Hardcore verhalen - De nymfomane

Via internet, was ik op zoek naar een nieuwe partner. Ik zocht een vrouw die van aanraken en aangeraakt worden houdt en die gemakkelijk haar gevoelens uit. Op mijn profiel reageerde Els. Zij leek mij interessant, omdat zij in haar profiel schreef: “Houd bij mij er rekening mee dat ik rechtstreeks ben. Ik houd niet van lang heen en weer geschrijf. Pas horen en zien laten weten of een klik volgt.”

Via de datingsite stuurde Els een kort en direct bericht: “Ik ben waar je naar op zoek bent!!! Graag ontmoet ik je!” Meer schreef zij niet. Die gedurfde benadering mag ik wel, maakte mij nieuwsgierig. Bij haar profiel stond een foto van een mooie meid: mooi gezicht, lange golvende lichtblonde haren, amandelvormige ogen met net een aanzet van een beloftevolle welving. Fysiek had zij mijn aandacht en dat wist zij natuurlijk ook van zichzelf. Haar persoonlijke beschrijving sloot zeker aan op haar bericht. En ze had gelijk: hoe ze verder is zou ik alleen kunnen ontdekken door contact met haar te hebben. Ik beantwoordde haar bericht dan ook meteen. Later op de avond kreeg ik al een reactie. Deze dame houdt van aanpakken: niet talrijke berichten heen en weer sturen, maar meteen een telefoonnummer met erbij dat ze om elf uur naar bed zou gaan. Duidelijker kon de uitnodiging niet zijn. Het was nog net geen elf uur. Even maakte ik de afweging van wel of niet bellen. Els’ bericht vond ik te duidelijk. 22.58 uur belde ik haar. Toen zij mijn nickname Rossoberto had gehoord, was haar reactie: “Net op tijd, jongen”. We voerden een zeer geanimeerd gesprek, vertelden en vroegen elkaar veel en pas rond middernacht hingen we op. Een afspraak was gemaakt. Over twee dagen zouden we elkaar ontmoeten in een café op het Neude in Utrecht.Het was warm weer, bijna 30C. Ik had niet meer aan dan een ruime korte broek en een overhemd. Ongeveer gelijkertijd kwamen we bij het café aan. Wij herkenden elkaar meteen. Haar gezicht was mooier dan op de foto, terwijl ze toch fotogeniek overkwam. Els droeg een kort blauw rokje, dat wijd hing. Erop droeg zij een chique ogende, getailleerde blouse, die door de taillering onder haar borsten voor een push-up werking zorgde. De aanzet van haar boezem op de foto klopte, ik schatte cup C. Wat niet bij de chique blouse paste was het knoopje te veel dat zij had open gelaten. De inkijk was echter zeer de moeite waard.

Haar benadering was zonder twijfel. Niet van “Jij moet Gert zijn”, maar “Hé Gert, leuk je te ontmoeten jôh”. Daarbij stak zij haar hand uit en volgden – zoals ik verwacht had en zelf van plan was – drie zoenen. De verrassing was dat zij mij de derde zoen meteen vol op de mond gaf en daarbij een hand in mijn nek legde, zodat die lang duurde voor een kennismakingszoen.

Toen ik eindelijk ‘bevrijd’ was zei ik: “Je stelt me niet teleur. Je eerste reactie was al direct. En ook nu: jij houdt écht van een directe aanpak”.

Lachend reageerde Els: “Zo verras ik menige kerel waarvan ik denk dat die mij wat lijkt. Man, jij ziet er in het echt nog beter uit dan op de foto. Dan laat ik mij graag gaan, laat ik je niet zomaar ontsnappen”.

