Familie verhaal - Het kan je zomaar overkomen

Soms overkomen je dingen die je in je stoutste dromen, ik kan misschien beter zeggen geilste dromen, niet had verwacht en gaan gebeurtenissen met je op de loop. Dat wat hoort en dat wat niet hoort is dan even ondergeschikt. Zo kreeg een door mijn zoon Kevin geserveerd ontbijt op bed en onverwachte afloop. Als afsluiting van het ontbijt heeft hij mij als een volleerde lover, een heerlijke beurt gegeven. Een beurt waar ik nog met veel genoegen aan terug denk, een beurt waarvan ik hoop dat hij herhaald wordt. Een onverwachte ervaring die ik graag met jullie wil delen.

Ik ben Trees, 50 min, een redelijk strak figuur met D-tieten. Ik ben helaas alleen, omdat mijn man, liever het bed en het leven deelde met een andere vrouw. Het kwam voor mij echt als een spontane en onvoorziene afknapper. Wij hadden volgens mij een uitstekend seksleven en wij neukten praktisch dagelijks. Dus niets te klagen zou ik zeggen. We genoten intens van elkaar en we kenden geen taboes. Maar dat is verledentijd. Ik heb nu op onregelmatig tijden seks met partners die voorbij komen. Dat zijn er helaas niet al te veel, terwijl ik wel veel zin aan seks heb. Mijn kutje wordt makkelijk nat en ik lig graag wijdbeens om gasten te ontvangen, zullen we maar zeggen. Maar die neukgrage gasten zijn er helaas te weinig.

Kevin, mijn zoon van begin 20, leeft zijn eigen leven, maar komt af en toe een weekeind over de vloer. Dat betekent voor mij gezellig bijpraten en me weer een zorgende moeder voelen. Voor hem oude bekenden ontmoeten als hij ’s avonds gaat stappen. Enige weken geleden was Kevin er ook weer. Ik lag nog na te soezen toen hij op de slaapkamerdeur klopte en zijn kop om de deur stak. “Ma, wat zou je ervan vinden als ik je een ontbijt op bed breng?” “Een fantastisch voorstel,” was mijn reactie, “maar maak dan wel een ontbijt voor 2 personen dan kun jezelf ook mee eten. In mijn bed is ruimschoots plaats voor twee.” Kevin, gekleed in een boxer en een T-shirt, zei er mee aan de slag te gaan. Toen hij weg was realiseerde ik mij dat het mogelijk niet zo’n goed voorstel was om als moeder met een behoorlijke behoefte aan seks samen met je zoon in bed te gaan ontbijten. Ontbijten aan tafel is minder uitdagend. Ik besloot het echter maar zo te laten en hem niet op het idee van een ontbijttafel te brengen. Mijn tepels begonnen wat op te spelen en mijn kutje werd vochtiger.Na een half uurtje hoorde ik Kevin de trap opkomen. Door het gemijmer over Kevin en wat er verkeerd zou kunnen gaan, was mijn kutje aardig nat geworden. Zoals mijn kutje eigenlijk elke morgen nat is en naar seks verlangt. Dus meestal volop werk voor mijn speeltjes. Ik deed de hoofdeinden van het bed omhoog en klopte de kussens wat op, zodat we lekker konden zitten. Kevin zette het dienblad met mijn ontbijt op schoot. “Ik moet mijn portie nog even ophalen,” zei hij. Verbeelde ik het me nu, of zag in de boxershort van zoonlief het silhouet van een stevige ochtend lul. Mijn kutje werd natter. Die harde lul van hem was natuurlijk wel te verklaren. Mijn borsten waren immers duidelijk zichtbaar in mijn schaarse doorzichtige nachtkleding. En de aanblik van zijn schaars geklede moeder in combinatie met de gebruikelijke ochtend geilheid, verklaart natuurlijk veel, hield ik mezelf voor.
Ik sloeg het dekbed open en zei “kom maar lekker naast me zitten, jongen.” Ik zag ik dat zijn lul flink hard was. “Zo daar zitten wij dan,” zei hij. “Ja zeg dat wel. Het lang geleden dat er een man naast mij in bed heeft gezeten of gelegen.” “Zitten of liggen, dat maakt natuurlijk wel een verschil,” zei Kevin lachend. “Maar daar heb ik natuurlijk niets mee te maken?” “Nee, daar heb je niets mee te maken, maar toen je vader en ik nog samen waren genoten we wel van elkaar en de seks. Je vader had zijn slechte kanten, maar hij was een voortreffelijke minnaar. En zitten of liggen maakte voor ons wat seks betreft niet zoveel uit.” “Ja die indruk had ik al, want heb jullie vaak te keer horen gaan, als jullie de liefde bedreven. Jij was nogal luidruchtig als ik het mag zeggen. Een pornofilm zonder plaatjes met alleen geluid” Ik kreeg een rode kleur en wist niet goed wat te antwoorden. “Ja ik hield ervan om me lekker te laten gaan.” “Je hield ervan, houd je daar nu niet meer van?” “Jawel, maar ik heb weinig seks. Dus me luidruchtig laten gaan is eigenlijk niet meer aan de orde.”

