Web Statistics


Hetero verhaal - Coby verdwaalt

Met een somber gevoel in haar hoofd en een droevige stemming in haar hart, slenterde Coby over het slingerende schelpenpad langs de grote plas in het park. Haar, in teenslippers gestoken, blote voeten deden grijze stofwolkjes achter haar spoor aanjagen, terwijl de zon zilveren spikkels uit het licht kabbelende water in haar ogen strooide. Gedachteloos liet Coby zich zakken op de punt van een houten bankje langs het water en tijdens het zitten kroop Coby's rok tot ver boven haar gebruinde knieën omhoog. Coby leunde met haar rug tegen de rugleuning van de verweerde bank en liet haar hoofd met gesloten ogen achterover zakken. Langzaam realiseerde Coby zich wat haar naar het park had gedreven.

Eerder die dag had Coby het huishouden gedaan, nadat Bas, haar man, haar met de gebruikelijke kus op haar mond gedag had gezegd en naar zijn werk was vertrokken. De natte gloed van zijn lippen hadden haar ineens doen beseffen dat ze het was kwijt geraakt. Op dat moment voelde Coby een leegte in zich opkomen. War was de passie, het verlangen, het vuur, de verrassing? Dertig jaar geleden, toen ze vijfentwintig was en drie jaar getrouwd was met haar Bas, was hij thuis gekomen in alleen een korte broek. Zijn kleine buikje lag schuddend over de rand van het te korte sportbroekje,maar Coby kreeg op dat moment zo'n intens warme gloed van liefde en verlangen over zich, dat ze hem in de deuropening bijna aanrandde. Coby herinnerde zich dat ze haar korte rokje optrok en Bas pardoes in de armen sprong, en dat Bas bijna viel met haar in zijn armen.Bas rolde toen met Coby over de drempel naar binnen en het lukte Bas om met de punt van zijn teen de voordeur net dat zetje te geven, wat de deur in het slot deed glijden. Bas had geen tijd om bij te komen, Coby drukte haar mond op die van Bas en Coby liet haar tong diep in de mond van Bas verwijnen waar ze zijn tong hard zuigend in haar mond zoog. Wild danste haar tong over de tong van Bas en Coby liet haar hand tussen het smalle broekspijpje van Bas sportboekje naar zijn halfstijve lul glijden.

Demonstratief en uiterst passief spreidde Bas zijn armen ten overgave en liet Coby helemaal over zich heen komen. Coby voelde haar kut instant nat worden en wiebelde een beetje om haar rokje tot op haar middel te trekken en wipte met haar hand Bas zijn, onderhand trillend harde, lul uit zijn broekje. Coby had zich met open mond over Bas bovenlichaam naar beneden laten glijden en hapte zijn kwijlende lul in haar mond. Bas sloot zijn ogen en genoot intens van Coby's zuigende mond rond zijn eikel. Bas trok zijn kin naar zijn borst en werd gek van geilheid toen hij zijn ogen open deed en recht in de groene ogen van zijn Coby keek, terwijl zij haar mond diep over zijn lul liet zakken. Bas heupen kregen een eigen leven en op de maat van Coby's zuigende mond probeerde Bas zijn heupen omhoog te stote.

Vermanend tikte Coby zachtjes tegen zijn ballen en liet haar mond met een smakkend geluid van Bas lul afglijden. Met van geilheid vertrokken mond en glazige ogen had Coby haar slipje opzij getrokken en haar kutje over Bas lul heen geschoven. Heet en heftig voelde Bas zijn lul diep in Coby's hete kut glijden en voelde kutspieren aan het werk, welke hij tot dan toe nog niet eerder had ervaren. Het leek wel of Coby's kut hem aftrok, terwijl ze haar kut zo hard en ver mogelijk over zijn lul had geschoven. Coby herinnerde zich nog dat haar kut als vanzelf had gekrampt in haar eerste orgasme, terwijl ze haar kut alleen maar over zijn lul had laten zakken. Sidderend rolde Coby's heupen een tango en na de orgasmekrampen, zette Coby haar handen op Bas borst, begon zijn tepels te kneden en liet haar kut in kleine bewegingen ritmisch over zijn lul glijden.

