Groepsex verhalen - Geiler dan miijn man 1

Mijn naam is Bea, ik ben 33 jaar oud, slank, lang bijna zwart haar en heb stevige borsten. Mijn kut bevat een mooie driehoek gitzwart schaamhaar, waar ik trots op ben en niet snel af zal scheren. De aandacht die ik voortdurend krijg van het andere geslacht maken mij duidelijk dat ik er aantrekkelijk uitzie, hetgeen Nick, mijn man, ook heel vaak tegen mij zegt.Nick is voor mij de meest geweldige kerel die er bestaat waar ik heel veel van hou. Hij verwent mij op allerlei gebied, maar in het bijzonder op het gebied van seks. Mijn behoefte aan seks is vele malen hoger dan het aantal keren dat Nick zijn lul overeind kan krijgen en dat is toch al snel zo’n vier a vijf keer in de week. Maar ook met een slappe lul maakt mij me vaak klaar. Hij vingert mij dan of likt me klaar, neukt me met een dildo of wrijft zijn slappe lul net zo lang langs mijn kut tot ik daarop klaarkom.

Neuken doen wij graag op plaatsen waar het eigenlijk niet kan, zoals op parkeerplaatsen in openbare toilet ruimten in de duinen of in een bos. Dat allemaal om het extra geil te maken en ik daardoor lekkerder klaarkom. Zo heb ik helemaal geen klagen over mijn sexleven.

Nick denkt daar echter anders over. Niet dat hij te klagen heeft over zijn sexleven, maar hij denkt, of liever gezegd dacht, dat ik wel het gevoel had seks te kort te komen en wilde daar iets aan doen.

We gingen op een dag uit eten in de stad. Ondanks dat de parkeergarage waar wij de auto in parkeerde niet zo druk bezet was, parkeerde Nick op de bovenste, verder lege verdieping. Ik vermoedde wel dat hij daar een bedoeling mee had, maar stelde geen vragen. We aten in een nabij gelegen restaurant, langdurig en lekker. Bij terugkeer bij de auto opende Nick de portier voor mij, maar draaide ook het raam ervan open. Toen ik in wilde stappen, hielt hij mij tegen en liet me voorovergebogen mijn hoofd door het portierraam steken. Ik hielt me vast aan het portier, wetende dat er iets ging gebeuren met sex. Hij schoof mijn rok omhoog tot aan mijn middel en trok mijn slipje uit. Ik wist dat ik daar naast de auto in die parkeergarage geneukt zou gaan worden en kwam al bijna klaar bij de gedachte daar aan. Onder die omstandigheden is een lang voorspel niet mogelijk, maar daar had ik ook geen behoefte aan. Ik wilde zijn lul onmiddellijk mijn kut in voelen glijden en ruw geneukt worden.

Ik verbaasde me er over hoe snel zijn lul stijf was geworden maar genoot enorm toen ik hem bij me binnen voelde dringen. Hij neukte me geweldig lekker die keer waardoor ik al heel snel klaarkwam. Helemaal niet erg want meerdere keren klaarkomen tijdens het neuken was voor mij niet vreemd. Om het extra geil te maken zei ik hem na mijn eerste orgasme: “Lieverd, laat mij je nu eerst even pijpen. Ik wil mijn eigen geil van je lul zuigen om nog geiler te worden en nog lekkerder klaar te komen als je me dan weer neukt!”

In eerste instantie kwam er geen reactie en ging het neuken gewoon door. Met gesloten ogen genoot ik van die harde lul in mijn kut, totdat ik iets tegen mijn lippen voelde. Ik opende mijn ogen en zag een stijve lul waarvan de eigenaar hem mijn mond in wilde drukken. Ik probeerde dat tegen te gaan en te protesteren, omdat ik er helemaal geen zin in had een vreemde bemoeial in mijn sexspel te betrekken, maar toen er werd gezegd “Je wilde me toch pijpen? Nou dan, open je mond dan steek ik mijn lul er in!”

