Web Statistics


Familie verhaal - Noa

ijn dochter Noa was mijn alles. Helaas, door een onfortuinlijk incident was mijn toenmalige vrouw van het toneel verdwenen en had de opvoeding aan mij overgelaten. Al op jonge leeftijd waren wij met zijn tweeen achtergebleven. Noa was nog zo jong dat ze mijn vrouw helaas nooit goed gekend heeft. En ik zette me dan ook volledig in om me met de opvoeding van mijn dochter bezig te houden. Ik zorgde er wel voor dat ze nooit wat te kort kwam. Werken hoefde ik al lang niet meer. Mijn vrouw die zeer vermogend was geweest had haar kapitaal aan ons achtergelaten.
Noa was altijd een vrolijk kind. Haar half lange blonde krullen die altijd op haar schouders dansten, dat knappe kopje met die heldere blauwe ogen deden mijn hart smelten. Kortom, als haar hartje iets begeerde kreeg ze het meestal wel voor elkaar om het te krijgen. Ik kon bijna nooit ’nee` zeggen als ze iets wilde hebben.
Wij woonden in de tijd van het verhaal in een klein huis net buiten de stad in een prachtige vrije omgeving. Het huis was omrngd door fruitbomen en praktisch bijna onzichtbaar door de begroeing er omheen. We waren voorzien van alle gemakken. Bijna alleen op de wereld... Zo zag ik mijn dochter steeds ouder worden, met alle gemakken en ongemakjes dat dit zich meebracht.Ik ben een ochtend mens en ik mag graag vroeg op staan. Ik was druk bezig geweest in de moestuin om wat groente uit de grond te halen voor het eten van die dag. Het was vakantie en Noa was al een weekje thuis van school. Die sliep zo`n beetje elke dag lang uit tot een uur of tien. Als zij uit bed kwam had ik er al bijna een halve dag op zitten. Eigenlijk zonde van een mooie warme zomerdag, maar ik liet haar. Ze hoefde niet naar school en als beloning dat ze altijd haar best deed, mocht ze van mij doen en laten wat ze wilde.
Ik had net ontbijt voor haar gemaakt toen ik bovenwat gestommel hoorde. Het was zover. Dochter lief had uiteindelijk besloten om maar eens naar beneden te komen.

Ik gaf haar een kus toen ze de keuken in kwam met een duf hoofd, en met haar krullen nog in de war ging ze aan tafel zitten. Ik schonk voor haar een kopje thee in en liet haar verder met rust. Noa zat in haar onderbroekje op een keukenstoel en droeg een kort t-schirt. Als we alleen waren had ze nooit zoveel kleren aan. Dat waren we nu eenmaal zo gewend geraakt met de tijd.
“Pap," zei ze op een gegeven moment. “Ik moet echt om een nieuwe bh hóór. Deze die ik nu heb heb worden allemaal te klein." Ze trok om mij te overtuigen haar schirt omhoog en liet zien wat ze bedoelde. Haar borstjes waren inderdaad de laatste tijd flink gegroeid en ik zag dat de bh die ze nu droeg inderdaad te klein werd.
“Je hebt gelijk," zei ik. “Als we van de week in de stad komen, moet je maar eens een paar nieuwe aanschaffen."
“En wat moet ik dan tot die tijd? Deze beginnen echt te kellen. Het zit echt niet lekker." Ik had een praktische oplossing. “Dan trek je deze uit en laat je het zo. Een paar dagen zonder kan vast geen kwaad."

Zonder dat het mijn bedoeling was om mijn dochter er toe aan te zetten om haar borstjes te ontbloten in mijn bijzijn, nam ze zelf het initatief. Noa trok haar t-schirt omhoog en deed haar bh los. Na wat gewurm trok ze hem uit. “Zo beter?" vroeg ze? Ze schowde heel even haar blote tietjes en trok daarna haar shirt weer omlaag.
Je zag bijna geen verschil. Haar tietjes waren nog klein en stonden strak voorruit. Het enigste wat me opviel was dat haar tepels wat hard waren geworden en die twee kleine puntjes zag je goed zitten onder het stof van haar kledingstuk. Mijn lieve dochter wond me zonder dat ze het wist een beetje op. Ik voelde mijn pik een beetje groeien.

