Familie verhalen - Kleine meisjes worden groot 1

Ik, Peter, 39 en vader van Manon die vorige maand 18 is geworden, heb een verwarrend (maar erg bevredigend) weekend achter de rug. Het begon allemaal rustig, Marga mijn vrouw zou een weekend naar haar moeder gaan aangezien die redelijk ver weg woont, ik zou dat weekend met Manon naar de diverse sport activiteiten gaan die meiden van die leeftijd bezig houd (de meeste in ieder geval volgens mij).

Zaterdag tijdens de paardrijles ging het mis, ze werd van haar paard gegooid en kwam wat ongelukkig terecht. Gelukkig niets ernstigs maar wel een verstuikte enkel dus naar huis en rustig aan. De rest van het weekend afspraken afgezegd en met de dame op de bank. Weer eens tijd om bij te praten, ook niet verkeerd, komt er meestal te weinig van met alle drukte van iedereen.

Na verloop van tijd komt het gesprek op sex uit, ze verteld dat ze “het” nog niet heeft gedaan maar dat ze wel wat heeft gevoeld en bevoeld is door jongens bij haar op school, 2 om precies te zijn. Ik zie haar een beetje kleuren als ze dat zegt. Ik stel haar gerust en maak duidelijk dat het niets is om zich voor te schamen, zo hebben we het allemaal geleerd en zolang ze het maar veilig doet en het zelf wil dat ze zich niet tegen moet laten houden.Ze vraagt honderduit over hoe dit, hoe dat en ergens in het gesprek vraagt ze hoe het voelt voor een vrouw om geneukt te worden. Ik schiet in de lag en zeg ”Dat weet ik niet dame, dat zou je aan je moeder moeten vragen. Ik kan je alleen zeggen dat het voor een man heerlijk is om je pik in een nat en warm poesje te steken.” Ze schiet in de lach en zegt “Denk je dat mama het erg vind om daar met me over te praten, ze lijkt het onderwerp een beetje te vermijden als ik er over begin” waarop ik aangeef dat ze er gewoon rechtstreeks vragen over moet stellen en niet via omwegen, dan kan ze niets anders dan antwoord geven op de vragen.

Het is etenstijd geworden en ik ga “koken”. Niet veel later zitten we aan de zelf gebakken pizza, zo vanuit de diepvries de oven in. We kletsen weer rustig verder en laten het onderwerp sex even voor wat het is, zij begint er niet meer over en ik laat het zo. Als ze nog wat kwijt wil komt ze er vanzelf mee. Na het eten een bakkie koffie op de bank achter de tv tot de avond film begint. Die valt wat tegen vinden we allebei dus al snel zit ze met haar ogen dicht tegen me aan geleund en valt ze in slaap. Als ze weg dreigt te glijden hou ik haar tegen waarbij ik per ongeluk haar borst vast heb. Ik leg haar wat beter neer en laat haar borst weer los, die zijn volgens mij aardig aan het groeien geslagen de afgelopen maanden denk ik bij mezelf.

Zo ligt ze een tijdje tot ik naar bed wil en haar voorzichtig wakker maak en duidelijk maak dat we gaan slapen waarop zijn beidehand zegt “Daar had je me niet voor wakker hoeven maken hoor, ik sliep al”. Ik geef haar speels een pets op haar billen waarop ze slaperig zegt “Dat zijn ongewenste intimiteiten pa” en ik reageer met “Is van mijn kant niets ongewenst aan maar als je er problemen mee hebt stop ik er mee hoor, wil je nog terug slaan misschien?” Ze schiet in de lach en zegt: “Zullen we maar naar bed gaan voor het echt nergens meer over gaat” Waarna ze opstaat en naar boven loopt. Ik ruim de kopjes nog even op en ga haar achterna. Ik loop zonder er verder bij na te denken de douche in waar ze zich net aan het wassen is, normaal doet ze de deur op slot maar is dat nu blijkbaar vergeten, dus ik kijk tegen de mooie billen van mijn dochter aan die in een string “verpakt” zitten en verder heeft ze niets aan. En inderdaad wat ik eerder al dacht zijn haar borsten lekker gegroeid de laatste tijd, ze heeft een lekker stel hangen zullen we maar zeggen. En eerlijk gezegd word ik er best een beetje opgewonden van hoe fout het ook is. Ik verontschuldig me en loop naar mijn slaapkamer toe. Als ze klaar is en haar slaap shirt aan heeft getrokken komt ze nog bij me en vraagt of ze vannacht mij mij in bed mag slapen. Mama is er toch niet en zijn we gezellig samen. Ik vind het goed en zeg dat ik nog even onder de douche spring.

Als ik terug kom ligt ze lekker te slapen en kruip ik er naast, normaal zou ik er naakt in kruipen maar ik hou nu mijn boxer maar aan. Al snel val ik ook in slaap en droom stoute dromen. Ik word rond 4 uur wakker en voel dat Manon tegen me aan ligt en sla zonder er bij na te denken mijn arm om haar heen en val weer in slaap. Een kleine twee uur later word ik weer wakker en ze ligt nog steeds in mijn armen, en ik voel dat mijn hand nu op haar borst ligt en ik voel een harde tepel tegen mijn handpalm. Ik verleg mijn hand maar dat stuit op een protest reactie en Manon pakt slaapdronken mijn hand en legt hem terug en drukt hem tegen haar borst aan. Ik laat het maar zo en val weer in slaap.

