Familie verhalen - Waar gluren toe kan leiden

Waar gluren toe kan leiden..

De dag dat ik 16 werd kan ik me nog heel goed herinneren en was supertrots op de gave brommer waarop ik echt niet meer gerekend en toch voor me was geregeld. Nu kon ik gaan en staan waar ik wilde en zag mezelf met de vakantie voor de deur al lekker onderweg zijn. Mijn ouders wilden als ieder jaar weer voor een week of twee naar Duitsland, zin om mee te gaan had ik niet echt. Na enige discussies heen en weer hoefde dat uiteindelijk niet en werd ’t zo geregeld dat ik een beetje door de buren gecontroleerd m'n gang kon gaan. Er werd geregeld dat ik nog een weekje bij m'n tante Els en oom Jan kon bivakkeren, beiden liepen al tegen de zestig maar nog jong in hun doen en laten.

De eerste dagen na 't vertrek van m'n ouders bracht ik door met enkele vrienden. We gingen overal heen op onze brommers en die vrijheid beviel me best. Een aantal van hen ging de week erop toch met hun ouders vakantie vieren, ik besloot toen toch maar naar die tante en oom te gaan die me op zondag tegen de avond verwachtten.

Rond een uur of zes draaide ik het tuinpad op van hun vrijstaand huisje aan de rand van Oosterhout.. De deur zwaaide open en tante Els verwelkomde me spontaan met "Hai Frans ! mooie brommer hoor" Ik vertelde haar dan ook erg trots te zijn op dat ding en ze stelde voor dat ik ‘m maar in de garage moest zetten, dan stond ‘ie veilig. "Is oom Jan er niet?" vroeg ik en kreeg te horen dat ‘ie pas over een dag of vier weer thuis zou thuiskomen uit Noorwegen waar hij voor z'n werk zat.

"Zo, waar ben je aan toe? Wat eten en drinken ?" Ik gaf aan wel iets van een boterham te lusten, waarop tante zei: "Ga lekker op 't terras zitten, dan kom ik er zo aan" Even later kwam ze met een bordje aan met daarop een paar tosti's en twee glazen melk. Ze zette zich in de tuinstoel schuin tegenover me en we begonnen te eten. "Zo, heb jij je nog een beetje kunnen vermaken zo in je eentje ?" vroeg tante Els. "Ach, ik moet zeggen dat de vrijheid me best bevalt" . "Nou nou, je doet 't voorkomen of je een gevangene bent die net vrij is gekomen" zei tante lachend. "Heb je dan zoveel te verbergen ?" Nou nee, maar 't gevoel dat je kunt doen wat je wilt, naar bed wanneer je wilt, uitslapen zonder commentaar" "Ja, en zeker meisjes naar binnenhalen; ja, ik heb je door vriend" Ik vertelde dat 't daarvan niet gekomen was maar dat ik toch wel een leuke week achter de rug had.

We keuvelden nog wat door onder 't genot van een biertje dat ik zelf mocht pakken en voelde me lekker thuis. Ik merkte dat ik met iets andere ogen naar haar keek, het was toch wel een leuke vrouw om te zien met in mijn ogen prachtige borsten die mooi rond in haar jurkje uitkwamen. Ook haar benen waren mooi in de juiste verhoudingen gevormd en betrapte mezelf erop dat ik er soms even gefixeerd naar gluurde. Vooral als ze haar benen afwisselend naast elkaar zette of over elkaar deed, zag ik de binnenkant van haar dijen soms duidelijk, een uitzicht dat me wel beviel.
We gingen pas laat in de avond naar binnen, ik nam de glazen en tante Els stelde voor dat ik nog maar wat voor beiden inschonk. Ze kwam even later nog met een schaal nootjes en wat kaas en zette zich in 't hoekje van de bank. Els zette de T.V. even aan of er nog nieuws was en na wat heen en weer zappen stopte ze bij een reportage over paren die naaktvakanties hielden. De beelden waren weinig verhullend, waarop tante met een grapje opmerkte "Ben jij daar eigenlijk niet wat te jong voor ?, anders zet ik wel iets anders op" "O nee, 't is wel goed hoor, ik stoor me er niet aan" antwoordde ik in de hoop dat ze 't toch maar aan zou laten staan. Er kwamen mensen aan 't woord, die openlijk spraken over de verschillen tussen naakt, erotiek en seks. Tante Els trok haar benen onder haar op de bank en streelde gedachteloos haar onderbeen. "Snap jij nou dat mensen dat doen ? zo in hun nakie ?" Ik wist even niet direct wat te antwoorden maar zei uiteindelijk "Ach, dat moeten ze zelf maar weten, ik weet alleen niet of ik 't ooit zou doen" . Zo kwam het dat ook wij steeds

