Familie verhalen - Feest bij zus

Hallo ik ben Karel, 62 jaar oud (jong) getrouwd met een hele lieve vrouw, met als enig minpuntje dat het een vrijwel sexloos huwelijk is, zeker nadat mijn vrouw aan haar borsten geopereerd is heeft ze vrijwel geen zin meer in sex, dus ik sta al een jaar of 7 vrijwel droog (thuis dan). Ik heb het daar wel eens met mijn vrouw over gehad, en ze heeft gezegd, dat als je af en toe eens buiten de deur neukt wil ik het niet weten je doet maar.

Ik ga hier mij avontuurtjes dan ook beschrijven, en ik begin met het feest toen mijn zus 50 werd. Zelf was ik toen 55, ik beschrijf mezelf als een doorsnee man die vrijwel dagelijks aan sex denkt en het liefst minimaal 3 a 4 keer in de week sex heeft, maar ja dat zit er thuis niet in. Ik ben redelijk fors geschapen, al zeg ik het zelf mijn lul is best wel dik in omvang ik heb het eens opgemeten met zo,n slappe centimeter, en kwam tot 8 cm, en 21 cm lang, ik begin mijn verhalen waar het eigenlijk allemaal begonnen is bij een tuinfeest toen mijn zus 50 werd. Mijn zus is een heerlijke milf met ieterwat dikkere kont en een goede B-Cup, haar figuur is verder door een ringetje te halen. Ze is alleen een beetje een tutje, ze is getrouwd met een aan alcohol verslaafde kunstenaar, die naar later bleek haar op sex gebied niets te bieden had, en alleen geïnteresseerd was in zijn fles whisky.
Het avontuur begon op 30 juni zo,n 7 jaar geleden, we waren uitgenodigd op haar tuinfeest annex 50e verjaardag, het was hoog zomer en de zon had de hele dag al flink ons huid verkleurd, toe we s’middags op het punt stonden om naar mijn zus af te reizen, die toch snel zo,n 120 kilometer van ons af woonde, had mijn vrouw, mede door een aantal rose,s geen zin meer om weg te gaan, ik zij dat kan je toch niet maken, ze zij dan ga je toch lekker alleen ik heb geen zin meer, ik boek wel een hotel voor je dat is vlak bij je zus dan kan jij drinken en hoef je dat eind ook niet terug te rijden. Ik zij oke en ging mij douchen, en na een half uurtje zat ik in de auto onderweg naar mijn zus, in gedachte zat ik al op het feest om me heen te kijken of er wat te neuken viel, ik kreeg er spontaan een stijve lul van.In het dorp waar mijn zus woont, is een goed maar niet goedkoop hotel, en ik hoopte maar dat mijn vrouw daar een kamer geregeld had. Ik besloot om eerst naar het hotel te rijden, en in te checken, en dan kon ik daar mij mijn auto laten staan en op mijn gemak naar mijn zus wandelen, bij de receptie aangekomen, stond daar een leuke meid achter de counter, die het zo te zien ook flink warm had, want haar blouse stond behoorlijk open, en ik kon het randje van een klein bh tje zien zitten, er zaten 2 mooie tieten in niet te groot maar wel lekker stevig volgens mij, haar tepeltjes waren waarschijnlijk door de warmte een beetje hard, dus waren duidelijk te zien in haar blouse, ik werd met een lieve glimlach begroet vertelde dat mijn vrouw een kamer had gereserveerd als het goed was, ze zij ja hoor ze heeft net gebeld alleen hadden we geen 1-persoons kamer meer dus het wordt een normale kamer met een 2-persoonsbed, ik zei dat het geen probleem was en dat ik dan lekker de ruimte had, terwijl zij de administratie deed stond ik van bovenaf naar haar tieten te kijken, volgens mij was ze best een beetje geil, want ze bukte nog iets verder voorover zodat ik haar lieve tepeltjes vrij goed kon zien in haar bh tje. In mij broek begon gelijk iets te groeien, en omdat ik een linnen zomerbroek aan had was dat redelijk zichtbaar, ik was dan ook blij dat er niemand anders bij de receptie stond. Ze gaf mij de keycard en wat folders van de omgeving, en legde uit waar ik mijn kamer kon vinden. Ik zei dat ik vannacht waarschijnlijk vrij laat terug zou komen, en ze zij vanavond om 23:00 uur komt de nachtportier, en om 07:00 ben ik er weer, ik woon hier vlak achter, dus je kunt altijd even om de hoek komen kijken. Met een knipoog verliet ik de receptie. Op mijn kamer aangekomen keek ik rond en zag dat ik best wel een luxe kamer had gekregen met een heerlijk groot bed en een groot bad. Ik ging even op bed liggen om bij te komen, en bladerde door de folders, uit een van de folders viel een visitekaartje, Deze bleek van de dame bij de receptie te zijn, toen ik deze bekeek stond er achterop met pen, dat ik bij vragen haar altijd kon bellen op haar 06, ook als ik me eenzaam voelde.

