Familie verhalen - De vriend van mijn zusje 2

Het was 3:14 toen ik wakker schrok van mijn telefoon. Welke idioot belt me om deze tijd? dacht ik bij mezelf en ik hoopte dat er snel opgehangen werd. Toen mijn telefoon bleef overgaan nam ik maar op. Het was de vriend van mijn zusje.
"Hey Fem, met Marcel. We zijn op een feest en Stacy is helemaal de weg kwijt. Ik durf mijn ouders niet te bellen en die van jullie ook niet. Kan je ons alsjeblieft ophalen?"
Het duurde even voor ik doorhad wat hij nou eigenlijk vroeg.
"Kan je niet met iemand meerijden of de bus pakken ofzo?" vroeg ik. "Ik vind je heel lief, maar ik sliep al". Ik had helemaal geen zin om die twee ergens op te gaan halen.
"Kom op, Fem. Iedereen met een auto is al weg of te dronken om te rijden en de eerste bus gaat pas over 3 uur". Marcels smeken kon in niet weerstaan. "Geef me even. Waar zijn jullie?"
Marcel legde uit waar het feest was. Ik trok een veel te groot shirt (ooit achtergelaten door een scharrel) over mijn hoofd. Dit ding was praktisch een jurkje voor mij. Het was warm en een broek was niet nodig, maar omdat ik niet wist wie ik daar aan ging treffen trok ik nog een string aan. Ik liep naar beneden, nam een slok sinaasappelsap uit het pak en trok mijn schoenen aan. Ik stapte in de auto en vertrok.

Op de weg was het rustig en in 20 minuten was ik bij het feest. Buiten zaten wat dronken mensen op de stoep. Bij de ingang stond een groepje te blowen. Ik herkende een paar omdat ik ze wel eens met Stacy gezien had. Nergens zag ik Stacy of Marcel. Geïrriteerd liep ik naar binnen. In het halletje stond een stelletje te zoenen. De jongen met één hand in de broek van het kreunende meisje en de andere op haar tiet.
Het meisje deed me aan mezelf denken. Ik heb zelf ook veel van dit soort feesten meegemaakt. En meestal was ik dat meisje. Mijn irritatie maakte plaats voor opwinding terwijl ik ze stond te bekijken. Allebei hadden ze niks door.
Toen realiseerde ik me dat mijn zusje ergens zat te wachten en ik liep door naar binnen.

Bij de wc kwam ik een vriend van Marcel tegen. Ik had hem wel eens begroet toen hij bij ons thuis was en hoopte dat hij me nog zou herkennen. "He! Femke is het toch?" vroeg de jongen. "Je bent te zus van Stacy toch?"
"En jij bent Jermaine. Ik herinner me jou wel" zei ik.
"Is het koud buiten?" vroeg Jermaine. Ik zei van niet en hij wees naar mijn tieten. Toen ik naar beneden keek zag ik dat mijn harde tepels in het misschien wat dunne shirt te zien waren. "Of ben je blij om mij te zien?" vroeg Jermaine.
"Altijd" antwoordde ik met de meest fake glimlach ever.
"Lekker bezig J!" zei een jongen die langsliep.
"Ja, whatever. Weet je waar Stacy en Marcel zijn?"
Jermaine zei van wel "maar alleen als ik een kusje krijg."
Ik gaf hem een kus op zijn wang. "Waar zijn ze?"
Jermaine sloeg zijn arm om me heen en begeleidde me door de gang.
"Beter eindigen we niet in een voorraadkast" zei ik tegen Jermaine.
"Zou je dat zo erg vinden met mij dan?" grapte Jermaine terwijl we een zaal met een bar binnen liepen. Aan de bar zaten Marcel en Stacy. "Misschien een andere keer" zei ik tegen Jermaine terwijl ik hem een klap op zijn kont gaf. Jermaine bleef sprakeloos staan terwijl ik naar de bar liep."Dus. Gaan jullie mee?" zei ik terwijl ik mijn armen om Marcel en Stacy heen sloeg. Ze schoten allebei omhoog. Stacy was helemaal dronken en mompelde iets onverstaanbaars. Marcel was nog vrij helder. "Eindelijk" zei hij toen hij zag dat ik het was.
"He niet zo bijdehand he. Anders laat ik je hier achter en neem ik Jermaine mee."
Jermaine zat verderop aan de bar en lachte naar me. "Please, Marcel, zeg dat je hier blijft. Gun me deze chick!" riep hij naar Marcel. Ik blies een luchtkus naar Jermaine.
Marcel stond op en hielp Stacy met opstaan. "Cockblocker!" riep Jermaine.
Toen Marcel en Stacy waren opgestaan liep ik met ze de zaal uit. Onderweg liep ik naar Jermaine toe en zoende hem op zijn mond. "Niet opgeven jij" zei ik plagerig terwijl ik achter Marcel en Stacy de zaal uitliep.