“Ik wil ook wel zo direct zijn, maar meestal reageer ik secundair. Het eerste wat ik dacht is dat jij er nog beter uitziet dan op de foto. Maar ja, dat nu zeggen …”

Zoveel verleiding in woorden en in looks riepen bij mij echter ook achterdocht op. We kennen elkaar amper. Ik hield een kritische noot voor mijzelf. Ik pakte een hand en leidde haar naar de ingang van het café. Ik opende de deur en geleidde haar met mijn hand op haar rug naar binnen. Die hand liet ik iets zakken en streelde er licht mee over haar billen. Els draaide haar hoofd, keek mij met licht getuite lippen diep in mijn ogen en veranderde haar blik in een speels lachje. Omdat we zo vroeg waren, was het nog rustig in het café. Els ging op de hoge kruk zitten en ik op het smalle hoge bankje. Recht tegenover elkaar zittend konden we elkaar goed aankijken. Allebei hadden we eerst nog zin in koffie. Hoe dit eerste contact zou uitpakken zou het vervolg bepalen. Drank bleken we niet nodig te hebben om snel met elkaar in gesprek te komen. Dat was aan de telefoon al niet nodig.Toen ik mijn koffie op had legde ik mijn handen met de binnenkant naar boven op de tafel, aan beide kanten van kop en schotel. Els zag de uitnodiging en legde haar handen op mijn handen en keek mij diep in de ogen. Man wat een mooie ogen heeft die meid en nu moet je het zeggen ook, dacht ik en vervolgens zei ik het ook echt. Zij vond het lief dat te horen.

“Leuk wat je buiten deed. Meteen mijn hand pakken en mij naar binnen leiden, tussen alle mensen door ruimte makend. Daar houd ik van. En nu met mijn handen in jouw handen voel ik dat het waar is wat je schreef. Jij houdt echt van aanraken, je streelt de hele tijd mijn hand.”

“Zeker weten, al verraste je mij bij de deur. Ik ben zo gewend dat ik de eerste ben met aanraken, dat je mij verraste toen het omgekeerde gebeurde. En dat vind ik echt fijn. Ik wil niet altijd de eerste en enige zijn die het initiatief neemt.”

Aanraken en aangeraakt worden, zeggen wat je voelt werd het thema van ons kennismakingsgesprek. Tijdens het praten dwaalden mijn ogen af en toe af naar haar borsten. Els had genoeg knoopjes van haar blouse losgelaten om inkijk te bieden. Omdat zij mij zo recht in de ogen keek, viel het haar natuurlijk op waar ik naar keek en de vraag kon niet uitblijven:“Bevalt het wat je ziet?”

“Meer dan dat, Els. Je bent slank en hebt mooie rondingen. Ik ben echt een borstenman”.

Opstaand zei zij toen: “Dus van mijn strakke kontje houd je niet” en daarbij drukte zij haar billen naar achteren en gaf er een tik op. Haar korte rokje zwierde daarbij een beetje omhoog.

“Van zo’n kontje houd ik zeker ook. Ik houd niet van de enorm brede konten. Ik ben duidelijk geen billenman”.

Terwijl ik dat zei streek ik met mijn hand over haar billen. Els draaide daarop haar gezicht en ik zag haar denken.

“Schik jij eens op, kom ik bij jou op het bankje zitten. Zitten we lekker dicht bij elkaar en kunnen we elkaar beter verstaan in deze herrie”. Het café was voller geraakt.

Graag maakte ik plaats en trok haar iets tegen mij aan om haar goed te kunnen laten zitten. Zij reageerde daarop door met haar hoofd tegen mijn borst te steunen en een arm om mijn benen te leggen. Dat had gevolgen voor mijn kruis. Er begon iets te groeien. Gelukkig was het te donker om de bult te zien, maar echt gemakkelijk zat ik niet. Na een tijdje gepraat te hebben, moest Els naar de wc. Voor mij de kans om mijn lul goed te leggen. Toen zij terugkwam ging zij iets naar mij toegedraaid op het bankje zitten. Zij legde een hand op mijn been, mijn blote been en ik op haar been, op haar blote been. Nu voelde ik bij haar een schokje.