Zo zaten we lekker te ontbijten. “Ik heb je er de laatste tijd niet meer over gehoord, maar ik mag toch hopen dat jij ook een vriendin hebt of regelmatig een vriendin. En dat je wat seks betreft niets te kort komt. Je weet hoe je vader en ik daar van genoten. Ik hoop dat jij dat genot ook vaak meemaakt.” “Ik heb nu geen vaste vriendin, maar wel een aantal vriendinnen, waar ik regelmatig seks mee heb. Meiden van mijn leeftijd en ze zijn lekker geil. Eén van die meiden maakt net zoveel geluid als ze klaar komt als jij.” Weer kreeg ik een rode kleur. Ik voelde dat dit gesprek niet de goede kant op ging. Of juist wel. Het licht er aan hoe je het bekijkt.
Ik besloot het gesprek over seks en meisjes voort te zetten, omdat ik zelf al behoorlijk geil was. Wie weet wat voor onoorbaars het zou opleveren. “Dus jij wilt verschillende kutjes uitproberen voor je je bindt,” zei ik. “Als je vriendinnen daaraan meewerken heb je groot gelijk. Ik zag net de contouren van je jongeheer in je boxer en volgens mij hebben die meiden niets te klagen wanneer jij bij ze binnenkomt. Volgens mij heb je de lul van je vader, dik en lang. Maar wij moeten hierover ophouden want ik wordt zo geil als wat.” “Daar is toch niets mis mee,” zei hij, “Je bent toch dol op seks?” Terwijl Kevin dit zei, zette hij de dienbladen op de grond. Het dekbed gleed een eindje weg, zodat hij mijn rug en mijn billen zag. “Lekker kontje ma, en ook nog een mooi geil figuur, zei Kevin.
Toen hij weer overeind zat, voelde ik een hand tussen mijn benen glijden. “Kevin, jongen dit kan niet, ik ben geen vriendinnetje, maar je moeder.” “Ma je hebt gelijk, maar de overeenkomst is dat zowel mijn vriendinnetjes als mijn moeder af en toe een goede beurt nodig hebben.” Ik voelde hoe Kevin zacht mijn klitje masseerde. Wat was dat lekker. Ik gaf mij over en liet het over me komen. Ik voelde mijn tepels hard worden, mijn kutje trok zich samen en werd erg vochtig.
Ik liet het hoofdeind zakken. En weer gleed zijn hand tussen mijn benen. Zijn vingers gleden langs mijn slipje en vonden mijn natte lippen. Ik duwde een hand in zijn boxer en voelde zijn harde paal. Zonder een woord te zeggen trokken we de weinige kleren die we aan hadden uit, nacht japon, slipje en boxer lagen weldra op de grond. En ik lag met kloppend hart, harde tepels en een natte kut naakt naast mijn zoon met zijn machtige paal. Ook het dekbed deden we af. Kevin kuste mijn buik en gleed met zijn tong naar beneden. Ik sidderde toen hij aan mijn klitje zoog. Ik deed mijn benen uit elkaar en hij begon mij te beffen. Oh wat lekker jongen,” zei ik, terwijl zijn tong over mijn kutlippen en clitje flitste. Hij begon te zuigen en zacht te bijten. Ik liet mij meevoeren op de golven van het komende orgasme; het was heerlijk. Ik voelde hoe de spanning zich in mijn naar seks smachtende lichaam opbouwde. Ik trek mijn benen op en doe ze zover mogelijk van elkaar om Kevin alle ruimte te geven. Plotseling duwde Kevin zijn tong zo diep mogelijk in mijn kut en kwam ik heftig en onverwachts klaar. Mijn kut trok zich samen. Ik drukte mijn kut tegen zijn mond en voelde zijn tong naar binnen gaan. Mijn kutje droop van het geil en mijn hele lichaam schokte en sidderde. “Jaahh jaahh heerlijk, ga door ga door jaahh.” In volle vaart ben ik op weg naar mijn orgasme en laat dat luidkeels merken. Op een werkelijk zinderende manier kom ik klaar op de tong van Kevin. Schokkend en wild ga ik tekeer en laat me kreunend en hijgend helemaal gaan. “Kevin wat was dat lekker.” “Ik geloof dat je er ook wel aan toe was, wat een lekker orgasme. Ik vind het heerlijk om vrouwen te voelen klaar komen.”
We liggen naakt op bed na te genieten. Ik pak de stijve paal van Kevin en ga langzaam op en naar. Telkens komt zijn paarse eikel bloot. “Wat een heerlijke dikke paal heb je. En ik hoop een zak vol zaad.” We beginnen elkaar lekker te tongzoenen. Kevin glijdt met zijn hand zacht over mijn buik en pakt mijn kale kut. “Ik heb je zojuist lekker gebeft, maar zo ga ik je lekker neuken. Maak je dan net zo veel lawaai als vroeger, daar word ik bloedgeil van.”Als ik een beetje bij gekomen ben zeg ik, “Kevin wil je me neuken, ik ben nog steeds ontzettend geil.” Ik duw Kevin op zijn rug. Zijn paal staat strak en recht overeind. Nu zie ik pas hoe dik en lang hij is. Ik word alleen maar geiler. “Kevin wat een heerlijke dikke lange paal, hou hem omhoog ik kom op je zitten.” Met mijn openstaande kut ga ik boven zijn paal hangen en laat me langzaam zakken. Het is fantastisch hoe de dikke paal mij vult. Ik heb het gevoel te barsten, open te schuren, ik heb me nog nooit zo vol gevoeld, maar ik heb ook nog nooit zo’n lekker gevoel in mijn kut gehad. Langzaam laat ik mij zakken. Ik beweeg wat heen en weer zodat mijn D-tieten voor het gezicht van Kevin wiebelen. Maar hij heeft zijn ogen gesloten met een gelukzalige glimlach op zijn gezicht. Hij pakt mijn tieten vast en knijpt afwisselend zacht en hard in mijn tepels. Met een langgerekt “jaahhaahhaaa” zak ik helemaal over de harde lul van Kevin heen. Ik voel hem tegen mijn baarmoeder. “Ma wat heb je een heerlijke strakke kut.”
Ik ben geil en ongedurig. Ik ga van Kevin af en ga wijdbeens met opgetrokken benen naast hem liggen. “Neuk me Kevin, Neuk me dat lijkt me zo lekker.” Kevin kijkt verbaast maar doet wat ik vraag. Ik spreid mijn benen. Pak de lul van Kevin en leidt die naar mijn natte kut. Langzaam duwt hij zichzelf naar binnen. En weer dat zalige gevoel van helemaal gevuld te worden. Van het gevoel te zullen barsten. Ik heb het idee dat er plekjes in mijn kut worden geraakt die nog nooit eerder geraakt zijn.
Kevin ligt in een rustig maar stevig tempo diep in mijn kut te stoten. Bij elke staat raakt hij mijn baarmoeder een heerlijke opwindend pijn doortrekt mijn onderlijf. “Kevin wat is dit lekker, wat zalig.” Bij ieder stoot van hem duw ik mijn heupen omhoog om hem nog dieper te voelen. Ik grijp mijn knieholtes en trek mijn benen uit elkaar. Hier wijdbeens onder mijn zoon te liggen en door hem geneukt te worden, daar had ik in mijn geilst dromen niet aan gedacht.

