Familie verhalen - Aftrekken voor mijn schoonzus

Ik ben Dennis, 29 jaar en woon al een jaar of 7 samen met mijn vriendin Linda. Linda is met haar 31 jaar een mooie slanke meid, een paar stevige tieten en een lekker strak kutje. Het gaat erg goed tussen ons, we zijn nog steeds dol op elkaar en we hebben goede seks, weliswaar niet meer elke dag zoals in het begin, maar toch is er voor mij geen reden om vreemd te gaan. Of Linda dat wel doet, weet ik niet en wil ik niet weten ook, maar ik vermoed van niet.

Linda heeft een vijf jaar oudere zus, Jeaninne die er ook mag zijn: ook een lekkere meid met een leuke uitdagende kop en een lekker strak lichaam. Qua tieten is ze nog iets beter bedeeld dan Linda, zover ik dat kan zien. En of haar kutje net zo strak is weet ik natuurlijk niet (helaas).

Ik kan prima met Jeaninne opschieten, alleen jammer dat ze een enorme eikel van een vriend had, waar ze mee samenwoonde. Het verbaasde me dan ook niet dat die relatie een jaar geleden ophield. Het probleem was alleen dat Jeanine toen tijdelijk zonder woonruimte zat. Dus vroeg Linda aan mij of ik het heel erg zou vinden als Jeanine een poosje bij ons in Amersfoort zou komen wonen, tot ze wat anders had. We hebben een ruim huis, met nog twee extra kamers, die we nauwelijks gebruikten, dus dat mocht geen probleem zijn. Ik moest er even over nadenken, maar ging toch snel akkoord. Waarom eigenlijk niet?

Het ging dan ook best wel goed, Jeanine nam intrek in de zolderkamer en was in het begin best wel vaak weg maar nam af en toe ook een vriendje mee naar huis. En aan de slaapkamer geluiden te horen wilde ze wat schade inhalen van de tijd dat ze nog met die eikel samenwoonde. Maar goed, dat was haar zaak, ik stoorde me er niet aan en kon haar geen ongelijk geven.

Op een avond waren Jeanine en ik met z’n tweeën thuis, Linda had haar wekelijkse badmintonavond. We zaten in de woonkamer, de tv stond aan op een of andere suffe serie, waar Jeanine half naar zat te kijken terwijl ze ook nog een tijdschrift aan het lezen was.

Ze zat in onze “luie stoel” in een strak truitje en een kort rokje. En ik zat op de bank tegenover haar met mijn laptop op schoot, nog wat werkmail na te kijken. Ik had gewoon een t-shirt aan en een trainingsbroek. Ik lette niet zo op de kleding van Jeanine, want zo ging ze wel vaker gekleed, best wel sexy, daar had ik uiteraard geen bezwaar tegen.

Of een gegeven moment zag ik dat ze steeds verder naar beneden zakte, zodat haar rokje meer omhoog schoof. Ze leek verdiept in het tijdschrift en wierp af en toe een blik naar links op de tv. Ze verschoof zodanig dat ik een klein stukje van haar rode slip kon zien, best wel een lekker gezicht. Ik gluurde steeds over mijn laptop heen naar haar benen en hield in de gaten of ze wat door had. Maar nee, ze leek alleen aandacht voor tijdschrift en tv te hebben. Toen deed ze haar benen plotseling wat wijder en gunde mij een prima blik op haar kruis. Ik keek meteen naar haar gezicht maar ze keek niet op of om. Het leek wel of ze het expres deed, of…. toch niet?In ieder geval kreeg ik een behoorlijke stijve want dit was toch wel een spannend gezicht. Gelukkig dat de laptop op schoot stond, anders zou ze het zo kunnen zien in die trainingsbroek. Haar benen gingen nog iets wijder uit elkaar en ik kon haar kruis met de rode slip nu gewoon duidelijk zien, ik werd er helemaal warm en geil van en bleef naar haar kruis staren.