Eigenlijk had ik nog nooit dergelijke gevoelens gehad in haar bijzijn. En zij niet van mij. Enige voorlichting op het gebied van sex, had ik altijd aan de school overglaten. Het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes leek me wel duidelijk genoeg voor Noa. Als ze vragen had dan kon ze daar altijd nog mee komen. En als ze zover was dat ze zich met jongens bezig ging houden, kon ik altijd nog wel het één en ander aan haar uitleggen.
Voor als nog, dacht ik dat ze daar nu nog te jong voor was. Affijn, de tijd gaat sneller dan ik dacht, en daar zou ik al gauw achter komen.

Noa keek me weer aan. Ze nam haar borstjes in haar handen en keek me ernstig aan. “Pap wat denk je, zouden ze nog veel groter gaan worden?" Ik haalde mijn schouders op. “Dat is geloof ik bij elk meisje weer anders. De één krijgt grote en bij de andere worden ze groot. Dat kan je volgens mij nooit van te voren zeggen." “Zouden ze net zo groot worden als die van mijn lerares?"
Ik lachte even, die dame was in het bezit van een paar flinke tetters, dat had ik wel gezien toen ik Noa naar school bracht of toen die keer dat ze op huisbezoek kwam. Die juffrouw was in het bezit van en paar indrukwekkende borsten.
Noa schoof wat onrustig met haar billen over haar stoel. Met een ’wie weet' maakte ik een einde aan het gesprek. Ik stond op en vroeg of zij de tafel even op wilde ruimen en of ze de afwas wilde doen, en liep naar buiten.

Toen ik buiten kwam haalde ik diep adem en voelde aan mijn kruis. Mijn lieve dochter had gevoelens bij me los gemaakt die ik nog nooit voor haar had gehad. Ik had inmiddels een behoorlijke erectie gekregen.
Ik liep de boomgaard in en bleef halfverwege staan. In gedachten liet ik mijn broek zakken en nam mijn stijve in mijn hand om de frustraties die ik van mijn dochter had gekregen uit mijn ballen te rukken.
Aan de binnenkant van m’n ogen kwam er een mix van beelden voorbij van vroeger toen mijn vrouw hier nog was, gemend met het beeld van de jonge pracht die Noa me daarnet had laten zien. Ik trok hard aan mijn lul.
Toen ik mijn zaad schokkend in het gras spoot, hoorde ik plotseling Noa vragen wat ik aan het doen was.
Ik zag dat ze geschokt naar mijn spuitende lul keek toen ik mijn ogen open deed en ze rende hard weg.
Snel trok ik mijn broek weer omhoog en liep achter haar aan. Ik vond haar weer in de keuken. Ze was stilletjes bezig om de rest van de afwas op te bergen. Ik ging zitten en zei, “Je moet maar vergeten wat je daarnet gezien hebt, Noa. Doe je dat alsjeblieft?"
Ze keek me ernstig aan. “Doe je dat wel vaker, pap?" vroeg ze zacht. “Soms," zei ik eerlijk. "Ik ben ook maar een man, en als je geen vrouw hebt dan gebeurt dit gewoon. Soms mis ik je moeder heel erg." De hele waarheid hoefde ze niet te weten. Ik wist even met mijn emoties geen raad en maakte dat ik weg kwam naar buiten.
Noa hoefde me in deze staat niet te zien. Af en toe was het best wel lastig om alleen te zijn.We lieten het even met rus. Noa deed haar dingen en ik de mijne. Ik had nog genoeg te doen buiten rond het huis. En Noa bracht haar tijd door met haar onafscheidelijke mobiel. En af en toe kwam ze even kijken wat ik aan het doen was. Zo te zien was ze toch een beetje ongerust omdat ik in een niet al te beste stemming naar buiten was gelopen.

