Web Statistics


Familie - Tante Jolanda 1

Proloog

Hijgend lag ik op mijn rug in het warme grote bed en keek verdwaasd omhoog naar het plafond. Mijn hart ging te keer alsof ik een marathon had gelopen en mijn ledematen trilden. Niet van de kou, maar van alle opwinding, die ik in de afgelopen uren heb mogen doorstaan.

Ik lag alleen in een bed, waarvan de lakens doorwoeld en gekreukt waren. De plek naast me voelde klam en warm aan en ik rolde opzij om mijn gezicht op die warme plek te leggen.

Snuivend nam ik de geuren in mij op en als een heet visioen kwamen de beelden van de afgelopen uren weer voor mijn ogen gevlogen. Elk beeld, elk geluid en elk aspect was helder, alsof het voor mijn ogen opnieuw gebeurde.

Haar huid voelde nog warm op mijn huid. Mijn lippen voelden nog haar lippen en op mijn tong lag nog de smaak van het heerlijke vocht, dat zij zo rijkelijk liet stromen in haar opwinding. Mijn slappe en vermoeide pik voelde nog de oneffenheden van het innerlijke van haar schede. Mijn vingertoppen velden nog elk stukje van haar huid, waar ik daarnet nog zo kwistig over heb gestreeld. In mijn gedachten zag ik haar roomblanke huid, haar stijve roze tepeltjes op haar stevige, maar o zo zachte borstjes, die niet groter waren dan een B-cup, maar perfect waren in hun kleine formaat.

Ik lag nog heerlijk te mijmeren toen ik opeens zachtjes hoorde zingen. Ik keek naar de deur, die naar een aangrenzende badkamer leidde. Een warme stem zong een liedje dat ik heel goed kende en ik heel vaak gehoord had. Het was het liedje dat mijn tante altijd zong als ze mij in bed instopte als ik, als kind, bij haar bleef logeren.

Mijn hart vulde zich met emoties en ik stond op. Heel voorzichtig om geen geluid te maken liep ik naar de badkamerdeur, die op een kier stond en gluurde naar binnen. Door de walm van een hete douche zag ik de contouren van een lange, slanke vrouw, die haar lichaam aan het insoppen was met douchegel. Door het enigszins wazige glas van de douchecabine zag ik die heerlijk wolk knarood haar in lange slierten over haar ranke rug vallen, tot net boven haar perfect gevormde kont. Een kont waar net mijn onderlijf nog tegen aan had liggen stoten. Ik opende de badkamerdeur nu helemaal en ging in de deuropening ongegeneerd staan kijken hoe de mooie roodharige vrouw zichzelf zacht zingend aan het schoonspoelen was.

Na een paar minuten gingen de twee halve deurtjes van de douchecabine open en de vrouw stapte sierlijk in al haar naaktheid voorzichtig het zachte matje op, dat voor de douche op de grond lag. Pas toen ze haar handdoek van de houder pakte, merkte ze mij op en zonder haar naakte lijf te bedekken zei ze met een brede glimlach op haar mooie lippen:

“Hey Rob. Kwam je ook douchen? Het water is heerlijk.”

Ik stapte zwijgend de badkamer binnen, liep op de vrouw af en gaf haar een zeer intieme zoen, waarbij ik haar natte lijf dicht tegen mijn nog dampende lichaam aan drukte. Na de zoen liet ik haar los en zei zachtjes:

“Alleen als ji me in wilt zepen. Net als vroeger.”

“Ok dan.” Zei ze grinnikend. “Dan hoef ik me nu nog niet af te drogen. Kom maar.”

Samen stapten we onder de douche, waar we elkaar als echte geliefden hebben vertroeteld onder de krachtige stralen van de douche. Het weekend was op een heerlijke manier begonnen en zou nog lang duren.

Voorwoord

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Rob. Ik ben 25 jaar oud, 1m90 lang, heb rossig blond haar en ben voorzien van een normaal postuur en er is niks mega groot aan me. Mijn penis is van een normale dikte en lengte en op mijn kruis is geen haartje te bekennen.