Langzaam trok de eerste orgasmegloed weg en een diep heet gevoel trok door Coby's onderlijf. Volledig aan zichzelf denkend begon Coby haarBas te neuken. Coby wist niet meer hoe lang het toen duurde, maar in haar herinnering was het veel te snel voorbij. Coby trok haar benen onder zich en met wijd gespreide dijen liet ze Bas haar soppende kut zien terwijl ze zich hevig wippend naar haar volgende orgasme toewerkte. Bas werd zo supergeil van Coby's, toen al stevige dijen, en kon zijn orgasme niet meer tegenhouden. Bas greep de hevig slingerende tieten van zijn vrouw, duwde haar afwerende handen weg en greep liefdevol, maar stevig die heerlijke tieten vast.

Hard en wild stootten ze allebei in een intens ritme en Bas kon het niet meer tegenhouden. Heet spetterde zijn geil diep in Coby's kut en Bas voelde Coby krampen en schokken in haar tweede orgasme. Coby's spieren lieten haar in de steek en zuchtend liet Coby haar bovenlichaam op Bas lichaam zakken in een nasidderende kramp. Coby wist nog wel dat ze zo samen in elkaar een hele tijd in de gang hadden gelegen, elkaar lieve woordjes ingefluisterd hadden en elkaar tedere beloftes hadden edaan. Volgens Coby was dat ook het moment dat Mariëlle was verwekt. Hun eerste kind.

Langzaam keerde Coby terug naar het "nu" en realiseerde zich dat ze haar handen op haar onderbuik had liggen net boven haar venusheuvel. Een spoor van Miss Dior bereikte haar neus en Coby werd verrast door een warme hand op haar blote bovenbeen. Verschrikt keek Coby eerst naar die hand, en zag een kleine vrouwenhand waaraan, aan de ringvinger, een smalle gouden ring fonkelde. Coby kwam langzaam terug uit het verleden, nog met het warme gevoel in haar lichaam van de herinnering van dat intense orgasme, en liet haar blik van de hand, naar de pols, naar de onderarm, naar de bovenarm glijden en keek toen pas naar de persoon die naast haar op de bank was gegleden.

Hallo Coby, klonk een vaag bekende stem, maar Coby kon de vrouw van de hand op haar bovenbeen geen plekje in haar geheugen geven. Naast Coby zat een vrouw, net als Coby, van ergens in de vijftig jaar, luchtig gekleed in een korte grijze ruitjerok, met daarop een grijze blouse, waarvan Coby vond dat er eigenlijk wel een knoopje teveel van open stond. Een vriendelijk ovaal gezicht, omlijst met grijsblond haar, grijsgroene ogen, een ronde mond en een wat vollere kin, keek Coby half lachend aan. De vouw liet haar hand een klein beetje over Coby's bovenbeen omhoog glijden en bereikte de zoom van Coby's rokje.

Met een glimlach keek de vrouw Coby aan en zei: je herkent me echt niet meer he, Co. Met de intonatie van haar stem in dat laatste woord, tezamen met haar koosnaam, diepte er een naam op uit Coby's geheugen. Een glimlach trok over Coby's gezicht toen ze zich de vrouw herinnerde. Hallo Pauline, zei Coby, wat is dat lang geleden, en Coby probeerde de hand van Pauline te negeren, welke nu een klein stukje onder de rand van haar rokje was verdwenen. Pauline draaide haar bovenlichaam wat naar Coby toe, legde een arm achter de rug van Coby op de leuning van de bank en liet haar andere hand nog wat verder onder Coby's rok glijden. Paulines vngers hadden bijna de rand van Coby's slipje bereikten Coby voelde zich, zo buiten aan het water, nogal ongemakkelijk.Pauline was Coby's hartsvriendin geweest vanaf groep vijf op de basisschool en tot de diploma-uitreiking van het middelbaar onderwijs hadden ze heel veel dingen samen meegemaakt en ook gedeeld, waaronder diverse vriendjes. Ze hebben nooit geweten dat Coby en Pauline door hun omgeving " De Hete Twee" werden genoemd. Ook nu keerde Coby weer teug naar die tijd en, mede door de hand die nu bijna tegen haar schaamlippen aandrukte, dacht aan die leuke, maar ook spannende tijd. Pauline en zij hadden samen de van de meisjesliefde geproefd, maar ook wel eens samen een jongen letterlijk aangerand. Ze waren toen net zestien en er liep een jongen op school waar ze allebei smoor van waren en op en dag in het Buitenpak hebben ze die arme jongen letterlijk overvallen aan de rand van het bosje.

