Groepsex - Cap D' Agde 2

De volgende dag zouden we er op uit gaan, ontdekken waar het swingersstrand was, kijken hoe het er daar aan toe ging. Al bij het opstaan waren we opgewonden. Antoine liep naakt en met een zwaaiende half stijve pik door het appartement om van alles te regelen. Ik keek vanuit mijn bed naar hem, een hand tussen mijn benen, en voelde dat ik al weer of nog steeds nat was. Was dat nog van vannacht? Of was ik al bij voorbaat geil van wat we te zien zouden krijgen? Al soezend bedacht ik me dat het wel heel erg snel met me ging nu, zo ver van huis. Nog maar kort geleden was ik een saaie, angstige trut die haar eigen kut niet aan durfde te raken. En moest je me nu zien! Ik gleed met mijn vinger over mijn genotsknobbeltje en zuchtte. Van genot. Antoine keek op en glimlachte, alsof hij kon zien wat ik deed.

Ik stapte uit bed en net zo naakt als Antoine liep ik door het appartement. We gingen ontbijten op het balcon, ook naakt. De buren moesten er maar aan wennen. Ik voelde me sterk en uitdagend, en trots op mijn lijf. Dat was nog niet zo vaak voorgekomen. Misschien wilde ik zelfs wel dat de buren en andere mensen mij zo zouden zien. Het verhoogde de opwinding. Na het ontbijt gingen we de spullen pakken. Wat hadden we nodig? Handdoeken, zonnebrandcreme, wat te eten en te drinken, (condooms?), en verder niets. Terwijl ik mijn tas pakte en daarbij iets gebukt over mijn bed stond, kwam Antoine achter me staan. Hij drukte zijn onderbuik tegen mijn billen en ik voelde zijn harde knots zo schuin omhoog vanaf mijn bilnaad tot op mijn onderdruk. Ik huiverde. Toen draaide ik mij om en stond recht. Zijn pik prikte nu tegen mijn buik. Ik kuste Antoine heftig en langdurig en gleed toen met mijn kussende mond over zijn hals naar zijn borst, naar zijn buik, tot ik was aangekomen bij zijn prachtige spannende lul. Voorzichtig kuste ik hem ook daar en ik voelde zijn zware ballen met mijn hand. Hij was geil en ik...mijn kut stond in brand. Maar beiden hadden we toch zoiets van niet ons kruit nu verschieten. Dat zeiden we ook tegen elkaar zonder er zelf in te geloven. Nee, niet doen, niet nu... Ik riep mezelf tot de orde. Daar was ik wel goed in. Antoine beheerste zich ook. We keken op een afstandje naar elkaar. Moesten we nog ontharen? Antoine had zijn prachtige mannelijkheid helemaal kaal gemaakt, inclusief zijn balzak, maar hij had zijn zwarte borsthaar laten zitten. Mooi vond ik dat. Zelf had ik eergisteren al mijn schaamhaar verwijderd en een zwarte waas als de baard van Lubbers lag over mijn heuvel. "Niks meer aan doen" lachte Antoine.