In het halletje was het stelletje inmiddels verder gevorderd. De jongen had zijn broek open en het meisje stond hem voorovergebogen te pijpen. Ja. Dit meisje leek op mij. "Doei he" zei ik tegen ze terwijl ik naar de deur liep. "Later" zei de jongen. Het meisje mompelde iets wat onverstaanbaar was met zijn pik in haar mond.
Bij de auto deed Marcel de deur voor Stacy open. Toen ze was ingestapt ging hij achterin zitten. Ik stapte in de auto en reed naar Marcel's huis.

Toen we bij Marcel thuis aangekomen waren was Stacy diep in slaap. Marcel en ik stapte uit. "Ga je die niet meenemen?" vroeg ik aan hem. Hij keek naar Stacy. "Zo kan ik echt niet met haar aankomen. Mijn ouders worden echt boos en dan gaan ze jullie ouders bellen.."
"Laten we dat maar niet doen dan" Zei ik. Ik keek er tegenop om Stacy het huis in te moeten begeleiden.
"Dankjewel Fem, dat je... Dat je ons kwam halen"
"Ja. Vraag dat volgende keer wel even eerder alsjeblieft"
Marcel was even stil.
"Hey Fem..."
Ik keek Marcel aan.
"Nee laat maar"
"Oke. Welterusten Marcel" Ik draaide me naar de auto.
"Denk jij nog wel eens aan eerst? Je weet wel toen..."
"Toen wat?" Ik wist wel waar hij het over had, maar wilde hem het horen zeggen.
"Nou toen wij..." hij ging op fluistertoon verder "Toen we geneukt hebben?"
Ik schoot in de lach. "Ik ben het niet vergeten nee. Hoezo?"
"Ik denk er soms nog wel eens aan" biechtte Marcel op.
"Da's toch niet zo erg? Ik denk er ook nog wel eens aan."
Marcel keek verrast op.
"Als ik jullie bezig hoor is het moeilijk om er niet aan te denken dat ik je eerst geneukt heb. En die keer laatst dat jullie bezig waren en ik me heb gevingerd terwijl ik toekeek. Ik vind zulke geheimpjes best geil" Het gesprek en de gedachte aan de eerder sekspartij met Marcel maakte me opgewonden. Ik liep naar Marcel toe. "En jij?" vroeg ik terwijl ik tegenover hem stond.
"Ik denk soms aan je terwijl ik me aftrek of als ik Stacy neuk" Ik werd nog meer opgewonden door Marcel dat te horen zeggen.Snel keek ik of de straat leeg was. Daarna tilde ik mijn shirt een beetje op, pakte Marcel zijn hand en duwde die in mijn stringetje. "Heb je dit gemist?" vroeg ik hem. Zijn vingers aaide over mijn schaamlippen."Ja" zei Marcel. Ik zoende hem. het duurde niet lang voor onze tongen elkaar vonden. Marcel zijn vingers duwden ondertussen mijn schaamlippen uit elkaar. Met Stacy had hij kennelijk heel wat ervaring opgedaan in de afgelopen maanden, want hij wist mijn clitje meteen te vinden. Ik kreunde en liet me tegen de auto aan vallen.
Marcel en ik keken de auto in. Stacy lag nog diep te slapen. Marcel duwde nu twee vingers bij me naar binnen en begon me langzaam te vingeren. We zoende elkaar weer. Marcel bewoog zijn vingers steeds sneller. Ik gebaarde dat ik ging komen. Niet veel later stond ik schokkend tegen de auto terwijl hij zijn vingers nog sneller in mij duwde. Toen hij zijn hand uit mijn stringetje haalde was die kletsnat. Ik voelde druppels vocht lang mijn benen naar beneden lopen. Hij keek me recht aan terwijl hij mijn vocht van zijn vingers likte. Ik zoende hem nog eens en proefde mijn eigen geil op zijn tong.