Ik ben de jongste zoon van mijn ouders, die verder geen rol hebben in het verhaal. Net als mijn broers, die drie en vier jaar ouder zijn dan ik.

Mijn thuis situatie is niet altijd even gezellig. Mijn ouders werken allebei en zijn óf nooit thuis, óf zijn te moe om zich met hun kinderen te bemoeien. Mijn broers zijn nogal eigenaardig en k heb niet veel met ze. Ik was dan ook, van jongs af aan, vaak alleen op mijn kamer te vinden met mijn boeken en mijn speelgoed.

Van mijn moeder moest ik al vroeg naar een school in een andere stad, omdat zij die beter vond dan de school, waar ik al opzat. Daardoor had ik niet veel vrienden. Mijn klasgenoten waren ver weg en de kinderen in de buurt kende ik dus eigenlijk niet zo heel erg goed.

Toch ben ik niet eenzaam opgegroeid. Ik heb namelijk een tante in Zeeland, waar ik graag logeren ging. Ze was het jongste zusje van mijn moeder en echt een nakomeling. Ze was uiteindelijk maar 15 jaar ouder dan ik, maar qua speelsheid en levensgenot leek ze meer op mij, dan op mijn moeder, die liever streng, kuis, netjes en gedisciplineerd door het leven ging. Mijn tante daarentegen klom met mij in bomen, speelde op het Zeeuwse strand met mij en we hebben wel honderden kastelen gebouwd op het strand. Steeds groter en groter naarmate de jaren vorderden. Vaak trapten we na afloop onder luid gelac de kastelen tot moes en renden dan gierend van het lachen en stoeiend over het strand naar onze fietsen, waarna we bij de snackbar een frietje gingen halen om daarna thuis op haar grote bank een leuke film te gaan kijken.

De vakanties bij mijn tante waren voor mij een verademing. Ik kwam er echt tot rust en bloeide helemaal op, totdat ik weer op de trein naar huis zat, waar ik menig kilometer spoor huilend onder mij door heb laten gaan.

Hoofdstuk 1 : Hoe het allemaal begon

Ik was vijftien en het was zomervakantie. Twee weken geleden had ik mijn rapport ontvangen en was zonder onvoldoendes over gegaan naar de vierde klas van het VWO en nu zat ik in de trein naar Vlissingen om twee weken bij mijn tante Jolanda door te brengen. Ik had er, als altijd, weer heel veel zin in. Niet wetende dat deze vakantie mijn leven nogal drastisch zou gaan veranderen.

Terwijl het ene station na het andere aan mij voorbij ging, begon ik steeds meer plannen te maken wat ik de komnde weken allemaal wilde gaan doen. In de afgelopen weken hebben mijn tante en ik al in een lange email-wisseling al veel voorpret gehad. De weersverwachting was prima voor de komende week, dus we zouden ongetwijfeld veel naar het strand gaan. Ik had vorige week een nieuwe zwemshort gekocht van het geld, dat ik had gekregen voor mijn goede rapport en ik kon niet wachten om hem eindelijk eens aan te doen. Het was dan ook een mooie zwarte, met een witte draak erop. Mijn moeder vond hem natuurlijk niks, maar mijn vader had hem mooi gevonden. Hij kende tenminste mijn voorkeuren wel.

Eenmaal in Vlissingen aangekomen stapte ik vrolijk de trein uit en wierp mijn volle rugtas over mijn schouders en liep in een klein kwartier van het station naar het huis van mijn tante. Naarmate ik dichterbij kwam ging ik steeds sneller lopen en sneller dan ooit stond ik al voor haar voordeur.

Ik drukte op de bel en wachtte rustig tot er open gedaan werd. Na een paar minuten stond ik nog steeds te wachten enik drukte nogmaals op de bel. Weer wachtte ik een paar minuten, maar weer werd er niet open gedaan. Op een gegeven moment kwam de buurvrouw van mijn tante om de hoek zetten met twee volle boodschappentassen.

