Familie - Verwend door mijn zoon

Mijn zoon Rick was zich boven aan het douchen en omkleden. Op het moment dat hij de douche uitliep, naakt nonchalant met de handdoek over zijn schouder, liep ik daar ook. Zijn half stijve pik slingerde in volle glorie heen en weer. Ik bleef gebiologeerd naar zijn jongeheer kijken. Ik had hem natuurlijk wel eens eerder naakt gezien, maar door één of andere onduidelijke oorzaak bleef dat beeld van mijn naakte zoon met zijn zwiepende lul in mijn hoofd zitten.
Ik ben 50, D cup tieten en ik doe mijn uiterste best om mijn billen en borsten aantrekkelijk te houden. En ik verlang over het algemeen erg naar seks. Mijn hartsvriendin zegt dat ik nymfomane trekjes heb. Ik had een tijdje geen seks gehad en de aanblik van de zwiepende pik van mijn zoon maakte mij extra opgewonden. Rick, mijn zoon is de deur al uit. Maar was dit weekeinde door omstandigheden weer eens thuis.

Mijn behoefte aan seks en het beeld van die slingerende lul, zorgde er ook voor dat mijn harde tepels duidelijk zichtbaar waren onder mijn T-shirt. En in mijn fantasie werd die pik van Rick alleen maar dikker en harder en werd ik geiler en mijn kut natter. Zou ik Rick kunnen weerstaan? Ik zou niet het initiatief nemen, maar als Rick het zou doen? Dergelijke gedachten schoten door mijn hoofd.Even na middernacht kwam Rick weer thuis kwam. Hij had een grote glimlach op zijn gezicht en ik rook dat hij wat gedronken had. Hij boog zich voorover en kuste mij vol op de mond. Hij kwam naast me op de bank zitten. “Hoe was je avond?” Prima,” zei hij, “maar wat ik heb een hekel aan die zogenaamde hete meiden, die je alleen maar willen opgeilen en als je dan toehapt haken ze af.” Ik kon zijn frustraties wel begrijpen. Ik reageerde spontaan. “Ik zou je nooit uitdagen en dan vervolgens niet thuis geven,” zei ik. Ik vraag me nog steeds af wat ik daar toen mee bedoelde. Maar ik had het gezegd en het bleef tussen ons in hangen. Rick keek me aan met een nieuwsgierige blik. Zijn ogen zakten af naar mijn nog steeds harde tepels en zei met een glimlach, “Oh echt? Je zou me nooit teasen?” Ik had geen tijd om helder te denken en duidelijk te maken wat ik eigenlijk bedoelde. Hij draaide zich naar mij toe, zoende me weer en bleef naar mijn priemende tepels kijken.

“Maar jou harde tepels dagen mij behoorlijk uit, je geilt me op, dus als ik je vraag doe je T-shirt uit dan plaag je me als je dat T-shirt aan houdt.” Ik glimlachte, ik had geen BH aan, maar desondanks, deed ik met een stalen gezicht mijn T-shirt uit en toonde hem mijn borsten met harde tepels. Hij had ze wel vaker toevallig gezien, maar nu was de situatie anders. Rick was sprakeloos. Ik genoot van zijn verwarring. “OK jongeman, ik plaag dus niet, maar wat is jouw tegenzet of haak jij af?” Maar Rick aarzelde niet en trok zijn shirt uit en toonde zijn naakte gespierde bovenlichaam. Hij keek me recht in mijn ogen en zei: “OK, ik denk niet dat je zal het doen, Maar waarom doe je die huisbroek niet uit?” Zou ik verdergaan, zou ik dat durven. Het was wel mijn zoon waarmee ik dit spelletje speelde. Ik ademde moeilijk en hoewel mijn gezonde verstand en mijn moeder instinkt zeiden te stoppen, was er ook een stem die zei “doorgaan!” Ik stond op en maakte het de koord van mijn broek los. Ik liet mijn broek langzaam zakken en al snel stond ik daar in niets anders dan een witte slip. Ik wees naar zijn broek en zei: “Nou?”