“Toch verrast?” vroeg ik.

“Een beetje wel, ja. Ik verwachtte het maar toch kwam het sneller dan ik dacht. Oh man, wat heb ik een zin in je!” en daarop boog zij naar mij toe en kuste mij op de mond. Heel zacht, heel lief, heel teder. Geen strakke lippen maar zachte, die langzaam uiteen weken. Een zachte lange tongzoen volgde. Onze handen gleden gelijkertijd omhoog, haar hand over mijn been en mijn hand over de hare. Een zacht kreuntje hoorde ik in haar mond, zonder het zoenen te onderbreken. Hoewel we in een donker hoekje zaten en niemand echt wat kon zien, hield ik in, streelde ik niet verder omhoog. Els ging wel verder omhoog en spreidde haar benen licht. De uitnodiging was duidelijk. Zachtjes streelde ik haar been aan de binnenkant. Zij spreidde haar benen nog verder en gelijkertijd gleed haar hand in de wijde pijp van mijn korte broek. Ik moest even diep ademhalen. Els lachte zachtjes, zij had heel goed in de gaten dat zij mij overdonderde. Wat weet deze dame van wanten.

Het afgesproken uurtje kennismaken was inmiddels voorbij. Als zij of ik nu wilde stoppen dan kan dat. Allebei hadden we een oppas en ik moest nu de mijne eigenlijk bellen, wilde ik langer blijven. Dat besprak ik met Els en dat vond zij maar wat fijn, want zij zat qua tijd met hetzelfde dilemma. Allebei wilden we nog niet naar huis, wilden we elkaar beter leren kennen. Els zei dat ze al weer naar de wc moest en haar oppas zou bellen. Kon ik ondertussen de mijne bellen. Toen Els terugkwam wilde ik meteen zeggen dat ik nog een uur kon blijven, maar Els wenkte mij en wees naar een donkere hoek achterin het café, waar een bankstel stond. Het was er verder leeg. Toen we samen op de bank ploften zeiden we bijna gelijkertijd: “Nog een uur”.

Of het bewust of per ongeluk was weet ik niet, maar bij Els’ blouse stonden nu twee knopen meer los, viel haar blouse zo wijd open dat de spleet tot onder haar borsten kwam. Ik hield mij niet meer in. Gelijk startte ik het tongzoenen en streelde ik haar borsten. Ik maakte nog een knoopje los en duwde de blouse onder een borst. Net toen ik mijn mond erop wilde zetten, trok Els mij ruw aan mijn haren achterover. Verbaasd keek ik haar aan.

“Ik trek die blouse even uit mijn rok, dan kun jij van onder er gemakkelijker bij en heb ik geen last van een loerende wc-ganger”.Snel ging ze staan en deed wat ze zei. Verder zoenend kon ik nu gemakkelijk met mijn hand over haar strakke buik naar boven glijden. Ik pakte een volle tiet en nam die stevig beet. Els reageerde met een lichte grom.

“Gert, je vraagt om problemen. Mijn borsten zijn altijd zo gevoelig. Zo maak je me heel snel geil”.

Terwijl ik haar borsten bleef strelen zei ik: “Volgens mij was je al geil voordat wij elkaar zagen”.

“Touché”.

“En ik word geil van het strelen van je borsten. Zeker als je tepels zo lekker hard en groot worden.

Ik pakte een tepel tussen duim en wijsvinger nemen en kneep stevig. Els gromde nu stevig. Ondertussen zat zij niet rustig af te wachten. Haar hand was mijn broekspijp ingegleden en al snel had zij mijn enigszins stijf geworden lul beet. Die streelde zij een tijdje zeer geraffineerd: zachtjes met weinig druk naar boven en met druk naar beneden. Mijn lul groeide snel. Maar na een paar keer trok zij haar hand uit de pijp en knoopte mijn broek los.