Tegen 8 uur word ik echt wakker en leg Manon zachtjes opzij om naar het toilet te gaan. Als ik terug kom is ze ook wakker en vraagt of ik nog even terug in bed kom. Ik besluit nog even bij haar te gaan liggen en als ik onder het dekbed kruip draait ze zich naar me toe en kruipt tegen me aan en voel ik dat ze haar shirt uit heeft getrokken.
Vermoedelijk kijk ik op dat moment erg vreemd op want ze schiet in de lach en geeft me een knuffel. Ze zegt “Zo is het toch veel lekkerder papie van me.” En ze pakt mijn hand en legt die op haar bil. “en die heb ik ook maar uit gedaan” Ik zeg: “Dit kan niet hoor, je bent mijn dochter en maar ik blijf een gezonde Hollandse jongen dus ik reageer op een mooie meid, zeker als die naakt naast me ligt”, ” Dat is toch ook niet erg, je zei zelf gisteren dat ik me niet tegen moet houden als ik iets zelf wil zolang ik het maar veilig doe, nou ik ben aan de pil en veiliger als met mijn eigen pa kan niet volgens mij. Dus ik wil dat je met me vrijt papa. Wil jij alsjeblieft je dochter ontmaagden” Zegt ze met een pruil lipje waarvan ze dondersgoed weet dat ze dan bijna alles van me gedaan krijgt.
Ik protesteer hevig maar ze drukt een kus op mijn lippen en steekt haar tong mijn mond in en ik voel dat mijn ruggegraat net verwijderd is en vervangen door een stuk rubber. Ik smelt en laat me volledig gaan hoe fout het misschien ook is.
We tongen zo een minuut of wat verder en dan draait ze zichzelf op me en voelt met haar hand tussen mijn benen, ze kreunt en zegt: “Dat is wel even wat anders dan die pikkies van mijn klasgenoten die ik vast heb gehad. Wat een lekkere staaf papa” en ze schuift onder het dekbed en voor ik wat heb kunnen (of willen) zeggen zuigt ze mijn pik haar mond in en begint volledig onervaren te zuigen.
Ik geef haar wat aanwijzingen en ik voel dat ze snel leert. Ik voel dat ik dit niet lang vol ga houden, alleen het idee al dat mijn dochter onder het dekbed aan mijn loeiharde pik aan het zuigen is doet me bijna exploderen. Maar ik wil nog niet klaar komen en wil Manon ook nog laten genieten dus ik duw haar zachtjes los van mijn pik en rol haar op haar rug.

Nu is het mijn beurt om omlaag te gaan en ik lik en knabbel me een weg naar haar mooie 18 jarige poesje toe. Ze ligt te kirren en te kreunen en ik ben nog niet eens begonnen met haar mutsje. Ik blaas zachtjes over haar lipjes en ze kreunt nog wat harder. Ik lik haar buitenste lippen en zuig even zachtjes op haar klitje, niet de kleinste trouwens maar dat heeft ze niet van een vreemde, haar moeder is ook voorzien van een grote klit en dito tepels. Ik begin haar steeds een beetje harder te likken en haar lipjes wijken voor mijn tong uiteen en al snel lik ik haar steeds natter wordende poesje diep, zuig zo af en toe eens lekker aan haar lippen en klitje en ik voel dat ze het niet lang meer uit gaat houden.
En niet veel later komt ze kreunend en steunend klaar op mijn tong. Ze produceerde ook erg veel vocht net als haar moeder, en het smaakt heerlijk. Het blijft een genot om een lekker poesje te likken tot het klaar komt.
Ik Lik zachtjes door als haar orgasme afneemt en ze weer een beetje tot rust komt. Ik ga weer naast haar liggen en streel haar buik en borsten, haar tepels zijn keihard en ze heeft een gelukzalige blik in haar ogen.En dan zegt ze “Whow, als ik dit eerder had geweten had ik niet zo lang gewacht, wat was dat lekker papa” En geeft me een dikke knuffel. We vrijen rustig nog wat verder tot ze zegt “En nu wil ik ontmaagd worden” Mijn nog steeds harde pik maakt een sprongetje maar ik vraag wel of ze het echt zeker weet en dat ik eigenlijk wil dat ze er nog goed over nadenkt en geef haar een zoen waarna ik opsta en wat aan trek om ontbijt te gaan maken. Niet veel later komt zij ook beneden en eten we samen het ontbijt. “Als je het echt wilt vind ik het goed maar ik wil dat je er eerst goed over nadenkt, we zijn al veel verder gegaan dan eigenlijk kan tussen vader en dochter. Laten we zeggen dat je een week de tijd neemt om je gedachten op een rij te zetten en als je er dan nog steeds zo over denkt dan doen we het samen en zal ik je ontmaagden” Ze kijkt me wat teleurgesteld aan maar ik krijg toch een knuffel en een akkoord.