Ik besefte meteen dat de lul die mijn kut neukte, niet die van Nick was omdat zijn stem niet van achter me vandaan kwam maar van de plek wiens lul in mijn mond wilde. Hoewel ik dit eigenlijk had moeten stoppen, was ik inmiddels zo geil geworden dat ik een tweede keer klaar moest komen om weer helder te kunnen denken. Ik pijpte Nick zo goed ik kon met die neukende lul in mijn kut. De sensatie van tegelijk een harde lul in mijn kut zowel als in mijn mond was overweldigend. Zo geil vond ik het dat ik elke druppel van Nick zijn geil inslikte, hetgeen ik nog niet eerder gedaan had. De zeldzame keren dat ik hem in mijn mond had laten spuiten had ik het altijd uitgespuwd. Waarom weet ik eigenlijk niet, want vies heb ik het nooit gevonden. Zeker op dat moment niet. Ik vond het buitengewoon lekker om het sperma zo in mijn keel te voelen glijden. En toen enkele ogenblikken daarna ook mijn kut werd volgespoten met dat lekkere mannengeil, kwam ik klaar als nooit tevoren.

Ik sabelde genietend nog na op Nick zijn lul, maar de pik in mijn kut verdween. Toen ik daarna opstond en achter mij keek, was de man die mij had geneukt inmiddels verdwenen.

Verbaasd keek ik Nick aan en vroeg wat dit allemaal te betekenen had. Wie was die man waar ik door was geneukt en waarom had hij dat niet tegengehouden. Ik zat vol met vragen.

Hij zei dat hij het thuis allemaal wel uit zou leggen.

De man die me had geneukt had een enorme hoeveelheid geil in mijn kut gespoten, hetgeen nu samen met mijn ook altijd rijke hoeveelheid kutgeil, langs mijn dijen droop. Omdat wij stoffen bekleding hebben op de autostoelen wilde ik dat niet vervuilen. Ik pakte de doos met tissues die we altijd bij ons hebben en trok er één uit, wat echter de laatste bleek te zijn. Slechts een klein deel van het gemengde geil kon ik ermee opvangen. Ik raapte mijn slipje op en ging daarmee verder met schoonmaken. Ook dat bleek verre van voldoende. Nick stelde daarop voor om terug naar buiten te gaan en naar een café in de buurt te gaan waar ik dan de toiletten op kon zoeken en mezelf kon reinigen met toiletpapier. We konden er dan ook nog even wat drinken. Op zich niet zo’n verkeerd idee, behalve dat drinken dan. Mijn kletsnatte slipje had ik zojuist samen met de even natte tissue weggegooid. Het rokje dat ik aanhad was nogal kort zodat ik voor mijn gevoel nagenoeg aan mijn blote kont in een café moest gaan zitten. Nick vond het echter niet zo’n goed idee om een café binnen te stappen, naar het toilet te gaan en weer te vertrekken. Het zou wel moeten mogen, maar Nick vond dat heel onbeleefd. Ondanks dat ik het niet met hem eens was op dat punt, liet ik me overhalen.
In een café aangekomen liep ik direct naar het toilet, terwijl Nick wat te drinken bestelde. Ik had bijna een hele toiletrol nodig om mijn dijen en kut goed droog te maken, maar voelde me wel opgefrist toen ik in het café terugkeerde. Nick had een rustig plekje opgezocht waar we een beetje uit het zicht zaten, zodat ik er wat meer zeker van was dat niemand mijn kut te zien zou krijgen onder het korte rokje. Ook konden we daar rustig even praten zonder dat er meegeluisterd kon worden. Uiteraard was mijn eerste vraag daar weer wie of dat mij geneukt had in de parkeergarage, maar Nick zei dat hij aan hem gezworen had dat niet aan mij te vertellen, voordat hij en Nick weer met elkaar gesproken hadden. Daar moest ik het voorlopig maar mee doen.

Jammer, maar ik wilde meer weten. Hoe kwam het dat hij mij neukte en niet Nick zelf? En waarom had Nick het toegestaan dat een ander mij neukte in het openbaar? Dat hij het toegestaan was duidelijk, want anders had hij zijn eigen lul niet in mijn mond gestoken en mij zijn sperma laten slikken.

Nick vertelde toen dat hij een plannetje had gehad, maar dat het op drie punten volledig was mislukt. Hij zei dat hij er van overtuigd was dat ik een keer vreemd zou gaan. Mijn verlangen naar seks is groter dan hetgeen hij op kan brengen, zodat ik vroeg of laat een keer heel geil zou zijn en er een aantrekkelijke vent in de buurt was, maar Nick niet, waar ik me dan vervolgens door zou laten neuken. Dat leek hem al erg genoeg, maar wanneer dat een keer was voorgevallen zou het vaker kunnen gaan gebeuren en dan was het niet uitgesloten dat ik een keer een vent tegen kwam welke meer potentie had dan Nick. Zo zou hij mij dan aan een andere vent kwijt kunnen raken.