verder op 't onderwerp ingingen en dat tante op een gegeven moment vroeg of ik al een vriendinnetje had. Ik voelde er ondanks dat ik me erg op m'n gemak voelde, toch niet veel voor om daar alles over te vertellen en antwoordde met "soms". Het programma was nu ook afgelopen en de T.V. ging uit, aanstalten makend te gaan slapen.

Frans, ik heb 't bed op de zijkamer voor je opgemaakt en handdoeken en zo klaargelegd, de badkamer weet je en als je iets nodig hebt dan geef je maar een gil. "Nou tante Els, je zult niet blij zijn als ik je midden in de nacht wakker gil voor iets lulligs" zei ik lachend lachte ik. Ze wees me de weg en aansluitend wensten we elkaar een goede nacht en kreeg een tedere kus op mijn mondhoek, Ik kleedde me uit en stapte met alleen m'n onderbroek nog aan in 't lekkere zachte bed. De beelden van T.V. en de gesprekken schoten nog door m'n gedachte en automatisch wreef m'n hand over m'n half stijve pik. Ik voelde dat ik mezelf zeker nog even zou gaan aftrekken, iets wat ik vrijwel dagelijks deed. Ik had m'n benen net gestrekt en was begonnen al zachtjes mijn voorhuid over de al snel harde eikel te bewegen. In gedachten zag ik ook de benen van tante Els voor me en stelde me haar lichaam voor. Ik was al lekker in een geile stemming toen ik opeens op de deur horde kloppen die daarna langzaam geopend werd. Een beetje geschrokken keek ik om en tante kwam verder in 'n luchtig nachthemdje, waarin ik meende haar borsten en slipje er doorheen te zien. "Ik wilde nog even kijken of

m'n gast 't naar z'n zin heeft en nog een keer welterusten komen zeggen. Ze moest eens weten hoe ik 't naar m'n zin had dacht ik nog terwijl ze naar voren boog en me nog een kus op m'n wang gaf. Wat een geluk dat ik het laken nog over me heen had gehad, vooral nu één van haar borsten m’n schouder raakte. Ik wenste haar eveneens welterusten en ze verliet de kamer, de deur op een kier latend. Nog altijd voelde ik die onrust in m'n pik, waarbij het zien van m'n tante, de kus en haar lichaam zo dichtbij m'n geilheid nog heftiger had gemaakt.

Ik sloot m'n ogen en begon me weer zachtjes af te trekken. Ik was bang door het iets kraken van het bed hoorbaar zou zijn wat ik deed en ging er toch maar even uit om de deur helemaal te gaan sluiten.
Omdat er licht uit tantes slaapkamer kwam via haar iets openstaande deur, wekte dat m'n nieuwsgierigheid. Ik waagde het de gang op te gaan en bewoog me stil over het dikke tapijt richting haar kamer.

