Web Statistics


Groesex verhaal - Als nooit tevoren

De tentamens zaten erop. Lisan had zich weken afgesloten om de tentamens goed door te kunnen komen. Dat was nu achter de rug. Samen met een vriendin zaten ze met een wijntje bij haar thuis. Haar ouders waren weg en haar zus was nog iemand knippen. Die had voor Lisan voor de volgende dag een grote verrassing in petto. Waar de haren van de Belgische nu nog zwart en lang, zou er de volgende dag een compleet andere coupe tevoorschijn worden getoverd door haar zusje. Die gebruikte Lisan elke keer als proefkonijn voor de extreme looks. Elke keer keek ze daar naar uit. Ditmaal had ze het echter uitgesteld vanwege de tentamens. Samen met haar vriendin zaten ze wat de googelen naar wat haar zusje met haar zou kunnen en mogen doen. De wildste kapsel kwamen hierbij voorbij.

Na een poosje pakte Nele haar hand. Ze keek Lisan diep in haar blauwe ogen.

‘Vanavond moeten we losgaan als nooit tevoren,’ zei ze op een serieuze toon. ‘De tentamens zijn voorbij en als je nu iets doet waar je spijt vn krijgt, dan herkent morgen toch niemand je meer.’

Even bleef Lisan stil.

‘Je hebt gelijk, Nele,’ zei ze toen enthousiast. ‘Doen we!’

Nadat de twee meiden nog een nieuw glas wijn leeg hadden gedronken, gingen ze naar boven. Lisan trok gelijk haar broek en shirtje uit. In haar zwarte beha met bijpassende string stond ze voor haar kledingkast.

‘Echt wel heel sexy joh, die tatoeages zo,’ zei Nele.

Lisan keek om en zag dat Nele haar uitgebreid zat te bekijken. Daarop draaide ze even een rondje.

‘Als ik een vent was, dan wist ik het wel, hihi,’ zei Nele.

‘Oh ja, wat dan?’ vroeg Lisan quasi-intelligent.

‘Nou dan zou ik je het liefst zo snel mogelijk bespringen en samen heerlijk genieten,’ zei ze zonder blikken of blozen.

Lisan lachte. Ze richtte zich weer op de kleding. ‘Dit jurkje?’

‘Ja, die is wel gaaf. Doen.’

Lisan trok het jurkje over har hoofd. Daarna draaide ze haar rug naar haar vriendin, welke ze over haar schouder vragend aankeek. Die begreep de hint en stond op. Subtiel ritste ze de jurk van achter dicht. Dit deed ze net iets langzamer dan gewoonlijk. Nele zag niet dat Lisan op haar onderlip beet om het opkomende geile gevoel te onderdrukken. Toen de rits boven gesloten was, gleed Nele even met haar handen langs de stof. Deze beweging reikte tot aan de zoom, waardoor ze ook over de billen van Lisan gleed. Die zei niets. Toen de handen net onder haar achterwerk stopten, omdat het jurkje niet als lang bestempeld kon worden, ademde ze diep uit en draaide ze om.

‘Kom. Dit gaat een fantastische avond worden.’

De meiden zaten in de tram naar het centrum van Antwerpen. Ineens drukte Nele op de stopknop.

‘Wat doe je?’

‘Daar zit een café. Heb dorst. Gij niet?’

‘Oké. Ouwelullencafé hoor.’

‘Boeiend.’

De tram stopte en Nele stapte indrdaad uit. Lisan volgde haar. Toen de twee dames het goed gevulde café binnenstapte, leken alle blikken op hen gericht te zijn. Veel mannen van middelbare leeftijd en enkele nog oudere leken voor een fractie hun ogen niet te geloven. De twee hippe meiden keken niet op of om. Ze gingen naar de bar. De man achter de bar vroeg hen wat het mocht zijn.

‘Twee tequila. Zonder zout enzo hoor.’