“Hoi Rob.” Riep ze verrast. “Ook weer in het land? Leuk om je weer te zien. Je bent al een hele knul geworden zeg. Waarom sta je hier nog? Is Jolanda er niet?”

Ik moest lachen om de spraakwaterval van Maaike, de buurvrouw. Ze was niet alleen de buurvrouw, maar ook een goede vriendin van mijn tante en ik kende haar dus goed.

“Nope.” Zei ik. “Ik sta hier nu al vijf minuten. Ik denk dat ze niet thuis is. Zal vast niet lang meer duren, want ze wist dat ik zou komen vandaag.”

“Kom maar even met mij mee.” Zei ze gelijk. “Dan krijg je wat te drinken. Je zult wel dorst hebben van die lange reis. Horen we vanzelf wel als je tante thuis komt.”

Ik knikte dankbaar en nam gelijk de twee boodschappentassen van Maaike over. Ze opend haar voordeur en we liepen haar smaakvol ingerichte huis binnen. Binnen werden we begroet door Linda, de dochter van Maaike. Ze begroette haar moeder liefdevol en toen ze mij zag was ze oprecht blij mij weer te zien.

Linda en ik waren ongeveer even oud en speelden al lang met elkaar. Elke keer als ik hier op vakantie was gingen we er samen op uit en hebben al heel veel kattenkwaad uitgehaald. Zij was ook het eerste meisje waar ik ooit mee gekust heb om het ene keertje uit te proberen. Ook hebben we elkaars lichamen wel eens bekeken, toen we in de boomgaard van een boer verderop aan het spelen waren. Allemaal kinderlijk onschuldig, maar wel speciaal.
Linda ontving mij met drie kusjes op mijn wang, waar ik wel even van verschoot, want dat had ik nu ook weer niet verwacht. Zelfs Maaike was wat rood in har gezicht geworden door haar spontane actie.

Maaike had dit tafereel met een liefdevolle blik aangezien en liet ons even alleen. Zogenaamd om de diepvriesspul in de vriezer op te bergen. Maar ik verdacht haar ervan ons even tijd voor elkaar te gunnen. Niet dat er iets gebeurde verder, maar het was wel lief van haar.

Even later zaten we gedrieën aan de keukentafel te genieten van een groot glas frisdrank en ik merkte wel dat Linda mij veel zat aan te kijken op een manier, die ik niet eerder van haar gezien had. Wat mij wel was opgevallen, was dat zij er heel mooi uitzag. Ze was al een heel mooie jonge vrouw aan het worden en ze leek heel veel op haar moeder, met die lange blonde haren en dat sportieve figuur met die lange benen eronder. Linda kreeg al redelijk stevige borsten, die strak opgesloten zaten in haar hoog gesloten jurkje met blote armen.

Het leek wel alsof Linda met mij zat te flirten. Ze zat naast mij met een been opgetrokken, waardoor haar jurkje redelijk vr om hoog was gekropen. Ze zat naar mij toegedraaid, zodat ze goed met me kon kletsen en mij daarbij kon aankijken.

Op een gegeven zat ze schijnbaar achteloos aan haar bovenbeen te krabben. Daarbij had ze niet door (of misschien wel) dat haar jurkje daarbij zo ver omhoog schoof, dat ik haar blauwe slipje kon zien. En of het nu kwam door de houding, waarin ze zat, of dat het slipje eigenlijk te klein was weet ik niet. Maar door de stof van het slipje kon ik heel mooi de vorm van haar kutje zien. Een mooi streepje toonde zich in de lichtblauwe stof.

Ik verslikte mij bijna en kuchend zette ik mijn glas neer, waarbij ik nog net een klein triomfantelijk lachje op de lippen van Linda kon zien verschijnen. Niet alleen mijn keel kriebelde, maar ook in mijn broek was iets wakker geworden. Ik had door de korte inkijk tussen Linda’s benen een stijve pik gekregen. Gelukkig droeg ik een ruime broek, zodat het niet heel erg zichtbaar was, maar ongemakkelijk voelde ik mij er wel bij.

