Groepsex verhalen - Ons eerste trio

We fantaseerden regelmatig eens over triootjes en vonden het leuk om samen naar filmpjes te kijken waarin ze een trio doen. We plaagden elkaar ermee en vertelde hoe de een dat ander meisje zou verwennen of hoe dat meisje ons zou verwennen.

Joeri vond dat we het toch eens moesten proberen, wel met een vrouw er bij (andere opties waren niet bespreekbaar!). Ik wist niet of ik dit wel een goed idee vond, ik weet van mezelf dat ik nogal een jaloers type ben. Hoe zou ik reageren als er een andere vrouw aan mijn lief zit? Maar de nieuwsgierigheid nam de bovenhand en ik gaf Joeri de toestemming om een meisje te zoeken. Joeri regelde alles en sprak een datum en plaats af met een meisje dat Hanna heet. Verder wist ik van niets.

Joeri had een vrije dag zodat we samen van onze dag konden genieten. ’s Morgens ging ik uitgebreid in bad. Ik wou er goed uitzien, daar hoort ook een kaal kutje bij. Ook Joeri kwam naar de badkamer om zijn lul bij te scheren. Ik vond het moeilijk om te weerstaan aan die lekkere lul van hem, maar ik bedacht me dat het nog wel eens een drukke namiddag kon worden. Ik kwam uit bad, trok mijn laatste nieuwe lingeriesetje aan met daarover een los kort kleedje.
’s Middags vertrokken we naar het hotel waar we afgesproken hadden met Hanna. We waren goed op tijd in het hotel, in spanning wachtten we de komst van Hanna af.

Er werd op de deur geklopt, met een bonkend hart deed ik de deur open. Ik vond het allemaal zo spannend! Een knappe dame stond aan de deur: slank, bruine halflange haren, groene ogen, een stralende glimlach en een mooi gezichtje.
Ze kwam binnen, stelde zichzelf kort even voor en ging op het bed zitten. Ik zag hoe Joeri naar haar keek, zijn ogen bleven rusten bij haar borsten. Ik moest hem gelijk geven, ze had een paar mooie borsten in dat strakke blousje zitten.

Ik bleef een beetje staan kijken, wist niet goed welke houding ik mezelf moest geven. Hanna nam me bij de hand en trok mij op het bed zodat ik tussen haar en Joeri zat. Het viel haar op dat ik zenuwachtig was, dat was niet moeilijk te zien aan mij. Hanna stelde voor om eerst iets te drinken. Joeri had een fles lekkers meegenomen om een beetje in de stemming te komen. Hij nam 3 glazen en schonk ons iets in.Hanna begon een beetje over mijn been te wrijven, ze keek me aan en vroeg me of ik al wat relaxter was. Ik zei dat ik het allemaal nogal spannend vond, ik had nog nooit met iemand anders het bed gedeeld dan met Joeri. Hanna stelde Joeri voor om mij wat te laten relaxen. Joeri knikte alleen maar, wist zelf ook niet goed wat zeggen. Zijn verlegen kantje kwam naar boven, wat hem best schattig maakte. Hanna ging achter mij zitten en begon mijn schouders en rug te masseren, ik begon mij steeds meer te ontspannen. Joeri kwam dichter bij mij zitten en gaf mij een kus, eerst een voorzichtige kus op mijn mond. Hanna keek toe en spoorde hem aan om mij nog eens te kussen, daarop volgde een lekkere tongzoen van hem. Ik voelde hoe Joeri zijn handen mijn bovenbenen masseerden, zijn handen verplaatsten zich langzaam tussen mijn dijen. Hanna kwam voor ons staan en trok langzaam haar kleding uit. Onder haar strakke blousje en rokje zat een mooi, slank lichaam verstopt. Een mooi paar borsten, ik schatte een C- of D-cup zoals die van mij, en een stevige kont.

