Familie - Mama wil niet

Juni 2017,

Een paar jaar terug begon het allemaal en het is nog steeds gaande. Mijn naam is Alex, ik ben een gezonde jonge man van 22 jaar oud. Ik heb een flink stuk gereedschap en als ik het kan gebruiken, doe ik het graag. Sinds een paar maanden is mijn moeder gescheiden. Mijn vader was een echte zak en heeft ons in de steek gelaten. Mijn moeder en ik wonen nu met zijn tweeën in een klein huisje in de randstad. Ik ga naar school en mijn moeder werkt 40 uur per week.

Sinds een tijdje hoor ik geluiden wanneer ik mij in de ochtend naar de badkamer begeef. De geluiden zijn afkomstig uit de kamer van mijn moeder. Ik laat haar maar, waarschijnlijk een manier om even te ontspannen voordat zij gaat werken. Ikzelf trek me ook weleens af voordat ik naar school ga.

Mijn moeder is een zelfverzekerde vrouw en heeft mij op jonge leeftijd gekregen. Ze mag er best wezen met haar mooie lange blonde haren en cup D. Ze is ietwat aan de mollige kant en ze is vrij klein. Voor de meeste mannen zou dit echter geen probleem moeten zijn. Ze ziet er altijd verzorgd uit, ook voor haar werk moet dit. Ze werkt in de zakelijke dienstverlening.Op een ochtend hoorde ik weer de bewuste geluiden uit de kamer van mijn moeder. Ik besloot toch eens een kijkje te gaan nemen en sloop richting de kamer van mijn moeder. Ik open de deur op een kier en zie daar mijn moeder liggen met een dikke dildo tussen haar schaamlippen en een kleine vibrator waarmee ze haar clitje bewerkt. Ik wist dat ik dit te zien zou krijgen maar toch verbaasde ik mij erover. Mijn moeder masturbeert ook, dat heeft ze toch helemaal niet nodig. Ik pak mijn telefoon erbij en begin te filmen. Ondertussen blijft mijn moeder doorgaan en ze begint steeds heftiger te kreunen. Ik zie de dikke dildo besmeurd met haar kutvocht, op en neer gaan in haar kutje. Wat een geil gezicht! Ik blijf door filmen en m'n lul is inmiddels al kei hard geworden. Ondertussen begint mijn moeder steeds harder te kreunen en werkt zichzelf richting een geweldig orgasme. Al schokkend en kreunend ligt ze daar, ik stop mijn filmpje en loop terug naar mijn kamer. Onder het genot van het filmpje werk ik mezelf ook richting een hoogtepunt.

Die avond besluit ik mijn moeder te confronteren met het filmpje en te kijken wat ik eruit kan halen. Mijn moeder en ik zijn klaar met eten en ruimen samen op. Dan pak ik mijn moment. 'Mam, ik hoor de laatste tijd allemaal rare geluiden uit jouw kamer in de ochtend'. Mijn moeder schrikt en krijg een vuur rood hoofd. 'Wat bedoel je jongen?' Stamelt mijn moeder. 'Nou, ik ging vanochtend eens kijken en zag jou daar liggen met een dikke dildo in je kut'. 'Wat?'Schreeuwde mijn moeder. Ze begon boos te worden. 'Dat is privé Alex en daar heb jij helemaal niks mee te maken'. 'Sorry mam maar het zag er zo geil uit, ik heb het ook gefilmd'. 'Wat? Alex dat meen je niet'. 'Jawel mam, serieus'. Nu zag ik mijn kans, ik had de kaarten in handen en ging er gebruik van maken ook.

'Ik ga het filmpje op internet gooien als je niet doet wat ik van je vraag'. 'Maar Alex, wat bedoel je?' Ik had inmiddels ook wel een beetje medelijden met haar, alleen ik kon mezelf niet bedwingen. Deze geile vrouw die nu geen man had, moest toch af en toe eens goed geneukt worden.
'Jawel mam, jij wordt voor vanavond mijn persoonlijke hoer'. 'Als je je goed gedraagt zet ik het filmpje niet op internet'. Ik zag de tranen langs mijn moeders gezicht aflopen, toen kreeg ik al helemaal medelijden maar al snel herpakte ik me. 'Laten we eens beginnen met dat je mijn broek uitdoet en me eens lekker aftrekt'. 'Maar Alex weet je dit wel zeker, ik ben je moeder'. 'Heel zeker mam en trek m'n broek nu uit'. Mijn moeder begon met frisse tegenzin mijn knopen los te maken. Mijn broek zakte tot aan mijn enkels en in mijn boxer was al een flinke tent ontstaan. Mijn moeder stopte en begon weer te huilen. 'Ik kan dit niet Alex'. 'Maak je geen zorgen mam, ook jij gaat genieten'.

Mijn moeder trok ook m'n boxer naar beneden en bekeek mijn lul. Hij was bijna op oorlogssterkte maar toch al groot en dik (zo'n 19cm). Ze begon licht trekkende bewegingen te maken en weigerde me aan te kijken. Ik begon lichtjes te kreunen. 'Goedzo mam, dat is lekker'. 'Verdomme Alex, dit hoort niet'. 'Nou, begin me dan maar eens lekker te pijpen' zei ik al lachend. 'Nee Alex, dat kan echt niet'. 'Oke, dan zet ik het filmpje online'.
Ze deed haar mond open en nam hem heel langzaam in d'r mond. Ze begon lichtjes op en neer te gaan. Op gegeven moment begon ze enthousiaster te pijpen, volgens mij dacht ze dat wanneer ik snel klaar zou komen zij ook van me af zou zijn, helaas. Ze begon met mijn ballen te spelen en m'n lul steeds dieper in haar mond te nemen. Ik pakte haar vast bij haar haren en ik begon haar in d'r mond te neuken. Ze begon te kokhalzen en zei me dat ik rustiger aan moest doen.

'Sta op' zei ik. En sloeg op haar reet. 'Lekker kontje mam, ziet er goed uit'. 'Hou op Alex, laat het zo snel mogelijk stoppen'. Ik pakte haar stevig vast en zette haar in doggy style modus. Ze was nat, dat verbaas me. Blijkbaar vond ze dit toch ook wel geil. Ik zette mijn lul tegen haar schaamlippen aan en ramde hem naar binnen. Mijn moeder slaakte een lichte kreun. Ik begon haar hard te bewerken met mijn genotsstaaf en speelde ondertussen met haar lekker dikke tieten. Wat een geil wijf was ze toch!

Ik draaide haar om en begon haar in missionaris te neuken. Heerlijk om die dikke tieten op en neer te zien deinen op het neuk ritme. Ook mijn moeder was inmiddels met haar ogen dicht zachtjes aan het kreunen. Ik bleef haar op stevig tempo doorneuken en voelde langzaam mijn hoogtepunt opkomen. Ik stootte nog een aantal keer diep en spoot toen mijn lading die in haar grotje. Wat een heerlijke neukpartij was dit!
Mijn moeder vond het wat minder leuk. 'Blij dat dit voorbij is Alex'. Ze ging zich douchen.

De ochtend erna kwam ik haar tegen in de keuken. Ze ontweek mijn blik en zei maar weinig. Ik duwde haar over het keukenblad heen en nam haar nog eens van achter. Ik was zo geil dat ik haar al snel volspoot en mijn moeder besmeurd met sperma achterliet.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films