Nele was erg snel met bestellen. Lisan keek haar vragend aan. Op dat moment zette de grijze man al twee glaasjes voor de dames. Hij schonk de tequila in. De meiden pakten het glaasje, proostten en sloegen het in een keer achterover. Lisan voelde het straffe goedje in haar keel glijden. Direct werd er ook een baco besteld. Voor de dorst. Door de wijn vooraf, voelde Lisan haar hoofd al anders worden. Dat de heren om hen heen bijna constant gapend naar de meiden keken, deed hen niks. Niemand durfde echter het gesprek met de meiden aan te gaan. Die nipten vrolijk van hun drankjes.

Al snelhadden de dames geen idee meer dat de hele kroeg heimelijk in love was met hen. De vele drankjes, die nu door jan en alleman werden aangeboden, zorgden ervoor dat Nele naar de wc moest. Ze hing half over Lisan heen toen ze dat haar zei.

‘Jij vermaakt je wel he,’ zei ze met een knipoog. ‘Kan misschien wel even duren hoor.’

Lisan had niet gezien dat Nele subtiel werd gevolgd door een van de jongere bezoekers van het café. Ze keek op de klok. Het was nog niet eens zo laat en nu was ze al behoorlijk teut. Eigenlijk vond ze het wel prima hier. Moesten ze nog verder gaan Antwerpen in?

‘Mag ik deze schoonheid een drankje aanbieden?’ hoorde ze ineens naast zich.

‘Eens even denken,’ antwoordde ze terwijl ze hem vanuit haar ooghoeken bekeek. Ondertussen nam ze ook het assortiment drank in zich op. Toen knikte ze elegant.

‘Een dubbele whisky met ijs. Black label.’

Dat werd besteld naast haar. Ze gaf de gast verder geen aanacht. Hij stond wat naast haar te drentelen terwijl de barman de bestelling in orde maakte. Toen deze de drankjes voor hen zette, proostten de twee.

‘Mark,’ zei hij terwijl hij zijn hand uitstap.
‘Dat kan.’ Lisan voelde zich misschien lichtelijk asociaal, maar ze hield ervan om hard to get te spelen. Ze zette haar lippen aan het glas en nam een nip. Hij wist zich geen betere houding te geven. Pas na een paar slokken wilde Lisan iets tegen hem gaan zeggen. Juist op dat moment kwam Nele weer tevoorschijn. Haar lacherige bui trok de aandacht van het gehele café. De jongen die vlak na haar naar het toilet was gegaan, volgde ook. Hij ging direct naar de bar. Lisan keek Nele verbaasd aan. Die was een behoorlijke tijd weg geweest. De aandacht voor de gast waar ze drinken van had gehad met de naam Mak was nu compleet verdwenen. Nele hupte op de barkruk naast Lisan. Vragend keek zij naar haar lacherige, rood aangelopen vriendin.

‘Dat was echt machtig,’ fluisterde Nele in Lisans oor.

‘Je hebt toch niet…’

‘Uhuh,..’

‘Nee? Hier op …’

‘Uhuh,’ en ze trok haar jurkje nog even recht.

Lisan schoot in de lach. Snel dronk ze haar Whisky op. Dit was inderdaad een avond als nooit te voren. Even keek ze opzij, naar Mark. Eigenlijk zag hij er niet eens zo slecht uit. Ze beet op haar onderlip terwijl ze hem even aankeek. Toen wenkte ze hem met een klein hoofdknikje. Nele had ondertussen al een drankje voor zich staan. Ze hoefde niet te raden van welke man ze dat had gekregen. Lisan excuseerde zich en liep licht wankelend naar het toilet. Daar bleef ze in de deuropening van de damestoilet wachten. Hij had het toch wel begrepen?

Gelukkig liet dat antwoord niet lang op zich wachten. Hij liep een beetje ongemakklijk naar haar toe. Lisan pakte hem beet toen hij binnen handbereik was. Ze trok hem de damestoilet in. De deur viel achter hem dicht. Nog in het halletje van de toiletten kneep ze in zijn kruis. Daar groeide al iets. Zonder een woord te zeggen, zakte ze door haar knieën. Lisan haalde zijn riem los, om vervolgens ook de knopen van zijn jeans te openen. Toen trok ze zijn broek wat naar beneden. Zijn boxer ging gelijk mee. Met haar rechterhand pakte ze zijn half harde pik beet. Rustig begon ze eraan te trekken. Haar mond bracht ze naar zijn ballen. Geil likte ze eraan terwijl ze zijn snel groeiende staaf bleef trekken. Het tempo lag nu wat hoger.

