Hardcore verhalen - De verbouwing

Ik ben al een poosje bezig met een verbouwing bij een wat oudere vrouw. Ze wil haar badkamer, een slaapkamer en de zolder opgeknapt hebben. De vrouw kent mij via een vriendin van haar waar ik ook een kleine verbouwing heb uitgevoerd. Ze heeft mij uitgenodigd om te komen kijken en te zien of we het eens kunnen worden over de prijs. De klus is vrij groot, ik heb al snel gezien dat het een aantal weken werk zal zijn. Ik doe het in mijn vrije tijd, zo verdien ik wat geld extra om met mijn motor mooie tochten te maken. Als ik het huis gezien heb en een paar tekeningen heb gemaakt van de verbouwing, zoals zij het wil hebben. Zijn wij het snel eens over de prijs. Ik krijg een sleutel van haar huis want zij is vaak niet thuis als ik kan werken.

De vrouw, Amanda zoals ze zich heeft voorgesteld, is de zestig gepasseerd maar ziet er nog goed uit. Ze is wat gezet, heeft grote borsten, tijdens de verbouwing heb ik al eens een blik kunnen werpen in haar bloes, ik zag dat er heel wat vlees in de grote bh zit. Haar billen zijn lekker rond, ze heeft een heel vrolijke uitstraling en lacht bijna altijd. Haar haren zijn erg lang, als het los hangt komt het tot halverwege haar rug. Ze heeft donkere ogen die soms heel ver door mij heen prikken. Tijdens mijn werk in het huis dwalen mijn gedachten soms met haar naar de slaapkamer waar wij dan mooie spelletje doen. In werkelijkheid blijft het bij een gedachte. Amanda is kritisch, soms moet ik dingen veranderen omdat het niet helemaal is zoals zij het wil. Dat maakt niet uit want de klant blijft koning.Als ik in de slaapkamer bezig ben gaat de deur van de badkamer naast de slaapkamer open. De stilte in huis gaf mij het idee dat Amanda niet thuis was. Deze dag heb ik vrij en wil een lekker stukje opschieten met de verbouwing. De zomer zit eraan te komen, dan klus ik bijna nooit omdat ik dan lekker op de motor zit. Tussen de slaapkamer en de badkamer heb ik een nieuwe wand gezet die nog niet helemaal klaar is, eerst moet ik in de slaapkamer verschillende dingen afmaken voor ik die wand kan sluiten.

Mijn nieuwsgierigheid wint het al snel, ik draai mij naar de kleine opening in de wand. In de badkamer, die al ver gevorderd is, zie ik Amanda in haar ondergoed voor de spiegel staan. Het is een grote witte onderbroek die haar billen bedekt, de borsten zitten verstopt in een witte bh. Mijn hoofd leg ik dichter tegen de muur en zie dat ze bezig is met haar tanden. Even later gaat de waterkraan uit en legt zij de tandenborstel weg. Langzaam draait zij zich om en maakt de bh los. Met een korte ruk doet zij hem af en gooit hem in de wasmand. Haar handen glijden langs haar lichaam en trekken de witte onderbroek mee naar beneden. Zoals zij nu staat kan Ik niets van haar zien. De vreemde situatie bezorgt mij een langzaam hard wordende pik. De onderbroek verdwijnt ook in de wasmand, dan draait Amanda zich om, ik krijg een riant uitzicht op haar machtige billen, mijn lul wordt direct hard in mijn broek en drukt pijnlijk tegen de rits.

Mijn blik blijft op haar gericht, Amanda stapt naar de douchecabine en draait de kranen open. Het water klettert op de grond en verspreidt een aangenaam geluid. Heel even zie ik dat Amanda haar hoofd langzaam draait naar de kleine opening in de wand. Haar blik blijft even in die richting met een grote glimlach op haar gezicht.

Kan ze mij zien?

Weet zij dat ik er ben?