Dan ruimen we de ontbijt spullen op en brengen de zondag rustig op de bank door nadat ik een paar film heb gehaald om naar te kijken. Tegen etenstijd is mijn vrouw weer thuis en eten we en kletsen over het weekend. Ik besluit na het eten nog wat te gaan klussen in de schuur en laat de dames alleen.
Na een uurtje komt mijn vrouw even kijken en na wat gekletst te hebben vraagt ze wat er met Manon aan de hand is, “ze lijkt wel verliefd” zegt ze. Ik word blijkbaar behoorlijk rood en dat valt mijn vrouw natuurlijk ook op. Ze kijkt me schuin aan met een blik van, ok ik ga dus niet weg voor ik weet wat hier gaande is. En aangezien ik niets geheim kan houden ga ik zitten en vraag haar ook te gaan zitten en vertel wat er is gebeurd.

Ze is in beginsel behoorlijk kwaad en kan met moeite haar woede inslikken en mijn verhaal af luisteren. Als ik klaar ben en met gebogen hoofd afwacht wat er verder gaat gebeuren hoor ik haar opstaan en weg lopen en ik ben bang dat ik mijn huwelijk verspeeld heb en weet niet wat te doen. Na een paar minuten komt ze echter weer terug met Manon die erg verbaasd en een beetje bezorgd kijkt. “Zo” zegt mijn vrouw tegen ons beide “en nu hoor Ik van jou graag wat er allemaal gebeurd is dit weekend” vraagt ze daarna aan Manon die ik zie verschieten en die stottert eerst alleen maar een beetje dat er helemaal niets is gebeurd waarop mijn vrouw zegt dat ze alles al van mij gehoord heeft en dat ze het verhaal nog een keer uit mijn mond wil horen.

Ik wil wat zeggen maar de blik van mijn vrouw doet me meteen weer stoppen met waar ik begon. Manon komt iets tot rust en begint met gebogen hoofd te vertellen wat er gebeurd is en probeert in haar verhaal duidelijk te maken dat het haar eigen keuze was en dat ik haar nergens toe heb gedwongen (gelukkig) en verteld er ook bij dat ik zelfs heb gezegd dat ik haar niet wilde ontmaagden voor ze er helemaal zeker van was en dat dat dus ook nog niet was gebeurd. Manon en ik zitten allebei met gebogen hoofd op de uitbarsting te wachten van mijn vrouw maar die blijft uit en alles wat ze zegt is “Ik ben behoorlijk geschrokken maar ben in ieder geval blij dat je iemand uit zoekt om mee te beginnen met seks die je nooit zal misbruiken, al had ik het prettig gevonden als jullie het eerst met mij hadden besproken, dan had ik mijn goedkeuring kunnen geven en kunnen melden dat ik er wel bij had willen zijn”
We zitten allebei met open mond te luisteren naar hetgeen mijn vrouw zegt en in het begin geloof ik niet dat ik het goed heb gehoord maar aan de blik in haar ogen zie ik dat ze het echt heeft gezegd. Ik stotter wat terug wat zo iets als sorry moet zijn en kijk naar Manon die net als ik geen idee heeft hoe ze moet reageren.

Na een paar minuten stilte zegt mijn vrouw “Wie wil er koffie?” En loopt alsof er niets is gebeurd weer richting huis en laat ons verbouwereerd achter. Na nog een paar minuten staat Manon op en loopt naar me toe en zegt terwijl ze me een knuffel geeft “Ok papa, nu hebben we dus groen licht en hoeven we het niet meer stiekem te doen” Ik kom ook weer een beetje bij en lach haar toe en knuffel terug en zeg “Denk jij er nog maar eens goed over na, de afspraak staat nog steeds wat mij betreft alleen zullen we misschien een ander moment moeten nemen want ik krijg het idee dat je moeder er bij wil zijn als je vliesje verdwijnt” We lopen ook naar het huis en schuiven aan voor de koffie, de rest van de avond verloopt normaal, er word niet meer over het eerder besproken onderwerp gepraat en om een uur of 11 gaan we richting bed.

Als ik naast mijn vrouw kruip draait ze zich naar me toe en vraagt honderduit over hoe het was met Manon. Ik weet soms niet wat ik moet zeggen maar langzaamaan kom ik los en durf alles tot in detail te vertellen en ik zie dat mijn vrouw opgewonden raakt en soms denk ik dat ze zich aan het vingeren is onder het dekbed. We zijn al snel verwikkeld in een heftige vrijpartij waar de vonken vanaf vliegen, we beffen, pijpen en neuken er op los en maken iets te veel herrie want als we een klein half uurtje bezig zijn zie ik Manon in de deuropening staan te kijken met haar hand in haar slipje.

Ik besluit nog even niets te doen en ga lekker verder met het neuken van Marga die nog niets door heeft. Al snel voel ik dat ik klaar ga komen en onder me is Marge net klaar gekomen en ik besluit niet in haar natte kut klaar te komen maar ik trek me terug en spuit haar in haar gezicht, dit is de eerste keer dat ik dat doe en ik merk dat het een beetje onverwacht komt maar ze reageert rustig en laat het gebeuren. Als ik uitgespoten ben zuigt ze mijn pik nog even schoon en en veegt mijn zaad naar haar mond toe. Iets wat ze ook nog niet eerder heeft gedaan en eigenlijk altijd vies van was. Ze moet wel erg geil geworden zijn van hetgeen gebeurd is die dag. En ze ziet nu ook Manon staan en verschiet een klein beetje maar hersteld zich snel en wenkt naar Manon dat ze naar het bed moet komen.

