ik zie hoe ze haar achterwerk hoger tilt, hem meer ruimte biedend
Zijn hand beweegt op en neer, ze kreunt heerlijk geil, en mijn pik gaat dieper en dieper haar mond binnen.
Haar slipje wordt omlaag getrokken, met een korte beweging tilt ze haar knieën wat op, en hij trekt het soepel langs haar enkels.
Inge reageert door haar benen verder uit elkaar te zetten, Tom kijkt toe hoe ze zichzelf zo aanbiedt, en legt zijn hand weer tussen haar benen.
'wat een mooi kutje …. ' zegt hij, en laat zijn vinger er even in verdwijnen.
Kort kijkt ze me aan, haar ogen weer wijd geopend, maar al snel weer die geile blik, en een lachje.
Tom trekt zijnhand terug, en toont zijn wijsvinger, licht glanzend van haar vocht, en bijna triomfantelijk toont hij me nu zijn wijs en middelvinger, en overduidelijk brengt hij deze ook in het grotje van mijn geile vrouwtje binnen.
Ze kreunt weer, zijn hand beweegt eerst traag, maar dan wat sneller, ik zie het lichaam van Inge weer kronkelen, hij raakt haar op de juiste plekjes, want met haar mondje nog vol van mijn stijve, kreunt ze luider en luider.
Dan laat ze me los, en grijpt mijn haar handen in de leuning van de sofa, en voor de eerste keer in onze relatie zie ik haar klaarkomen, haar gezicht verkrampt, en haar lichaam schokt en trilt.
Ze kijkt me aan, en ik streel haar schouders, en haar borsten, en na een paar tellen kalmeert ze iets, hijgend, met een traan op haar wangen.

Tom ligt tegen de bank aan, hij kijkt hoe Inge langzaam haar adem weer op orde krijgt, zijn pik nog steeds keihard en trots recht overeind.
Ze kijkt om, en daarna naar mij .. 'volgens mij is het zijn beurt nu ….' lach ik aanmoedigend.
Twijfeling in haar ogen, maar ook opwinding als ze even aarzelt.
Tom speelt nonchalant met zichzelf, en leunt nog wat achterover als ze toch zijn kant op komt.
'hmmm volgens mij moeten we nog iets passen ….' zegt ze verlekkerd, als ze langzaam over hem heen kruipt
Ik zit eerste rang als ze met haar kontje boven zijn stijve paal balanceert, en ze kijkt achterom, alsof ze vragen wil of het nog steeds OK is.
Ze zakt langzaam, het lijkt of ze afwachtend is, of ik het zou tegenwerken, maar ik speel traag met mezelf …. ik geniet net zo hard …
Zijn dikke eikel raakt haar spleetje, maar voor hij verder gaat vraagt hij of ze wil omdraaien …. 'laat me die geile reet van je eens zien!” gromt hij
Omgedraaid kijkt ze weer naar mij, haar ogen lijken niets waar te nemen, als ze weer omlaag beweegt.
Dit keer zie ik de dikke eikel haar spleetje openduwen, een raar gevoel van binnen, maar ik vind het super-opwindend om te zien
Als hij halverwege is, roept ze me dichterbij, haar ene hand begeleid zijn dikke paal dieper, met de andere pakt ze de mijne vast.
“hmm twee geile pikken...” kreunt ze opgewonden, en ne een klein stapje dichterbij begint ze me te zuigen.
Langzaam aan begint Inge zelf het tempo te bepalen, haar heupen gaan op en neer, en haar gezicht verwent mijn keiharde paal, ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo hard geweest ben.
Tom begint haar dieper te neuken, en ze kreunt luider bij elke keer dat hij haar tegemoet komt.
“Fuck man …. Je had gelijk, wat een geil strak kutje heeft jouw wijffie!” gromt hij, en mijn hart slaat een keer over als ze me aankijkt.
Is ze beledigd, is ze kwaad nu ?

Ze trekt mijn pik strak in haar hand en kijkt me aan, “Dus jij lult toch over me” grijnst ze, en likt nog eens over mijn ontblote eikel.
Haar hand beweegt hem op en neer, en ze speelt met haar tongetje snel eroverheen.
Tom komt wat omhoog, en grijpt haar borsten nog een keer beet.
“Ik dacht echt dat hij overdreef, maar je hebt verdomme echt lekkere tieten, en een strakke poes!”
Langzaam duwt hij haar van zich af, en laat haar voorover leunen, ik zie hoe hij zijn pik weer n zijn hand neemt, en in stelling brengt achter haar.
Door haar hakken staat ze op een bijna perfecte hoogte voor hem, en met een stevige beweging zie ik hoe hij haar weer tot zich neemt.
Zijn forse handen om haar heupen, trekt hij haar tegen zich aan, luid gekreun uit de keel van mijn vrouw, even sluit ze haar ogen weer, maar na een paar seconden kijkt ze op, haar ogen lijken te rollen in haar gezicht bij elke stoot die hij doet.
Zijn tijd van echt voorzichtig lijkt voorbij, zinder genade pompt hij met lange stevige stoten tegen haar aan, elke keer een heerlijke diepe kreun uit haar mondje.
Hijgend neukt hij haar, ze genieten beide hiervan, Inge draait haar lichaam elke keer terug naar hem, alsof ze hem nog dieper wil voelen.
Zonder na te denken leg ik mijn hand om mijn pik, en sta me vlakbij haar af te trekken, Tom benoemt het overduidelijk, als hij haar even aan haar lange haren vastpakt.

“kijk naar Peter, kijk naar je geile vent … hij gaat dalijk in je bekkie spuiten …' gromt hij, met weer diepere stoten
Alsof ze het wil, staat ze met haar mond wijd open, en haar tong half naar buiten, wat een geil uitzicht.
Mijn hand gaat sneller op en neer, en ik voel mijn zaad al borrelen in mijn ballen.
Dan kreunt Inge luid, en komt ook zij nog eens een keer klaar.
Met één hand om haar middel, en de andere nog steeds in haar haren houdt hij haar gezicht zo vlak bij mijn kruis
Ik voel de eerste stralen opkomen, en voor de eerste keer in mijnleven spuit ik mijn zaad op mijn geile echtgenote.
Gulzig hapt ze naar mijn eikel, en de laatste stralen komen in haar mond terecht, achter haar zie ik hoe Tom zijn pik teruggetrokken heeft, en dikke klodders op haar billen en rug laat neerkomen
Inge draait zich om, en drukt haar mond op zijn jalf verslappende pik, hongerig zuigt ze ook bij hem wat laatste restjes zad uit de buis, ze kreunt voldaan als ze opstaat, en me omhelst.
Ze drukt een kus op mijn mond, en ik proef de mengeling van zaad en speeksel.
Ze kijkt me licht vermoeid aan, en zucht “dank je wel hiervoor, wat lekker lieverd!”
Dan draait ze om naar Tom, en hetzelfde bij hem, een kus op de mond.
“moet jij ergens naartoe vandaag ?” vraagt ze, bijna kinderlijk.
Hij schud zijn hoofd …. “ohmmm blijf je lekker logeren dan ?” haar ogen twinkelen van opwinding, ze heeft nog niet genoeg denk ik...


Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films