Ze kwam even naar buiten met in haar hand een vers gezette mok koffie. Ik zat net een beetje te ontspannen van het karwei waar ik mee bezig was. “Dat is lief van je Noa," zei ik toen ze me de kop aanreikte.
Ze kwam even naast me zitten op een krukje. Ze glimlachte. “Graag gedaan hoor pap," zei ze. “En ik vind het echt niet erg hóór, ik schrok alleen maar een beetje daarnet." Ik nam een slok en keek haar nadenkend aan.
“Dat kan ik me goed voorstellen. Het was nou niet écht de bedoeling dat jij dat zou zien. Maar ik ben blij dat we er over kunnen praten." “Kwam het soms door mij, dat je zo opgewonden raakte?"
“Vergeet het maar liefje," zei ik. “Het wasstom van mij. Ik had beter op moeten letten."
Noa haalde haar schouders op. “Weet je pap, soms ben ik ook wel eens een beetje opgewonden, dan krijg ik een beetje een raar gevoel in mijn buik. En toen ik die van jou vanmorgen zag, wist ik gelijk waarom dat gebeurde." Ik schrok een beetje. Want ik begreep niet zo goed wat ze daarmee bedoelde.

Ze stond op, kwam op mijn knie zitten, en sloeg haar arm om mijn schouders. Noa gaf me een kus op m’n wang. “Weet je, ik heb me altijd al afgevraagd hoe een man er in het echt uitzag. Als ik op mijn laptop kijk krijg ik dat warme gevoel. Nu ik die van jou zag spuiten kreeg ik spontaan een nat plekje in mijn broekje." Ze lachte even. „"Ik schrok en vond het mooi tegelijk. gek hé." Ze bewoog even haar billen over mijn kruis. Ik duwde haar zachtjes van me af. Ik wist niet of mijn lieve dochter het expres deed, maar ik voelde door haar beweging dat mijn pik hier geen weerstand aan kon bieden, en al weer druk op weg was om een stijve stand aan te nemn.
“Dus jij bekijkt wel eens naakte mannen op internet?" Ze knikte. Noa gaf eerlijk toe dat ze daar al intresse in toonde. “En dan wrijf ik mezelf totdat die vervelende tintels uit mijn buikje zijn verdwenen, ik vind het best wel een lekker gevoel hoor. Dus ik snap wel dat jij weleens aan de plasser moet trekken. Ik wrijf er wel eens over." Mijn lul stond inmiddels op barsten door de bekentenis die mijn knappe dochter daar gewoon zonder blikken of blozen deed.
Ze droeg nog steeds dat kleine witte onderbroekje en ik zag nu ze zo voor me stond, dat ze niet gejokt had.
In haar kruisje zat een klein nat plekje...

Ik kwam tot de conclusie dat mijn lieve dochter al wijzer was dan ik dacht. En ze stak het niet onder stoelen of banken. Goed dat we altijd eerlijk naar elkaar toe waren in een heleboel onderwerpen. Dat het ook in dit zou wezen had ik nooit gedacht, en nooit achter haar gezocht. Ze wist al meer van dit soort dingen af dan ik had verwacht van een meisje van haar leeftijd Ik wees naar haar kruis. “Volgens mij word het tijd dat jij een schoon broekje aantrekt meisje," zei ik tegen haar. Ze voelde aan haar kruis en glimlachte. “Ik geloof dat je gelijk hebt pap," antwoordde ze. Toen deed ze iets wat ik nooit van haar verwacht had. “Ik zal deze maar even in de wasmand gaan gooien," zei ze. Ze trok voor mijn ogen haar slipje uit en draaide zich om.
In haar blote billen met haar slipje in haar hand, liep ze naar binnen om zich om te kleden...
Ze liet me vertwijfeld achter, met de vraag hoe ik hier op zou moeten reageren. Ik liet het maar even zo. Als ze van plan was om me te verleiden was ze wel op de goede weg. Dat wel.
Toen ik haar zo uitdagend in haar blote kontje zag lopen, kreeg ik bijna spontaan een orgasme.
Noa was niet alleen volop aan het puberen maar ook druk bezig om een mooie jonge vrouw te worden.
Die al haar charme in de strijd kon werpen om een man te verleiden. Of hij nu wilde of niet. En zo te zien was ze die kunst nu op mij aan et uitproberen. Stom van mij dat ik dat tot nu toe nog nooit had willen zien.
Nu het zover was viel het wel een beetje koud om mijn dak. Ik zou toch maar proberen om hier zoveel mogelijk weerstand aan te bieden voor ze nog verder zou gaan.

