Groepsex verhalen - Ik gehoorzaam mijn man 2

Als ik er zo over nadacht heeft het niet lang geduurd voor mijn man me zover gekregen heeft dat ik me niet door één man maar door een hoop mannen heb laten neuken in die seks cinema.

Na al die jaren, zoals normaal trouwens, me enkel naakt aan mijn man getoond te hebben, en enkel door hem geneukt te zijn, was het, tot mijn eigen verwondering, zo’n enorme seksuele nieuwe ervaring me door andere mannen te laten nemen.

Ik ben echt blij dat ik gehoorzaam gedaan heb wat mijn man van me verlangde. Het was alsof een nieuwe wereld voor me openging.

Ik was dan ook vast van plan in de toekomst al zijn wensen, wat dan ook, gehoorzaam uit te voeren, wat hij me ook vraagt, al verlangd hij van me dat ik een slet ben.

Ik zou het korte tijd geleden me niet kunnen indenken hebben dat ik mijn lichaam zou geven aan een bende vreemde mannen en me door hen zou laten neuken. Maar het was zo’n overweldigende ervaring dat ik er, nu het een paar weken geleden was, nogsteeds van genoot als ik eraan terugdacht. Ik heb nooit zo’n intense orgasmes gehad als sinds ik deed wat mijn man van me verlangde. Misschien heeft altijd in me gezeten, zonder dat ik het besefte of de gelegenheid had, misschien ben ik gewoon een slet, een geil wijf. Misschien moeten de vrouwen die dit lezen er ook eens diep over nadenken of ze het ook niet beleven in hun fantasie.

We waren die avond laat terug onderweg naar huis van een familie bezoekje. Het was een lange weg terug, en ik moest dringend plassen, dus mijn man stopte aan een tankstation op de autostrade. Vermits het al zeer laat was, was er niet veel volk te bespeuren.

Wat ik nog niet wist toen we stopte was dat mijn man blijkbaar voor niets verlegen was, en dat ik dringend een plasje moest doen goed in zijn kraam paste.

We gingen samen naar de toiletten, en als ik in de dames wc’s wou binnengaan zei mijn man, nee ga maar met mij mee. Ik keek hem verwonderd aan, maar gehoorzaamde, zoals steeds de laatste tijd, en volgde hem naar de heren wc’s.

Toen we daar binnen kwamen stonden drie mannen te plassen die me verwonderd bekeken dat ik daar als vrouw binnenkwam. Ik keek hen wat verlegen en gegeneerd aan, want dat is nu precies niet de plaats om als vrouw naar toe te gaan.

Ga jij daar maar zei mijn man, hard genoeg dat de andere het konden horen, en hij wees me een toilet aan, en laat de deur open, zei hij. Ik keek hem verwonderd aan, maar deed, al was het met veel schaamte wat hij me opdroeg. Ik ging in de mij aangewezen wc en liet de deur wijd open staan. De mannen hadden gedaan met plassen maar bleven ronddraaien in de toiletten.Allee! zei mijn man, Ik trok mijn rokje omhoog en kon daarbij niet verhinderen dat ze duidelijk mijn kutje konden zien, en zette me neer. De mannen stonden me alle drie ongegeneerd aan te staren. Doe je benen open zodat ze kunnen zien hoe je plast zei mijn man. Totaal vernederd en rood van schaamte opende ik mijn benen en begon te plassen. Het was werkelijk vernederend zo iets intiems voor hun ogen te doen. Het was dood stil, je hoorde enkel mijn straaltje lopen, en de mannen keken hun ogen uit. Ik zag duidelijk de bult groeien in hun broeken.

Als ik gedaan had zei mijn man, als jullie dat wensen kunnen jullie ze gebruiken, is ze ter jullie beschikking hoor. En nee je hoeft niet bang te zijn het kost niets.

Denkelijk de moedigste van de drie kwam bij me in het toilet en sloot de deur. Zonder plichtpleging stak hij zijn hand onder mijn rok en vingerde me. Ik stond met mijn benen open om hem meer ruimte te geven, en voelde me een echte hoer, maar dan een waar sperma het enige betaalmiddel was.

