Familie verhalen - Zusje zonder slipje

Mijn tweelingzus had altijd al als kind de gewoonte rustig en lief aan mijn piemel te komen, tot dat die stijf werd en ze dan lachend zei dat ze het eng vond en dan wegliep. Wij zijn de enige kinderen en houden elkaar goed op de hoogte wat we allemaal uitvreten, ook ons sexleven.

Zij is aan de pil, ik noem haar een hoer vanwege haar verhalen dat ze zich soms door meerderen op een avond laat neuken, ook ik heb verschillende bijnamen vanwege mijn goede succes bij de meiden. Toch moet ze toegeven dat er maar weinig zo goed geschapen zijn als ik, en eerlijk is eerlijk, zo als zij er uit ziet, slank, mooie borsten, lang blond dik haar. Zo ben ik er nog geen eentje tegen gekomen.

In de vakantie hebben we het moeilijk, pa en ma doen dan vaak trips naar het platte land, ze willen ons de cultuur laten proeven en het is goed voor onze ontwikkeling. De laatste vakantie was naar Noorwegen. Waar zij naar toegingen, in geen velde of wegen een disco, bar of uitgangs gelegenheid te vinden. Zowel zus als ik liepen bijna over. In de hotelkamer die wij deelden, allebei ons eigen bed, hadden wij een wastafel en toilet, douche was bij onze ouders op de kamer. Zomer, warm dus naakt slapen, ook zus. Allebei hadden we het erover, dat het een lastige tijd zou worden in de middle of nowhere wat neukgenot te vinden. Zus moest plassen en ik kreeg dorst. Toen ik over de wastafel stond, voelde ik weer haar handje om mijn paal, deze keer stond die gelijk rechtop. Hoge nood, broertje? Lachend maakte ze een gebaar van eng, en liet hem los, maar nam zelf ook wat te drinken uit de kraan. Op dat moment ging ik achter haar staan en stak hem tussen haar schaamlippen. Lachend keek ze achterom, heb jij er ook zo'n zin in. Strak en heet, maar wel er helemaal in, dat kon ik niet bij elke meid. Zus kreunde van genoegen. Kom op het bed, maar zachtjes anders horen ze het. Op handen en voeten ging ze op mijn bed zitten en ik er achter. Ik greep haar bij de borsten en neukte haar wild, zij had het kussen tussen de tanden om het geluid te smoren. Ik voelde haar kutspieren aanspannen en steeds strakker om mijn paal heen trekken. Ik neukte haar hard en beukte tegen haar bilen. Wat oerkreten kwamen uit het kussen en wild wilde ze me wegduwen, maar ik was er bijna en greep haar vast en perste me tegen haar aan. Jammerend plat op haar buik inmiddels spoot ik haar vol en elke beweging die ik maakte kreunde ze in het kussen. Ik had haar polsen vast dat ze me niet kon wegduwen. Ga er nu af, siste ze. Bijna leeg, fluisterde ik in hoor oor, en haalde hem nog wat heen en weer. Lekker kutje heb je zus, wil je nog een rondje? Nee, ik ben al uitgescheurd van die paal van jou, maar het was lekker en ik was er aan toe. In mijn bed lag een plas met zaad, en vocht wat uit haar kutje was gelopen, daar moeten we wat op verzinnen voor een volgende keer.We zagen het al beter zitten, Noorwegen. Zus wilde niet altijd neuken, maar lekker gebeft worden met wat vingeren leverde altijd wel en pijpbeurt op. En ze was goed, wat zeg ik, heel goed. Geen druppel ging er verloren, ze zoog me helemaal leeg. Wel tufte ze het uit in de wasbak, maar dan had ze de eerste lading wel doorgeslikt. Stand 69 was vaak ons nachtzoentje, maar lekker op z'n hondjes was ook voor allebei genieten, je moet het wat afwisselen. Tongen vonden we allebei vreemd, zo broer en zus maar lekker de handen de vrije loop geven en elkaar opgeilen was dagelijkse kost.