Als Manon naast haar zit zoent Marga haar plotseling vol op haar mond en met mijn zaad nog op haar gezicht moet Manon dit wel proeven natuurlijk maar ze lijkt hier geen moeite mee te hebben en zoent er lustig op los met haar moeder. Ik begin hier weer behoorlijk geil van te worden en begin de dames te strelen. Ik ben tegelijkertijd mijn vrouw en dochter aan het opgeilen (voor zover dat nog nodig is) en zit al snel met een vinger in de poesjes van de beide dames en ze genieten er volop van dat is duidelijk.
Na een tijdje verleggen de dames de aandacht van elkaar richting mij en word ik op mijn rug gelegd en beginnen ze me samen te pijpen, en dat bevalt me best moet ik zeggen, dit is een van de geilste dingen die ik ooit mee heb gemaakt. Ik voel dan ook dat ik het niet lang vol zal houden en kondig dit ook aan waarop Manon zich vast zuigt aan mijn staalharde pik en er op zuigt alsof ze nooit meer los wil laten tot ik als een geiser klaar kom en haar mondje vol spuit met het zaad waar ze zelf uit ontstaan is. Dit idee zorgt er voor dat ik blijf te komen als nooit te voren. Ze is niet in staat om alles door te slikken en mijn zaad loopt uit de mondhoeken van mijn dochter vandaan en druppelt even later op haar borsten.Mijn vrouw draait haar hoofd naar haar toe en geeft haar een lekkere tongzoen en likt daarna het zaad van haar borsten af. Niet veel later lig ik met 2 vrouwen in mijn armen bij te komen van het afgelopen half uurtje geile actie. Na een kleine 10 minuten komt er weer wat leven in Manon en die streelt mijn pik en zegt “Volgens mij ben ik de enige hier die nog niet is klaar gekomen” Waarop Marga lachend reageert met “En volgens mij is het nu aan Papa om daar eens wat aan te doen, laat haar maar eens voelen hoe een goede bef beurt voelt voor een vrouw schat” en ik ga meteen aan de gang, til Manon op en leg haar op haar rug op het bed en duw haar benen uit elkaar.
Rustig aan begin ik haar op te geilen en lik de binnenkant van haar dijen en rond haar poesje, waar een heerlijke geur vanaf komt en ik zie haar poesje natter worden. Langzaamaan ga ik met mijn tong over haar lipjes heen en blaas plagend tegen haar grotje aan om steeds meer van haar lipjes te beroeren en ook steeds dieper in haar poesje lik met soms een lik over haar clit waar ze dan erg heftig op reageert.
Als ik voel dat ze bijna klaar komt zuig ik haar klit vacuum en komt ze als een stoomtrein klaar en ik blijf lekker door likken en van de rijkelijk stromende tiener sappen drinken en als ze haar derde orgasme in schiet stop ik met likken en laat haar rustig bijkomen. Marga en ik liggen samen te kijken naar onze dochter en genieten van haar naakte lijf en de gelukzalige glimlach op haar gezicht.
Na een paar minuten kan Manon weer een beetje praten en bedankt me voor deze orale bevredigen, Marga en ik in de lach schieten. Manon kruipt weer tegen me aan en zo knuffelen we nog wat en vallen gezamenlijk in slaap.

De volgende ochtend ben ik als eerste wakker en kijk naar beide dames die naakt tegen me aan liggen, wat een heerlijke vrouwtjes heb ik toch bedenk ik me en voor ik met een stijve lig waar ik nog even niets mee kan schiet ik uit bed en ga naar de wc om te plassen.

Als ik terug kom ligt Manon met haar been opzij waardoor ik een heerlijk uitzicht heb op haar geile 18 jarige poesje en ik besluit haar nog even lekker te likken en kruip voorzichtig op het bed en lik haar rustig wakker. Ze begint al snel zachtjes te kreunen en legt haar hand op mijn hoofd om me vooral niet de kans te geven om te stoppen en al snel komt ze zacht kreunend klaar. Ik kruip nu tussen haar benen en plaats mij staalharde pik tegen haar lipjes en wrijf mijn eikel zachtjes tussen haar lipjes door en zo af en toe over haar klitje.
Ook Marga is ondertussen wakker geworden en ligt het met een geile blik in haar ogen te bekijken en streelt ondertussen de tietjes van haar dochter.
Ik kijk Manon in haar ogen en ze kijkt me geil aan en zegt even later “Kom Papa, ik wil het, neuk me Papa” en ik schuif mijn pik zachtjes naar binnen tot ik weerstand voel en beweeg zachtjes heen en weer, zachtjes begint Manon te kreunen en doet ze haar ogen dicht, Marga streelt ondertussen Manon haar klitje en na een kleine 10 minuten zo bezig te zijn geweest komt Manon diep kreunend klaar en stoot ik midden in haar orgasme door haar vliesje heen. Ik zie een kleine grimas op haar gezicht verschijnen maar dat duurt niet lang, en ik heb mijn hele pik in het krappe, maagdelijke kutje van mijn dochter zitten en ik moet alle zeilen bijzetten om alleen van deze gedachte al niet klaar te komen maar het lukt me toch.
Ik beweeg zo af en toe een stukje heen en weer om Manon aan mijn pik te laten wennen en als ik zie dat ze weer een beetje is bijgekomen voer ik het tempo op en al snel ligt ze weer te kreunen van genot en begin ik nu stevig door te pompen.
Na een tijdje pak ik haar linkerbeen en leg deze op mijn schouder waardoor ik nog iets dieper kom en niet veel later begint ze weer klaar te komen en gaat ze van het ene orgasme naar het andere, ze is net zo’n geil wijf als mijn vrouw die kan ook blijven komen als ik haar goed neuk. En na een orgasme of 5 van mijn dochter hou ik het ook niet meer en kom diep in haar poesje klaar.
Als ik de laatste druppel uit mijn pik heb gewerkt trek ik me zachtjes terug en ga naast haar liggen en Marga en ik strelen haar tienerlijfje met zijn tweeën zachtjes tot ze weer een beetje is bijgekomen. En dan draait ze zich naar Marga toe en geeft haar een lekkere tongzoen en doet vervolgens hetzelfde bij mij en zegt dan “whow, dat was geil zeg. Veel geiler en lekkerder dan ik verwacht had. Mag ik hem wat vaker van je lenen Mam” waarop Marga in de lach schiet en zegt “Wat mij betreft wel schat zolang ik maar niets te kort kom mag je hem zo vaak hebben als je wilt”