Vanuit de donkere gang kon ik naar binnen kijken en zag dat tante nog achter haar kaptafel zat en haar gezicht in de crème zette. In 't licht zag ik nu ook duidelijk de contouren van haar borsten. Opeens stond tante op en voor ze in bed stapte, trok ze haar nachthemdje snel uit waarbij ik haar naakte lichaam even voor een enkele seconde zag. Ze installeerde zich met een kussen in haar nek, boog even naar haar nachtkastje van waaruit een boekje en een bril kwamen. Ik begreep dat ze nog wat ging lezen en keek nog even. Net wilde ik me omdraaien om terug naar m'n kamer te gaan, toen ik haar éne hand onder 't laken naar haar borsten en vervolgens naar haar buik zag gaan. Nu zag ik met een trage regelmaat haar laken iets bewegen ter hoogte van haar kruis. Ik stond verhit te kijken, nooit gedacht dat mijn tante, laat staan iedere andere vrouw van die leeftijd met zichzelf zou spelen Aan de manier waarop haar hand bewoog zag ik toch echt dat mijn tante net als de vrouwen die ik wel eens zag in seksboekjes, zichzelf vingerde. Met één hand wist ze de bladzijden om te slaan en was wel nieuwsgierig naar wat ze las, het moest erotische lectuur zijn.

Inmiddels stond ik met m'n onderbroek naar beneden geschoven aan m'n keiharde pik te trekken. Tante schoof nu geheel in één beweging het laken opzij, waarschijnlijk van de warmte. Ik wist niet wat ik zag; haar borsten,

haar lichaam, haar benen gestrekt en licht gespreid, haar haar vingers spelend over haar kut. Ze moest geobsedeerd zijn door wat ze las en ik zag haar opnieuw snel ombladeren. Met een snelle beweging gingen haar vingers naar haar mond, maakte die vochtig en begon zichzelf opnieuw te vingeren in een constant laag tempo omdat ze blijkbaar lang wilde genieten. Nog steeds aan m'n harde pik trekkend, schrok ik van 't geluid dat ik zelf maakte toen ik even naar adem hapte. Het gezicht van tante draaide even kort naar de deur, waar ik op tijd een klein stapje terug had kunnen doen. Tante Els keek weer snel in haar boekje en ging door met het maken van pulserende bewegingen over de bovenkant van haar opening. Ik onderscheidde duidelijk haar donkerrode schaamlippen tussen het weinige lichte en haar korte schaamhaar.

Nog altijd stond ik me met gestrekte benen al kijkend steeds sneller af te trekken. Even daarna legde ze het boekje naast zich neer, hield met ene hand haar kutje wijd open en de vingers van haar andere hand gingen met steeds snellere bewegingen over haar clit. Op 't moment dat ze met haar bovenlichaam iets naar voren kromde en haar vingers nu razend snel gingen, zag ik haar mond wijd openen en kwam ze met een diepe zucht tot een orgasme. Mijn lichaam reageerde hierop zo heftig dat ik ook direct klaarkwam en de flinke stralen sperma nog nog net in mijn hand kon opvangen. Ik wilde me omdraaien om terug naar m'n kamer te gaan maar zag dat ze opnieuw begonnen was met vingeren. Ik was nu nog meer verwonderd en verbaasd over haar gedrag en nadat ik ze voor de tweede keer klaar had zien komen en ze het laken weer over zich heen trok liep ik pas zachtjes terug. Na mijn handen te hebben gewassen, heb ik nog zeker een half uur na liggen denken aan wat ik gezien had en vervolgens diep in slaap gevallen.

De volgende ochtend werd ik rond half tien wakker en realiseerde me na een duf ogenblik weer waar ik was, met de gebeurtenis van vannacht weer helder voor de geest. Ik nam snel een korte douche, kleedde me aan
en ging naar beneden waar 't lekker naar koffie en gebakken eieren rook. "Goedemorgen Frans, goed geslapen ?" "Eh..ja tante, heel goed hoor" antwoordde ik. "U ook ?" Voor mij was 't een vreemde gewaarwording tante weer in haar gewone doen te zien, na het zien van haar seksuele uitspattingen. "Wat gaan we vandaag doen ? waar heb je zin in ?" vroeg ze me terwijl ik een heerlijke omelet met koffie voorgezet kreeg. Ik antwoordde dat ik me een meertje kon herinneren waar ik als kind ook wel vaker geweest was om te

gaan zwemmen. "Ja, dat is heerlijk daar en niet eens zo ver weg. "Weet je wat” zei ze,? “we gaan er direct naartoe. ik trek m'n bikini en wat gemakkelijks aan, jij je zwembroek en voor wat te eten zorg ik ook wel”.