Op internet had hij met wat mensen zitten chatten over dit probleem en van iemand het advies gekregen om mij te laten neuken met iemand anders waar hij bij was. Dat zo nu en dan doen, zou kunnen voorkomen dat ik er met een ander vandoor zou gaan. Nick wist wel dat er mannen waren die het leuk vinden wanneer hun vrouw met andere mannen neukte, maar van zichzelf kon hij zich dat nauwelijks voorstellen. Toch wilde hij op één of andere manier de proef op de som nemen. Zo had hij het plan opgevat om mij te laten neuken zoals dat in de parkeergarage gebeurd was. Hij wilde zo te weten komen of hij er tegen kon mij met een ander te zien neuken. Als dat zo was er later met mij over te beginnen, zodat ik meer seks zou hebben en hij minder vaak in actie hoefde te komen. Het was daarbij de bedoeling geweest dat die andere man zich klaar zou neuken in mijn kut en hij dan snel weer plaats zou maken voor Nick om er zelf, ongezien door mij, vandoor te gaan. Dan zou ik op dat moment nooit geweten hebben dat ik door een ander was geneukt.

Dat liep dus allemaal geheel anders. Nick bleek er niet alleen tegen te kunnen dat ik door een ander werd geneukt, hij was er zelf vreselijk geil door geworden. Dat was de eerste mislukking. Hierdoor zou hij zijn eigen libido niet sparen, maar zichzelf zelf af kunnen gaan trekken. Toen ik zei dat ik tussendoor mijn geil even van zijn lul wilde pijpen, besefte hij dat ik dan zou hebben gezien dat een andere kerel mij aan het neuken was. Dat was het tweede dat mislukte, want hij besefte dat wanneer ik dat zou zien en er niet van gediend was, hij er dan in feite aan had meegewerkt dat ik verkracht was. Daarom koos hij ervoor om mee te doen, zodat het over kon komen alsof hij alles in scene had gezet om mij een extra plezier te doen. Dat bleek de derde mislukking van zijn plan, want nu wist hij nog steeds niet of hij het verdragen kon om toe te kijken als ik door iemand anders zou worden geneukt op een moment dat hij zelf niet geil was en niet meedeed.

Ik hoorde zijn verhaal met gemengde gevoelens aan. Hij had een plan samengesteld om mij te laten verkrachten en wel zo, dat ik daar mogelijk nooit van op de hoogte zou worden gebracht. Dat was alles behalve netjes van hem, maar hij had het wel gedaan om mij niet kwijt te raken. Bovendien had ik er vreselijk van genoten dat ik zijn lul leeg kon zuigen terwijl er een, mij onbekende lul, in mijn kut aan het neuken was.

Ik bedacht me dat dit wel eens zou kunnen betekenen dat ik me wel vaker door andere mannen zou kunnen laten neuken, zoals ik stiekem wel eens gedroomd had. Omdat ik Nick voor geen goud wilde missen en ik hem ook niet wilde bedriegen had ik er tot dan toe nooit een seconde aan gedacht die fantasie waar te maken. Omdat ik echter niet al te enthousiast over wilde komen en het Nick toch nog wel een beetje kwalijk nam dat hij mij had laten verkrachten begon ik hem een beetje verwijtend toe te spreken. Maar op dat moment zei een stem: “Nee maar, als dat Bea en Nick niet zijn. Hoe gaat het met jullie zeg?”

We keken op en zagen Frits staan, een oude bekende van ons die we zeker twee jaar niet gezien hadden. Hij vroeg of hij bij ons mocht komen zitten en vertelde dan dat hij sinds kort weer in de stad woonde, nou ja woonde hij had een kamer bij een vriend zolang als dat hij nog geen eigen woonruimte had gevonden. Het was vlak bij waar we nu waren, zodat hij zelf wel vaker in dit café kwam. Wij vertelden dat het voor ons de eerste keer was, maar niet waarom uiteraard. Gedurende het gesprek kon hij niet nalaten steeds mijn borsten en blote benen te bekijken en maakte hij ook een keer de opmerking dat ik er niet bepaald lelijker op was geworden. Hij had mij altijd al mooi gevonden, maar nu was het nog beter wat hij zag.