Ik zag dat je een beetje weg dommelde en aan je lichaamstaal te zien was het best een leuke herinnering, zei Pauline. Coby knikte en voelde de vingers van Pauline de rand van haar slipje bereiken. Onwillekeurig reageerde Coby's lichaam op deze streling, het was lang geleden dat er zo in haar liezen werd gekriebeld. Pauline keek Coby in haar groene ogen en zei: Kom op meid, waar ben je zo somber over. Ik zie aan je dat je ergens mee zit. Ik kom je tegen op een bankje in het park, waar jij met gesloten ogen jezelf bijna zit te vingeren. En Pauline liet haar vingers onder de rand van Coby's slipje naar Coby's kaal geschoren schaamlippen liet glijden. Coby schrok een beetje van Paulines observatie, ze zou zich toch niet zo hebben laten gaan?

Coby brak. Coby begon te praten en stortte haar hele hebben en houden uit. Haar bruiloft met Bas, de geboorte van Mariëlle, de geboorte van Merel, het opgroeien van die twe, het verslechteren van de relatie met Bas, het afstuderen van de kinderen, het afscheid nemen van de kinderen toen de kinderen op zichzelf gingen wonen en vooral het teruglopen van Bas interesse naar Coby zelf. De laatste keer dat ze samen sex hadden gehad was alweer drie maanden geleden. Zo lelijk ben ik toch nog niet, snikte Coby met natte ogen toen ze weer naar Pauline opkeek.

Paulines vingers hadden zich tijdens Coby's stortbui rustig langs haar schaamlippen stil gehouden, maar nu Pauline aan de beurt was, gleden haar vingers verder over Coby's schaamlippen en bereikte het zachte kuiltje vlak boven Coby's klitje. Pauline liet haar blik opzettelijk over Coby's lichaam glijden en zei: Meid, ik weet niet wat je in je hoofd haalt, maar Bas zou zijn ogen uit zijn kop moeten schamen als hij jou zo weinig aandacht geeft. Kijk nu eens naar jezelf, Oke, je zou een keertje naar de kapper kunnen, maar dat is nog niet echt nodig, wat Pauline een verbaasd beledigde blik van Coby opleverde. Maar Pauline gng rustig verder. Ik zie een mooi koppie, een paar prachtige tieten, een heerlijk mollig buikje en een paar benen waar ik jaloers op ben.

Pauline liet haar vingers nu langzaam het bovenste spleetje van Coby's schaamlippen inglijden en voelde daar bovenin al de geile nattigheid uit Coby's kutje. Coby kon/wilde Pauline niet geloven toen Coby deze beschrijving over zichzelf hoorde, maar diep in haar hart vond ze het toch wel leuk. Coby kwam wat uit haar passieve lighouding en schoof haar billen wat verder naar achteren op het bankje. Pauline liet rustig haar hand onder Coby's rok liggen en gebruikte Coby's beweging zelf om haar vingers wat verder in Coby's kutje te drukken. Als vanzelf gleden Coby's dijen wat verder uit elkaar, wat voor de omgeving minder goed zichtbaar was, omdat Pauline haar lichaam er een beetje voor draaide.

Toen jij Bas leerde kennen zijn wij wat uit elkaar gegroeid, zei Pauline. Je bent echter nooit uit mijn gedachten geweest. Op afstand heb ik je zien trouwen metBas en nadat Mariëlle geboren was, heb ik Leo leren kennen, waar ik nu al jaren gelukkig mee ben getrouwd. Leo is nu opgeklommen bij Hoogvlammers, een bouwbedrijf dat tegenwoordig vooral in Azië goede zaken doet. Leo en ik hebben een soort van vrije relatie. Leo is altijd volstrekt eerlijk tegen mij geweest en ik ook tegen Leo. De eerste keer dat ik Leo met een andere vrouw zag neuken werd ik daar zo ontzettend geil van, dat ik er spontaan ben bij gekropen.