Hij duwde zijn vingers brut naar binnen in mijn kutje dat nog nat was van het plassen maar ook van mijn vrouwelijk vocht. Hij ontblote mijn borsten en zoog aan mijn tepels die inmiddels hard waren van zijn brute aanrakingen. De man behandelde me als een echte hoer zonder enige aandacht voor mij, maar enkel voor zijn eigen driften. Hoe verwonderlijk ook maar het maakte me zeer geil dit te ondergaan. Hij duwde me naar onder en stak zijn piemel in mijn mond. Ik zoog hem binnen en was zelf verwonderd dat ik ervan genoot van hem te likken en geneukt te worden in mijn mond. Ik proefde duidelijk zijn voorvocht uit zijn dikke eikel, de echt mannelijke smaak ervan maakte me geil. Hij kon zich blijkbaar niet meer houden en spoot mijn mond vol sperma, dat ik niet anders kon dan inslikken. Onmiddellijk daarna opende hij de deur en was weg zonder een woord gesproken te hebben.

Ik was hiervan natuurlijk niet klaargekomen maar wel ontzettend geil geworden toen de tweede man bij me kwam.

Het was een totaal ander type. Een lieve zachte man die me zachtjes streelde tussen mijn benen en over mijn borsten. Ik voelde zijn vingers zachtjes tussen mijn natte schaamlippen strelen en me langzaam maar op de juiste plaats vingeren. Ik plaatste een voet op het toilet zodat hij alle ruimte kreeg. Ik kreeg echt zin in hem toen hij me een lange tongkus gaf terwijl zijn vingers dieper in me gleden. Het is bizar dat een tongkus zo intiem aanvoelt ik word er altijd zo door opgezweept.

Langzaam voerde hij me naar een hoogtepunt tot ik hem stilletjes zei, ik ga klaarkomen. Terwijl ik zijn penis aftrok en hem dicht tegen me aantrok voelde ik mijn orgasme door gans mijn lichaam stromen, enkel de vrouwen die dit lezen weten hoe zalig het is dit gevoel. De man draaide me om en ik voelde zijn penis langzaam in me glijden. Eerst die dikke eikel en dan dat heerlijke gevoel dat hij diep in je schuift. Hij neukte heerlijk eerst zachtjes en dan heviger en heviger. Het deed zo goed dat ik mijn benen voelde trillen en nogmaals mijn onderbuik voelde schokken tegen zijn lul en ik terug tot een orgasme kwam. De man neukte verder tot ik hem in me voelde schieten. Sommige vrouwen hebben dat, andere niet, maar ik voel altijd heel goed als een man in me klaarkomt. Hij gaf me een zoen en zei dank je en weg was hij.

Ik was eigenlijk voldaan door die twee mannen maar de derde kwam bij me, er was niemand meer in de toiletten behalve mijn man dan. Deze man liet de deur open zodat mijn man kon kijken. Ik voelde het sperma van de vorige man nog uit me lopen. De man wreef het sperma uit over gans mijn onderbuik en was blijkbaar enkel geïnteresseerd me te neuken. Ik steunde met mijn handen op het toilet. En zag mijn man toekijken hoe de man zijn zware penis bij me inbracht.

Ik liet even een kreet van pijn, zo dik was hij, hij was niet enkel groot maar duwde hem in een beweging diep in me. Ik keek mijn man in de ogen toen hij in me schoof, en zonder woorden begrepen we elkaar. Hij bonkte werkelijk tot tegen mijn baarmoeder in mijn lijf. De hevigheid van de man maakte dat ik hunkerde naar elke volgende diepe harde stoot in me.

Hij riep me toe , je bent een geil wijf, een slet, een hoer. Ik was zo geil dat ik antwoorde, ja ik ben een slet en een hoer, neuk me asjeblieft, spuit me vol, laat mijn man zien dat je zijn vrouw neukt als een hoer. De man hielt dat zo lang vol terwijl hij mijn borsten platneep wat pijn deed maar mijn genot nog verhoogde, tot we samen klaarkwamen.

Ik had totaal niet verwacht dat mijn man zoiets vanavond van plan was geweest. Ik stond in die wc vol sperma totaal gebruikt door die drie onbekende, als mijn man me vastnam en me kuste terwijl zijn hand door het sperma streelde, en zijn vingers in me stak. Je mag me vragen wat je wil schatje ik ben er enkel om jou te geven wat je me vraagt zei ik.We gingen terug naar de wagen en mijn man reed naar de achterkant van de parking waar hij de auto parkeerde. Ik besefte nog niet goed wat de bedoeling was.

