Familie verhalen - Moeder en zoon verliefd 1

Esther is een vrouw van veertig precies. Ze woont alleen met haar zoon Dennis, een flinke puber met een goed jongenslijf.

Esther had een wild leven gehad in haar middelbare schooltijd en de tijd dat ze op de PABO zat. De jongens vonden haar onweerstaanbaar en maakten vaak avances naar haar en zij... ach... al die jongens en soms ook wel mannen die seks met wilden. Ja, Esther was een wilde meid in haar late tienerjaren en de vroege twenties.

Zelfs haar jongere broer was met haar naar bed geweest en daar had ze nog de meest lekkere herinneringen aan. Ze dacht er mijmerend aan terug aan al die keren dat ze wilde seks had, soms wel meet meer jongens en mannen en ook met meiden, want ze schuwde de vrouwenseks niet. Ze was toen een echte nymfomane, sommige noemden haar de slet van de school, maar daar had ze lak aan.Ze zuchtte nog eens diep en keek naar haar zoon die aan tafel zijn huiswerk zat te maken. Tja, het was een keer fout gegaan en Dennis was daar het resultaat van. 22 jaar was ze toen hij ter wereld kwam en ze had niet gezocht naar wie de vader kon zijn. Het kon haar eerlijk gezegd ook niet veel schelen.

Ze keek langdurig naar de jongen... de liefde van haar leven, zoals ze het altijd noemde. Nee getrouwd was ze nooit. Al die jaren had ze voor Dennis gezorgd en alleen gestaan voor zijn opvoeding. Daarbij werd ze wel vaak geholpen door haar ouders, met name door haar moeder. Dennis had wel eens gevraagd wie zijn vader was en Esther was daar altijd vaag over gebleven ook al had ze wel een vermoeden...

Ze zuchtte nog eens diep "Dennis ik ga onder de douche, zorg jij er ook voor dat je dadelijk naar bed gaat, anders wordt het te laat voor je want we moeten morgen weer op tijd op..."

"Ja mam, ik ben bijna klaar dan kom ik ook naar boven..."

Ze keek nog een keer naar hem... hij was zo knap... met dat mooie jongenslijf... Haastig ging ze naar boven... ze was geil... ze had ook al een tijdje geen seks meer met een man gehad. Ze realiseerde zich dat haar nymfomanie nog steeds in haar zat, ook al had ze dat al die jaren weten te onderdrukken.

Snel kleedde ze zich uit en stapte onder de douche en liet het water, in een poging om haar geilheid weg te spoelen over haar heen stromen.

Maar al sneller dan Esther gedacht had was Dennis al naar boven gekomen. Normaal is haar zoon niet de snelste als zijn moeder hem vraagt naar boven te gaan. Hij liep langs de badkamer waar de deur op een kier stond. En toen hij de open deur passeerde kon hij het niet laten om naar binnen te gluren. Het water kletterde en er hing een stoom wolk in de badkamer en hij zag zo alleen maar het silhouet van zijn moeder. Heel stil sloop hij de badkamer een stukje in om een beter beeld te krijgen van haar lichaam. ‘Wauw wat een vrouw’ dacht Dennis terwijl hij zijn moeder haar borsten zag inzepen.

Esther had hem toen nog niet in de gaten en wist niet dat haar zoon Dennis haar de laatste tijd stiekem graag naakt bespiedde. Terwijl zijn moeder met zachte kreuntjes haar geile gedachte van haar stond af te spoelen stond Dennis met een stijve steeds geiler te worden van haar. Zo ging dat al een tijdje...

Dennis schoot weg uit de badkamer zodra zijn moeder aanstalten maakte om het douchen te beëindigen, en ging met grote opwinding zijn slaapkamer in en speelde daar met zijn keiharde pik terwijl hij nog nauwelijks wist wat hij ermee moest. Hij streelde zijn stijve en zag dan steeds beelden van zijn moeder... naakt...!

Esther had wel gemerkt dat Dennis in de badkamer naar haar had staan kijken en zag dat hij snel wegvluchtte. Ze droogde zich af maar merkte al snel dat ze toch niet al haar geilheid en ontaarde gedachtes had weten weg te spoelen. Ze vroeg zich af of ze het goed had gehoord en of haar zoon echt bij haar in de badkamer was geweest terwijl ze zojuist stond te douchen.