Blijkbaar iets te lang en opzichtig want plotseling zei ze “nou moe zeg, kun je het een beetje goed zien?” en ze deed meteen haar benen bij elkaar en schoof haar rok omlaag. Ik voelde me betrapt en kreeg een kop als een boei. Ze keek me strak aan en zei “je zit gewoon recht in mijn kruis te kijken!” Ontkennen had weinig zin, dus stamelde ik “nou ja zeg, ik kon ook nauwelijks ergens anders naar kijken, je zat er wel heel erg pontificaal bij”. “Dacht je soms dat ik het expres deed? Dat ik het leuk vind dat mijn zwager zich een beetje aan mij aan het opgeilen is? “

“Nou, opgeilen, dat valt ook wel mee” loog ik “ zoveel kon ik ook weer niet zien”. “Oh, wat zag je dan wel?” “Nou dat je een rode slip aan hebt meer niet“ “Oh, dus je had gehoopt wat meer te zien?” Vroeg ze me en ze lachte me met een zwoele blik toe, terwijl ze haar tong langs haar lippen liet gaan.

Ik twijfelde, wat wilde ze nu precies? Maar zei toch ”nou daar zou ik inderdaad geen bezwaar tegen hebben” “dus je wilt een wat betere blik op de kut van je schoonzus” zei ze “Ik ben benieuwd wat Linda daar van zou denken” “Nou, ik doe toch niets, je vroeg alleen of ik wat meer wilde zien en je begint zelf meteen over je kut” antwoorde ik.

Ze lachte me geil toe “Nou vooruit, maar alleen kijken en niet aankomen, gaat dat lukken?” “je maakt het wel spannend hoor” zei ik. ”Oh je moest eens weten hoe spannend ik kan zijn” zei ze terwijl ze haar rokje nu helemaal omhoog schoof en haar benen uit elkaar. Pfft, wat een lekker gezicht was dat “Is dit spannend genoeg, of wil je het nog spannender?”

“Je maakt me erg nieuwsgierig” zei ik terwijl ik de paal in mijn broek voelde groeien. “oh wat wil je dan nog meer zien” begon ze me uit te dagen.

“nou wat er onder dat rode slipje zit, misschien?”

“daar zit een heerlijk geil, kletsnat kutje en die mag je zien, maar denk aan de afspraak: alleen kijken, niet aankomen”. ”Nou vooruit dan maar, ik zal mijn best doen om alleen te kijken” gaf ik toe.

Toen ik dat gezegd leunde ze achterover, trok in een beweging haar slipje uit en ging in vol ornaat met haar benen wijd zitten. “kijk maar eens goed naar die geile grot van je schoonzus” Mijn lul barste zowat uit mijn broek en de laptop kwam meteen een paar centimeter hoger te liggen wat een heerlijke vochtige roze spleet, met een klein toefje schaamhaar had Jeanine. Haar schaamlippen lagen heerlijk uit elkaar en je kun het geile vocht zien glinsteren. Jeanine maakte twee vingers nat en begon zich zelf te vingeren, even had ik het idee dat ze helemaal vergeten was dat ik er ook bij was. “lekker he”, kreunde ze, terwijl ze een vinger diep in haar kutje stak.” wil je nog meer zien? Ze wachtte niet op mijn antwoord maar trok meteen haar truitje over haar hoofd, waar ze geen bh onder droeg. Twee prachtige tieten met tepels als torentjes staken naar voren. Ze begon met een hand met haar tepel te spelen, terwijl ze zich met de andere hand zat te vingeren, wat een supergeil gezicht! Ik had het niet meer, gooide de laptop van mijn schoot en wilde overeind komen. Maar ze riep “nee, blijf zitten, kijk alleen naar me, kijk naar mijn prachtige geile lichaam, ik wil dat je me ziet klaarkomen, je mag me niet aanraken, dat wil ik Linda niet aandoen”, dus blijf gewoon kijken en fantaseer maar hoe je me neukt, want dat wil je toch?Ja, ik wilde haar graag neuken, maar begreep goed dat ze dat niet zou toestaan. “maar mag ik dan niets doen ? vroeg ik haar? “Ja, je mag kijken naar mijn heerlijke kut en naar mijn tieten en stel je eens voor hoeveel kerels hun paal hier in hebben gestoken” hijgde ze. “nou, zijn dat er dan zoveel?” vroeg ik.

