Familie - Vreemd gezin 1

Mijn huidige gezinssituatie is in het afgelopen jaar drastisch veranderd en op zijn minst een beetje vreemd te noemen. Dit verhaal verteld hoe dat zo is gekomen.

Vorig jaar oktober werd mijn lieve en mooie dochter Ayla alweer zestien jaar oud en zouden we tweedagen na haar echte verjaardag een groot feest voor haar geven.

Nu moet u weten dat ik door een onvoorziene niet werkende pil al op mijn 19e de trotste vader werd van Ayla en op mijn éénentwintigste door een onverwacht verschrikkelijk ongeluk, alleen met haar achterbleef als weduwnaar. Wijlen mijn vrouw en haar ouders, die ook bij het ongeluk omgekomen waren, lieten mij niet onfortuinlijk achter waardoor ik me nooit zorgen heb hoeven maken of ik wel in de levensbehoeftes van Ayla en mijzelf kon voorzien.

Hoewel we het rijk hebben, heb ik Ayla nooit opgevoed met de gedachte dat ze alles maar kon krijgen wat haar hartje begeerde. Ik vond en vind dat, ook al heb je het rijk, geld niet als vanzelfsprekend moet zijn. Daarom moest Ayla, hoewel we gewoon een werkster hebben, van mij toch enkele taken doen in het huis om haar zakgeld te verdienen en hadden we onlangs besproken dat nu ze zestien werd ze een bijbaantje zou gaan zoeken.

Ayla had de klusjes of zelfs nu het bijbaantje zoeken nooit als vervelend beschouwd. Het enige waarin ik haar wel verwende was kleding. Ieder tienermeisje houd zich bezig met haar uiterlijk en wil graag iedere dag er weer piekfijn uitzien. Ayla was hier niet anders in en regelmatig kwam ze dan ook met de vraag of we weer een keer konden gaan shoppen.Op één of andere manier wilde ze dit altijd samen met mij doen in plaats met vriendinnen terwijl ze wist dat ze toch wel geld voor kleding zou krijgen ook al nam ze mij niet mee.

Op de echte verjaardag van Ayla was ik extra vroeg opgestaan om een heerlijk ontbijtje voor haar te maken. Het was een gewone doordeweekse dag, dus zouden we niet doen aangezien zij naar school moest. Toch kon ik de dag niet helemaal voorbij laten gaan zonder een klein presentje dus had ik een mooi kettinkje voor haar gekocht wat ik met het ontbijtje wilde geven.

Nadat ik het ontbijtje op een dienblad klaar had gemaakt liep ik voorzichtig de trap op en ging naar de kamer van mijn lieve dochter. Haar deur stond op een kiertje open en net toe ik deze verder open wilde maken en haar zo zingend wakker wilde maken, hoorde ik een diepe zachte kreun vanuit haar kamer komen. In eerste instantie dacht ik dat Ayla zacht in haar slaap kreunde wilde door gaan met mijn plan maar toen ik beter door de kier keek zag ik iets wat ik in mijn stoutste dromen niet verwacht had.

Mijn net zestienjarige mooie en onschuldige dochter lag volledig naakt op de dekens van haar grote bed met haar benen wijd. Met één hand masseerde ze zachtjes haar kaal geschoren kutje terwijl ze met haar ander hand in haar heerlijke ronde, stevige borstjes kneep.

Even schrok ik van het heerlijke schouwspel en liet daarbij bijna het dienblad met het ontbijtje uit mijn handen vallen. De glazen met jus rinkelde daardoor tegen elkaar aan en ik was bang dat Ayla mij direct gehoord had maar toen ik het dienblad weer onder controle had en ik opnieuw door de kier in haar deuropening keek zag ik dat ze onverstoord door was gegaan met zichzelf te verwennen.

Snel zette ik het dienblad weg op het dressoir wat wij boven op de overloop hebben staan en positioneerde me zo bij de kier in de deuropening dat als Ayla ineens zou opkijken ze me niet meteen zou kunnen zien.

Ik wist dat het eigenlijk heel erg fout was om mijn lieve jonge dochter te begluren maar op de één of andere manier won mijn opwinding en nieuwsgierigheid het van mijn normen en waarden besef. Zelf had ik alleen een T-shirt en boxershort aan en al snel begon mijn lid zich te roeren. Als vanzelf haalde ik hem uit mijn boxer en begon langzaam mezelf af te trekken terwijl ik weer door de kier naar Ayla keek.

God wat was ze toch mooi geworden. Voor het eerst zag ik mijn bloed eigen dochter als een jonge, sexy vrouw waarmee ik maar al te graag eens zou vrijen. Hoe ze daar lag, zich totaal overgevend aan haar eigen geile gevoelens. Even hoopte ik dat haar geile gedachten over mij gingen. Maar welke zestien jarige tiener fantaseert nu over haar vader.Ayla haar gekreun werd steeds onregelmatiger en ik zag hoe ze nu twee vingers in en uit haar jonge kutje haalde terwijl ze met haar andere hand nog steeds haar klitje bleef bewerken.

Haar jonge, volle en rechtopstaande borstjes met vooruit staande roze tepeltjes wiegde licht heen en weer door de steeds heftigere bewegingen die ze maakte met haar handen over haar kutje. Haar kontje kon ik helaas niet goed zien maar in mijn fantasie was die heerlijk strak en rond.

Het liefst was ik met mijn opknappen staande lid naar binnen gelopen en had ik haar hard genomen. Maar omdat het mijn dochter was en ik eigenlijk als een ordinaire voyeur haar begluurde, kon ik mezelf in houden tot enkel en alleen trekken aan mijn lid en genieten van de show die mijn lieve dochter mij onbewust gaf.

Hoewel we absoluut niet preuts naar elkaar zijn, was het toch wel best lang geleden dat ik haar volledig naakt had gezien en nu ik haar zo zag wilde ik het veel vaker zien. Ze was daar niet meer mijn onschuldige dochter van zestien maar een heerlijke geile tiener die duidelijk behoefte had aan meer dan alleen haar handen die haar kutje bewerkte.

“oooja, jaahaaa…..” klonk het steeds harder uit de mond van Ayla terwijl ze haar vingers nog sneller over haar klitje liet gaan. Mijn eigen gekreun kon ik met moeite binnen houden en ik voelde mijn zaad in mijn ballen koken.

“Oja, Pappa ga door! Ik kom…aaaaah!” hoorde ik Ayla ineens roepen terwijl haar lichaam wild begon te schokken en ze rillend over haar hele lichaam klaar kwam! Het feit dat ze mij in haar gekreun noemde en dat ze tegelijk klaarkwam werd mij ook teveel. Mijn ballen trokken zich samen en met een enorm geweld spoot ik mijn lading tegen de deur aan van Ayla haar slaapkamer.

Terwijl ik mijn zaad de ruimte inspoot had ik mijn ogen dicht en fantaseerde ik over hoe ik Ayla haar kutje vol spoot. Nu ik klaar was keek ik weer even door de kier van de deuropening en keek recht in de ogen van Ayla. Ze glimlachte terwijl ze nog op bed lag en haalde haar vinger ondeugend tussen haar schaamlipjes door.

Ik schrok me wild en verdween direct verder de overloop op in de hoop dat ik het me verbeeld had. Nog onzeker of Ayla me gezien had pakte ik het dienblad met ons ontbijtje en begon al op de overloop hard te zingen. Toen ik Ayla haar kamer binnenkwam zat ze op bed te lachen maar had nu wel een dun nachtponnetje aan.

Wordt vervolgd

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films