Bisex verhalen - mijn vrouw overrompeld

Vorige maand kwam ik laat ons huis binnen nadat ik de hond nog even had uitgelaten. Mijn vrouw (Susan 38 jaar) stond ons in de gang onder aan de trap op te wachten. Zij had zich enorm hoerig openmaakt. Zware make up, zwart omrande ogen en felle rode lipstick. Zij had een micro rokje aan, zwarte laarzen met heel hoge hakken en een BH-tje met halve cups. Haar enorme tieten (maakt 85D) lagen te schommelen in hun halve bakjes. Haar tepels stonden snaar stijf en de donkerrode tepelhoven rimpelden zich. Ze pakte mij bij mijn kruis en trok mijn broek open. Ik volgde haar de kamer in en we neukten die avond als konijnen. Nadat we allebei goed waren klaar gekomen vroeg ik haar wat haar zo geil had gemaakt. Ze begon een fantasie te vertellen die er op neer kwam dat ik iemand van buiten mee naar binnen had genomen en met wie ik haar tot sex zou dwingen. Die iemand moest een volslagen onbekende zijn en niet ouder dan 30 jaar.
Ik liet het een paar weken rusten en vond toen een stadsgenoot op een sexforum met wie ik een afspraak maakte ter kennismaking. Ik ontmoette de jongeman een paar dagen later bij een Van der Valk motel in de buurt en het klikte meteen tussen ons. We spraken een avond en een tijd af waarop hij en ik (beiden bisex) elkaar zouden ontmoeten om de zaak verder uit te werken. Ik pikte Erik op en we reden naar een verlaten parkeerplaats.
Ik legde hem mijn plannetje voor en het bleek dat we beiden een stijve kregen van het gesprek er over alleen al. Ik haalde mijn pik tevoorschijn en begon me af te trekken. Erik deed direct mee en toverde een heel grote paal uit zijn broek. We hielpen elkaar met aftrekken en we geilden elkaar op over ons plannetje met Susan.
Twee avonden geleden hadden we lang TV gekeken en we dronken samen een hele fles rode wijn. Ik schrok op en zei dat ik nog met de hond uit zinspeelde op een geile ontvangst bij thuiskomst. Susan glimlachte begrijpend en verdween naar boven terwijl ik door de keukendeur met Woef verdween.
Ik kwam het parkje in en zag een in het donker een figuur op het bankje zitten. Ja hoor, Erik was er. Hij zat met een lange jas over zijn knieën maar toen hij zag dat ik het was, sloeg hij de jas open en toonde zijn blote paal. Ik boog me voorover en nam zijn eikel even in mijn mond. Erik pakte mijn kruis beet en trok mijn rits naar beneden. Hij vist mijn paal en ballen er uit en viel aan op mijn erectie. Zo maakten we elkaar gek zonder klaar te komen. De hond ging er rustig bij liggen.
Na een kwartiertje te hebben gefoezeld borgen wij onze palen weer op en we liepen terug naar huis. Ik ging als eerste naar binnen door de achterdeur en ik gebaarde naar Erik dat hij direct achter mij aan moest komen. Vol spanning keek ik de gang in maar Susan was er niet..Ik legde de hond in haar mand en we trokken onze jassen uit. Ik hoorde muziek uit de zitkamer komen en ik deed de kamerdeur open. Lieverd ik heb iemand meegebracht, zei ik. Susan slaakte een gilletje van schrik maar ik trok Erik aan zijn mouw achter me aan de kamer in. Lieverd dit is Erik, Erik dit is Susan, zo stelde ik ze aan elkaar voor. Susan had een heel luchtig bloesje aan met veel knoopjes en een peilloos diepe decolleté Ze had een heel kort spijkerrokje aan en ze was zo mogelijk nog hoeriger opgemaakt als de vorige keer.. Susan vluchtte naar de eetkamerhoek en had het liefste de kamer willen verlaten. Dat blokkeerden wij. Ik keerde me naar Erik en begon hem uit te kleden. Weldra was hij spiernaakt. Toen was ik aan de beurt. Wij stonden met onze stijve pikken tegen elkaar aan te rijden en we trokken elkaar af. Susan keek verbijsterd toe. Ze had nog nooit live gezien hoe ik met een andere man vree. Erik en ik ploften wijdbeens op de bank en speelden met elkaars pikken en ballen.We zoenden elkaar en we tongden diep.
Na een tijdje wenkte ik Susan naderbij te komen.Toen ze vlak voor ons stond gingen wij staan en wij vielen op Susan haar kleding aan. Erik schoof met zijn hand onder haar rokje en stelde vast dat zij een kletsnatte blote kut had/ Ik bemoeide mij met de eindeloze rij kleine knoopjes en trok haar bloesje uit. Haar mega tieten zaten in een mooie balonette BH verpakt en ik wipte beide tieten over de rand van de cups .Daardoor leken ze nog groter... Susan begon te grommen van genot toen ze de vingers van Erik in haar kut voelde roeren.Erik nam het initiatief en vroeg: Susan mag ik je beffen. Jaaaaah zuchtte ze en ze plofte neer in een love chair en ze legde haar benen wijd over de twee leuningen. Haar kut glinsterde en stond al wagenwijd open. Erik ging op zijn knieën tussen haar gespreide benen liggen, legde zijn hand op haar blote borsten en stak zijn tong uit.........
Ik keek dat van achteren zo eens aan en ik zag Erik" zware zak bengelen. Ik pakte zijn ballen en rolde die in mijn hand. Met mijn andere hand boog ik om hem heen en ik pakte zijn paal om af te trekken.
Susan begon al gouw te piepen dat ze bijna klaar kwam en ze vroeg aan mij of Erik haar mocht neuken. Ik knikte Erik instemmend toe en ik hielp hem zijn paal tussen haar kutlippen te sturen.Met een diepe zucht schoof hij in één vloeiende beweging tot de wortel aan toe naar binnen. Ze begonnen te paren. Ik hield Erik"s paal vast met kreeg een natte hand van hun beider vocht. Ik maakte mijn pik nat en glad en smeerde het vocht ook op de kut van Erik. Ik zette mijn eikel voor zijn neukgat en begon te duwen. Erik hield stil en wachtte tot hij mijn ballen tegen zijn billen voelde en toe gingen we een ritme zoeken.
Susan kwam als eerste klaar. Ze piepte als een konijn en ze bleef komen. Dat veroorzaakte een groot orgasme bij Erik en ik voelde zijn kut om mijn paal knijpen. Weldra waren we alle drie buiten adem van deze hete sex. Susan verdween naar de badkamer om zich wat op te frissen. Erik en ik hadden allebei de handdoekje en we droogde onze liefdes-apparaten droog. We bleven naakt en even later kwam Susan met opwindende sexlingerie aan de kamer binnen.We spraken een halfuurtje over deze opwindende ervaring en toen bleken onze palen weer op oorlogssterkte. We besloten tot herhaling waarbij ik Susan zou neuken en Erik mij. Het werd een lange nacht zonder veel slaap....


Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films