Daarna kwam Hanna naar mij toe, ze trok mij recht zodat ik tegenover haar stond en ze trok mijn kleedje over mijn hoofd uit. Joeri zat op het bed en deed ondertussen ook zijn T-shirt uit. Hanna kuste mij op mijn mond, ik voelde haar tong zachtjes aan mijn lippen likken en liet haar toe. Een heerlijke tongzoen volgde. Ik zag Joeri naar zijn kruis grijpen, hij genoot duidelijk van het spektakel. Hanna nam mijn hand vast en legde die op haar borst. Ik begon haar borsten zachtjes te masseren, zij deed hetzelfde bij mij. Ik voelde mijn kut nat worden, ik vroeg me af hoe lang ik dit kon volhouden.

Joeri nam ondertussen mijn billen vast en zakte verder met zijn handen tussen mijn dijen. Heerlijk gevoel! Ik kon een kreun niet onderdrukken. Hanna duwde mij terug op het bed, zodat ik langs Joeri kwam te zitten. Ik keek Joeri aan en zag dat zijn pik hard aan het duwen was tegen zijn jeansbroek. Ik maakte zijn broek los en nam zijn pik vast. Hanna kwam achter mij zitten en maakte ondertussen mijn BH los, ze nam mijn borsten vast en kneep lekker hard in mijn tepels. Hierdoor ging ik Joeri zijn pik harder bewerken. Terwijl Hanna haar eigen BH losmaakte, ging Joeri rechtstaan en liet hij zijn jeansbroek zakken, plagerig beet ik in zijn lul die nog harder werd. Hanna ging met haar borsten tegen Joeri zijn rug staan en gleed plagerig op en neer. Ik nam het glijmiddel en spoot een beetje tussen de twee zodat ze lekker kon glijden. Terwijl ze naar beneden gleed, trok ze Joeri zijn onderbroek uit. Joeri zijn pik stond zo hard, ik kon niet anders dan hem in mijn mond nemen. Hanna nam zijn pik vast en bleef plagerig met haar lichaam tegen Joeri aan wrijven, terwijl ik hem pijpte. Wat genoot hij hiervan.

Joeri vroeg om te stoppen, hij kon het niet langer aan zonder klaar te komen zei hij. Plagerig beet ik nog een keer in zijn lul en ik stopte. Hanna en Joeri kwamen terug op het bed zitten. Joeri vroeg aan Hanna of haar poesje wel al nat was, stiekem vroeg ik mij dit ook af. Mijn slipje leek wel doorweekt van het kutvocht. Hanna ging liggen met haar benen open en wachtte af. Joeri nam mijn hand vast en bracht die naar haar poesje. Eerst wreven we over haar slipje, ik voelde de nattigheid er al een beetje doorkomen, dan er onder. Het voelde vreemd om aan een andere kutje dan dat van mij te komen. Hanna begon zwaarder te hijgen en kreunde zachtjes. Joeri liet mijn hand los en trok Hanna haar slipje naar beneden. Zij had ook een volledig kaal kutje, dat vond ik heerlijk. Ik speelde met Hanna haar clitje, twee vingers errond en dan gleed ik met één vinger in haar kut. Het voelde zalig om haar te verwennen. Joeri was langs mij komen zitten en speelde met mijn kutje, hij deed de bewegingen die ik bij Hanna maakte na. Ik kon mijn kreungeluiden niet meer onderdrukken.Hanna ging terug recht zitten, ze ging bij Joeri zitten en kuste Joeri op de mond. Ik vond het eerste een vreemd gezicht, maar ik werd niet jaloers (gelukkig, want daar vreesde ik wel voor). Ik ging aan de andere kant naast Joeri zitten en begon hem rustig wat af te trekken. Ondertussen zochten Joeri zijn handen de borsten van Hanna op. Hanna zakte met haar mond af naar het kruis van Joeri. Ze duwde ook mijn hoofd omlaag. Joeri liet zich op zijn rug op het bed vallen. Hanna en ik likte Joeri zijn pik van boven tot onder af. Om de beurt zogen wij het topje van zijn pik af terwijl de ander de rest van zijn pik en zijn ballen onderhanden nam. Hij genoot er zo hard van, ik vond het zó een geil zicht.

