Groepsex - Neuken in het bos

Zoals beloofd hier mijn verhaal over mij in een wild vreemde stad.

Afgelopen zondag was het heerlijk weer,lekker zonnig,heerlijk windje wat ervoor zorgde dat ik wilde neuken.

Mijn vriend is iemand die het af en toe weleens doet en dan alleen in bed,het is dat ik van hem hou en dus bij hem blijf,hij weet hier ook helemaal niets van en dat wil ik ook zo houden,dat maakt het ook erg spannend...:)))

Had dus beloofd dat ik naar een vreemd stad zou gaan,naakt in de bosjes zou liggen en zou wachten op voorbijgangers...zo gezegd zo gedaan..

Mijn vent had met zijn vrienden afgesproken dus die was vroeg weg,ik lag nog in bed te draaien.

Uiteindelijk ben ik opgestaan,gedoucht en ik zat aan mijn ontbijt toen ik iets briljantst bedacht.

Al de hele ochtend had ik jeuk aan mijn kutje en had mezelf bevredigd een aantal keren.

Dus ik heb me klaar gemaakt voor mijn bos uitje.

Ik had die ochtend een mooi zomer/lente jurkje aangetrokken,eigenlijk niet belangrijk,ben in mijn auto gestapt en ben richting Rotterdam gaan rijden.

Ben naar een van de bekendste bos gaan rijden en daar geparkeerd.Ben toen gaan lopen en zoeken naar een mooi plekje om te liggen,heb wel een tijdje gelopen want wou natuurlijk niet in de buurt van kinderen en gezinnen gaan liggen in mijn blote kutje.

Ver weg van de gezinnen heb ik een leuk niet te gesloten en ook niet te open plek gevonden,en ik zag onderweg dat er wel af en toe mensen voorbij liepen.

Leuk zacht plekje gevonden,heb me helemaal uitgekleed en ben gaan liggen.

Ik was zo geil dat ik mijn clitje alleen maar hoefde aan te raken en ik kwam klaar,ik ving mijn kutsappen op en smeerde het over mijn borsten en begon ze te kneden.

Wat wou ik graag dat er een groepje mannen langs zouden komen.

Heb denk ik wel tot 3 kwartier of een uur zo gekronkeld in het gras,zoveel geduld had ik wel want ik wist dat er wel wat zou gebeuren...

Toen opeens liepen 2 mannen langs,die zien mij liggen en kunnen hun ogen eerst niet geloven,ze wrijven in hun ogen en kijken nog een keer,en ja hoor het is waar wat we zien,daar ligt een vrouw helemaal naakt met d'r benen wijd te wachten..

Allebeide mannen pakken hun telefoon en gaan bellen,later heb ik begrepen dat ze hun vrienden hebben gebeld om ook te komen.

Ik lig ondertussen op mijn rug met mijn benen wijd mezelf te betasten.

"Heyy...waarom komen jullie niet dichterbij?" Zeg ik..

"We wachten op een aantal vrienden" zegt de ene,"ach,wij kunnen wel beginnen hoor" zeg ik en ik smeek ze zowat om te komen,en dat doen ze.

Ze gaan aan mijn weerszijden liggen en de ene grijpt naar mijn borsten en de andere neemt mijn kutje onder handen.

Zegt de ene "wat doe jij hier zo helemaal naakt? Wat wil je?"

Ik zeg "is dat niet duidelijk? Ik wil geneukt worden in alle gaten die ik heb,ik heb gewacht op voorbijgangers en jullie zijn de gelukkige,dus wanneer komen jullie vrienden? Ik ben jullie slet,gebruik me neuk me hoe jullie willen,mijn lichaam is voor jullie"

Dat heeft die 2 zo geil gemaakt dat ze binnen no time naakt waren,ik werd verzocht om te staan en voorover te bukken,ik nam de lul van de ene in mijn mond en de andere was mijn kutje aan het likken..Oooooohhhhhhh wat was dat lekker... Ik legde mijn handen op zijn heupen zodat hij ook mee kon bewegen en ik ook houvast had,ik begon te trillen op mijn benen,zo goed kon hij beffen,man man man wat was dat lekker..

Hij stond op en stootte zijn lul in een keer in mijn hoerenkut,en hij had een dikke lul...heerlijk...

Werd nu in 2 gaten geneukt... Ik kwam heftig schokkend klaar,maar zij gingen door met stoten totdat zij ook hun zaad konden spuiten in mijn mond en diep in mijn kut,ik slikte alles door en het was ook best lekker,lekker zoet ;)

Ik ging liggen en de ene man die mij net in mijn mond had geneukt gaat boven op mij liggen en begint mij te zoenen,ik zoen terug en doe mijn mond open,met zijn handen kneed hij mijn grote borsten,hij knijpt en draait aan mijn tepels.

Hij zakt naar beneden en gaat mijn tepels likken en bijten,vervolgens legt hij mijn benen op zijn schouders en gaat mijn kutje likken,zijn ene hand op mijn borst.

De andere gaat op mijn gezicht zitten en duwt zijn lul in mijn mond,ik leg mijn hooft iets naar achter zodat zijn lul ook makkelijker mijn mond en keel in kan glijden..

Ik word hier tijdens het schrijven al heel erg nat van...

Daar lig ik dan,aan de ene kant wordt ik gebeft aan de andere kant in mijn mond geneukt,voor de tweede keer op een ander manier,ik begin weer te trillen en kom heftig klaar,hij richt zich en stoot zijn lul in mijn kut...ooohhhhh...hij ramt zijn lul elke keer keihard in mijn kut,wat ik zelf ook erruuggg lekker vind...en ik geef aan dat hij daarmee door moet gaan.

Ze komen allebei na elkaar spuitend klaar ...

Toen zag ik in mijn ooghoek 4 mannen aankomen...voor zover ik kon zien waren de eerste 2 mannen van Turkse afkomst,de andere 4 waren 2 Antilliaanse ,1 Nederlander en 1 Marokkaan...

Leuk mixje vond ik,allemaal waren ze rond de 30 schatte ik.

De andere 4 zagen wat er gebeurde en wisten gelijk wat ze moesten doen...

Ben op dit moment zo geil dat ik niet meer kan doorschrijven,ga nu op zoek naar een lul..

Het vervolg komt later,mocht er belangstelling zijn,laat het weten dus reageeerrrrr...

Groetjes,

Linda met de altijd natte hoerenkut...


Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films