Groepsex verhalen - Mijn vakantie verhaal

Mijn vrouw en ik waren op reis in Spanje. Mijn vrouw zag er goed uit, ze was groot en slank en mooie, niet zo grote borsten.

Ze had heel wat aantrek bij mannen. Een bepaalde namiddag was ik gaan fietsen en ging ze een namiddagje aan het zwembad doorbrengen. In haar bikini zag ze er natuurlijk heerlijk uit.

En dat vonden anderen ook.

Een man benaderde haar en begon met haar te babbelen, mijn vrouw had duidelijk door dat hij haar wou versieren en neuken.

Maar ze ging er niet op in. Toen ik terug was vertelde ze er 's avonds over. Ze vertelde ook dat ze later gevingerd heeft terwijl ze aan de man dacht. Ze vond de man heel lekker blijkbaar.

Ze vond het idee van met hem te neuken wel opwindend, en toen gaf ik toe dat het mij ook wel opwindend leek moest ze dat doen.

De volgende dag ging ik nog eens fietsen en zij terug aan het zwembad en we spraken af dat ze haar goesting mocht doen.

Zo gebeurde het dan. Wanneer ik terug was van het fietsen trof ik haar op onze kamer en ze had seks gehad met de man. Ze had ervan genoten, ik zag het aan haar. Ze gaf dat ook toe. Hij was grootgeschapen zei ze, ze vond dat enorm geil. Hij was ook wel dominant en ook dat stond haar aan. Ze wou haar nog wel eens laten verleiden door hem. Ze ging haar wel onder mijn toezicht laten verleiden. Ze ging naar het zwembad gaan en daar zou ze hem wel treffen. Vanop onze kamer kon ik wel zien wat er gebeurde, eens ze samen vertrokken van aan het zwembad moest ik snel weg zijn zodat de kamer voor hen beschikbaar was. Toen ik stond te kijken had ik al een harde. Ze legde haar op een zetel langs het water. Het duurde niet lang tegen de man haar benaderde en hem bij haar zette. Ze zaten al snel aan elkaar te friemelen. Ik kon zien hoe ze subtiel over zijn zwemshort wrijft over zijn kruis en hij haar kontje masseerde.Weinig later stonden ze op en kwamen ze naar binnen. Ik haastte me vlug weg uit te kamer. Van achter een hoekje zag ik ze nog samen de kamer binnen gaan.

Toen wachtte mij een nagelbijtende tijd tot ze gedaan hadden. Zoals afgesproken ging ik op het terras van het hotel iets drinken terwijl ik een boek las, tot ze me een berichtje stuurde. Anderhalf uur later kreeg ik een berichtje en haastte ik me naar haar.

Ze redelijk uitgeput maar voldaan op bed. Ik wist zelf niet goed wat te zeggen, maar vroeg toen toch hoe het was. En na even twijfelen zei ze dat het heerlijk was. Ze had meerdere malen klaargekomen, hij had haar gespankt. Hij kon haar heerlijk gebruiken en ze vond het geil zijn sletje te zijn.

Ik vroeg of ze nog met hem seks wou. Ze zag dat wel zitten. We spraken af dat ze een briefje onder zijn deur zouden steken. Met erop: "morgen wil ik graag opnieuw je sletje zijn".

Toen gingen we slapen. Toen we 's ochtends wakker waren vonden we een nieuw briefje onder de deur.

"Je bent welkom om 10u in mijn kamer, als je wil dat mijn maat er ook bij is, neem dan bij het ontbijt twee bananen."

Ik zag al harde tepeltjes door haar slaapkleedje uitsteken.

"Ik zie dat het je al opwindt", zeg ik.

"Sorry", zegt ze.

"Niet erg hoor, en hoeveel bananen ga je nemen".

"Ahja, maar eentje he" zegt ze.

Ik zag de twijfel en tegelijk opwinding in haar ogen.

"Je kan ook iets anders kiezen e, zeg ik, geen bananen bv"

"Ja, geen kan ook natuurlijk", zegt ze.

Er viel een stilte. In mijn boxer zat intussen ook een harde van de opwinding.

"Als je graag met twee wil, doe maar" zeg ik.

Ze vroeg of ik het meende en ik zei haar dat ze van mij carte blanche kreeg. Ze vond mij nogal onderdanig, dat had ze juist ingeschat. Ze vond dat wel leuk precies en ze ging op bed liggen met haar benen open. Ze gebood me haar te beffen.Dat deed ik dan ook en ze genoot enorm. Ze kronkelde op het bed. Heel snel kwam ze klaar.

"Oh heerlijk", zei ze. "Je mag dat vaker doen. Straks als ik terug ben ook?" lacht ze.

"Als jij dat wil, doe ik dat", zegt ze.

Ze geeft me een kus. We maken ons klaar voor het ontbijt, zij heeft een kort sexy aansluitend kleedje aan, en de bh heeft ze op onze kamer gelaten. Kwestie van nog wat meer uit te dagen. Haar tepeltjes waren de hele tijd zichtbaar door haar kleedje.

In de ontbijtruimte was het eerste wat ze nam twee bananen.

Weinig later waren de mannen daar. Ze hadden het snel gezien.

Iets voor 10u maakte ze zich klaar voor hen. Ze maquilleerde haar mooi zodat ze er sexy uit zag. Ze bleef het sexy kleedje aanhouden. Eronder deed ze een mooie rode string aan. Dan nog sexy pumps met hoge hakken.

Ze vroeg wat ze van me vond. Ik vond haar adembenemend. Net voor ze vertrok gaf ze me nog een intense heerlijke tongzoen.

"De rest is voor hen", zei ze net voor ze de deur dicht deed.


Bij hen aangekomen durfde ze eerst niet op de deur kloppen. Maar deed ze dan toch.

De man die ze al kende opende de deur. Ze lieten haar binnen en hij ging op bed zitten, waar de andere ook zat. Ze moest ertussen gaan zitten.

Helemaal zot van de spanning zat ze tussen hen. En die ene man was volledig vreemd voor haar.Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films