“Dat moeilijke geklungel door die pijp heb ik geen zin in, man. Ik wil die lul puur natuur vasthouden” . Ook mijn onderbroek trok ze een stukje naar beneden en begon mij strelend af te trekken.

Ondertussen zat ik niet alleen te genieten van de behandeling die ik kreeg. Haar borst had ik losgelaten en mijn hand gleed nu over haar benen naar boven. Bij haar kruis aangekomen verwachtte ik op een slip te stuiten, maar wat ik voelde was een blote huid en nattigheid. De dame had haar slip in de wc uitgetrokken. Met een verbaasd “mmm?” verstoorde ik onze heftige tongzoen. Met plezier in haar ogen keek Els mij aan, trok haar hoofd iets scheef, vergrootte haar ogen fronsend en knikte licht naar voren. Haar uitdrukking zei genoeg, woorden waren niet nodig. Ja, zij had mij verrast. Dat was duidelijk.

Els spreidde haar benen verder zodat ik gemakkelijk met mijn hand bij haar kruis kon komen. Een gemakkelijk kruis, want haar klit was zo flink opgezwollen dan het geen zoektocht werd. Zachtjes begon ik haar te vingeren, Els bleef doorgaan mij strelend af te trekken. Het rustige tongzoenen werd tongzoenen met wijd open mond met heftig bewegende tongen. Els begon steeds sneller te hijgen, haar ademhalingstempo nam toe. Ik stak mijn middelvinger in haar kut en zette het strelen van haar klit voort met mijn duim. En toen sprong de kurk. Els deed alle moeite om het niet uit te gillen, heftig kwam zij klaar, haar hele onderlijf trilde. Het nat voelde ik langs mijn hand lopen. Ze trok mijn hand weg met de woorden: “Even bijkomen”.

Maar dat duurde heel even. Enthousiast kwam zij op mij zitten met haar natte kut op mijn half vrij liggende lul en zei: “Nu ga ik jou lekker verwennen”.

Gaat zij mij hier midden in het café neuken, vroeg ik mij af. Wil ik dat nu al? Eigenlijk was ik al mijn grens gepasseerd, had ik mij helemaal laten inpakken. Ietwat verschrikt keek ik nog wel om mij heen. Maar we zaten goed afgeschermd in een donker hoekje. Alleen een gast die naar de wc gaat zou iets kunnen bemerken. Els twijfelde niet en wachtte mijn getwijfel niet af. Even ging zij iets omhoog en stuurde mijn lul rechtstreeks in haar kut. Gemakkelijk gleed die er in. Maar zij ging niet doen wat ik verwachtte. Nee, zij bleef rustig op mij zitten.

“Jij denkt toch niet dat ik hier op je ga zitten rijden. Man, dat valt echt veel te veel op. En toch ga ik je heerlijk verwennen, Gert” en meteen voelde ik wat zij bedoelde. Rustig op mij zittend spande en ontspande zij haar kut. Zo zou ik niet kunnen klaarkomen, maar dit gevoel was wel heel erg lekker. Ik sloot mijn ogen en genoot.

Zachtjes fluisterde Els in mijn oor: “Geniet maar lekker jongen, jij hebt mij ook zo lekker verwend”.

Zij sloeg haar armen om mijn nek en drukte haar blote borst tegen mijn mond. Ik hapte de tepel naar binnen en begon erop te zuigen. Mijn lul voelde meteen het effect. Ik voelde Els’ kut samenknijpen. Jeetje, wat was dit verrassend lekker. Een paar minuten bleef ik op haar tepel zuigen, beet er lichtjes in, likte eraan. Iedere verandering voelde mijn lul aan haar kut. Tongzoenend gingen we verder. Heel lichtjes veerde Els met haar heupen op mijn lul op en neer. In het café leek niemand wat in de gaten te hebben. Gelukkig waren er geen bezoekers met volle blazen. Zo zaten we zeker een kwartier.