Voor de spiegel keek ze naar zichzelf en voelde dat ze afgedroogd was maar dat ze tussen haar benen behoorlijk vochtig bleek...

Uit nieuwsgierigheid ging ze bij Dennis op zijn kamer kijken wat hij aan het doen was...

Ze zag dat hij naakt op zijn bed lag en met zijn ogen gesloten lag hij zijn keiharde pik te strelen. In zijn gedachten speelde hij alle beelden af die hij had opgeslagen op zijn netvlies van zijn naakte moeder Esther. De jonge knaap kreeg kriebels in zijn buik als hij aan haar dacht. En zelfs zijn natte dromen die zo'n jonge knul begint te krijgen gingen over zijn allerliefste schat Esther...

Esther schrok behoorlijk toen ze de keiharde pik van haar zoon zag, zijn hand er stevig omheen geklemd. Een hete scheut ging door haar lijf. Als hij nu zijn ogen open zou doen dan zou hij haar naaktheid zien. Ze haalde haar schouders op en als een magneet werd ze naar die harde pik toegetrokken. Ze had het ook met haar broer gedaan en zo heel af en toe deed ze dat nog steeds dus incest was haar niet vreemd, maar met je eigen kind...Wat een prachtige lekkere pik. Ze likte haar lippen... zou ze... geruisloos kwam ze nu heel dicht bij het bed van haar zoon en zakte op haar knieën op de vloer. Gebiologeerd staarde ze naar die harde jongenslul. Ze kon de drang om hem aan te raken niet tegen houden. Met haar wijsvinger ging ze over de fluweelzachte ontblote eikel.

Meteen opende Dennis geschrokken zijn ogen. Hij wist niet wat hij zag... zijn grote liefde zat daar op haar knieën voor zijn bed en raakte zijn pik aan. "Ohhhh mam... wat doe je..." stamelde hij.

Esther keek hem zwijgend in de ogen, trok even geschrokken haar hand terug maar legde die dan over de hand van haar zoon, die nog steeds de schacht van zijn pik omklemde.

"Ben je zo opgewonden..." vroeg zijn moeder zacht.

Dennis knikte een beetje verbouwereerd over het feit dat hij door zijn moeder betrapt was en dan gleden zijn ogen van het mooie gezicht van zijn moeder naar haar blote borsten. Ze was naakt, net als hij realiseerde hij zich.

"Speel maar met jezelf... laat mama maar eens zien hoe jongens dat doen..." zei Esther licht hijgend, want ze was zo geil... zo geil...

Met enige aarzeling liet Dennis zijn hand langs de schacht van zijn pik op en neer gaan. De zachte hand van mama bleef op zijn hand en bewoog met hem mee. Met haar duim raakte ze zijn eikel weer toen hij de voorhuid naar beneden trok. Een hete schok ging door zijn lijf en de opgekropte spanning denderde met geweld uit zijn pisbuis. Zijn zaad kletterde op zijn blote buik en droop over zijn en mama's hand. Hij piepte en kermde, hij was wel een klaargekomen maar zo... zo heftig nog nooit. De vrouw die zijn grote liefde was keek met een glimlach naar zijn stijve, spuitende pik en naar het sperma dat over haar hand droop. Even had ze de neiging om het af te likken en de pik van haar zoon in haar mond te nemen. Ook al was ze nog zo opgewonden... ze hield zich in... pakte een handdoek en depte hem droog en haar hand schoon.

"zo kan je nu lekker slapen..." zei ze met droge mond. Alles in haar zei dat ze nu seks met hem wilde maar een klein stukje zelfbeheersing maakte dat ze opstond, hem een kus op zijn voorhoofd gaf en zich wilde omdraaien .

Ze zag de blik van haar zoon over haar lijf gaan... naar haar blote borsten... met de stijve tepels over haar buik naar haar gladgeschoren gleufje. Ze liet hem even kijken en draaide zich toen om om met wankele passen zijn kamer te verlaten. Ze voelde zijn blik op haar achterkant gericht... haar stevige billen bekijken en dan sloot ze met een zucht de deur achter zich.