Hij stond op. Binnen de kortste keren stond Rick voor me in zijn boxershort met daarin zijn stijve lul meer dan zichtbaar. “Durf je verder te gaan?” vroeg Rick met een gespannen stem. Ik liet me gaan en deed mijn slipje uit en onthulde mijn glad geschoren kutje, die erg nat was. “Wat durf jij?” was mijn reactie. Hij trok zijn boxer uit. Zij harde pik stond recht vooruit. Ik staarde er gefascineerd naar. Hij trok me dicht tegen zich aan. Ik voelde mijn borsten en tepels tegen zijn borstkas drukken. We kusten elkaar heftig. Een zeer gepassioneerde kus vol verlangen. Onze tongen dansten samen. Ik voelde zijn hand over mijn billen glijden en hij duwde mij dichter tegen zich aan met zijn harde pik tegen mijn onderbuik. Mijn kutje trok samen van geil genot.

Dit was mijn zoon en ik was niet meer te stoppen. Rick zoog aan mijn tepels. Hij duwde mij op de bank. Ik liet me achterover zakken. Mijn benen waren gespreid. En mijn behoefte aan hem was net zo groot als zijn verlangen naar mij. Hij pakte één van mijn borsten en zoog hard op de tepel. Met zijn andere hand leidde hij zijn pik naar mijn kut. Ik besefte nauwelijks dat het allemaal echt gebeurde. Hij wilde mij nemen en ik liet dat graag gebeuren. Ik voelde zijn grote eikel tegen mijn gezwollen schaamlippen. Hij zei niets, maar zette zijn lul tegen mijn lippen zonder verder te bewegen. Het maakte mij alleen maar geiler en natter. Langzaam duwde hij zijn harde lul naar binnen. Hij kreunde van genot. Langzaam drong hij dieper in mijn gleuf. Hij stopte en langzaam trok hij zich weer terug. Wat voelde ik me heerlijk opgerekt en gevuld. Mijn kut reageerde door spastisch samen te trekken en nog natter te worden. Het voelde als klaar komen terwijl het echte werk nog moest beginnen. Wij zijn moeder en zoon, maar dat belemmerde ons genot niet. Hij stootte diep en langzaam. Ik voelde me zo vol en ik pakte zijn billen om hem nog dieper in mij te duwen. Hij raakte mijn baarmoeder. “Auw auw, jahh mijn baarmoeder, jaah jahh.” Dit was zo surrealistisch en toch wist ik dat dit het was wat ik al die tijd had gewild. Dat het een taboe was interesseerde mij nu niet meer. Mijn zoon neukte me met zijn grote pik en ik stond op het punt heftig klaar te komen. Hij verhoogde het tempo en stootte zo mogelijk nog dieper in mij. “Auw auw, jaahh lekker kom diep in mij, lekkere lul.” Ik voelde zijn lul zwellen. Mijn strakke kut trok zich samen. Plotseling schoot hij zijn warme zaad. Ik voelde hoe hij spoot schot na schot. We hadden een grens overschreden en ik wilde hem laten weten dat het OK was. Ik fluisterde hoeveel ik van hem hield en hij zei “En ik van jou.” Rick hield mijn gezicht vast en kuste me. Toen zijn lul wat slapper werd, stond hij op, bezweet en met zijn nog steeds half harde pik, die glinsterde van mijn de kutsappen. Ik glimlachte naar hem en stond op en leidde hem naar mijn slaapkamer. Ik was nog bloedgeil en wilde nog meer. “Rick neuk me, neuk me nog een keer!”Toen we op het grote bed lagen, spreidde ik mijn armen en benen voor hem. We kusten elkaar heftig en vurig, onze naakte lichamen tegen elkaar gedrukt. Rick kuste me intens. Zijn handen knepen en masseerden mijn borsten. Hij zoog afwisselend aan mijn beide tepels. Ik heb gevoelige tepels en ze waren hard, ik wiegde zijn hoofd, terwijl hij zoog. Hij kuste, likte en beet zacht. “Ma wat zijn je tieten heerlijk groot en zacht.” “Ja jongen ze helemaal voor jou, zuig maar lekker, ik vind het heerlijk, probeer me klaar te zuigen.”
Ik rolde Rick op zijn rug. Ik kuste hem op zijn borst en buik. Ik pakte zijn grote lul, die inmiddels weer aardig hard was. Ik likte en kuste zijn paarse eikel. Hij rook en smaakte naar seks. De restanten van onze vrijpartij van zojuist. Ik opende mijn mond en omvatte zijn eikel. Hij kreunde zacht. Snel stond zijn lul keihard recht overeind. Wat was hij heerlijk groot, lang en dik. Wat verheugde ik mij er op door de harde lul genomen te worden, want dat is wat ik wilde. Geneukt worden door mijn geile zoon.