Ik zei tegen Els: “Wat doe jij dit goed, zoiets heb ik nog nooit mogen ervaren. Meid, je laat me ik weet niet hoe lang al genieten. Wat kan genieten zonder klaarkomen lekker zijn, zeg”.

“Wil je graag klaarkomen?” vroeg ze mij.

“Ja, maar dat lukt mij hier niet zo”.

“Wacht maar” en vervolgens gleed zij van mij af, stond op, duwde de tafel dichter naar mij en kroop onder de tafel waardoor niemand haar zag. Ik wist nu wat komen zou. Kussend zocht zij haar weg langs mijn benen omhoog en bovenaan gekomen hapte zij mijn lul in haar mond. Heel rustig begon zij mij te pijpen. Eerst verwende zij alleen mijn eikel met haar tong en met gevarieerde druk van haar lippen. Ze zakte onder mijn lul en nam om beurten een bal in haar mond. Dit had nog nooit iemand bij mij gedaan en wat vond ik dat een verrassend lekker gevoel. Daarna hapte zij mijn keihard geworden lul weer in haar mond, niet een klein beetje maar helemaal. Zonder te kokhalzen wist zij mijn lul in haar keel te laten glijden. Dit voelde als neuken. Waanzinnig die kleine opening. Mijn lul reageerde meteen en begon na een minuutje op en neer gaan te kloppen. Els voelde dat natuurlijk ook, trok haar mond iets terug en begon mij met grote halen te pijpen. Met veel druk duwde zij mijn opperhuid naar achteren en enigszins ontspannend liet zij hem weer gaan. Tegelijkertijd draaide zij met een hand mijn kloten in mijn zak. Dit was het betere pijpwerk. Mijn lul begon heftiger te kloppen, ik zakte iets onderuit, ik zette grote ogen op en ging dieper ademhalen en toen… een explosie volgde. Ik spoot mijn sperma in Els’ monden zij, zij slikte het allemaal door en bleef doorgaan met pijpen. Uiteindelijk moest ik haar van mijn lul afduwen, ik hield het niet meer, zo overgevoelig was die geworden. Toen ik met mijn hand over mijn lul gleed voelde die niet plakkerig aan. Zij had mij helemaal schoon gelikt.

Ik duwde de tafel iets van mij af, zodat Els langszij omhoog kon komen. Zij ging naast mij zitten en legde haar hoofd op mijn borst. Zachtjes zei ik: “Pfff Els, wat een kennismaking. Zo snel heb ik nog nooit met een vrouw gevreeën.”

“Toen jij mij belde zat ik je foto’s op de datingsite te bekijken. Je stem vind ik heerlijk. Dus jij had mij al van te voren ingepakt. Ik wist toen al: als het eerste kwartier goed gaat, wil ik hem hebben”.

Zoenend bleven we nog even zitten. Ondertussen keek ik op mijn horloge en liet Els zien hoe laat het al was. Het uur was al ruimschoots voorbij. Gauw kleedden we onszelf aan, rekenden af en liepen naar buiten. Het bleek dat we onze auto’s in dezelfde parkeergarage hadden geplaatst. In plaats van voor het café konden we al lopend een nieuwe afspraak maken. Dat we dat allebei wilden, daar was geen twijfel over.

Jeetje… wat voor meid heb ik getroffen? Zij leek mij wel te veroveren, haar lust vanaf het begin. Is zij nou een nymfomane? Ik had al regelmatig meegemaakt dat een kennismaking langer duurde en er gezoend werd. En zelfs twee keer dat de avond in een bed eindigde. Maar zo snel, in een café… ja dan moet zij wel een nymfomane zijn. Als vrouwen horen dat ik denk zullen ze daar wel commentaar op hebben. Een mannelijke vorm van het woord ken ik echter niet. Over een paar dagen kan ik Els beter leren kennen.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films