Snel ging ze in haar eigen bed liggen... alles wat ze net had meegemaakt was op haar netvlies gebrand... die heerlijke jongenspik... en de kracht waarmee hij was klaar gekomen... zijn zaad dat over haar hand was gegutst. Ze raakte haar clitoris met haar vinger aan en ging met een andere even haar vagina binnen. Dat was voldoende om haar orgasme te doen exploderen. Daarop volgde nog een orgasme en nog een toen ze onrustig in slaap viel.

De volgende ochtend zaten ze zwijgend aan de ontbijttafel. Op een zeker moment legde Esther haar hand op de zijne net zoals ze de vorige avond had gedaan toen hij zijn pik omklemde. `Dennis... wat gisteren gebeurd is mag tegen niemand vertellen, beloof je dat?" zei ze met dichtgeknepen stem.

Dennis knikte en weer gleden zijn ogen van het gezicht van zijn moeder naar haar bosten die opbolden in het strakke truitje.

Hij was een beetje de kluts kwijt doordat zijn moeder zo direct was. Hij slikte en ze keken elkaar verliefd in de ogen... Dennis liet zijn ogen afdwalen naar haar borsten. Ze zat zo mooi voor hem en hij had prachtige inkijk. ‘Oooh wat zou ik graag met haar naar bed willen…’ dacht Dennis terwijl hij zijn moeder bewonderde.

“Nou dan moet je denk ik maar vertrekken anders kom je te laat op school schat.", zei Esther, en Dennis knikte en vertrok.

Op school kon de jongen moeilijk zijn aandacht focussen. Hij zag steeds het prachtige naakte lichaam van zijn moeder voor zich, en dacht aan "hun geheimpje". Dennis had door aan zijn moeder te denken een stijve gekregen en zat zo in de klas tijdens de les te kijken naar alle meisjes die hij leuk vond. 1 voor 1 vielen ze af wanneer hij ze in z'n hoofd naast zijn geliefde plaatste. Dennis kon er niet omheen….;. Het beeld van zijn naakte moeder overwon alle meisjes uit zijn klas. En zelfs de lerares waar hij al langer een oogje op had kon nu zijn aandacht niet meer vatten. Een keiharde pik had hij onder zijn tafeltje, zo dat zijn short, die hij die dag aan had, 1 pijp had die omhoog stond. Maar niemand had het in de gaten.

Hoe hij ook probeerde die dag op school, elk moment dat hij in de les ook maar even aan zijn moeder dacht werd zijn pik stijf.

Dennis moest nog 2 uur maar hij hield het niet van geilheid. Hij ging tijdens de les naar het toilet. Toen hij het hokje in was en de deur achter zich sloot trok hij meteen zijn broek omlaag en begon zijn stijve pik af te trekken. Met zijn ogen dicht beeldde hij zich zijn Esther voor. Zijn ademhaling werd zwaarder en net toen hij op weg raakte om klaar te komen hoorde hij 2 jongens binnen komen. Deze waren luidruchtig en verstoorden Dennis zodanig dat hij zijn actie moest staken en wat geïrriteerd en onvoldaan weer terug ging naar de les. Enigszins chagrijnig omdat hij zijn ding niet had kunnen doen vervolgde hij zijn laatste uurtjes op school.Op de fiets naar huis zat hij weer volledig met zijn hoofd bij zij zijn moeder en wat er gebeurt was de vorige dag. De hele weg had hij al een stijve pik en thuis aangekomen bleef dat zo. Toen hij het steegje achter het huis in fietste rook hij zijn lievelingseten. En toen hij de tuin in liep was het duidelijk waar dat vandaan kwam. Dennis liep door de keukendeur naar binnen. Zijn moeder zag hij nergens. Ook in de huiskamer was het leeg. Het rook heerlijk naar eten dat zeker...

"Mam ik ben thuis", riep Dennis de gang in richting trapgat. Hij hoorde niets dus herhaalde zijn mededeling maar nu wat dichterbij voor het trap gat.

"Joehoe", hoorde Dennis van boven." Hoi schatje, ben je al thuis?" riep Esther.

"Ja mam" riep Dennis terug naar zijn moeder"

"oké schatje ik kom naar beneden" riep Esther naar haar zoon.

Toen Dennis de huiskamer inliep zag hij pas wat zijn moeder had gedaan. Ze had super romantisch kaarsjes aangestoken en de tafel mooi gedekt. En net toen hij zich daarvan bewust werd kwam ze de kamer in... Ze zag er prachtig uit! Dennis verslikte zich haast toen hij haar zo zag.