Gelukkig hoorde ik op dat moment de voordeur van mijn tante open en dicht gaan. Ze was eindelijk thuis. Ik sprong op en bedankte de dames netjes voor het wachten en het drinken.

“Geen probleem hoor.“ zei Maaike. “Altijd leuk om jou weer hier te hebben. Doe de groeten aan je tante en kom snel maar weer langs. Jij bent altijd welkom hier.”

“Ja,” zei Linda er nog achteraan. “En niet te lang wachten. Anders kom ik je halen hoor.”

Ik zwaaide nog even en was toen weg. Ik drukte op de bel bij mijn tante, die bijna direct open werd gedaan.

“Hey Rob!” riep ze verrast en trok mij gelijk stevig tegen haar lichaam aan voor een lange knuffel.

Ik had nog steeds een stijve pik van het tafereel van daarnet en toen mijn tante mij losliet keek ze ondeugend naar mijn kruis en zei op een plagerige toon:

“Zo zo. Jij wordt al een grote jongen. Ben je zó blij mij weer te zien?”

Ik sloot snel de voordeur, die nog open tond en vertelde open een eerlijk als altijd wat er net hiernaast was gebeurd. Mijn tante moest hier erg om grinniken en zei toen ze mij voorging naar de woonkamer:

“Ja, dat verbaast me niks. Linda vraagt al weken naar je. Volgens mij is ze een beetje verliefd op jou. Wat denk je Rob? Zou je wel iets met haar willen hebben?”

Ik stond even met mijn voeten te schuifelen en keek wat in het rond. Ik voelde mij no toch wel een beetje verlegen worden, ondanks dat mijn tante en ik elkaar altijd alles vertelden. Ook over onze gevoelens enzo.

“Mwa. Kweenie.” Mompelde ik een beetje en mijn tante moest weer grinniken.

“Geef nou maar toe dat Linda een lekkere meid is, waar je wel eens wat meer mee wilt doen.” Zei ze en liep de open keuken in om thee te zetten.

Toen ze terug kwam stond ik nog steeds in het midden van de gezellig ingerichte woonkamer en mijn tante ging elegant op de bank zitten en klopte naast zich op het kussen om mij uit te nodien naast haar te komen zitten, wat ik natuurlijk ook deed.

We zaten in onze geliefde houding op de grote luie bank. Mijn tante met haar lange witte benen onder zich in haar hoekje gekruld en ik in ongeveer dezelfde houding in het andere hoekje. Op deze manier werden onze lichamen optimaal ondersteund door alle kussens en konden we elkaar goed aankijken tijdens het kletsen.

Deze keer bekeek ik mijn tante op een andere manier dan normaal. Ze zag er dan ook heel zomers en sexy uit in haar korte zwarte jurkje, waarvan het rokje soepel over haar benen gedrapeerd lag. Haar kleine, maar stevige borstjes lagen stevig op haar borst en doordat het jurkje nogal diep was uitgesneden, kon je de aanzet van haar witte borsten mooi zien zitten.

Ik voelde weer mijn mond droog worden en mijn pik verstijven. Ik kon er niks aan doen. Mijn hormonen speelden een gemeen spel met mij.

Mijn tante had wel door dat ik haar zat te bekijken, maar liet niks merken. Schijnbaar in gedachte nipte ze van de hete thee en zei toen:

“Zeg eens eerlijk Rob? Je bent inmiddels bijna te oud om nog met speelgoed te spelen en volgens mij ben jij langzaam toe om je met een ander soort speelgoed bezig te gaan houden. Wat vind je van Linda? Zou je haar willen zoenen?”