Tussen de middag onder het eten, vroeg ik aan haar wanneer ze naar de stad wilde om een nieuwe bh te kopen. Ze haalde haar schouders op. “Ik heb besloten om het nog maar even uit stellen, weet je pap ik heb niet zo’n haast om een grotere te kopen." Eigenlijk was ik wel een beetje verbaast. Als er iets was waar Noa dol op was, was het wel op winkelen en geld uit geven, mijn geld wel te verstaan. “En waarom stel je het dan uit?" “Nou weet je, we zijn hier altijd alleen. We gaan bijna nooit weg, en zeker niet op vakantie. Dus waarom zou ik niet even wachten?" Ze raakte even haar borstjes aan. “Het voelt trouwens veel beter zo zonder. Dan voel ik ook die knellende bandjes niet zo op mijn rug." Ze had gesproken. En wie ben ik om haar op andere gedachen te brengen. Noa had wel gelijk. Op vakantie gingen we niet en bezoek kregen we alleen van de postbode die onze brievenbus af en toe vol gooide met reclame.
Ik ruimde de tafel af en vertelde Noa dat als ze me zocht ik, in de hangmat tussen de bomen lag om een uiltje te knappen. Er was bijna niks zo ontspannend om zachtjes wiegend in slaap te vallen tussen de ruisende bomen achter het huis. Ik viel in een rusteloze slaap waarin ik droomde dat Noa naakt mijn slaapkamer binnen kwam lopen en zachtjes in mijn pik begon te knijpen.Ik werd uit mijn droom gewekt door Moeder natuur. Het begon eerst zachtjes te regenen. Dikke regendruppels spatte hard uiteen op mijn gezicht, net toen ik klaarwakker was begon het te hozen. Tegen de tijd dat ik in de keuken stond was ik al zeiknat geregend. Ik stond bijna te soppen in slipprs. 'Dan maar even snel onder de douche,' dacht en ik liep naar boven om het regenwater van me af tespoelen. Toen ik boven kwam hoorde ik Noa hard hijgen, het klonk of ze buiten adem was. Ik zag dat haar slaapkamer een stukje open stond en ik keek naar binnen. Wat ik toen te zien kreeg zal ik niet snel vergeten. Ze lag wijdbeens op haar bed naar haar laptop te kijken. Met haar hand was ze druk bezig om haar de steel van haar borstel in haar kutje te duwen. ze kreunde hard en had volgens mij helemaal niet in de gaten dat ik naar haar stond te kijken.
“O jaa pap," riep ze hard. “Duw hem er maar in. Laat je mooie lul in me spuiten!!
Ik zag dat mijn dochter op punt was aangeland om een gigantische orgasme te krijgen. Ze begon de borstel steeds sneller in haar spleetje heen en weer te duwen.
Snel deed ik een stap achteruit en liep naar de douche. Ik trok mijn kleren uit en draaide de kraan open om het regenwater van me af te spoelen. Door het koele water koelde ik ook min of meer af van het gne wat ik net gezien had.
Opeens hoorde ik een zachte stem. “Pap vind je het goed dat ik met je mee kom douchen?"