Opeens besefte ik dat het Frits geweest moest zijn die mij in de parkeergarage geneukt had.

Een combinatie van wijn bij het eten nu al mijn tweede baco’tje die mij wat ruimer deden denken en het feit dat ik nu aan mijn blote kont in een café zat tussen de twee mannen die mij nog geen uur geleden in mijn kut en mond hadden geneukt, was er de oorzaak van dat ik weer behoorlijk geil werd. Ik wist dat na de super klaarkomer van Nick, ik wat hem betrof vandaag niet meer op hem hoefde te rekenen. Daarom vroeg ik mij af of Frits genoeg potentie had om mij op korte termijn nog een keer te neuken en hoe ik daar achter zou kunnen komen. Ook moest ik Nick duidelijk zien te maken dat ik nog een keer met Frits wilde neuken, om er achter te komen hoe hij er over dacht. Veel bezwaar kon hij er niet tegen hebben, want of ik nu één keer of twee keer zou neuken, maakt weinig verschil, vond ik.

Ik zag mijn kans schoon, toen Frits zei dat hij even naar toilet moest en meteen nog een rondje zou gaan halen voor ons. Zodra hij buiten gehoor afstand was zei ik tegen Nick: “Misschien zou je je plannetjes die mislukt zijn nog kunnen herstellen. Als ik me nu nog eens laat neuken waar jij bij bent, dan is het toch een keer voorgekomen dat ik seks heb zonder een beroep te hoeven doen op jou en omdat jij nu niet meer zo geil bent, kan je dan beter bemerken of jij er tegen kan als ik me door andere mannen laat neuken, zoals je wilde ontdekken in de parkeergarage, maar mislukte omdat je zelf te geil was om er goed over na te denken.”Nick begon met “Bedoel je dat je met Frits…” maar verder kwam hij niet omdat Frits weer bij ons kwam zitten. Ik begreep wel dat hij wilde vragen of ik nog een keer met Frits wilde neuken, dus knikte ik ja. Hij trok een gezicht van ‘nou probeer het maar’ dus ging ik nadenken hoe ik Frits duidelijk kon maken dat ik zijn lul nog eens wilde. Ik wist dat ik dan voorzichtig te werk moest gaan, want hij mocht niet de indruk krijgen dat Nick toch zijn mond voorbij had gepraat en aan mij verteld had dat Frits mij in de parkeergarage had geneukt.

Ik begon over zijn huidige woonsituatie vragen te stellen en na enige tijd zei hij dat hij daar niet de waarheid over had verteld. Hij deelde gewoon een appartement samen met die vriend van hem. Die vriend was een paar jaar geleden gescheiden en woonde alleen in een vrij duur appartement. Toen hij hoorde dat Frits naar de stad terug wilde keren en daarvoor woonruimte zocht, had hij het een goed idee gevonden om samen te gaan wonen en zo de kosten te delen. Naar buiten toe vertelde hij altijd dat hij daar tijdelijk een kamer huurde. Dat

omdat wanneer hij ronduit vertelde dat hij een woning deelde met een vriend, onmiddellijk de conclusie werd getrokken dat hij homo was. Hij had niets tegen homo’s maar wilde er zelf niet voor worden aangezien, daar hij 100% hetero was en niet graag door homo’s wordt benaderd voor sex. Nu het woord seks gevallen was ging het de goede kant op, dacht ik. Ik maakte het wat pikanter en grapte: “Dat vind ik nu zo raar hè, hetero mannen vinden het maar niets om met iemands lul bezig te zijn, terwijl wij hetero vrouwen daar nu juist dol op zijn.”

De mannen schoten in de lach, maar Nick deed er nog een schepje bovenop door te zeggen: “Dat komt doordat homo mannen niets hebben met kut, maar lesbiennes daar juist op kikken.”