Mijn man ontblote mijn kutje en knoopte mijn bloesje open. Terwijl hij me kuste ontblote hij ook mijn borsten. Hij streelde me tussen mijn benen en mijn borsten en knipte de binnen verlichting aan.

Ik dacht dat hij gewoon zin had me te nemen, tot er plots als uit het niets twee mannen naast mijn deur stonden te kijken naar mijn zo goed als naakte lijf. Toen ik hen bekeek zag ik dat ze zich af trokken terwijl mijn man mijn benen verder opentrok, zodat ze een goed zicht hadden op mijn kut. Ik ben zelf exhibitionistisch genoeg, wat ik enkel de laatste tijd heb ondervonden, om opgehitst te worden om me zo te laten bekijken door vreemden, terwijl mijn man me vingerde.

Onverwacht opende mijn man mijn raampje. De mannen beschouwde dit als een uitnodiging en onmiddellijk voelde ik een hand die tussen mijn dijen streelde, en de andere man die mijn borsten betaste. Mijn man legde mijn zetel plat.

Bijna automatisch legde ik mijn hoofd achteruit en sloot mijn ogen, mijn naakte lichaam volledig overgevend aan de strelingen van de mannen.

Ik voelde de hand tussen mijn dijen verder glijden naar mijn spleetje, dat zeer vochtig was en nog een beetje openstond. Zijn vingers gleden tussen mijn gezwollen schaamlippen en vingerde me zachtjes, terwijl ik mijn benen zover mogelijk spreidde. De tweede hand van de andere man kneden mijn beide

borsten. Mijn ogen nog steeds gesloten en enkel het gevoel gestreeld en gevingerd te worden maakte me zeer heet. Hoelang ik zo gelegen heb weet ik niet maar plots zei mijn man. Pijp ze!

Ik ontwaakte uit mijn overgave en zette me recht en zag de twee penissen voor mijn raampje. Ik twijfelde niet maar zoog ze beiden over toer in mijn mond en pijpte ze, terwijl ze me verder betaste.

Mijn man was uit de auto gestapt en opende mijn deur. Hij trok me zachtjes uit de auto en legde me op de motorkap van de auto. De mannen lieten zich dat niet vragen, vrijwel onmiddellijk voelde ik de eerste lul in me glijden. Ik was zo vochtig van geil en sperma dat hij zonder moeite in me gleed. Nogmaals voelde ik vanavond een man in me dringen, hij ging zeer diep in me en begon dan te neuken.

Waarom zou ik mezelf beliegen, het deed me goed, ik had er echt niets tegen dat hij me neukte, in tegendeel ik hoopte nu al dat de tweede me ook zou neuken. Ik voelde nogmaals een penis in me schuiven, en hoe gek ook maar ook die vierde paal bezorgde me genot, ik krijg maar niet genoeg van hen in me te voelen.

De man kwam klaar en zodra hij uit me was voelde ik de tweede zijn stengel al tegen mijn kut drukken om in me te komen. Met lange trage halen voelde ik hem steeds dieper gaan, ik voelde me zo heet dat ik samen op zijn ritme tegen drukte om hem goed te voelen. Laat hem asjeblieft niet stoppen dacht ik. Ik voelde langzaam mijn orgasme opkomen, nog ! riep ik uit, neuk me verder! Schatje, ik ga klaarkomen riep ik tegen mijn man. Ik sidderde over gans mijn lijf tot de siddering overging in schokken in mijn onderbuik en ik explodeerde. Ik kwam heerlijk klaar terwijl hij bleef verder neuken. Het duurde nog even voor hij in me spoot. Ik bleef uitgeput in dezelfde houding nog even liggen nagenieten.

Ik zou me vroeger niet hebben kunnen indenken dat ik zo dikwijls na elkaar zou kunnen klaarkomen. Wat ben ik gelukkig dat ik een vrouw ben, mannen komen klaar en hun zin is weg.

Toen ik rechtstond was er niemand meer buiten mijn man natuurlijk.

Toen we vertrokken dacht ik, ik zal nog wel eerst eens nadenken voor ik mijn man zeg dat ik dringend moet plassen.

We zijn naar verder naar huis gereden waar mijn man me nog genomen heeft voor ik totaal uitgeput in een diepe slaap gevallen ben.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films