Toen zijn leuter keihard was, bekeek ze hem even goed. Daarop sloot ze haar lippen om zijn eikel en zoog zijn harde staaf diep naar binnen. Hij pakte haar bij haar haren beet. Terwijl ze zijn pik diep in haar mondje zoog, keek ze naar boven. Deze knaap stond heerlijk te genieten. Lisan voerde het tempo op. Hij kreunde zachtjes. Zijn staaf gleed heerlijk i haar mondje op en neer. Plagend ging ze met haar tong langs zijn eikel. Hij werd gek van opwinding. De meid merkte dat hij het niet lang meer hield. Hij zocht stevigheid. Daarop gas ze meer gas. Geil als ze was, pijpte ze hem zo diep als ze kon. Ineens voelde ze zijn greep verstevigen. Op dat moment spoot hij veel sperma haar mondje in. Rustig bleef ze aan zijn pik zuigen. Tot de laatste druppel zoog ze hem leeg. Toen liet ze zijn pik uit haar mond glippen en gaf ze een kusje op zijn eikel. Terwijl hij nog stond na te genieten, gaf ze hem een kus op zijn wang.

‘Bedankt voor de whisky,’ zei ze zwoel in zijn oor, alvorens ze de toiletten verliet.

Vanuit het café hoorde ze veel enthousiasme. Toen ze dat in oog kreeg, snapte ze waarom!

Op de toog stond haar vriendin te dansen. Dat het geen normale dans was, was ook duidelijk. Ze had haar schouders al ontbloot en speelde met de zoom van haar jurkje, welke ze telkens plagend omhoog zwiepte. Lisan kon haar ogen niet gelovn. Nele kon maar net staan op de bar. Sensueel liep ze verleidelijk eroverheen alsof ze dat dagelijks deed. Terwijl Lady Gaga haar ondersteunde met een van haar grootste hits, werkte Nele zich zonder enige schroom voor de joelende heren uit haar jurkje. Deze wierp ze naar de barman. De meid had geen beha aangehad en haar pikante stringetje kon ook maar weinig verhullen.

Zachtjes schoof Lisan tussen de mannen door naar de bar. Het wond haar eigenlijk wel op. Het was niet haar vriendin lichamelijk, maar de vrijheid die ze genoot. Dat maakte het geheel opwindend. Snel spoelde ze de smaak van het verse sperma weg met een drankje dat al voor haar klaar stond. Toen reikte ze Nele de hand. Lisan klom ook op de bar. Direct trok haar vriendin het jurkje van haar omhoog. Lisan had niet in de gaten dat de heren verlekkerd naar haar uitdagend zwarte lingerie keken. Zij danste vrolijk met Nele aan de hand op de bar. Bij het eind van het nummer pakte Nele haar stevig vast. Ze gaf haar een liefdevolle, lange ku op haar mond. Toen hun lippen zich scheidden van elkaar gaf Nele haar een knipoog. Deze avond zouden ze nooit gaan vergeten.

Onder luid applaus lieten de twee zich van de bar glijden. Hoewel hun jurkjes werden aangereikt, hadden ze geen haast met deze aantrekken. Menig man kon zijn ogen niet meer sturen. Moest hij nu naar Lisan of naar Nele kijken. Die laatste trok veel bekijks door haar ontblote tieten, terwijl de eerste door de tatoeages in combinatie met de mooie lingerie een dame was om van te dromen. De drank werd nu rijkelijk geschonken.

‘Alles is nu van het huis voor ons,’ fluisterde Nele ineens in het oor van Lisan. Daar proostten de dames op.

Toen de jurkjes weer aan waren en menig stamgast er al vandoor was, deed de barman de gordijnen dicht.

‘Sorry, maar we moeten sluiten,’ zei hij excuserend.