De manier waarop hij het woord kut uitsprak maakte mij duidelijk dat hij er mee in stemde dat ik zou proberen nog eens met Frits te neuken. Ik ging door met vragen over de woonsituatie van Frits en zei op een gegeven moment tegen hem dat ik wel heel nieuwsgierig was hoe een huis er uit ziet wanneer er alleen twee mannen in wonen. Dit met de bedoeling dat hij zou vragen om eens een kijkje te komen nemen. Aanvankelijk deed hij dat niet, maar nadat er gezegd werd dat de bar ging sluiten en ik zei: “Verdikkeme ik had nog een koffie willen nemen voor die tijd!”

Zei Frits dat we daarvoor we even mee konden naar zijn appartement. Ik vroeg nog of zijn huisgenoot dat wel goed vond, waarop hij zei dat die er niet was en pas in de kleine uurtjes thuis zou komen. We stonden toen alle drie op, maar omdat ik nog steeds merkte hoe Frits mijn blote dijen bewonderde, zorgde ik bij het opstaan ervoor dat hij heel even mijn blote kut te zien kreeg, maar wel zo dat het leek alsof het per ongeluk ging.

Het was maar een paar minuten lopen naar het appartement maar de wetenschap dat ik nu tussen twee mannen in liep die alle twee wisten dat ik geen slipje aan had en de koele wind die ik tegen mijn blote kut voelde gaan, maakte mij ongelooflijk geil. Dat werd nog erger toen

Ik de hand van Frits die hij om mijn middel had geslagen, af voelde zakken naar mijn billen, waar hij zachtjes in ging lopen knijpen. Ik had mijn armen rond het middel van de beide mannen geslagen en Nick zijn arm rond mijn schouders. Toen Frits zijn hand naar mijn billen ging, deed ik bij hem het zelfde ten teken dat ik er niets op tegen had wat hij deed. Ik dacht dat het nu wel duidelijk werd voor hem dat ik nog eens met hem wilde neuken en hij wist ook dondersgoed dat Nick daar geen bezwaar tegen kon hebben. Niettemin ging hij niet verder, ook niet toen we in het appartement waren aangekomen. Hij liet ons plaats nemen op de bank en ging koffie zetten. Toen dat gedaan was en hij voor ieder van ons een kop dampende koffie had neergezet, nam hij plaats in een fauteuil tegenover ons en begon een alledaags babbeltje. Ik begon het vermoeden te krijgen dat hij toch net als Nick niet twee keer binnen enkele uren een stijve kon produceren. Maar toen ik een paar keer mijn benen over elkaar had geslagen, zodanig dat hij elke keer even vrij zicht had op mijn blote kut, meende ik toch een zwelling te zien in zijn kruis. Nick zag dat ook en wilde de zaak wel wat versnellen denk ik, want opeens zei hij tegen mij: “Ik weet niet wat je zit te doen, maar wel dat de broek van Frits er nogal krap door gaat zitten in zijn kruis. Je hebt zeker weer eens geen slipje aan?”

Ik tilde mijn rokje op tot aan mijn middel en keek even naar mijn eigen kut, waarbij ik zei: “Nou je het zegt, inderdaad dat ben ik helemaal vergeten!, wel lieve Frits als het waar is dat jij daar een stijve lul door hebt gekregen, voel ik mij genoodzaakt om je daar ook weer van af te helpen. Zal ik je lekker pijpen tot je heerlijke geil in mijn keel spuit, of wil je hem liever in mijn kut steken? Alle twee mag natuurlijk ook!”

De verbaasde uitdrukking op het gezicht van Frits toen hij naar Nick keek en de vraag die hij daarbij leek te willen stellen, begreep ik niet helemaal. Maar ik wilde er nu geen gras meer over laten groeien. Ik stond op, trok snel mijn rok, bloes en BH uit, nam starnaakt plaats tussen de benen van Frits en begon zijn broek open te maken. Frits zei nog steeds niets maar liet mij wel begaan.