Door al dat geklets over me ben ik ondertussen weer redelijk opgewonden geworden en Marga heeft dat in de gaten en kruipt tussen mijn benen om me weer op spanning te krijgen en gaat vervolgens op haar knieën aan de rand van het bed zitten en dat it voor mijn het teken om achter haar te gaan staan naast het bed en mijn pik in haar grotje te steken maar na een paar halen door haar kutje beweegt ze snel even naar voren waardoor ik uit haar poesje glip ze meteen achterom kijkt en zegt “volgens mij moet je iets hoger zijn” Ik kijk haar wat verbaasd aan aangezien de laatste keer dat ik haar in haar sterretje heb geneukt in onze verkering periode geweest is en ze toen aan gaf het niet prettig te vinden (in tegenstelling tot mij) maar nu krijg ik het verzoek dus kan ik dat moeilijk weigeren :-)
Ik plaats mijn pik tegen haar sterretje en zet rustig aan druk en even later schiet mijn eikel haar sterretje in en ik druk rustig door tot ik helemaal in haar kontje zit. Ze kreunt zachtjes en volgens mij ook een beetje van de pijn maar stopt me niet dus beweeg ik rustig verder en laat nog wat speeksel tussen haar billen vallen om de boel wat beter te smeren en al snel heb ik een stevig tempo te pakken.
Manon ligt ondertussen onder haar moeders buik te kijken hoe mijn pik het holletje van haar moeder in en uit schuift en vingert zich ondertussen zachtjes. Ik voel dat ik dit strakke gaatje niet lang kan verdragen en snel ga klaar komen. Ik voer het tempo op voor de eindsprint en voel dat Marga klaar komt omdat haar sterretje verstrakt waarop ik haar darm vol spuit met mijn zaad.
Ik blijf nog even in haar warme holletje zitten en trek me dan zachtjes en met een plop terug. Manon is ondertussen ook weer klaar gekomen op haar eigen vingers en we kruipen met zijn drieën op het bed tegen elkaar aan om bij te komen en vallen nog een kleine twee uur in slaap.

Als ik wakker word ga ik voor een ontbijtje naar beneden en niet veel later komt Manon er ook bij, ze heeft niet de moeite genomen om wat aan te trekken en zit naakt aan de tafel. Ook Marga komt er bij en we eten rustig een broodje en kletsen over hetgeen er afgelopen nacht gebeurd is alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Het is maandag en we hoeven niets vandaag aangezien het de eerste dag van de vakantie is voor ons allemaal maar besluiten naar een tropisch zwemparadijs in de omgeving te gaan voor wat ontspanning in het water.
We kleden ons daar in een familie hokje om en als ik de beide dames naakt zie staan voel ik mijn pik weer verharden.
De dame zien dit natuurlijk ook en Marga zegt tegen Manon “volgens mij moet je Papa nog even van een probleempje af helpen” en niet veel later zit Manon op haar knieën voor me met mijn pik in haar geile 18 jarige pijp bekkie en pijpt me alsof haar leven er vanaf hangt naar een heerlijk hoogtepunt en slikt mijn portie zaad met smaak door na het me even te hebben laten zien en rond te laten rollen in haar mond, veel geiler word het niet hoor, je 18 jarige dochter op haar knieën voor je aan je pik zuigend en je zaad slikkend, genoeg om meteen weer een stijve te hebben.Maar we zijn best lang in het hokje en we zijn hier iet gekomen om te seksen dus we gaan het water in en genieten enkele uren met zijn drieën van alles wat er te doen is en ik word met regelmaat even in mijn kruis gegrepen door de beide dames en ik laat ook mijn handen over de lekkere lijven gaan. Manon zegt op een gegeven moment dat ze even naar de wc gaat en ik zeg tegen Marga dat ik ook moet en we lopen met zijn tweeën richting toiletten. Daar aangekomen wil ik de heren in lopen maar Manon sleept me mee de dames in en snel het eerste hokje in wat vrij is en zoent me vol op mijn mond en fluistert in mij oor “Wil je me even klaarmaken papa, ik ben zo geil ik moet even klaar komen” Ik glimlach en stroop haar bikinibroekje naar beneden en laat haar een been op de toiletpot zetten en kruip tussen haar benen en begin haar meteen stevig te beffen en binnen 5 minuten komt ze onderdrukt kreunend klaar.
Ik sta op en ze geeft mee een stevige tongzoen als dank.