We waren nu snel op weg in haar Mini en m'n blik viel tijdens 't rijden weer op haar benen, waarvan de spieren zich tijdens 't bedienen van de pedalen prachtig aanspanden. Na een goed half uurtje waren we bij 't meertje aangekomen en konden de auto snel kwijt omdat 't nog rustig was. Het was een heerlijke plek gebleven na al die jaren, vol bomen langs 't heldere water en konden nog rustig een mooi plekje uitzoeken, half achter bomen en struiken, waar tante meteen twee grote handdoeken neerlegde. De tas met frisdrank en broodjes kon in de schaduw staan, waarmee 't goed geregeld was. "Goh, tante, we zijn hier echt midden in de natuur, niemand die je hier ziet of stoort". "Ja, ik denk dat we 't hebben getroffen". Ze knoopte de voorkant van haar jurkje los en toen viel ‘t me op dat ze een mooie lichte bikini aan had. Ik trok eveneens m'n shirt en broek uit en was toen ook klaar om te genieten van deze dag. Ik lag op m'n elle bogen gesteund en keek over 't water. Tante haalde een boekje tevoorschijn en begon lekker onderuit liggend te lezen. Ik lag haar heerlijk te observeren en dacht aan het vingeren wat ze had gedaan. Ik moest er niet te lang bij stilstaan merkte ik, want voelde dat ik weer een stijve ging krijgen. Ik draaide me maar om en verzette m’n gedachten en probeerde m'n aandacht maar even te houden bij een meegenomen tijdschrift. Tante Els ging rechtop zitten en zei: "ik krijg 't warm; heb je er een probleem mee als ik m'n bovenstukje af doe?" "Eh.. nee hoor, geen probleem" antwoordde ik misschien iets te over-enthousiast. "Aha, Fransje wachtte daar al op" zei ze me lachend en terwijl ze het afdeed en lachte enigszins verlegen in haar richting en zag toen haar prachtige borsten. Ze ontspande zich weer en dook terug in haar boekje. Ook ik ging weer lekker onderuit op m’n zij met m'n ogen veelvuldig gericht op haar lichaam.