Noa kwam spiernaakt de douche ingelopen. In mijn haast had ik vergeten om de deur af te sluiten. Zonder zich te bedenken kwam ze naast me staan en sloeg haar armen rond mijn heupen. Mijn lul drukte zacht tegen haar buik. Ik stond met mijn armen omhoog en beadcht wat ik moest doen. Ze stond met haar ogen dicht en drukte haar borstjes tegen me aan. Ze had er alle ruimte voor. Zachtjes liet ik mijn armen zakken en hield haar vast ik streelde even haar rug en gaf haar een kus op haar voorhoofd. “Wat moeten we nu," vroeg ik, want ik wist dat dit heel fout ging aflopen. Mijn pik was al keihard, en dat voelde ze bliksems goed.
“Doe maar net of ik mama ben,'’ zei ze zacht. Ze nam mijn stijve in haar hand en hield hem goed stevig vast. Noa gaf een kusje op mijn eikel. “Dit kan toch niet lieverd," probeerde ik nog te protesteren maar mijn dochter trok zich er niets van aan Ze nam mijn lul in haar mondje en begon er zachtjes aan te zuigen. Met haar hand kneep ze zacht in mijn ballen. Ik kneep in haar zachte billen en gaf er een tikje op. Haar zachte stevige veerkrachtige tienerbillen. “Oooo Noa," kreunde ik zacht. “Niet doen lieverd!" Ik bedoelde natuurlijk ga door!!
Het voelde geweldig en als het Noa niet was geweest, had ik waarschijnlijk binnen de korste keren haar mondje vol gespoten. Ze liet me los en keek me aan. “Waarom niet pap, Ik hou toch van je. Je zorgt altijd zo goed voor mij, nu kan ik toch ook eens een keertje wat voor jou doen? Ik wil het zo graag. Trouwens ik word zo opgewonden van dit ding!"Ze bewoog mijn keiharde pik een paar keer op en neer.
Ze nam mijn hand vast en bracht hem naar haar kutje. “Kom voel ook even aan mij. Dat vind ik heerlijk. Doe me dat plezier nu eens een keer." Ze ging met haar benen uit elkaar staan. Ze was klaar om daar betast te worden.

Ik gaf het op. In mijn kop wist ik dat het verkeerd was, maar Noa ha me overtuigd. Ze gaf me toestemming om aan haar te zitten. En het kon me eigenlijk niet meer zo schelen dat dit prachtige tienermeisje mijn eigen dochter was.
Ik droogde haar af en nam haar mee naar mijn slaapkamer. Noa ging liggen en ik spreidde haar benen. Zachtjes begon ik haar te kussen. Eerst haar borstjes om daarna langzaam af te zakken naar haar kleine streepje. Noa kreunde zacht toen ik met mijn lippen haar kleine schaamlipjes aan raakte. Ze schokte zacht toen ik haar harde klitje betaste met het puntje van mijn tong. Ze legde haar handen op mijn hoofd en kreunde dat ze dit een heerlijk gevoel vond. Ik vond het heerlijk om te doen. Het jonge meisjesgeil dat uit haar gleufje kwam, maakte me ontzettend geil. Nao tilde haar benen op en liet ze op mijn schouders rusten. Nu kon ik terwijl ik haar zachte kutje uitlikte, ook haar borstjes in mijn handen nemen. Ze wipte haar kontje omhoog en gaf een gil. “Ooooh papa, jaaaaah ik ga komen!!!" Ik deed er nog een schepje bovenop door mijn mond hard tegenhaar spleetje te duwen en likte haar net zo lang tot mijn dochter schuddend met haar lichaam, hard kreunend klaarkwam op mijn mond. Ik liet haar hijgend van inspanning los en ging naast haar liggen. Ze drukte haar mond tegen mijn lippen en duwde haar tong in mijn mond. Zo bedankte ze me voor het beste orgasme dat ze tot nu toe ooit gehad had.