We lopen terug en Marga kan alleen maar glimlachen als ze ons ziet, ze weet dat er wat gebeurd is en Manon fluistert even wat in haar oor en de bijde dames hebben er lol om. Maar ik zit weer met een probleem in mijn zwembroek dus ik geef Marga een hand en neem haar mee naar een van de zwembaden en we kruipen in een wat verborgen hoekje en ze slaat haar benen om me heen en ik haal mijn pik uit mijn zwembroek en schuif haar broekje opzij en ze laat zich over mijn pik heen zakken en we bewegen zachtjes tegen elkaar aan en omdat we beide heel erg geil zijn zal het niet lang duren voor we klaar komen en binnen vijf minuten spuit ik haar poesje vol met mijn zaad en hangen we genietend nog even tegen elkaar aan tot we zijn bijgekomen.

Vanuit mijn ooghoek heb ik gezien dat een tiener van een jaar of 16 ons heeft staan bespieden en aan zijn rode hoofd zie ik dat hij door heeft wat we aan het doen waren. We doen onze zwemkleding weer goed en ik zwem naar hem toe voor hij weg kan komen en zeg “vond je het interessant wat je zag?” hij stottert wat en komt niet uit zijn woorden, ik lach er om en zeg dat hij mee moet komen en we zwemmen terug naar Manon, die kijkt wat verbaasd als ze ons aan zien komen met de jongen en als we bij haar zijn vraag ik zijn naam.
Hij stelt zich verlegen voor als Martijn en er ontstaat een gesprek en langzaamaan ontdooit hij een beetje. Ik zeg tegen Manon dat hij ons heeft zien neuken en dat hij het wel leuk vond om het zien.
Hij stottert een eind heen maar weet niet wat hij met de situatie aanmoet wat ik me kan voorstellen. Ik glimlach en stel hem gerust en vraag of hij al eens met een meisje is geweest.
Hij geeft toe dat hij nog nooit verder is gegaan dan een zoentje omdat hij veel te verlegen is. Ik stel voor dat hij met ons mee gaat en dat hij misschien wel voor het eerst een vrouw zal aanraken. Hij weet zich geen houding te geven en stottert dat hij wel aan zijn moeder moet zeggen dat hij weg gaat. We spreken af dat we elkaar over een kwartiertje weer zien bij de uitgang.

We kleden ons met zijn drieën om en wachten buiten op Martijn en wat later dan afgesproken komt hij toch aanlopen, maar wel samen met zijn moeder. We stellen ons aan haar voor en staan wat te kletsen. Zijn moeder vraagt op een gegeven moment met enig argwaan hoe we er op kwamen om hem mee te vragen. Ik glimlach en tot de verbazing van Marga en Manon en tot schrik van Martijn vertel ik dat hij Marga en mij bezig heeft gezien in het zwembad en dat we daar over hebben gekletst en hij vertelde dat hij nog nooit een meisje heeft gehad.
En dat we het wel een goed idee vonden hem en onze dochter wat nader kennis te laten maken.
Martijn zijn moeder schiet in de lach en steekt haar hand uit en stelt zich voor als Daniela, 36 jaar en gescheiden. En moeder van Martijn, 18 jaar en Simone, 18 jaar, nu uit logeren bij haar oma.
Wij stellen ons ook voor en ik vraag na het voorstel rondje of Martijn mee mag of dat ze het toch een beetje te vreemd vind. Ze kijkt mijn vrouw en mij enige momenten aan en er glijdt een glimlach over haar gezicht en zegt “alleen als ik ook mee mag voor een kopje koffie” waarop mijn vrouw zegt dat dat niet eens gevraagd hoeft te worden, ze is meer dan welkom om te kijken waar haar zoon zijn maagdelijkheid gaat verliezen.
We schieten in de lach en Martijn en Manon kleuren allebei behoorlijk en krijgen daarop allebei een knuffel van hun moeder. Ik glimlach en zeg in het algemeen “Laten we gaan voor we hier staan te grienen” en loop richting de auto met de rest achter me aan, Daniela blijkt om de hoek te wonen en komt altijd lopend naar het zwembad toe dus kan zo mee rijden.