Ik leg mijn handen op zijn billen en geef zo het tempo aan, stevig stoot hij nu in mij zo wil ik door hem klaar geneukt worden. “Kom maar jongen, neuk je geile moeder klaar. Neuk me maar lekker neuk me diep. Ik wil gelijk met jou klaar komen.” Kevin blijft lekker diep in mijn kut stoten, geleidelijk sneller en feller. “Auw auw, mijn baarmoeder je neukt mijn baarmoeder, jaahh ga door, neuk me klaar,” En met een heerlijk tempo stoot Kevin zijn geweldige paal diep in mijn kut.
“Wat ben jij toch lekker strak, lekkere geil moedertje van me,” zegt hij bij iedere stoot.
Ik voel dat ik weer op weg ben naar een mega orgasme.
Kevin stoot feller harder en dan met een laatst felle stoot. “Jaahh jaahh ik komm. Jaahh. Ik spuit je vol, ik spuit je klaar geile kut van me. “Spuit mijn kut vol, spuit mijn kut vol, spuit me klaar jaahh jaahh ik komm jaah ik voel je warme zaad jaahh spuit me vol, geile dekhengst.” Bij iedere stoot voel ik het warme zaad van Kevin. Krampend en knijpen trekt mijn kut zich samen en zo kom ik ook heftig klaar. Ik gil en schreeuw en laat me helemaal gaan. Bij iedere schreeuw stoot Kevin nog weer harder en dieper in mij. Elke stoot is goed voor een straal zaad diep in mijn kut, ik voel de warme gloed in mijn buik, schokkend en kreunend lig ik onder Kevin klaar te komen, onwijs heftig giert het orgasme door mijn lichaam. Ik raak even het contact met de werkelijkheid kwijt.

Kevin zakt voorover en komt op mij liggen. We tonzoenen elkaar, we zijn bezweet, maar hebben onwijs genoten. “Ma wat was dit lekker, wat ben jij een lekker geil wijf, om het maar eens plat te zeggen.” ”Je mag het plat zeggen jongen, maar ik heb ook onwijs genoten. Wat ben jij een heerlijke lover. En die lul van je wat een heerlijk dik en gekmakend exemplaar. Ik heb niet het gevoel ooit zo gevuld te zijn geweest.” Weer zoenden we elkaar hartstochtelijk. De half slappe lul van Kevin gleed uit mijn kutje, ik voelde zijn zaad en mijn geil mee stromen. “Straks nog een keer?” fluisterde ik in zijn oor. “Graag,” zei Kevin.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films