Ik kon mij de tijd niet herinneren dat ik zo geil geweest was toen ik zo van heel dichtbij een stijve lul bekeek die ik nooit eerder gezien had. Ik pakte hem met mijn ene hand bij zijn ballen en met de andere hand zijn lul beet en kneep genietend in die heerlijke staaf. Met smaak likte ik de druppel voorvocht die verscheen van zijn eikel en nam hem dan diep in mijn mond om er hard aan te zuigen. Ik hoorde aan het gekreun dat Frits er ook van genoot, wat mij nog duidelijker maakte dat het niet Nick zijn lul was die ik pijpte, maar dat was ook duidelijk in veel andere opzichten. Het kon me opeens helemaal niet meer schelen hoe of dat Nick er over dacht, dat ik zo geil te werk ging. Niets liever wilde ik deze lul neuken en leegzuigen en wel in die volgorde. Daarom liet ik hem uit mijn mond glijden, kroop ik op zijn schoot en stuurde zijn harde lul mijn kut in waarbij ik zei: “Ik wil dat lekkere geil uit je ballen zuigen en inslikken, maar eerst moet je me ermee neuken! Diep in mijn kut naaien, oh wat ben ik geil en wat voelt je lul lekker aan in mijn kut!”Kort daarna kwam ik al een keer klaar, maar zoals zo vaak was dat een aanloop naar een vreselijk lekker orgasme. Vlak voordat het echter zo ver was, zei Frits: “Als je mijn geil wilt drinken zal je op moeten schieten om mijn lul weer snel in je mond te nemen, want ik hou het niet meer”

Ik wilde niet weer met een zeiknatte volgespoten kut komen te zitten en bovendien het genot van een spuitende pik in mijn mond niet missen. Daarom ging ik snel van hem af om zijn lul op te happen, ondanks dat ik net niet klaarkwam van het neuken er op. Zijn lul smaakte nu sterk naar mijn eigen kutgeil en toen dat werd vermengd met een enorme golf verrukkelijk sperma, was mijn genot bijna buitenaards. Ik zag kans om het met kleine beetjes tegelijk in te slikken, zodat ik er zo lang mogelijk van kon genieten. Omdat ik op zijn schoot had zitten neuken, was de omgeving van zijn lul alsmede zijn ballen, behoorlijk nat geworden van mijn kutgeil hetgeen ik zorgvuldig op ging zitten likken van zodra ik het laatste beetje sperma had ingeslikt. Daarna ging ik weer op zijn lul zitten sabbelen in de hoop deze nog eens stijf te kunnen krijgen. Ik was immers nog niet goed klaargekomen, dus wilde ik nog een keer neuken. Ik hoopte dat Frits er toe in staat was een derde keer te komen, binnen enkele uren. Hij noch Nick protesteerde tegen het zuigen op die verslapte lul en juist toen ik er weer een beetje leven in leek te kunnen brengen, weerklonk er een voor mij vreemde stem die zei: “Verdorrie Frits, had je dat niet op je eigen kamer kunnen doen? Je wist toch dat ik thuis kon komen?”

Ik had niet alleen Frits zijn lul in mijn mond, maar bewerkte zijn zaakje ook met mijn handen. Zonder los te laten liet de onmiddellijk weer slapper wordende lul uit mijn mond glijden om te zien wie er sprak. Ik zag een mij volkomen onbekende man staan. Die met veel interesse naar mijn naakte lichaam keek. Omdat Frits even niet uit zijn woorden kwam zei ik tegen de nieuwkomer: “Het is mijn schuld. Ik kon niet wachten om die lekkere lul van hem uit zijn broek te vissen en er op gaan zitten neuken. Bovendien kon ik toch moeilijk met Frits naar een andere kamer gaan en mijn man hier in zijn uppie voor zich uit te laten staren. Hij mag best zien als ik me door iemand anders laat neuken. Hij weet hoe geil ik ben op heerlijke stijve lullen! Op slappe lullen trouwens ook vermits ik die kan likken met een stijve pik diep neukend in mijn geile kut!”