We zijn na een klein kwartiertje thuis en ik zet een potje koffie en de dames kletsen er rustig op los terwijl Martijn er een beetje verloren bij zit. Ik wenk Manon die het nu ook ziet en zich een beetje afscheid van het gesprek en met Martijn begint te kletsen en al snel komt ook hij wat meer los, niet veel later zie ik dat ze wat in zijn oor fluistert en dat ze opstaan en richting de trap vertrekken zonder dat de dames er erg in hebben, bij de deur kijkt Manon nog even mijn kant op en ik geef haar een knipoog en er glijd een glimlach over haar gezicht.
Ik schenk de koffie in en breng het naar de dames en meng me in het gesprek. Zo zitten we een half uurtje te kletsen en leren we elkaar wat beter kennen.
We komen er achter dat ze jong getrouwd is en al snel kinderen kreeg maar dat de relatie ook al snel op klippen liep en ze op haar 22e alweer alleen was na haar man de deur uit te hebben gezet. Hij heeft daarna nooit meer van zich laten horen of enige aandacht voor de kinderen gehad.
Ik zeg dat ik nog een bakkie in ga schenken en als ik weg loop zijn de dames alweer druk in gesprek en in plaats van naar de keuken sla ik af richting de trap en sluip naar boven en sluip naar de slaapkamerdeur van mijn dochter. De deur staat op een kier en ik gluur naar binnen en een glimlach glijd over mijn gezicht als ik het tafereeltje daar zie, mijn dochter zit op haar knieën tussen de benen van Martijn die met zijn broek op zijn enkels hem te pijpen. En zo te zien geniet hij met volle teugen.
Maar hij houd het niet lang vol en spuit al snel haar mondje vol met zijn zaad en als ze de lul uit haar mond laat glijden zie ik dat Martijn een stevige jongen heeft, zeg maar gerust een monster, ik schat hem op een 28 cm en behoorlijk dik. Maar Manon heeft aan de grijns op haar gezicht te zien behoorlijk veel plezier mee.
Ze laat hem zien wat ze in haar mond heeft en slikt het dan door, staat op en kleed zich uit en staat even later naakt voor Martijn en die kijkt zijn ogen uit naar het lekkere lijf van mijn dochter.
Zijn pik is staalhard en ik zie de druppels voorvocht over zijn eikel lopen. Manon stapt over zijn benen heen en pakt zijn pik vast en wil zich er overheen laten zakken maar dan doe ik de deur open.
Ze stopt in haar beweging en Martijn heeft het niet meer maar Manon zegt me gedag en wil zich verder laten zakken maar ik stop haar en zeg dat ik de moeders er bij wil roepen.
Martijn stottert een protest maar ik sta al boven aan de trap te roepen naar de dames dat ze even naar boven moeten komen. En al snel staan de dames ook in de slaapkamer en zien hun kinderen op het punt staan om te gaan neuken zie ik ogen gaan glimmen en ze zeggen tegelijker tijd “zakken met dat kutje” en Manon, die al met moeite kon wachten, laat zich op de eikel van Martin zakken en zijn lul zit even later tot aan zijn ballen in de kut van mijn dochter.Wat een geil gezicht, haar kutje word behoorlijk opgerekt en ze heeft het er even behoorlijk moeilijk mee maar laat zich niet kennen en begint te bewegen over die harde staat en al snel geniet ze er zichtbaar van. Ook de dames vinden het een erg geil gezicht en ik ben tussen ze in gaan staan en laat mijn handen over hun billen glijden en ik voel dat ze allebei reageren en met hun billen beginnen te draaien. Manon is ondertussen voor de eerste keer klaar gekomen op de lul van Martijn en ik zie aan zijn gezicht dat hij het niet lang meer uit gaat houden.
Ik heb ondertussen mijn hand onder de rok van Martijn zijn moeder geschoven en ben haar blote billen aan het strelen, ze heeft een string aan, en even later schuif ik mijn vinger achter her touwtje en schuif hem tussen haar billen door richting haar poesje en om me wat ruimte te geven doet ze haar benen uit elkaar en haar bekken naar achteren en al snel haal ik mijn vinger tussen een paar natte kutlipjes door en kreunt ze zachtjes van genot. Marga heeft het ook door en geeft me een stevige tongzoen en fluistert in mijn oor dat ik haar maar lekker moet verwennen.
Zij stapt bij ons vandaan richting het bed Waar Martijn ondertussen het kutje van mijn dochter heeft volgespoten met zijn jongens zaad en Manon nog een keer is klaar gekomen en van hem afglijd en naast hem op bed gaat liggen om bij te komen.
Marga maakt van de gelegenheid gebruik om de pik van Martijn schoon te likken en hem op die manier op sterkte te houden. En als hij ook wat is bijgekomen gaat ze naast hem liggen en zegt tegen hem “kom op, je hebt mijn dochter geneukt, nu ben ik aan de beurt” en binnen een half uur na zijn ontmaagding steekt hij zijn pik in de kut van de moeder van het meisje waardoor hij is ontmaagd.
Ik heb ondertussen de rok van Daniela omhoog geschoven en ze steunt met haar ellen bogen op het bureautje van Manon en steekt haar kont naar achteren toe, ik haal haar string uit haar bilspleet en zet mijn pik tegen haar lipjes aan en stoot toe, in een keer tot aan mijn ballen in haar strakke en zeiknatte kut.
Ik blijf even stil zitten om haar te laten wennen en begin dan in een stevig tempo te bewegen. Ze vind het duidelijk niet erg en kreunt er op los. Ik kreun mee en snel hebben we een lekker tempo te pakken.
Ze heeft een erg lekker en strak kutje dus ik vermaak me prima, Daniela zit ondertussen tegen een orgasme aan en word steeds luidruchtiger en ik voer het tempo nog een beetje op en even later komt ze gillend klaar, de drie op het bed kijken onze kant uit en vooral Martijn zit met open mond te kijken.
Maar hij vergeet niet om mijn vrouw te blijven neuken en door hetgeen zij ziet gebeuren komt zij ook klaar en knijpt Martijn zijn pik bijna fijn met haar kut spieren en die houd het ook niet meer en spuit mijn vrouw vol met een portie zaad. We zijn nu allemaal voldaan en kruipen even met zijn allen samen op het bed om bij te komen.