Die vragen schieten door mijn hoofd. Mijn blik blijft op haar gericht, met een zachte en langzame beweging komt de voorkant van haar in beeld. De grote borsten hangen en de tepels zijn grote donkere knoppen die een beetje hard zijn. Haar buik is ook lekker groot en het kutje is zwaar behaard maar straalt een hele grote erotische aantrekkingskracht op mij uit. Met haar handen streelt zij zachtjes over haar borsten en laat dan de vingers zachtjes naar beneden zakken. Als haar vingers het behaarde plekje raken zie ik dat ze even haar ogen sluit, het gezicht is de hele tijd strak op de opening gericht. Dan verdwijnen twee vingers in haar grotje en komen er nat uit. Ineens draait Amanda zich om en zet het deksel van de wc omhoog, langzaam neemt Amanda plaats op de bril. Het water van de douche valt nog steeds op de stenenvloer, dan hoor ik haar plas in de wc-pot vallen. Amanda is zo gaan zitten dat ik recht tegen haar straal aan kan kijken. Als de laatste druppels in de pot vallen staat ze op en stapt onder het stromende water.Het douchegordijn schuift Amanda niet dicht, met een spons streelt zij haar grote lichaam. Dan gooit Amanda een grote hoeveelheid badschuim op de spons. Met haar handen en de spons begint Amanda haar lichaam in te smeren. Mijn broek staat strak om mij heen langzaam open ik de broek en haal mijn harde pik eruit, ik druk mijn broek een beetje verder open en zorg ervoor dat ik rustig aan mijn pik kan trekken. Het genot groeit snel naar een zalige hoogte. Snel laat ik mijn lul los om niet te snel klaar te komen, mijn blik gaat weer door de opening. Amanda heeft haar benen verder uit elkaar gezet en streelt haar kutje met de spons. Haar ogen glimmen, haar tong streelt langzaam langs haar lippen. Twee vingers verdwijnen tussen de haren en komen er langzaam weer uit, deze beweging blijft ze herhalen. De vingers gaan sneller in en uit haar lichaam, haar andere hand streelt het knopje tussen haar lipjes. Het zaad begint te koken in mijn ballen, haar ogen blijven strak op de opening gericht terwijl zij zichzelf naar een hoogtepunt brengt. Ineens begint Amanda te kreunen.

Haar ogen draaien weg van de opening en komen weer terug, volgens mij ziet ze nu niets meer. Haar vingers gaan snel en hard over het klitje en in haar kut. Ze zakt iets door haar knieën, om haar vingers meer ruimte te geven. Met een lange diepe zucht komt Amanda klaar, mijn zaad stroomt over mijn vingers, met moeite kan ik een kreet van genot onderdrukken. Amanda komt weer omhoog en kijkt met een tevreden glimlach naar de opening en draait zich dan om. Haar billen glimmen van het water en het schuim. Met haar vingers streelt ze de grote billen, heel even trekt ze de billen van elkaar waardoor ik heel even haar sterretje kan zien. De kranen worden uit gedraaid, Amanda pakt een grote handdoek en wikkelt haar lichaam erin. Zachtjes trek ik mij terug van de opening. Maak mijn handen schoon en trek mijn slip en broek weer omhoog.

Snel ga ik weer aan het werk, mijn gedachte zijn niet erg bij het werk. Dit schouwspel heb ik niet verwacht. Ik hoopte haar een keertje naakt te zien maar dat ze gelijk zichzelf naar een orgasme zou vingeren, daar heb ik nooit van gedroomd.
Even later hoor ik de badkamer deur open gaan, de deur van de slaapkamer waar ik in bezig ben wordt open geduwd.

"goeden morgen, ben je al lang aan het werk?" hoor ik haar vrolijk vragen.

"Ik ben al een paar uurtjes bezig" antwoord ik met ingehouden stem.

"Ik heb je niet gehoord, je hebt dus netjes rekening gehouden met mij. Ik ga zo koffie zetten wil je ook een kopje?" gaat zij verder.

"Graag" geef ik met trillende stem als antwoord.

Lachend loopt zij weg mij in een twijfel achter latend.

Ronald.Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films