Nu was het zijn beurt. Ik maakte zijn broek los en haalde zijn pik eruit. Hij was wat groter dan ik me herinnerde. Zou hij gegroeid zijn?
We wisselde van plek en ik keek snel nog even naar Stacy. Ze sliep nog. Ik begon aan Marcel zijn stijve pik te trekken. "Sneller" zei hij en ik trok sneller aan zijn pik. "Heb je mij ook gemist?" vroeg hij. "uhuh" antwoordde ik. "Heb je over mijn pik gedroomd?" Ik antwoordde van wel, maar dat was een leugen. De laatste keer was hij niet bepaald indrukwekkend. "Ik heb zo vaak aan je lekkere pik gedacht. Zo vaak gefantaseerd hoe je lul in mijn natte kutje voelde" loog ik.
Ik ging door mijn knieën en kuste zijn eikel. Mijn lippen sloten zich om zijn pik en ik zoog hem naar binnen. Ineens hield hij me tegen. Ik dacht dat Stacy wakker geworden was en schrok. Stacy sliep nog.
"Sorry, Fem. Dit is echt kut, maar ik heb veel gedronken en ik moet echt pissen" zei Marcel.
Ik lachte naar hem en begon weer aan zijn pik te trekken. "Doe dan. Ik hou je niet tegen"
Marcel keek me verbaasd aan. "Bedoel je?"
"Uhuh" ik knikte terwijl ik naar hem opkeek. "Wacht even" Ik trok mijn shirt over mijn hoofd uit en gooide die op het dak van de auto.
"Kom maar. Laat maar lopen" zei ik en ik deed mijn mond open en stak mijn tong uit.
"Meen je dit echt?" zei Marcel met een blik vol ongeloof.
"Kom op Marcel. Pis me helemaal onder. Ik wil je warme zeik" Ik trok weer aan zijn pik en hield mijn mond open.
"Oke maar niet trekken want dan gaat het niet" zei hij.
Ik stopte met trekken. Eerst kwam er een klein straaltje uit. Ik voelde zijn urine over mijn benen lopen. De straal werd iets harder en kwam over mijn buik en tieten. Ik wreef over mijn lichaam om zijn warme zeik te verspreiden. Toen kreeg ik de volle lading en piste hij recht in mijn gezicht. Ik deed mijn mond open om zijn zeik op te vangen en spuugde het snel weer uit. Af toe en slikte ik per ongeluk wat door omdat ik de hoeveelheid niet bij kon houden. Toen hij bijna uitgepist was en er alleen nog wat druppeltjes uitkwamen nam ik zijn pik weer in mijn mond. Met de bittere smaak van zijn zeik nog in mijn mond begon ik hem weer te zuigen en ondertussen speelde ik met zijn ballen. Marcel legde zijn handen op mijn hoofd en begon mijn hoofd steeds meer naar hem toe te duwen. Zijn eikel kwam tegen mijn keel aan. Ik haalde zijn pik uit mijn mond en spuugde erop. Toen ik mijn mond weer open deed stootte Marcel zijn pik in één keer weer naar binnen. Ik verslikte me bijna maar hij bleef gaan en ik bleef zuigen. Marcel begon mijn hoofd steeds sneller heen en weer te duwen en ik kokhalsde. Ik proestte het uit en zijn pik schoot uit mijn mond terwijl dikke slierten kwijl uit mijn mond en van zijn pik op de grond dropen.
"Sorry" zei Marcel "Ik liet me gaan..."
"En dat is helemaal niet erg." zei ik terwijl ik opstond en de achterdeur van de auto voorzichtig open deed. Ik droogde mijn lichaam snel af aan mijn shirt en trok mijn string uit. Toen kroop ik voorover de auto in.Ik keek nog eens of Stacy nog sliep. Die sliep zo diep dat je vuurwerk in de auto af kon schieten en ze zou het nog niet merken. Ik keek achterom naar Marcel en gebaarde dat het ok was. Ik wiebelde met mijn kont en lachte geluidloos naar hem. Marcel stapte naar voren en duwde zijn eikel tegen mijn kutje aan. Ik duwde terug en voelde het puntje van zijn eikel bij me naar binnen schieten. Ik kreunde zachtjes. Marcel legde zijn handen op mijn billen en kneep erin. Ik wiebelde nog eens met mijn kont waardoor zijn pik nog iets meer mijn kutje in gleed. Toen begon Marcel te duwen. In drie stoten zat hij tot aan zijn ballen in mijn kut en hij begon zijn harde pik steeds harder bij me naar binnen te stoten. Ik vond het zo geil dat de vriend van mijn zusje me neukte terwijl mijn zusje vlakbij zat te slapen. Dit was echt een van de geilste dingen die ik gedaan had.
Nog harder stootte Marcel zijn harde pik bij me naar binnen en ik moest moeite doen om mijn kreunen tegen te houden. Ik voelde zijn ballen met elke stoot tegen me aan slaan. Ik was zo geil dat het niet lang duurde voor ik nog een keer klaarkwam. Ik kon mijn kreunen nu nog moeilijker onderdrukken en piepjes ontglipte me. Mijn geil spoot uit mijn kutje en Marcel bleef stoten. Het vocht spatte alle kanten op. Toen ik gekomen was stopte Marcel even. We zaten allebei onder. De auto was nat en toen ik opkeek naar Stacy zag ik dat er ook spetters van mijn geil op haar schouder en wang zaten. Marcel zag het ook en we moesten allebei lachen.