Dit was trouwens al voor ons trouwen. Op de een of andere manier hoort het bij ons. Ja, ik ben Leo trouw, maar zal nooit met een man of vrouw meegaan, zonder dat Leo daarvan op de hoogte is. Nu sturen we zelfs onze sexfilmpjes naar elkaar, als Leo weg is voor zaken. Pauline zag Coby's ogen omhoog flitsen toen ze het over vrouwenliefde had en liet haar vingers verder in Coby's kutje glijden, raakte met haar vingertoppen Coby's klitje en zag met genoegen dat Coby's onderlijf daar spontaan op reageerde. Plagerig liet Pauline haar vingers langs oby's klitje tussen haar schaamlippen door glijden en trok toen Coby zuchtend haar ogen sloot, met een ruk haar hand onder Coby's rok vandaan.Verschrikt keek Coby in de grijsgroene ogen van haar teruggevonden hartsvriendin, en kwam terug in de echte wereld. Schaamteloos zat Coby met gespreide dijen en haar rok ver omhoog met de vingers van haar vriendin in haar kut langs het water in het park. Toen dit bij Coby doordrong, keek Coby verschrikt om zich heen en werd door Pauline gerust gesteld. Rustig maar meisje, suste Pauline, er is niemand in de buurt, maar kom mee. Dan gaan we naar mijn huis, ik woon hier tegenwoordig vlakbij. Met trillende knieën, van de spanning in haar kut en in haar hoofd, stond Coby op en gleed in de uitgestoken arm van Pauline.

Na een korte wandeling van een minuut of vijf over het chelpenpad naar de rand van het park, waarbij de zon afwisselend in Coby's ogen prikte tussen de bladeren van de grote eikenbomen. Aan de rand van het park stonden een paar vrijstaande eengezinswoningen met ruime oprijlanen naar gotische voordeuren. Pauline trok Coby naar het achterste huis van het rijtje en Coby zag dat dit huis aan drie kanten vrij uitzicht had. Samen liepen ze de oprijlaan op en Pauline drukte Coby door een groene ligusterhaagpoort langs het huis naar de achtertuin. Coby hoorde een bliep uit Paulines hand komen en volautomatisch schoven de grote glazen schuifpuien naar weerskanten opzij.

Coby keek haar ogen uit. Het terras was betegeld met zachtroze half glanzende tegels welke tot aan de rand van het pastelblauw betegelde zwembad doorliep. Het lichtgroene water golfde zachtjes in de namiddagzon en Coby's neus werd geprikkeld door bloeiende rozenstruiken welke langs de rand van het huis groeide. Pauline liet Coby even rondkijken en stak haar arm door de arm van Coby en trok Cob zo mee naar binnen. Vol verbazing zag Coby aan een lage tafel een bijna naakte man zitten met een zilverkleurige laptop op zijn blote bovenbenen. Toen de man hen zag binnen komen klapte hij de laptop dicht en schoof het platte computertje onder een smalle rand van een rookglazen salontafeltje.

Vloeiend stond de man op en stapte naar beide vrouwen. Hallo Lieverd zei de man en drukte Pauline een zachte warme kus op de lippen, waarbij het Coby niet ontging dat zijn hand liefkozend over Paulines billen gleed. Aan welke mooie dame mag je mij voorstellen, zei Leo met een zachte warme stem. Coby voelde het gloeien in haar lichaam een beetje sterker worden bij de intonatie van Leo's woorden. Leo, zei Pauline, dit is Coby, mijn enige echte vriendin welke ik in het park ben tegen gekomen. Leo deed een pasje achteruit en liet zijn blik openlijk over Coby's lichaam glijden, waarbij zijn ogen extra lang op Coby's tieten bleven hangen.