Toen ik uitgelikt en gezoend was, ging ik schrijlings op hem zitten. Mijn druipende kut boven zijn harde lul. Ik liet me langzaam zakken om zijn lul in mijn kut op te nemen. Mijn kut was drijfnat, omdat ik geil was en door het schot zaad dat Rick al in mij geloosd had. Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Een siddering trok door mijn lichaam en mijn kut trok samen van pure wellust. We kreunden allebei van geil genot. ”Ja Ma, wat lekker neuk me neuk me.” “Lekkere lul van me ik wil je in mij voelen vul me, neuk me klaar.” Die harde gezwollen lul gleed makkelijk en zonder moeite in mijn natte gleuf. Ik hield van dit standje omdat ik zo controle kon houden en het initiatief. Ik voelde hoe ik voor hem open ging. Zijn harde lul rekte mijn kut langzaam op, hij vulde mij volledig. Ik had het gevoel te barsten. De sidderingen van genot trokken door mijn geile en opgewonden lijf. Mijn kut droop. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder. Ik had mijn beide handen nu op zijn schouders. Ik maakte een draaiende beweging zodat mijn gezwollen clit maximaal gemasseerd werd. Rick kneep in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Het voelde pijnlijk maar het was zalig, pijn is fijn.

Zijn harde dikke lul bezorgde mij optimaal genot en geilheid. Rick legde zijn handen op mijn heupen en duwde mij naar beneden om zo diep mogelijk in mij te komen. “Ma, wat heb je een lekkere strakke kut. Ik voel je kutspieren spannen als je omhoog en omlaag gaat. Wat zit ik lekker diep in je.” “Jaahh,” was het enige dat ik kreunend kon uitbrengen. Het was heerlijk, zijn dikke lul raakte ieder plekje in mijn wellustige kut. Plekjes die nooit eerder aangeraakt waren. Ik bleef hem berijden. Ik had al een paar orgasmes gehad en mijn kut werd weer natter. Ik begon vermoeid te worden van het zitten, maar Rick toonde nog geen tekenen van klaarkomen.
Ik denk dat hij voelde dat ik langzamer ging. Hij ging rechtop zitten en rolde me achterover op mijn rug, terwijl hij zijn heerlijke lul in mijn kut wist te houden. Hij lag nu op mij en begon een gestaag tempo te neuken. Wat voelde dat goed en lekker om eindelijk door mijn zoon geneukt te worden. Dit is waar ik al die tijd naar heb verlangd. Ik trok mijn benen omhoog, mijn knieën ter hoogte van zijn schouders. Wat een zalig gevoel om telkens die harde stoten van die dikke lul te voelen. Bij iedere stoot werd ik geiler en had ik het gevoel te exploderen. Rick deed zijn uiterste best zo diep mogelijk te stoten. “Jaah lekker jongen, neuk mijn baarmoeder, ja kom diep in mij neuk mijn baarmoeder.” Ik voelde zijn ballen tegen mijn billen slaan.
“Neuk me harder, jongen. Neuk je moeders strakke kut. Ik wil je helemaal en diep voelen. Spuit je zaad diep in mij.” “O Ma, ik kan niet geloven dat ik je neuk, wat heb ik daar naar verlangd, als ik naar je lekkere geile lijf keek. Oohh, heerlijk, in jouw strakke kut klaar komen.” “Ja, jongen, geef het me, spuit in mij, vul me.”
Rick maakte snelle korte slagen en ik wist dat hij op het punt stond klaar te komen. Zijn gezicht toonde zowel plezier, als genot en pijn op het moment dat zijn zaadexplosie kwam. Hij stopte even duwde zijn lul extra diep in mij en toen voelde ik zijn warme zaad. Zijn schot sperma ontplofte met kracht diep in mij. Na die eerste explosie bleef hij langzaam op en neer gaan en spoot de rest van zijn warme zaad diep in mijn kut. Het was de tweede keer dat hij mijn kut vol spoot en dit voelde nog beter dan de eerste keer. Mijn orgasme bleef maar door gaan en mijn kutspieren trokken samen en zo melkte ik zijn harde lul. Dit voelde geweldig. Hij liet zich op mij zakken en ik voelde zijn pik schokkende bewegingen maken, die er voor zorgden dat al zijn sperma diep in mijn kut kwam.Hij maakte zich los van mij en ging op zijn knieën en hij trok ook mij op mijn knieën. Doggy stijl, dat maakte mij extra geil. Doggy en dan met zo’n grote lul dat deed mij op voorhand sidderen van genot.
Ik lag op mijn knieën en ellebogen en mijn kont en kut stonden wijd open voor die dikke lul van Rick. Hij schoof dichter naar mij toe. Hij drukte zijn eikel tegen de ingang van mijn kutje. Mijn kutlippen waren gezwollen en een beetje pijnlijk van de sex van zojuist. “Rick voorzichtig je hebt me een beetje ruig geneukt.” Hij gromde en duwde zijn heerlijk lul langzaam bij mij naar binnen. Ik voelde zijn dikke eikel. Toen hij helemaal in mijn kutje zat greep hij mijn heupen. Hij trok me als het ware op zijn pik. Ik voelde zijn enorme gereedschap naar binnen glijden. Van puur genot en geile opwinding kon ik bijna geen adem meer krijgen. Rick op deze manier voelen binnen komen was toch weer een totaal andere ervaring.
Ik lag op mijn handen en knieën en mijn zoon kliefde mij van achteren. Mijn grote borsten zwaaiden heen en weer door zijn krachtige stoten. Met dit standje raakt hij mij nog dieper. Zijn lul en mijn kut maakten soppende geluiden. En weer voelde ik hem tegen mijn baarmoeder stoten. Ik was me ervan bewust dat Rick volledig bezit nam van mij. Het was heerlijk en overdonderend. Hij gleed met zijn handen naar mijn hangende borsten. Hij trok aan de tepels alsof hij probeerde om ze te melken.