Ik besloot me nog een keer te douchen, en een strakke boxer aan te trekken dat mocht ik een stijve lul krijgen hij dan niet direct zichtbaar was, een losse zomerbroek deed de rest. Op mijn gemak wandelde ik naar het huis van mijn zus want om 20:00 uur zou de bbq aangestoken worden. Bij mijn zus aangekomen bleek het een drukte van jewelste, ik denk dat er een man/vrouw of 30 was. Ik werd hartelijk begroet door mijn zus, en ze zij, waar is je vrouw, ik heb het haar uitgelegd, en ze zij je krijgt aandacht genoeg want er zijn zat gescheiden en vrijgezelle vriendinnen hier. Ik liep de tuin in en werd door een aantal bekenden gelijk herkend en begroet, de dames gaf ik een dikke knuffel een paar zoenen, omdat het nog heel warm was waren de meeste vrouwen al zeer luchtig gekleed, en bij sommige kon ik goed in de blousjes kijken, en de inhoud bewonderen, sommige hadden dit in de gaten en lachte schalks naar me. Bij het begroetings rondje kwam ik natuurlijk ook mijn zwager tegen die alweer flink ingenomen had, en onverstaanbare taal uitkraamde, maar daar hadden meer vooral mannen last van, de meeste aanwezigen waren uit de flower power generatie, dus nogal vrij opgevoed, bij sommige dames was dan ook de borstpartij redelijk goed te zien door gebrek aan een bh, je kon die heerlijke tepels door de stof zien priemen, en ik moest af en toe mijn blik afwenden, anders kwam er wat knel te zitten in mijn broek. Ik werd door mijn zus voorgesteld aan Joke een vriendin uit de randstad, en raakte met haar in gesprek, ze vertelde dat ze hier met haar man was, maar die was alweer te ver heen in de drank, om nog gezellig te zijn, dus die bleek net zoals mijn zwager al aardig heen te zijn, ik ging voor joke en mij een drankje halen, en wat vlees want ondertussen werd er door de ingehuurde catering flink gewerkt om iedereen tevreden te houden. Toen ik bij onze stoelen terug kwam, was Joke verdwenen, toen ik om me heen keek zag ik haar wenken, en had ze een bankje met een tafeltje gevonden waardoor het wat makkelijker eten was. Ik kreeg voor het halen een heerlijke kus op mijn wang, en of ik het goed gevoeld had weet ik niet maar er kneep iets in mijn kont toen ik geen zitten, ik keek Joke aan en kreeg een geile lach toebedeeld.