Het is ondertussen bijna etenstijd en ik stel voor om wat te halen en tien minuten later loop ik met Daniela richting de chinees op het plein en praten we ondertussen over het geen er deze middag is gebeurt.
Daniela is verbaast maar ook erg voldaan, het was een tijd geleden dat ze een pik in haar kut had gehad en merkte dat ze het behoorlijk heeft gemist.
Ik merk op dat ze een zeer potente pik in huis heeft en dat die vast wel te verleiden is tot een potje incest als ze het goed aanpakt. Ze kijkt me een beetje verwijtend aan en zegt “dat vind ik wel ver gaan, kijken hoe hij een ander neukt vond ik al vreemd, maar wel erg geil.
Maar om hem mij te laten neuken, ik denk niet dat ik dat zou kunnen” ik twijfel een beetje of ik mijn avontuurtje met Manon zal vertellen maar besluit open kaar te spelen en vertel wat er het afgelopen wekend gebeurt is en hoe zowel ik als Manon er van hebben genoten.
En ook Marga is er alleen maar geiler van geworden. Ik merk dat ze niet helemaal weet wat ze er mee aan moet en besluit het onderwerp te laten rusten voor nu en we zijn ook bij de chinees aan gekomen dus een wat luchtiger onderwerp is wel een goed plan. We vertellen elkaar nog wat meer dingen over elkaars leven en verleden en niet veel later is het eten klaar en gaan we weer terug.
Thuis is alles gereed voor het eten dus spullen op tafel en eten maar, iedereen lust wel wat met de energie die er verbruikt is.

Na het eten is het tijd voor een koppie en word er over van alles gekletst. Alleen Martijn en Manon houden zich een beetje afzijdig. Ze zitten een beetje te smoezen en ik ben benieuwd wat ze bespreken, wel zie ik dat ze allebei redelijk verlieft naar elkaar kijken, er lijkt iets moois op te bloeien tussen die twee. Ik glimlach en zeg rond een uur of half 12 in het algemeen “ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik begin wel slaap te krijgen, Misschien word het tijd dat ik Martijn en Daniela naar huis ga brengen” Manon kijkt me kwaad aan en zegt “Kan hij niet blijven slapen, het is vakantie en ik vind het wel gezellig”
De dames hebben me wel door en zeggen bijna in koor dat daar niets van in komt, voor je het weet liggen jullie te neuken en daar zijn jullie nog veel te jong voor.
Ik zie twee monden openvallen van verbazing maar in dit geval is Martijn de eerste die zich hersteld en hij zegt glimlachend “volgens mij moeten jullie naar de oogarts of hebben jullie alzheimer” We schieten met zijn allen in de lach en ik zeg “wat mij betreft kan hij blijven slapen, en jij ook Daniela. Ons bed is breed genoeg voor drie” Marga zegt lachend “en dat moet ik maar goed vinden” waarop ik reageer dat ze wat mij betreft ook tussen Daniela en mij in mag gaan liggen als haar dat geruster maakt. E
n vervolgens moet ik lachend maken dat ik de kamer uit kom aangezien ze nu semie boos achter me aan komt. Al snel laat ik me “pakken” en gaan we richting slaapkamer, Daniela springt nog even onder de douche en de rest zoekt de slaapkamers op.
Ik moet nog even een plasje doen en ga ook richting badkamer waar Daniela net onder de de douche vandaan komt. Ik geef haar een zoen en doe mijn plas. Ze kijkt even en loopt dan met een glimlach de badkamer uit naar de slaapkamer.
Als ik klaar ben besluit ik ook nog even onder de douche te stappen en als ik na een kleine tien minuten weer de slaapkamer in loop zie ik als eerste de billen van Daniela, ze zit op haar knieën tussen de benen van Marga en is haar duidelijk goed aan het verwennen, Marga ligt te kreunen van genot en komt even later klaar. Ik geniet even van het uitzicht en kruip er dan naast. Ik zoen de dames allebei en draai me dan om te gaan slapen, ik heb genoeg gehad voor vandaag.

De volgende ochtend ben ik als eerste wakker en ga stilletjes naar het toilet. Op de terugweg zie ik dat de deur van Manon op een kier staat en ik spiek even naar binnen en zie dat ze alweer tussen Martijn zijn benen zit en hem stevig aan het pijpen is.
Ik glimlach en loop weer naar onze slaapkamer waar Marga ook net wakker is en richting toilet loopt. Ik draai me nog even om en als ik weer enigszins wakker word zijn beide dames uit bed verdwenen. Ik spring onder de douche en als ik aangekleed beneden kom is iedereen er van tussen.
Er ligt een briefje op tafel dat ze de stad in zijn. Ik neem wat te eten en ga op mijn gemak een filmpje kijken met het gebeuren van de afgelopen dagen in mijn achterhoofd en een grote glimlach op mijn gezicht.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films