Nadat Dennis naar school was gegaan moest Esther ook naar haar werk. Een paar besprekingen en huisbezoeken. Ze had er helemaal geen puf in, dat wat die afgelopen avond was gebeurt en die verliefde blikken van haar zoon. Blikken die niet alleen verliefd waren maar ook haar lijf verslonden. Zoals altijd als ze naar haar werk ging had ze haar zakelijke outfit aan. Mantelpakje, met een strak rokje en een strak truitje met een V-hals daaronder. Schoentjes met een pittig hakje en vandaag had ze nylonkousen aangedaan, voor een panty vond ze het te warm en zonder kousen vond ze dat ze niet naar haar werk en cliënten kon.

De hele dag had ze er maar moeite mee zich te concentreren, steeds voelde ze die harde pik van haar zoon en zag ze zijn sperma over haar hand druipen. Uiteindelijk toen ze die vrijdagmiddag huiswaarts reed had ze haar plan klaar. Gelukkig was ze vroeg klaar. Haastig boodschappen doen en daarna hield ze zich bezig met het avondeten. Daar zou Dennis blij mee zijn... Ze dekte de tafel en stak alvast een paar kaarsjes aan zodat een romantische sfeer ontstond. Nog een half uurtje en dan zou Dennis thuiskomen, dus nog net wat tijd om zich even op te knappen en een sexy jurkje aan te trekken. Haar lingerie was nieuw en kon er helemaal mee door, dat was sexy genoeg en ook haar kousen en naaldhakken hield ze aan. Ze vroeg zich af of Dennis dat net zo opwindend zou vinden als heer broer Henk, die altijd meteen met haar wilde vrijen als hij merkte dat ze nylons aan had.

Ze hoorde haar zoon thuiskomen en haastte zich naar beneden.

Hij stond in de kamer, zijn mond open verbazing en Esther schoot in de lach toen zijn mond nog verder open ging en zijn ogen bijna uitpuilden toe hij haar zag verschijnen. "Mam... wat zie je er mooi uit... wat ben je mooi... "hakkelde hij.

Ze liep op hem af en sloeg haar armen om hem heen. "Je bent een lieve jongen... " zei ze gevleid en drukte hem stevig tegen zich aan zodat haar borsten tegen zijn lijf geplet werden en ze voelde dat hij een stijve had. Ook al steeg haar opwinding tot bijna maximale hoogte beheerste ze zich en zei dat hij aan tafel moest gaan zitten dan zou zij het eten opdoen.

Even later zaten ze tegenover elkaar, beiden konden bijna geen hap door hun keel krijgen. Dennis vond zijn lievelingskostje echter te lekker om het te laten staan en met smaak nam hij een paar happen. Hij schokte op toen hij voelde dat de voet van zijn moeder tegen zijn voet drukte en even later voelde hij haar voet over zijn blote onderbeen schijven. Esther wilde eens even testen of hij ook van nylon dingetjes hield.

Dennis genoot zichtbaar van de strelingen. "Mam wat doe je..." vroeg hij zacht.

"Vind je het lekker... "vroeg Esther quasi nonchalant en schonk hem nog een glaasje droge witte wijn in.

"Ja, lekker zacht... "fluisterde hij.

"Ik zal voor het toetje zorgen..." reageerde ze met droge mond en ze genoot al bij voorbaat als ze zijn reactie daarop zou zien. Ze ging naar de keuken en kwam terug met 2 bordjes met daarop een banaan, twee bolletjes ijs als ballen en slagroom als sperma.

"Ohhhh mam... wat is dat..." fluisterde hij met de kikker in zijn keel.

"Dat ben jij... van gisteravond..." giechelde Esther en kreeg een hete scheut door haar onderlijf. Ze zette het bordje voor Dennis en hij snoof haar overheerlijke geur op. Esther ging weer tegenover hem zitten, pakte de banaan en nam het topje in haar mond alsof ze hem pijpte. Dennis had het niet meer... dat had hij wel eens in boekjes gezien... dat vrouwen een plasser in hun mond namen en nu deed ma alsof ze het ook deed. Het was zo suggestief dat zijn erectie bijna uit zijn broek barstte.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films