Ik had aan zijn reactie wel gezien dat hij bij het ‘betrappen’ van Frits en mij, zo gefascineerd naar ons, of liever gezegd naar mijn naakte lijf had gekeken, dat hij niet eens had opgemerkt dat Nick ook in de kamer aanwezig was. Vragend waren zijn ogen langs Nick en Frits gegaan, welke nonchalant reageerden, zelfs toen ik die geile woorden gebruikte. Uiteraard gebruikte die bewoording om hem meteen duidelijk te maken dat hij, wat mij betrof, meteen ook mocht neuken met me. Ik veranderde iets van houding, waardoor hij een nog betere kijk kreeg op mijn, naar nog meer lul verlangende, kut en ik naar hem kon blijven kijken terwijl ik de pik van Frits weer ging zitten likken. Tot mijn genoegen zag ik dat hij zijn broek los begon te maken en deze uittrok. Hij liet ook meteen zijn onderbroek zakken en kreeg ik zicht op een geweldig lekkere lul, nog net niet helemaal stijf, waarvan ik toen meteen helemaal zeker wist dat ik die wilde pijpen en neuken. Geil bleef ik Frits zijn lul en ballen likken terwijl de nieuwkomer zich helemaal naakt uitkleedde. Zodra hij naakt was liet ik Frits zijn lul voor wat het was, greep de ander beet en begon deze vurig te pijpen. Hij was inmiddels op volle sterkte en ik was me bewust dat dit de grootste en dikste lul was die ik ooit gezien had. Als het mogelijk was geweest had ik hem het liefst gelijker tijd afgetrokken, gepijpt en geneukt, zo’n lekker lul vond ik het. Hij liet me een poosje mijn gang gaan, maar zei dan: “Ik dacht dat je hem in je kut wilde hebben terwijl je de slappe lul van Frits pijpt. Dat zei je toch?”

Ik liet hem uit mijn mond glijden en terwijl ik me omdraaide om mijn kont naar hem toe te steken en Frits zijn pik weer ter hand nam zei ik: “O, ja. Neuk me alsjeblieft! Steek die heerlijke geile paal diep in mijn kut en neuk me tot ik sterretjes zie!”

Waarna ik Frits zijn lul weer ophapte. Ondanks het voorafgaande groeide ook die lul weer snel en werd ik voor de tweede keer in mijn mond en kut tegelijk geneukt. Alleen was Nick zijn lul er nu niet één van en wist ik dondersgoed dat er een andere lul in mijn kut beukte. In plaats van één keer bereikte ik zo twee keer een super hoogtepunt. Vlak daarna voelde ik een warme golf sperma in mijn kut stromen, even later gevolgd door het zelfde in mijn keel. Nagenietend slikte ik Frits zijn geil in en likte ik even later de lul schoon die mijn kut zo had verwend. Na afloop werd ik voorgesteld aan de huisgenoot van Frits, welke Bart bleek te heten. Ik vond het een heerlijke gewaarwording om eerst een vent te kunnen pijpen en neuken om daarna pas aan hem te worden voorgesteldNadat ik me nog bij hen had kunnen douchen en ik mijn kut nu wel goed had kunnen reinigen namen wij afscheid en begaven ons naar de auto. Onderweg daarnaar toe en onderweg naar huis spraken we er nauwelijks over met elkaar omdat we eerst de gebeurtenissen voor onszelf moesten verwerken en te proberen er achter te komen hoe de ander er over dacht als die wist wat de gevoelens waren geweest. Toen we naakt in bed lagen zei ik slechts: “Dank je schat, dat ik me zo heb mogen laten gaan!” en viel kort daarna in een lange droomloze slaap.

De volgende morgen, zondag, was Nick al druk bezig met het bereiden van een heerlijk ontbijt toen ik wakker werd. Erg lief van hem natuurlijk maar liever had ik hem wakker gepijpt en zijn geil gedronken voor het ontbijt. Maar dat dan toch meer om hem te plezieren dan dat ik alweer zo geil was. Naakt begaf ik mij naar de ontbijttafel, kuste Nick en pakte tussen de slippen van zijn ochtendjas door hem even bij zijn lul. Zijn eerste reactie was om mij te vragen of ik nu alweer geil was. Ik zei hem naar waarheid: “Nee, niet echt. De reden waarom ik je nu even lekker bij je lul pak is anders. Het kan zijn dat jij na alles wat er gisteren gebeurd is nu zelf ook wel eens wat wil. Ik weet dat jij het heel erg lekker vind als ik je pijp tot je in mijn mond spuit. Graag wil ik dat nu bij je doen en vanaf nu zal ik het ook inslikken. Dat is wel het minste dat ik terug kan doen na wat jij mij gisteren hebt gegeven. Het kan echter ook zijn dat mijn gedrag van gisteren jou heeft gechoqueerd en je mij nu ziet als een schaamteloze slet, een hoer waar je niets meer mee te maken wil hebben. Misschien ben ik dat wel en wil ik veel vaker andere mannen neuken en pijpen, dus al zou ik het niet bepaald leuk vinden, begrip kan ik er wel voor opbrengen.”