De meiden maakten echter geen haast. Aan een tafeltje zaten nog een paar mannen een potje kaarten af te maken en aan de bar waren nog en drietal mannen. Twee daarvan namen een laatste slok om vervolgens gelijk op te stappen.

‘Barman, kunt u straks een taxi regelen voor ons?’ vroeg Nele hem.
‘Dat komt wel goed.’

‘Dankje!’ zei ze, waarop ze hem een kushandje gaf. De man begon te blozen. Daarop richtte ze zich weer op haar vriendin. ‘Ik ga even naar de wc hoor. Ik sta op knappen.’ Vervolgens stond ze op, trok even haar jurkje goed en liep het gangetje naar de toiletten in.

Lisan dronk haar cocktail rustig op. Ze voelde zich helemaal zweven. In stilte genoot ze van deze avond. Wie had ooit gedacht dat ze in zo’n café zoveel lol zouden hebben? Hoeveel mannen zouden nu hun hand gebruiken onder invloed van hun gedrag? Stiekem was ze zelf ook flink opgewonden geraakt van alles. Dit was zo bijzondr. Zo had het ze het nog nooit meegemaakt. Even keek ze rond. De kaarters waren er ook niet meer. De gast aan de bar zocht op dat moment oogcontact met haar. Ze lachte naar hem. Hij was de dertig nog niet gepasseerd.

‘Koen, kun jij deze dames straks wegbrengen?’ vroeg de barman aan hem, terwijl hij een knikje naar Lisan gaf.

‘Maar natuurlijk. Dat komt goed met zo mooi vrouwelijk schoon,’ zei de jongen die dus Koen heette. Lisan glimlachte verlegen. Terwijl de barman glazen stond te poleren, stond Koen op. Lisan voelde hem ineens achter zich staan. Hij legde zijn handen op haar heupen.

‘Het was een heerlijk optreden, mooie dame,’ fluisterde hij in haar oor. Zijn handen gleden nu naar voren. Ze voelde ze op haar onderbuik. Zachtjes streek hij omhoog. Lisan verweerde zich niet. Ze voelde zijn adem in haar hals. Dit maakte haar nog geiler dan ze al was. Zijn handen gleden naar haar bovenbenen. Heerlijk streelde hij de huid. Langzaam ging hij naar de binnenkant. D barman stond rustig toe te kijken. Koen pakte haar ineens vol in haar kruis en begon haar lipjes direct door haar slipje te strelen. Hij moest haar nattigheid al door de stof heen voelen. Ze voelde zijn erectie tegen haar achterkant aan drukken. Hij masseerde steviger. Hij kutje werd snel veel vochtiger. Een hand gleed nu naar haar borsten. Lisan werd helemaal gek van opwinding.

Koen draaide haar nu om. Hij tilde haar van de barkruk om vervolgens haar slipje onder haar jurkje vandaan te toveren. Dat wierp hij naar de barman toe. Lisan voelde hoe hij al zoenend over haar jurkje naar beneden ging. Ze zette haar billen op de barkruk. Koen begroef zijn hoofd tussen haar dijen. Zijn tong beroerde haar natte lipjes op een geweldige manier. Met een voet hield ze stevigheid door deze op zijn schouder te zetten. Zijn tong maakte haar gek. Het geil stroomde rijkelijk uit haar kutje. Op dat moment zag ze de barman ineens naast haar staan. Zijn pik hing al uit zijn broek. Deze vijftiger had er duidelijk zinin. Met haar linkerhand begon ze aan zijn leuter te trekken. Die groeide snel. Koen bracht haar tot een duizelingwekkend orgasme. Ze moest hem met haar hand afremmen. De geile meid zat nog bij te komen toen ze merkte dat hij zijn eikel zo naar binnen duwde. Rustig begon hij haar te neuken. De barman trok haar jurkje over haar hoofd. Direct haakte hij ook haar beha los. Zijn handen maakten vervolgens overuren bij haar borsten. Haar tepels waren direct lekker hard. In tijden was Lisan niet meer zo opgewonden geweest. Ze trok de barman sneller af. Dit was puur genieten. Koen stootte heerlijk in haar soppende kutje. Zijn lange, krachtige stoten maakten haar helemaal gek.