Noa ging op me liggen en keek me strak aan. “Weet je pap, nu wil ik je in me voelen. Ik weet zeker dat het gaat lukken dus protesteren heeft geen zin." Daar had ik op dit moment ook helemaal geen zin in. Ik wilde maar één ding. En dat was klaarkomen met dit mooie meisje in mijn armen op wat voor manier dan ook. Dat ze het op haar eigen gekozen manier wilde mocht ze zelf weten. Noa reikte met haar hand tussen ons in en duwde mijn pik tegen haar gleufje. Ze liet zich langzaam over mijn lul zakken tot hij helemaal in haar buikje zat. “Zie je wel pap, dat hij er makkelijk in past," zei ze. Daar had ik ook geen moment aan getwijfeld. Ik had mijn dochter methaar haarborstel te keer zien gaan.
Ze kwam overeind en begon op en neer te bewegen. Ze bereed me als een ervaren amazone. Haar mooie blonde krullen dansten vrolijk op en neer. Haar nauwe gleufje zat strak rond mijn lul. “Als ik klaar ga komen moet je van me af hé lieverd," waarschuwde ik. Noa kreunde al dat ze klaar ging komen. Haar kutje trok krampachtig samen rond mijn dikke paal. Ik voelde zelf ook dat het zover was. Snel duwde ik haar van me af en trok aan mijn pik. Mijn sperma spoot krachtig tegen haar strakke buikje.De regen had de nodige verkoeling gebracht. Ik zoog even mijn longen vol met de frisse lucht die tussen de dampende bomen hing. Dit zou niet lang duren. Er was weer warm weer voorspeld.
Noa kwam me even gezelschap houden. “En pap, is er schade van dat wilde weer van gisteren?" Ik schude van nee. Maar bij ons was er na dat noodweer wel wat veranderd. Ik keek even naar mijn dochter. het voelde of we samen een nieuw leven waren begonnen sinds gisteren. Gister had ze naakt in mijn armen geslapen. Er was verder niets gebeurt. Ik geloof dat we allebei moe waren geweest van al die indrukken die we samen hadden opgedaan. Voor mij was het al heel lang geleden dat ik sex had gehad, voor Noa was het de eerste keer geweest.
Ik streelde haar, haar. Ze glimlachte en hield me stevig vast. “Pap heb je geen spijt van gisteren," vroeg ze zacht.
Ik schudde van nee. “Jij?" Noa streelde mijn kruis. “Ik ben blij dat jij de eerste bent geweest pap, en ik vond het heerlijk om te doen. Écht. Daar kan niemand meer iets aan veranderen." Daar had ze gelijk in. Wat is gebeurt is gebeurt. Mijn pik kon geen weerstand bieden aan haar strelende hand en begon te groeien in mijn broek.

Noa zag wat voor effect het had van wat ze met haar hand deed. “Mag ik hem zien pap?" ze ging door haar kieeen en kuste mijn harde pik. Ze streelde mijn ballen en ik genoot van de zachte hand van mijn dochter. Ze stroopte de huid rond mijn pik naar achteren en likte aan mijn eikel. Ik vroeg me even af hoe ze zo slim was dat ze wist dat een man daar erg gevoelig was, maar ik wist gelijk het antwoord al. Internet natuurlijk.!

Mijn lieve schat begon fanatiek aan mijn pik te zuigen, maar ik liet haar stoppen. Ik wilde wat anders. Als ze door was gegaan was ik gelijk klaargekomen, en ik wilde dat zij er ook van zou genieten. “Trek je kleren eens uit meisje. Laten we iets doen wat samen lekker vinden, kom." Ik trok ook mijn schirt uit en tilde haar op. Noa sloeg haar handen rond mijn nek. Ze begreep gelijk mijn bedoeling. Mijn dochter vouwde haar benen rond mijn heupen en kuste me op mijn mond. “Is dit wat je wilt papa," vroeg ze. Ik kuste haar en nam mijn pik in mijn hand. Noa hield zich stevig vast toen voelde hoe mijn eikel tussen haar schaamlipjes kwam te zitten. Ze liet zich langzaam met haar oge dicht zakken.
Mijn stijve verdween tot aan de wortel in haar gleufje. Ik voelde haar harde tepels tegen mijn borst schuren.
Noa’s kutspiertjes spanden zich rond mijn stijve. Zo voelde haar grotje nog nauwer. Ik hield haar billen vast en begon haar op en neer te bewegen over mijn harde pik. “OOooh lieverd," fluisterde ik in haar oortje. “Wat heb jij toch een heerlijk nauw spleetje. Dit is zo lekker." Noa kreunde ook. Ze voelde mijn schaambeen over haar klitje wrijven nu ik haar zo op en neer bewoog. Mijn pik gleed steeds makkelijker in haar spleetje. Mijn lieve dochter werd zo geil, dat ze steeds meer van haar sapjes liet lopen. Ze huilde bijna van genot. “O Lieve papa, ik ga komen. Oo mijn kutje komt klaar, kreunde ze in mijn armen. Met een paar laatste stoten spoot ik ook haar gleufje vol. We hebben zeker nog zo tien minuten in de boomgaard gestaan.

Die vakantie was voor ons allebei het begin van een mijlpaal in ons leven. Gelukkig hadden wij het geluk dat er van onze liefdeuitspattingen nooit iets is gekomen. We zijn elkaar altijd trouw gebleven. Zelfs toen Noa een eigen gezin startte kwam ze nog regelmatig langs in het geheim om even onder de bomen van de boomgaard herinneringen op te halen...