Ik dacht weer even aan het spleetje in dat blauwe slipje en de vorm van de borstjes van Linda en mijn pik had nu zijn volledige stijfheid bereikt. Zonder er bij na te denken legde ik mijn pik goed in mijn broek, wat mijn tante een klein zinnelijk glimlachje deed ontlokken, toen ze me dit zag doen.

“Ik denk het wel.” Zei ik voorzichtig. “Maar ik weet niet of zij wel wilt en ik heb geen zin om een blauwtje te lopen.”

“Maak jij je daar maar geen zorgen om.” Zei mijn tante gelijk. “De mate en hoeveelheid waarop zij de afgelopen weken naar jou gevraagd heeft, leerde mij dat zij toch wel naar jou verlangt. En wat ik mag opmaken uit hetgeen jij mij net vertelde over de manier, waaro zij in de keuken en voor de ogen van haar moeder zich praktisch aan jou aanbood, mag denk ik ook wel een aanwijzing zijn. Beetje vertrouwen hebben in jezelf hoor.”

“Jij hebt makkelijk lullen.” Zei ik en voelde mij een beetje ongemakkelijk worden. “Jij hebt al heel veel ervaring en ik weet niet eens hoe ik mij moet gedragen bij een meisje. Ik weet niks.”

“Heb jij dan nog nooit iets met een meisje gedaan?” vroeg mijn tante verbaasd. “Zo’n leuke knul als jij? Dat geloof ik niet.”

“Is toch echt waar hoor.” Zei ik een beetje verdrietig. “Op school ben ik niet zo populair bij de meiden en thuis ken ik eigenlijk niemand, waarmee ik iets zou willen.”

“Dus je hebt nog nooit gevreeën of gezoend?” vroeg mijn tante.

Ik schudde mijn hoofd en staarde in mijn theeglas, zonder te zien dat ik die intussen al leeg had. Ik zat zo in mijn eigen gedachten, dat ik niet doorhad dat mijn tante iets tegen mij had gezegd. Pas toen haar bvallige blote voet tegen mijn been aanstootte, keek ik op en hoorde ik haar zeggen:

“Als je wilt, dan wil ik je wel helpen hoor.”
Ik keek haar verbaasd aan en zette snel mijn lege theeglas weg, want ik voelde mijn handen trillen.

“Wat eh… wat bedoel je?” vroeg ik hakkelend.

“Nou,” zei mijn tante. “Zoals jij al zei heb ik heel veel ervaring en jij niet. Dan is het toch mijn taak om jou een beetje op weg te helpen? Ik kan je leren zoenen als je wilt. En ik kan je wegwijs maken in manieren hoe je een meisje kunt benaderen en wat je moet doen. En vooral wat je niet moet doen.

Wees eerlijk. Van je moeder hoef je niks te verwachten. Die ziet je liever als maagd het huwelijk in gaan met een andere maagd. Hiernaast zit een gewillig meisje op jou te wachte en hier heb je een ervaren vrouw tot jouw beschikking. Mooie deal toch?”

“Zou je dat echt voor mij willen doen?” vroeg ik verbaasd. “Vind je dat niet gek dan? Ik ben jouw neef. Dat is toch eh…incest?”

“Luister jongen.” Zei mijn tante serieus. “Wat wij met elkaar doen gaat helemaal niemand iets aan. Ik vertel niks en jij ook niet. Dus het is ons kleine geheimpje. Daarnaast is incest een stom taboe, dat is verzonnen door gefrustreerde mannetjes, die geil waren op hun dochters, maar er van de kerk niet aan mochten komen.

En ja, ik wil jou graag een betere start geven dan dat ik ooit heb gehad. Jij bent mijn favoriete neef en ik hou van jou. Jij bent een knappe gozer met een mooi lichaam en ik zou het zonde vinden als jij blundert in jouw zoektocht naar liefde, intimiteit en ja, ook seksualiteit.

Bijkomend voordeel voor mij is, dat ik al weer een paar maanden zonder vriend zit en ook wel weer eens een mannenhand op mijn huid wil voelen. Dus weworden er beiden beter van. Wat zeg je ervan? Wil je les hebben van mij?”