Ik merkte niet dat Hanna opstond, al mijn aandacht ging naar Joeri zijn pik. Ik voelde opeens iets heerlijk aan mijn kutje. Toen ik even keek om te zien wat het was, had Hanna zich met haar hoofd tussen mijn benen gelegd en likte ze mijn natte kutje. Ik kreunde zowat het hele hotel bij elkaar. Joeri wist dat ik nogal snel klaar kon komen als ik gebeft werd, dus trok hij mij terug weg van Hanna haar heerlijke tong. Hij gaf mij een snelle kus en fluisterde in mijn oor dat ik terug moest geven wat ik net had gekregen. Joeri maande Hanna aan om op haar rug te gaan liggen, hij trok haar benen uit elkaar zodat Hanna’s kutje aan mij gepresenteerd werd. Haar schaamlippen helemaal rood en de nattigheid dreef er van af. Ik twijfelde even, want dit had ik echt nooit gedaan. Hanna trok mijn gezicht naar haar toe en ze fluisterde me toe dat ik niets kon misdoen en dat ze me zou helpen. Joeri had zich ondertussen op de rand van het bed gezet zodat hij het hele gebeuren goed kon zien. Ik wist dat dit Joeri zijn ultieme beeld was, zijn vriendin die een ander meisje beft.

Hanna tongde mij en ik ging zachtjes zoenend naar onder, eerst nam ik uitgebreid de tijd om haar op alle kale plekjes daar vanonder de kussen. Ik likte voorzichtig haar clit en zakte verder af naar haar opening. Ik likte en zoog en zij kreunde. Joeri was ondertussen begonnen met zichzelf af te trekken, hij genoot er ook zichtbaar van. Ik ging Hanna steeds harder beffen, ze nam mijn hoofd vast en duwde me steeds harder tegen haar kut aan. Net voordat ze klaar kwam, duwde ze mij weg en tongzoende ze mij weer. Een heerlijk natte tongzoen, die helemaal naar haar smaakte.

Ze vertelde me hoe goed ik het wel niet deed voor een eerste keer. Dat verdiende een stevige verwenbeurt zei ze. Ze duwde mij op mijn rug zodat ik languit op bed lag en begon de binnenkant van mijn benen te kussen. Joeri kwam bovenop mij zitten en stak zijn stijve lul in mijn mond. Zijn pik was nat van het aftrekken en ik proefde zijn zaad. Ondertussen was Hanna haar tong bij mijn clitje aangekomen. Ik wist niet meer waar ik het had. Ze kon zo lekker beffen, van mijn clitje naar mijn kutje en terug. Joeri neukte mijn mond en ondertussen werd ikzelf heerlijk verwend. Net voor ik klaarkwam stopte Hanna weer. Ze vroeg aan Joeri om van plaats te wisselen.

Hanna kwam met haar natte kut boven mij zitten, Joeri tussen mijn benen. Zijn harde pik stootte onmiddellijk keihard bij mij naar binnen, ik begon hard te kreunen maar Hanna maakte hier snel een einde aan door haar kut op mijn mond te laten zakken. Ik likte haar en zoog aan haar clitje, hoe harder Joeri stootte, hoe harder ik likte. Joeri kwam klaar, het beeld voor hem zal hem zeker wel geholpen hebben. Ik voelde hoe zijn warme zaad mijn kutje helemaal vulde. Hanna boog zich voorover en duwde Joeri achteruit. Ze begon mij ook te beffen, hard zuigend en likkend aan mijn clit en twee vingers in mijn kut. Ik voelde ondertussen haar kut samentrekken en hielp haar door ook twee vingers bij haar naar binnen te steken, ze kreunde tussen het beffen door en ging steeds heviger te werk. Ik kon het niet meer houden en niet veel later kwamen we samen klaar.

Terwijl Hanna naar de badkamer ging, nam Joeri mij stevig in zijn armen. Hij vertelde hoe geil hij het wel niet vond en dat hij er heel erg van had genoten. En ik moest toegeven dat ik ook er erg van genoten had.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films