Hij pakte mijn heupen en perste zijn lul diep in mij. Dit was harde sex en ik vond het geweldig. Hij trok zijn lul terug, zodat ik alleen zijn eikel nog voelde. Plotseling ramde hij zijn volle lengte weer diep in mijn gleuf en dat herhaalde hij een paar maal. Ik voelde elke ader van zijn lul en de rand van zijn eikel. Ik werd uitgewoond en totalloss geneukt. Ik merkte dat hij weer op het punt van exploderen stond. En ik, zijn moeder, werkte daar geil en gepassioneerd aan mee. Was dit de grootste fout van mijn leven of was het alleen wellust en geilheid. Het kon mij niets schelen. Ik wilde alleen zijn lul en zijn zaad diep in mij.
Rick sloeg mij op mijn billen. “Ma, wat heb je een lekkere kont. Daar word ik nog geiler van. Ik ga zo komen.” Ik duwde mijn kont verder naar achteren om hem nog beter en dieper te voelen. Wat neukte hij me heerlijk en agressief. Hij greep mijn haar en trok er aan, met zijn andere hand sloeg hij mijn billen. Zijn grote en volle ballen sloegen tegen mijn clit. Ik voelde hoe mijn orgasme zich weer opbouwde. Mijn kutje begon zich samen te trekken en ook Rick stond op het punt van klaar komen.
Mijn kut was inmiddels zo strak verkrampt, dat het voor hem moeilijk was om te bewegen. Hij duwde zijn harde lul diep en krachtig in mij en ik voelde weer zijn warme ontlading. “Jaahh ik komm ik spuit,” kreunde hij. Schot na schot spoot hij zijn sperma in mijn verlangende kut. Heeft hij altijd zoveel zaad vroeg ik mij af, toen ik hem voelde spuiten. Hij ramde diep in mij en telkens raakte hij mij baarmoeder. “Jahh auw auw heerlijk da door neuk me diep neuk me diep! Jaah ik komm , ik kommm, ik kommm.” Wat was dit heerlijk samen klaar komen. Langzaam zakten we voorover en Rick lag op mijn rug uit te hijgen. Ik voelde hoe zijn lading zaad uit mijn kutje begon te sijpelen.
“Ma, dit moeten we vaker doen.” “ja jongen, je hebt me heerlijk verwend en dat mag je vaker doen.”

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films