Tot mijn genoegen begon ik toch groei waar te nemen in Nick zijn lul. Hij dacht even na en zei dan: “Tja, wat zal ik er van zeggen. Dat je een schaamteloze slet kan zijn zal ik niet tegenspreken, maar daarmee ben je nog geen hoer. Je verkoopt je lichaam niet voor geld, je gebruikt het alleen omdat je zo geil bent. Althans dat heb je gisteren gedaan. In die parkeergarage kwam je al lekker klaar, ondanks dat je bemerkte dat niet ik maar een ander je neukte. Later bij Frits thuis toonde je hoe lekker je het vindt om met een ander te neuken en toen Bart erbij kwam dook je op die derde lul binnen een paar uur toe alsof je er jaren geen gehad had. Toen wist ik twee dingen zeker: ten eerste dat jij je moeiteloos zal laten neuken door een heleboel mannen en ten tweede dat ik er niet alleen tegen kan, maar het zelfs prettig vind. Ik zat er werkelijk van te genieten hoe jij met zo’n gelukzalige uitdrukking in je ogen klaar kwam en vooral de tevredenheid die je uitstraalde toen je aan het eind het gemengde geil van Bart zijn lul likte. Ik ben blij dit te hebben meegemaakt en vind het voor herhaling vatbaar, al hoeft het van mij niet met de zelfde drie pikken te zijn, waar jij je op één avond door laat neuken!”

Ik keek hem even verbaasd aan en zei dan: “Drie pikken, bedoel je dat de keer dat ik in de parkeergarage werd geneukt, dat het niet door Frits zijn lul was?”

Nadat hij zei dat het inderdaad Frits niet was geweest, vervolgde ik: “Allemachtig, weet je wat dat betekent? Het zou bij die ene lul gebleven zijn als ik geweten had dat het niet Frits was die me daar neukte. Mogelijkerwijs zou het zelfs op onenigheid uit hebben kunnen lopen met jou, want zoals je zelf al gezegd hebt, heb je me daar in wezen laten verkrachten. Als jij niet geil geworden was en niet je pik in mijn mond had gestoken en ik toch had gemerkt door een ander te zijn geneukt, dan weet ik niet waar dat op uitgedraaid zou hebben en als ik het niet te weten was gekomen zou er niets gebeurd zijn. Nu ik het lekker vond om jou te pijpen terwijl iemand anders me neukte, was het achteraf gezien maar goed dat ik later het idee had dat ik door Frits was geneukt in die parkeergarage. Als ik had geweten dat hij het niet was, zou ik hem nooit verleid hebben mij te neuken bij hem thuis. Ik dacht immers dat hij mij daar voor de tweede keer zou neuken. Waren we niet met hem meegegaan, dan had ik met Bart al zeker nooit geneukt. Het spijt me echter je te moeten zeggen dat ik het een heerlijk idee vind om te weten dat niet twee maar drie verschillende, mij verder vreemde pikken in mijn kut heb gehad, binnen een paar uur. Dit geeft mij de zekerheid dat ik in de toekomst heel graag nog met andere mannen zal neuken, het liefst met kerels die ik nog niet eerder in me heb gehad!”

Nick zijn lul was tijdens het gesprek helemaal stijf geworden, waardoor ik door mijn knieën zakte en hem vurig begon te pijpen. Ik weet niet hoe lang het duurde voordat hij zijn heerlijke geil in mijn mond spoot, maar ik vond het eigenlijk wat te snel. Toen ik mijn mond vol had met zijn sperma ging ik weer staan, opende mijn mond om hem te tonen dat ik niets gemist had, slikte het vervolgens met genot allemaal in en toonde hem dan mijn lege mond. Hij vond dat geweldig. Zo had ik toch zijn geil gedronken voor het ontbijt, want daar waren we nog niet toe gekomen.

Wat mezelf betreft is het die dag niet meer tot neuken of pijpen gekomen, maar de vier pikken waar ik mee bezig was geweest vanaf gisteravond laat, hadden mij voldoende bevredigd om er ook geen behoefte meer aan te hebben.

Hoe het mij is vergaan in de dagen daarna vertel ik graag in een volgend deel, indien mij blijkt dat daar belangstelling voor is.


Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films