Antoine, gekleed in short en shirt, en ik in een dun zomerjurkje over een stringetje, zo gingen we de deur uit. Ik verbeeldde me dat de mensen die we tegenkwamen allemaal bewonderend naar mij keken. Misschien was dat ook wel zo. Want een fiere, rechtop lopende brouw, met golvend zwart haar, een spiegelende zonnebril, overduidelijk geen bh maar toch bedekte borsten, de suggestie van een doorschijnend jurkje...mannen moesten wel geil worden van mijn verschijning. Ik glimlachte. Ik voelde me vrij. Ver van de familie, ver van huis, ver van alle gezeur en geloer. Hier werd ook geloerd, maar dan anders. Daar was het afkeuring en hier was het keuring en dan goedkeuring. Heerlijk.We liepen langs het strand van de vorige dag. Overal lagen daar de mensen te zonnebaden, op keurige afstand van elkaar. Niemand bemoeide zich met niemand. De zon schitterde op de blauwe zee en het ruisen in de verte was rustgevend. Maar we liepen door, naar een ander strand en naar de duinen. Het was een stevige wandeling met die hitte en de toch wel weer zware tassen, maar we zetten door. Ik stopte. Antoine keek me aan. "Waarom hebben we eigenlijk kleren aan hier" zei ik lachend, en ik trok onmiddellijk mijn jurkje uit. Nu droeg ik enkel nog het witte stringetje. Antoine trok zijn short en shirt ook uit en stond al direct naakt voor me. Mooi mooi. Ik kreeg er geen genoeg van om naar zijn lijf te kijken. Hij haakte zijn vingers achter de rand van mijn string en trok het dingetje naar beneden. "Daar wil ik je niet meer in zien hoor" bromde hij zogenaamd een beetje boos. Nu we geen kleren meer droegen moesten we ons wel eerst weer insmeren. We verzorgden elkaar, waarbij Antoine merkwaardig veel aandacht had voor mijn billen, en daartussen, en zo verder tussen mijn dijen. Ik slikte van spanning, van opwinding. Ik op mijn beurt, stond lang stil bij zijn ballen en zijn slurfje die al snel uitgroeide tot slurf. "Zo kan ie wel weer" knorde Antoine toen zijn penis was uitgegroeid tot paal. We liepen door al had ik me graag daar en op dat moment laten neuken door hem. Maar Antoine leek haast te hebben...

Uiteindelijk kwamen we aan op het strand waar we naar toe wilden. Er waren veel mensen, al was het andere strand drukker. De mensen lagen hier ook dichter bij elkaar. Niemand keek er van op dat wij al naakt waren bij aankomst. We liepen een stukje verder nog het strandje op en legdén daar onze spullen neer. Antoine keek vrij om zich heen. "Nogal rustig" mompelde hij, terwijl hij ging liggen, een beetje teleurgesteld misschien wel. Ik ging naast hem liggen, nogal dicht tegen hem aan en ik sloot mijn ogen. De zon maakte ons warm, een windje koelde ons af, en langzamerhand soesde ik weg. Ik droomde dat ik thuis was en dat de mensen in ons dorp allemaal langs wandelden en naar binnen keken bij ons. Ik herkende duidelijk de bolle buurman die altijd naar mij gluurde, de dominee met zijn uitgestreken gezicht, en zoveel anderen. Toen ik beter keek waren ze allemaal naakt. Ook mijn moeder liep daar met haar zure gezicht, haar dikke tieten schudden onder het lopen heen en weer en haar linkerhand rustte op haar bos schaamhaar. Ze stond even stil voor ons huis en rook aan haar vingers. Ik verschool me achter een gordijn, maar ze had me al gezien. Ineens stond ze naast me en sloeg ze in m'n gezicht. Ik schrok wakker. Antoine had mij aangestoten en zei: "ik ga even een stukje wandelen. Let jij op de spullen?" Hij zou wel gaan kijken of er nog wat te beleven viel. Ik bleef lekker liggen. Ik had eventjes helemaal geen zin om aan vrijen te denken. Na een hele tijd kwam Antoine terug. Hij plofte naast me neer en fluisterde dat hij op het strandje niets gezien had van vrijende gasten, maar in de duinen wel. "Daar lagen een paar stellen gewoon te neuken. Iedereen kon dat zo zien. Ze keken niet op of om toen ik er bij kwam staan" vertelde hij opgewonden. "Als we wat willen moeten we daar naar toe" voegde hij er aan toe. Ik draaide me op m'n zij en keek hem aan en kuste hem. En ondertussen zocht ik zijn pik met m'n hand. "Heb je je daar even afgetrokken liefje" fluisterde ik, maar ik volde aan zijn forse stam al wel dat hij niet stout was geweest. "Nee joh, natuurlijk niet. Dat is toch voor jou" antwoordde hij, een beetje hypocriet, alsof hij zichzelf nou nooit eens een keer lekker aftrok. Al friemelend vergat ik mijn moeder weer. Ik zei er niets over tegen Antoine want ik wilde de pret niet bederven, niet voor hem maar ook niet voor mezelf. Ze kon me wat.