Een van de laatste dagen gingen we een stuk de natuur in. De hele dag gelopen en alles bekeken. Fjorden zijn leuk, maar eentje was genoeg geweest voor ons. Toen we laat terug gingen hadden we nog een heel eind terug te rijden. Ma zat te dommelen en zus ging op de achterbank liggen met het hoofd op mijn schoot. Het was donker, dus niemand zag wat en het was uit zicht van pa z'n spiegels. Zus pakte mijn hand en leidde die tussen haar benen. Ik voelde geen slipje, oeps, vergeten, lachte ze zachtjes. Ze kwam omhoog en fluisterde in mijn oor, pak je pik er uit en vinger me eens lekker. Niemand die iets kon zien en zus sabbelde heerlijk op mijn ontblote eikel. Het duurde ook niet lang voordat ze hem op volle lengte had. Intussen had ik haar kutje nat en speelde met haar gezwollen klitje. Lichtelijk over haar heen gebogen kreeg ik mijn vingers er diep in en reed zachtjes mee in haar mond. We moesten twee uur vullen en binnen een kwartier waren we allebei al klaar gekomen. Zus zoog me helemaal leeg, en na afloop bleek geen druppel gemorst. Ze spoelde haar keel met wat drinken en ging weer liggen. Na wat bijgekomen te zijn deed zus weer haar benen uit elkaar en om het kreunen te smoren nam ze mijn pik in haar mond. Ze was zo geil dat voor ik weer hard was zoog ze mijn pik diep naar binnen en voelde ik even op haar hoogtepunt haar tanden pijnlijk dieper gaan. Het snuivende geluid kwam voor in de auto gelukkig niet door en zus kuste mijn paal lief toen ze tot rust kwam.

Nog een uurtje, zei pa toen hij een andere weg opdraaide. Zijn jullie nog wakker achterin. Ik wel, maar zus is een eind weg. Ik schoof een bandje van haar jurk over haar schouder, en wipte een borst er uit, zus werkte mee. Speelde er mee en zus begon me zachtjes af te trekken. Eenmaal stijf begon ze me te pijpen, maar het grondige leegzuigen van de eerste keer maakte dat het wel even kon duren. Ik fluisterde dat ook in haar oor, maar ik vond het te geil op de achterbank om niet nog eens een poging te wagen. Mijn zus fluisterde terug, ik pak je eens diep in mijn keel, geil broertje, maar niet spuiten, als het komt moet je hem er uit halen. Zuig ik het er weer lekker uit, mag je alles in mijn mondje spuiten. Pijp ik je weer helemaal leeg. De geile praat wond me steeds meer op. ze kwam iets omhoog en het lukte haar. Nog nooit zat mijn eikel in zo'n strak gat. Meerijden mocht ik niet, een handje om mijn ballen maakte het feest helemaal compleet. Ik zat er minuten van te genieten, maar hield het toch niet lang meer en kreunde in haar oor dat het kwam. Aftrekkend en sabbelend op mijn eikel spoot ik haar in de mond. Even stil om het eerste door te slikken, daarna zoog en pijpte me zoals beloofd helemaal leeg. Het dorp kwam in zicht en door de verlichting buiten zag je meer in de auto. Ik borg mijn lul weer op en stak mijn vingers in de nog steeds natte kut van mijn zus. Vlak bij de kerk kwam ze voor de derde keer klaar die nacht, nu smoorde ze haar kreten tegen mijn shirt aan. Toen ze bijgekomen was ging ze rechtop zitten, pakte het slipje uit haar tas en verborgen achter de stoel deed ze hem aan. Dronk wat en vroeg of we er bijna waren. Morgen kunnen jullie uitslapen maar savonds al zoveel mogelijk de koffers pakken want we vliegen op tijd terug.

Eenmaal in het hotel sliepen we in een no-time. De volgende dag koffers pakken, op tijd naar de kamers en na nog een fikse neukpartij en een paar uurtjes slaap gingen we terug naar huis. Daar deden we het nog vaak over van alles wat we in de vakantie deden. Maar even lekker neuken voor het slapen gaan was toch wel standaard, naast beffen onder het leren, of lekker gepijpt achter de pc tijdens het filmpjes kijken. Zus van goud...

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films