Ik kreeg een stijve van dit uitzicht en trachtte mezelf een beetje goed te verleggen. Haar benen waren nu iets gebogen en met haar vrije hand streelde ze onbewust met haar vingertoppen langs de rand van haar broekje. Mijn pik werd intussen harder en harder en had me 't liefst even in de bosjes teruggetrokken om zogenaamd even te gaan pissen maar in feite mezelf gewoon even ongegeneerd af te gaan trekken. "Zal ik m'n bovenstukje maar weer aandoen Fransje ?" Mijn gedachten werden door haar woorden onderbroken en bedacht dat ze achter haar boekje vandaan wel iets aan m'n zwembroek kon zien. Toen ik even naar beneden keek, zag ik een van voorvocht donkere plek in m'n grijze zwembroek en ook m’n stijve was goed zichtbaar. "Ik wil je niet confronteren of op andere wijze in verlegenheid brengen Frans". "Ach tante, u kunt er niets aan doen dat u met uw eh.. tja, hoe zeg ik dat.. lichaam een uitwerking op me heeft." Hoe kon ze nou weten ook weten dat ik nog constant haar vingerend in bed voor me zag en dat die gedachte eigenlijk mede een grote oorzaak van mijn geilheid was op dat moment..
"Nou, ik voel me wel vereerd dat te horen; ik ben tenslotte niet de jongste meer; Je hebt toch wel eens vaker een naakte vrouwspersoon gezien? Je moeder of zus?" Met enige aarzeling zei ik "jawel, maar van zo dichtbij eigenlijk nog nooit echt" "Ik kan me je nieuwsgierigheid dan wel voorstellen en je reactie van nu ook wel." Ze vervolgde met: "Je begint op deze leeftijd inderdaad van die gedachten te krijgen, eigenlijk heel normaal" Mijn ogen dwaalden intussen over haar lichaam en zag toen ze ging verzitten ook bij haar een donker plekje in haar bikinibroekje. Mijn geile gevoel maakte dat ik me nu wat vrijer voelde tegenover haar en durfde uiteindelijk te vragen: "Denken meisjes en vrouwen ook zo veel aan seks als jongens en mannen ?" Ze keek me aan en zei; "Ook vrouwen denken en fantaseren over seks en hebben behoefte aan bevrediging op z'n tijd." Die opmerking maakte dat ik m'n pik nog harder voelde worden en bijna tot de rand van m'n zwembroek kwam. "Je hebt 't er volgens mij wel even moeilijk mee hè ?" lachte ze me toe; "Als je eh.. nou ja, er even iets aan wilt doen, dan trek je je maar even terug hoor" Ik lachte om haar ‘trek je je maar even terug' en zei heel open tegen haar dat ik inderdaad behoorlijk opgewonden was en of ze dat dan niet gek vond. Ik bracht m'n hand naar m'n zwembroek en krabbelde zacht met mijn nagels over de onderkant van m'n gezwollen eikel. "Als je je mond er over kunt houden, mag je 't ook hier doen hoor, ik ben vrij modern in m'n opvattingen en daarbij vind 't nog steeds prettig om een stijve te zien. Ik was te ver heen om iets te zeggen en haalde nu m'n stijve langzaam naar buiten. "Zozo; dat is niet mis" mmm ze lag nu met haar hoofd op één hand naar me te kijken

en zag dat ze haar benen strekte, net zoals ik haar dat die nacht zag doen. Met trage bewegingen bewoog ik m’n voorhuid over m'n eikel. "Tante ?" hoorde ik mezelf uitbrengen; "Ja Frans ?" "Mag ik van u ook iets meer zien…?" "Als jij geen ‘u' of ‘tante' meer zegt en je dit wilt beschouwen als 'n soort voorlichting in vertrouwen;goed. " Gelijktijdig schoof ze haar broekje een stukje naar beneden tot boven haar knieën. Ik was nu helemaal onder de indruk van het uitzicht op haar volledige ontblote kut van zo dichtbij met mooie smalle en van het vocht glinsterende schaamlippen. Voor 't eerst zag ik de meest intieme van een volwassen vrouw. Ze boog zich langzaam voorover en met een beetje trillende hand kwam ze in de richting van m'n stijve pik. Ze sloot haar vingers er omheen en begon me met kleine korte rukjes af te trekken. Een ongekend geil gevoel kwam over me, misschien ook omdat dit volgens alle fatsoensnormen eigenlijk helemaal niet mocht. Ik bracht eveneens mijn hand in haar richting en raakte de huid naast haar liezen. Even zag ik een rilling door haar heen gaan en was verwonderd over hoe gevoelig haar lichaam was, seks had dus helemaal niets met leeftijd te maken. De wijze waarop ze me aftrok maakte een intens genot los. Ik liet m'n vingers op dat moment naar haar schaamlippen gaan en gleden er zacht en soepel langs.
"Ga maar eens rustig achterover liggen" sprak ze licht hijgend. Ik draaide me lekker op m'n rug en m'n tante kroop ineens soepel over me heen en zette haar knieën nu naast m'n schouders. "Nu kun je rustig kijken hoe een vrouw er ‘daar' uitziet" zei ze zacht. Ik voelde opeens hoe haar mond m'n eikel zacht kuste, vervolgens geheel in haar mond nam en gelijktijdig zachtjes aan m'n pik trok. Ik had een vol uitzicht op haar opening en zag nu van dichtbij de vochtige ingang. Met beide handen aan haar zijde trok ik haar zachtjes dichter naar me toe zodat ik met m'n gezicht dichtbij haar heerlijke kut was. Ik stak m'n tong uit om voorzichtig te voelen hoe dat zou zijn. De smaak en geur waren als betoverend voor me, waarbij mijn tong steeds voller tussen haar lippen door ging. Ik likte als een bezetene en voelde haar lichaam daar heerlijk op bewegen, waarbij 't erop leek dat ze steeds meer vocht produceerde. Ik liet m'n tong afwisselend van door haar opening naar haar kittelaar gaan en weer terug. Ik kon zelfs de verleiding niet weerstaan m'n tong door haar bipsgaatje te laten gaan. "mmm, wat is dit geil !" hijgde tante, m'n pik even half uit haar mond. "Ik weet ook niet meer hoe ik 't heb en wat ik meemaak" antwoordde ik.