Ik had de lul van Antoine nu zo lang in mijn hand dat we moesten kiezen. Hij zou hier bij mij, in mijn hand, klaar komen als ik doorging. Of we moesten even opbreken. "Zullen we onze spulletjes pakken en ook naar de duinen gaan?" vroeg ik zachtjes. Antoine aarzelde. Hij voelde vast en zeker al stuwing in zijn ballen. Maar de duinen leken hem nog meer te lokken. "Kom, we gaan" zei hij kwiek en hij stond op.

Een stukje verder, in de duinen, stond hij plotseling stil. Hij hoorde iets. "Stil" gebaarde hij. Ik moest wel erg denken aan een jachthond die met de neus in de wind een prooi ruikt. Antoine leidde mij verder het duin in en na enige tijd hoorde ik ook wat. Een zacht gehijg, gefluister. We gluurden door de struiken en het melmgras en toen zagen we wat we zochten: een man en een vrouw hadden seks in het zand. Ze hadden weliswaar een kleedje uitgespreid, maar dit was waar we over gefantaseerd hadden. We hielden ons muisstil. Een jongeman, gespierd en gebruind, lag tussen de opgetrokken benen van een blonde vrouw. Hij stootte in haar met de regelmaat van de klok. Iedere keer als hij naar binnen stootte spanden zijn billen aan zodat er kuiltjes aan de buitenkant ontstonden en iedere keer ook bewogen de lange benen van de jonge vrouw mee op zijn ritme. Na enige tijd liet de vrouw haar benen zakken. De man rolde van haar af. Hij ging op zijn rug naast haar liggen. Zijn dunne, lange pik glinsterde in de zon. De vrouw, het meisje, klom nu op hem, wijdbeens, en liet zich over hem heen zakken. Ze hoefde zijn lul nauwelijks bij te sturen en waar dat nodig was deed ze dat door met haar kut heen en weer te bewegen. We konden heel goed zien hoe zij over hem heen gleed en hem tot aan de wortel in zich opnam. Daarna begon zij rustig op en neer te bewegen. Haar kutlippen stulpten naar buiten en weer naar binnen. Het waren zachte, fijne, kleine lipjes. Dat zag ik wel. En de ballen van de jongeman bewogen mee op haar ritme. Plotseling boog zij voorover. De pik van de jongeman gleed bijna uit haar. Alleen de eikel zat er nog in. En haar borstjes hingen naar beneden, naar zijn gezicht. Heerindehemel, wat was dat mooi, wat spannend. Zij gaf een kreetje. Hij tilde zijn heupen op en stootte in haar en hij bleef diep in haar, tot hij terugzakte. Zijn slapper wordende pik gleed uit haar kut, waarvan de lippen niet gelijk sloten. Druppels wit zaad kleefden in haar haartjes rond haar vagina. Ik keek gefascineerd toe. Voor het eerst in mijn leven had ik andere mensen zien neuken... Ik was buiten adem.