Onder het eten zat ik af en toe naar Joke te kijken want als ze naar voren boog om wat te pakken van tafel kon ik goed in haar blouse kijken, en soms leek het wel of ze het expres deed want ze bleef af en toe wat langer voorover staan, waardoor ik goed zicht had op haar borsten en tepels ze waren niet zo heel groot, maar mooi om te zien, en in mijn broek voelde ik iets groeien. Op een gegeven moment schoof ze iets naar me toe, en fluisterde in mijn oor, of het beviel wat ik zag, ik voelde haar hand op mijn been komen en langzaam omhoog kruipen. Net op het moment dat ze mijn lul door mijn broek heen wou pakken kwamen er 2 mensen aan onze tafel zitten, dus was het even afgelopen met de pret.
Na de bbq, werd de disco aan gezet, en vlogen er allerlei gekleurde lampen aan en ook van die lampen waardoor andere kleding stukken zichtbaar werden, zoal witte strings. Ik kwam ogen tekort zeker omdat het langzaam donker werd, de muziek was in eerste instantie stevig zoal in de flower power periode, maar werd naarmate de avond vorderde wat rustiger. Joke en ik hadden constant mensen om ons heen, ik had ondertussen bij het dansen wel een paar keer ligt aan haar billen gezeten, maar echt wat intiemer worden ging niet. Op een gegeven moment merkte we allebei dat we toch wel een beetje moe werden, en besloten naar ons tafeltje te gaan, onderweg naar het tafeltje kwam ik mijn zus tegen die in mijn oor fluisterde dat als ik wat privacy wou ik de logeerkamer mocht gebruiken, met een vette knipoog, keek ze naar Joke die een kushandje naar mijn zus wierp.Het bleek dat ons tafeltje iets opgeschoven was en nu in een redelijk donker hoekje stond, ik liep om de tafel heen en ging zo zitten dat ik iedereen kon zien die de tafel naderde, Joke had het ook begrepen en kwam naast me op het bankje zitten. Ze knoopte nog een knoopje van haar blouse los en daardoor had ik nu vol zicht op haar heerlijke tieten, ze pakte mijn hand en schoof die haar blouse in, ze draaide mijn gezicht naar het hare toe en er volgde een heerlijke tongzoen, ik liet mij niet onbetuigd en pakte haar tepel tussen duim en wijsvinger en speelde er mee, wat me een luide kreun in mijn oor opleverde. Plotseling kwam er iemand op ons tafeltje aflopen maar door de lampen kon ik niet zien wie het was, het bleek mijn zus te zijn, die knipoogde naar Joke en zij, maak je geen zorgen, je man ligt binnen in een stoel te slapen, en geniet maar van mijn broer, door het licht zijn jullie niet zichtbaar vanaf het terras, ze draaide zich en verdween richting haar gasten. Ik wachtte geen moment en pakte Joke haar hoofd en begon gelijk met haar te tongen, ze liet zich niet onbetuigd en ritste mijn broek open en haalde mijn behoorlijke stijve lul met enige moeite uit mijn slip, ze keek er bewonderend naar zuchtte, die grote lul wil ik dadelijk in mijn geile kut, en moet je me stevig neuken. Ze bukte zich voorover en nam mijn eikel met enige moeite in haar mond, en begon me met lange halen heerlijk te pijpen. Met mijn vrije hand, ging ik onder haar rokje en voelde een zeiknatte string, ik schoof met mijn vingers de string opzij, en voelde een heerlijk ligt behaard kutje, ik wreef een paar keer over haar schaamlippen, en stopte toen 2 vingers in haar kut, dit ontlokte haar een diepe kreun met mijn lul nog diep in haar keel, ik beroerde haar klitje en toen hield ze het niet meer, ze liet mijn lul uit haar mond floepen en kuste mij vol op mijn mond en kwam met een diep grom gigantisch klaar, het kutvocht stroomde ruim over mijn handen en bleef haar nog even door vingeren, totdat langzaam haar orgasme wegzakte, ze kuste me nog een keer waardoor ik mijn eigen lul proefde, en zakte toen met haar mond weer over mijn snoeiharde lul, ze pijpte als een waanzinnige en even later spoot ik mijn sperma diep in haar keel, en ze slikte alles door. We hadden allebei even tijd nodig om bij te komen, en ze ging heerlijk tegen me aan hangen, ik begon na een paar minuten weer met haar borsten te spelen, waardoor zij ook weer actief werd, en mijn lul greep, ze zij ik wil hem nu in mijn geile kut, en je moet me hard neuken. Ik zij haar dat ik zij haar dat we naar de logeerkamer konden gaan, en daar het bed konden gebruiken, ze vond dat wel een goed idee, maar wou eerst hier mijn lul in haar geile kut voelen, en klaar komen, en dan wilde ze naar boven, en moest ik alle gaatjes vullen. Ze liet mijn lul los en deed haar string in haar tasje, ze sloeg haar rokje van achter omhoog, en kwam met haar natte kut half op mijn keiharde lul zitten maar nog niet in haar smachtende kut, ze zij ik wil dat je tijdens het neuken mijn borsten kneed en doe maar niet zachtjes want ik wordt nog geiler als je er flink mee speelt. Ze greep achterlangs mijn lul beet en liet zich langzaam zakken, ik voelde haar schaamlippen langzaam over mijn eikel schuiven, en ze wachtte even om het heerlijke gevoel in haar kut te laten komen, en even aan het formaat van mijn eikel te wennen, ze liet zich verder zakken en kreunde het uit, o je vult mer helemaal met je heerlijke lul, spuit dadelijk maar lekker mijn hoerekut vol, ik voelde op een gegeven moment dat hij niet verder ging, omdat ik tegen haar baarmoeder aan zat, ze begon met rustige halen haar kut over mijn lul te halen en raakte gewend aan het formaat wat haar geile kut helemaal opvulde, ik voelde haar kutspieren zuigen aan mijn lul, en wist dat het niet lang zou duren voordat ik haar kut met mijn sperma ging vullen ,ik pakte haar onder haar armen door bij haar borsten, en kneep flink in haar tepels en draaide die tussen mijn vingers dit werd haar te veel want ik voelde haar kut om mijn lul verstrakken, en ze kwam met een diepe kreun klaar, ik voelde het geil uit haar kut lopen en mijn hele broek nat worden. Ik zij haar nog even door te gaan en spoot even later de eerste stralen sperma in haar geile kut. Waardoor haar orgasme weer op kwam en kreunend, gilde ze in mijn oor, ga door met die geile pik van je naai mijn natte kut, na een paar ferme stoten spoot ik nog een restje, sperma in haar hete grot, en zaten we allebei nog even na te schokken van onze orgasmes, en toen ik mijn lul die nog even hard bleef nog even door haar kut haalde kwam ze spontaan nog een keer klaar. Ze stapte van mij af en liet wijdbeens mijn en haar sappen, uit haar kut lopen, ze tilde haar rok van voren op, en duwde haar zeiknatte kut tegen mijn mond aan, ze zij deze ga jij nog een keer vullen vanavond, ik likte met mijn tong over haar schaamlippen, en proefde haar en mijn smaken in mijn mond, en zij hoe vaak je maar wilt.

Wordt vervolgd.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films