Terwijl ik steeds sneller met m'n tong over de plekjes ging die merkend aan haar reacties 't meeste genot

veroorzaakte, voelde ik hoe ze mijn met haar mond en tong helemaal gek maakte. Het duurde volgens mij niet lang meer totdat ik flink zou gaan spuiten. Ik strekte me uit en wist nog net, al likkend aan haar heerlijke kutje te zeggen: "kijk uit, ik ga zo klaarkomen" maar in plaats van los te laten, leek 't of haar mond zich nog steviger rond m'n pik zette en nog harder op en neer ging. Aahhhgggg steunde ik en voelde mijn hoogtepunt komen en spoot vervolgens voor m'n gevoel meer sperma uit dan ooit, Ik werd bijna gek toen ze hierna nog doorging en werd me gelijktijdig door de reactie van haar lichaam bewust dat ze nu ook bijna ging klaarkomen. Ze liet m'n natte pik uit haar mond gaan en hief zich rechtop. Terwijl ik heftig door likte, haalde ze diep adem en kreunde 't uit toen ze ook heftig tot een orgasme kwam. Ik merkte dat ze hierdoor nog meer vocht verloor en hield m'n mond open om er niets van te hoeven missen. Daarna liet ik even los en kijkend naar haar zalig openstaande kutje, zag ik dat haar opening ritmisch samentrok. Ik vond 't bijna jammer dat 't voor nu voorbij was omdat deze voor mij unieke nieuwe ervaring veel langer had mogen duren.

Tante kwam nu ook overeind, raapte haar bikinibroekje op en maakte aanstalten dat weer aan te trekken. Voordat die helemaal aan ging stopte ze even en maakte nog een gek sprongetje waarvan ik ik in de lach schoot. We keken elkaar intens aan en gingen nadat ik ook m'n zwembroek weer aan had weer rustig naast elkaar liggen. Ze streek met een hand door m'n haar en zei: "ik ben blij dat ik dit toch heb laten gebeuren; ik geef veel om je en eigenlijk hebben we iets heel aparts gedeeld". "Ik hoop alleen niet dat ik je nu verpest heb" gaf ze me aan. "Nee, beslist niet tan.. eh Els.. ik respecteer je nog net zo veel als altijd en weet ook wel dat ik voor de serieuze liefde voor de toekomst niet bij jou moet zijn." "Ik moet wel zeggen dat ik je wel heel erg bijzonder vind en ik zal op een gezonde maar speciale manier van je zal blijven houden zoals ik dat altijd al deed. "Je bent lief Frans; ik ben blij dat we elkaar zo goed begrijpen". Die dag hebben we nog heerlijk zonnend en zwemmend doorgebracht en hoe m'n weekje bij haar en m’n oom verder verliep, schrijf ik zeker nog een keertje op.
Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films