Het paartje ging naast elkaar liggen op hun kleedje. Het paste precies, maar ze moesten wel dicht tegen elkaar blijven. De jongeman had de ogen gesloten. Zijn mooie slanke lul lag nu in een boogje op zijn buik en hij glinsterde nog altijd in het zonlicht. Het meisje lag ook met de ogen gesloten, op haar rug. Ze had jongemeisjestietjes en een bijgeschoren rechthoekig lichtbruin vachtje tussen haar dijen. Het stel kon beslist niet ouder zijn dan twintig, zo schatte ik in. Ik keek naar Antoine die met iets geopende mond toekeek, zijn hand aan zijn pik. Zou ik het durven, zo in de buurt van een ander stel gaan neuken met Antoine? Nee, nog niet. Niet zo openlijk. Ik stootte Antoine aan en wenkte hem om mee te gaan. We slopen weg.Het was niet eens zo heel veel verderop toen we opnieuw op een stelletje stuitten. Deze twee waren wat ouder. De bok begon al te kalen, zag ik. Maar hij neukte er stevig op los, ouderwets, tussen de opgetrokken knieën van de vrouw. Op een metertje afstand zat een ander stel toe te kijken. De vrouw in amazonezit had forse tieten en de man die toekeek een stijve dikke pik waar hij van tijd tot tijd aan trok. Ze keken rustig toe hoe het andere stel voortzwoegde. Op wat grotere afstand stond een man rechtop in het duin, ook toe te kijken. Hij masturbeerde wel degelijk en snel. Ik fluisterde Antoine in het oor of we er ook bij zouden aan zitten. Het leek mij wel spannend om zo dicht bij een neukend stel te zijn dat je ze zou kunnen horen en ruiken. Maar Antoine schudde zijn hoofd. Hij was voorzichtig. We wachtten de climax niet af. Op de een of andere manier stootte de kalende man mij ook een beetje af.

En ik wilde nou zelf wel eens op m'n rug liggen onder Antoine. Maar wat ik nooit heb geweten over mijn lieve Antoine is dat hij het 'kijken naar' nog wel zo spannend vindt als het 'doen'.

Ik stootte Antoine aan om hem mee te krijgen naar een stil plekje. Hij schudde zijn hoofd. "Nog even wachten" fluisterde hij. Zijn pik was stijf, nog niet hard, maar stijf genoeg om af te tekken. Antoine speelde ermee, in hetzelfde tempo als van de man die met zijn vrouw vlak bij het naaiende stel zat. Ik had genoeg gezien en liet me op mijn knieën zakken in front van Antoine. Zo zittend stond zijn fraaie pik recht vooruit op mijn gezicht gericht. Ik nam het handwerk van hem over en de top van zijn piemel in mijn mond. Even keek Antoine naar beneden, zag ik uit mijn ooghoek, en richtte zich toen weer op het spel iets verderop. Hij liet toe dat ik hem verwende. Met mijn hand ging ik voorzichtig heen en weer over zijn fluwelen vel, terwijl ik zachtjes zoog aan de top van zijn wapen. Iedere keer weer kwam de eikel iets bloot in mijn mond en voelde ik met het pintje van mijn tong het gaatje, waar soms een druppel vocht uitkwam. Antoine duwde zijn heupen iets naar voren. Dat was een teken dat hij het lekker vond wat ik deed. Een beetje sneller bewoog ik nu mijn hand en zijn pik werd harder en harder.

Ik wilde dat hij klaar zou komen in mijn mond. Ik wilde zijn zaad proeven. Ik wilde drinken van zijn zaad. Ik wilde nieuwe dingen doen, ervaren.

Plotseling kwam Antoine klaar. Dikke klodders romige sperma vulden mijn mond. Heel even schrok ik er van. Toen zoog ik zachtjes alles op. En ik slikte zijn zaad in. En ik streelde zijn ballen. En ik voelde hoe hij een beetje door zijn knieën zakte. En ik was meer dan gelukkig.

We vertrokken van de plaats des Heils. Antoine zei me al wandelend dat hij zo enorm had genoten van mijn zuigen en strelen en dat hij was klaar gekomen precies op het moment dat die dikke kale ook zijn zaad op de buik van die vrouw had gespoten. "We gaan een rustig plekje zoeken en dan ga ik jou verwennen" zei hij nog en hij streelde onder het lopen mijn billen.

(Wordt vervolgd)

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films