Ik draaide me om en spreidde mijn benen. Ik gebaarde Marcel dat hij op me moest komen liggen. Marcel Trok zijn broek en shirt uit en kroop bovenop me in de auto. In de krappe auto moesten we even klungelen voor we goed lagen. Eindelijk duwde Marcel zijn pik weer bij me naar binnen en het voelde zo lekker. Nu lagen we allebei in de auto vlak achter Stacy te neuken. De achterbank van onze auto is niet ideaal voor seks, maar dit was zo geil.
Marcel stootte zijn pik zo diep mogelijk in me en ik sloot mijn benen om hem heen. Tussen de halen door kuste Marcel mijn tepels en soms zoog hij er hard op. Ik voelde dat zijn pik meer op begon te zetten. En zag aan Marcel zijn gezicht dat hij ging komen. Hij wilde zijn pik uit me trekken maar ik duwde hem weer tegen me aan met mijn benen. Hij keek me vragend aan en ik knikte naar hem. Toen voelde ik het. Zijn warme zaad vulde mijn natte kutje. Marcel spoot me vol terwijl mijn zusje, zijn vriendinnetje, naast ons zat te slapen. Hij bleef maar stoten en toen hij echt helemaal leeg was, en ik helemaal vol, liet hij zich voorover vallen. We zoende tot ik zijn pik uit mijn kutje voelde glijden. Zaad droop uit mijn kutje en tussen mijn billen door. Ik gebaarde hem dat hij op moest staan en ik stond ook op... net te laat. Op de achterbank lag een klein plasje. Ik haalde het weg met mijn vingers en likte het op. Toen lachte ik naar Marcel en Marcel naar mij. Ik gaf hem nog een kus en pakte mijn string en shirt van het dak van de auto. Marcel kleedde zich ook weer aan.
"En nu snel naar binnen voor je papa en mama boos worden" zei ik plagerig tegen hem.
Marcel moest lachen. "Tot gauw Fem"
"Dag Marcel" zei ik terwijl ik de achterdeur van de auto dichtgooide en instapte.

Thuis aangekomen maakte ik Stacy wakker. "Het ruikt naar zeik" zei ze. "Je bent dronken" antwoordde ik. "Oh ja."
Ik hielp haar de trap op en het lukte me om haar in bed te leggen zonder dat onze ouders wakker werden.
"Dank je dat je me bent komen halen, Fem" zei ze toen ze op het bed zat. Ik zat naast haar op de rand van het bed. Ze gooide haar armen om me heen en kuste me op mijn mond. Toen viel ze in slaap. Ik legde haar neer en liep de kamer uit richting de douche. De geile nacht was voorbij.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films