Toen hij zijn pik uit haar kutje trok, tilde hij haar van de kruk. Hij draaide haar om en pakte haar bij haar heupen. Zo leidde hij zijn pik weer diep in haar grotje. Lisan had nu de pik van de barman vlak voor haar. Ze trok deze naar haar mond. Gewillig stapte de man naar voren. Gelijk schoof hij zijn pik diep in haar mondje. Gulzigbegon ze hem te pijpen. De twee pikken maakten haar gek. Koen had zijn handen op haar heupen. Hij stootte nu nog krachtiger dan eerst. Dit was echt botergeil. De harde pik in haar mondje schoot soms door de penetratie in haar kutje dieper in haar mondje dan ze eigenlijk wilde. Met alleen nog haar hakken aan werd ze zo uitgebreid genomen door de twee onbekende heren.

Toen de jongste van de twee zijn leuter uit haar kutje haalde, trok de barman zijn pik uit haar mondje. Lisan draaide zich om. Nu begon ze aan de naar haar eigen kutvocht smakende pik te zuigen, terwijl de grijze baas van het café zijn staaf nu diep in haar kutje stak. Ook hij nam haar met krachtige halen. Dit was pas seks. Af en toe liet ze de pik van Koen uit haar mondje glijden om even op adem te komen. De oude man boog zich voorover. Ze voelde zijn mond in haar hals. Zijn rokerige adem accentueerde hoe fout het eigenlijk was. Juist dat was het wat de meid zo opwond. De twee mannen lustten er wel pap van.

De barman trk zijn pik tussen haar gezwollen lipjes vandaan. Koen pakte haar bij haar hand. Hij leidde haar naar een tafeltje. Daar legde hij haar met haar rug op. Haar billen trok hij net over de rand van de tafel. Zelf kwam hij tussen haar benen staan. Hij schoof zijn pik weer diep in haar. Zijn handen grepen beide borsten stevig vast. De barman schoof een van de stoelen opzij. Hij kwam nu ter hoogte van haar gezicht staan. Hij trok de meid een beetje naar zich toe, zodat ze hem weer oraal kon bevredigen. Hij was het echter die het tempo aan gaf. Lisan voelde hoe ze zowel in haar kutje als in haar mondje geneukt werd. Heftig kraakte het houtentafeltje. Koen had zijn handen inmiddels onder haar billen.

Ineens begon hij te kreunen. Zijn stoten werden minder ritmisch. Lisan merkte dat hij zijn staaf uit haar kutje trok. Op dat moment voelde ze waarom. Vele klodders vers sperma belandden op haar buik en venusheuvel. Blijkbaar was dat voor de barman ook het sein om te komen. Hij pakte haar hoofd stevig vast en poot zijn lading diep haar keeltje in. Lisan slikte alles braaf door. Tot de laatste druppel bleef ze aan zijn pik zuigen.

Toen de meid haar beha en haar jurkje weer aan had, werd er nog een drankje voor haar ingeschonken. Zonder veel woorden nipte ze van de nieuwe alcoholische versnapering. Op dat moment kwam Nele weer tevoorschijn. Lisan had geen seconde meer aan haar vriendin gedacht. De blos op haar wangen en het verwilderde haar zeiden genoeg. Net toen Lisan zich wilde afvragen wie er bij Nele was, kreeg ze het antwoord al. Ze kon haar ogen niet geloven. De heren van het kaartclubje waren dus nog niet weg. Met grote ogen keek ze Nele aan. Vier man? Nele keek haar net zo vragend aan. Haar blik wees haar op het zwarte slipje dat aan een van de flessen drank hing.

Niet veel later zaten de dames in de auto bij Koen. Deze avond zouden ze nooit meer gaan vergeten. Ze lieten de jongen hen afzetten op een paar straten van Lisan. Toen ze afscheid hadden genomen met een dikke kus, liepen e hand in hand de hoek om. Daar pakte Nele Lisan stevig beet. Ze drukte haar lippen op die van haar vriendin. Daarna keek ze haar strak aan.

‘Ik zei toch dat het een avond als nooit tevoren zou worden.’