‘Oh ja, je moet eens weten, je schoonzus is gewoon een ontzettend geil loeder, een neukdier, maar helaas voor jou, niet voor mijn zwagertje” Ze bleef me strak aankijken terwijl ze zichzelf ongegeneerd zat te vingeren en mij een vrije blik gunnend op dit prachtige schouwspel.

“Vind je me lekker? “Vroeg ze me overbodig “mens, mijn lul springt bijna uit elkaar” kreunde ik.

“oh, laat zien, alsjeblief, ik wil die paal van jouw ook wel eens zien”

Ik stond meteen op en liet mijn broek zakken, mijn lul stak keihard naar voren en ik had de neiging meteen boven op haar te duiken, maar hield me aan de alleen-kijken-niet-aankomen-afspraak .

“wauw, dat ziet er lekker uit zwagertje” kreunde ze me toe, “trek je af, ik wil dat je jezelf op mij aftrekt”. Ik bleef voor de bank staan en begon lekker aan mijn lul te sjorren. Ik zei dat ik liever had dat zij dat voor me deed, maar dat wilde ze absoluut niet. Wel vroeg ze me vlak voor haar te komen staan wat ik natuurlijk meteen deed. Zo stond ik daar mezelf op net een halve meter van het gezicht van Jeanine af te trekken, terwijl zij zichzelf heerlijk klaar zat te vingeren. Bizar, maar eigenlijk vond ik dit wel zo ontzettend geil dat ik al snel voelde dat ik klaar ging komen.

Jeanine blijkbaar ook “OOOH, IK GA KOMEN, schreeuwde ze, OOOHH WAT IS DIT HEERLIJK GEIL”

En kreunend en schokkend kwam ze heerlijk klaar. “Oooh wat is dit lekker” kreunde ze, “en nu jij Dennis, kom maar, spuit maar, spuit maar lekker op mijn tieten, spuit je zaad maar op de geile tieten van je schoonzus”

Ik stond op het punt zelf ook klaar te komen en begon ook te schokken, wat was dit ongelooflijk geil, en mijn zaad liet niet lang op zich wachten: de eerste lading spoot inderdaad op haar tieten, maar Jeanine reageerde vliegensvlug en tot mijn verbazing opende de ze haar mond en ving mijn tweede kwak heerlijk in haar mond op, alles wat er daarna kwam ving ze op en slikte het door. En toen pakje ze mijn lul vast en begon er nog eens heerlijk op te zuigen en deze helemaal schoon te likken. Wat kon die meid heerlijk pijpen!

Toen ze daarmee klaar was, veegde ze ook nog de sperma die ik op haar tieten had gespoten met haar vingers op en stopte dat ook nog in haar mond, ongelooflijk, wat was mijn schoonzus een geil beest.

“sorry hoor, zei ze, maar ik kon het nu eenmaal niet laten om je zaad te proeven en ik moet zeggen, het was heerlijk”. “Als je maar weet dat jij die afspraak over “niet aankomen enzo” zelf geschonden hebt” zei ik. “ja ik kon het even niet laten, zo’n lekkere lul, zei ze, maar daar blijft het ook bij, zwagertje. Ik zou het ook best lekker vinden om die pik eens in mijn kut te voelen, maar dat gaan we dus niet doen”.

Vervolgens stond ze metten op om te gaan douchen. Daarna is er tot nu toe helaas nooit mee iets gebeurt tussen ons en twee maanden geleden kreeg Jeanine een eigen woning. Ik hielp haar met een paar klusjes in de nieuwe woning en toen ik op een avond wegging en heel even alleen met was, fluisterde ze in mij oor ”Als ik helemaal gesetteld ben, kom je maar eens langs, ik wil toch nog wel een keer proeven hoe het smaakt”

“Ok, maar dan zonder die -niet-aankomen-alleen-kijken-afspraak, neem ik aan?” “Goed idee, vond ze, kom binnenkort maar even langswippen”. “Nou, ik kom wel binnen om te wippen” lachte ik en gaf haar een zoen, waarbij onze tongen een paar seconden stevig om elkaar heen draaiden.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films