Ik keek haar onderzoekend aan, maar zag geen enkele vorm van spot of onoprechtheid. Ze keek mij vragend terug en wachtte rustig af op wat ik haar als antwoord zou geven. Ik hoefde er eigenlijk helemaal niet lang over na te denken, want al sinds ik mijn seksualiteit aan het ontdekken ben, nu ongeveer drie jaar geleden, was mijn tante al een hoofdpersoon in mijn geile fantasieën. Zij was dan ook alles wat ik mooi vond. Haar rode haren, haar blanke huis, haar kleine maar stevige borsten, haar perfecte kont en haar mooie lange benen. Alles was precies zoals ik het graag zien in een vrouw.

Maar nu het zomaar op een presenteerblaadje werd aangeboden wist ik niet wat ik moest zeggen. Gelukkig gaf mijn tante mij alle tijd en bleef rustig wachten op antwoord. En toen zei ik nog heel voorzichtig, alsof ik het nog niet kon geloven:

“Ja, dat wil ik wel.”

Ik durfde mijn tante daarbij niet aa te kijken. Toch nog ergens bang, dat het allemaal een grap was. Maar niets was minder waar. Alsof ze zelf ook opgelucht was, reageerde ze enthousiast en kwam bijna op mij af gevolgen over de bank.

“Gaaf Rob.” Zei ze en drukte met haar zachte lippen een kusje op mijn mond. “Dan gaan we vanavond de eerste les doen. Maar eerst eten. Help je me mee met koken?”

Ze stond op van de bank en liep de keuken in. Ik volgde haar en kreeg al snel een snijplank en een mes in mijn handen geduwd. Mijn helpen bestond altijd voornamelijk met het snijden van de ingrediënten en onderwijl babbelden we er altijd lustig op los.

Tijdens het koken werd er geen woord meer gerept over het aanbod en ook tijdens het eten hebben we het er niet over gehad. Natuurlijk bleef het door mijn hoofd spoken, maar mijn tante liet blijken, dat zij het voorval al vergeten was en ik durfde toch niet goed om het onderwerp aan te snijden.

Na het eten hebben we samen de afwas gedaan, waarbij weelkaar natuurlijk flink nat spetterden. Dat was nu eenmaal onze gewoonte samen. Daarna zette mijn tante een pot thee en gingen we weer op de bank zitten.

Nu zou het dan gaan gebeuren, dacht ik. Maar helaas. Mijn tante schoof een DVD in de speler en we gingen een film kijken. Het bleek een romantische film te zijn en bij een nogal heftige vrijscène legde mijn tante een kussentje op mijn schoot en ging er met haar hoofd op liggen. Ze legde haar hand op de blote huid van mijn been, die onder mijn korte broek uitstak en bleef naar de TV kijken.

Ik wist niet wat ik met mijn handen moest doen en mijn tante merkte dit. Ze pakte mijn rechterhand en legde deze pardoes op haar heup, waar ik hem stijf liet liggen. We zeiden niets en bleven de film kijken.

Bij een volgende vrijscène begon mijn tante langzaam mijn been bij mijn knie te strelen. Mijn hand op haar heup kwam als vanzelf in beweging en ik streelde haar heup. Daardoor voelde ik opeens een heel dun strookje onder de dunn stof van het jurkje. Ze bleek een stringetje te dragen en ik voelde met mijn vingers langs het touwtje dat het stringetje om haar heup hield. Met de draaiende beweging, die mijn hand maakte, voelde ik verdacht weinig stof en ik dacht dat ze wel een heel klein stringetje aan moest hebben. Dat idee maakte mijn pik al weer keihard en hij voelde redelijk bekneld onder het kussen, waar mijn tante met haar hoofd op lag.

Mijn tante voelde aan mijn bewegingen dat er iets knel zat en ze hief haar hoofd op. Zonder haar blik van het scherm af te halen zei ze zachtjes:

“Leg hem maar even goed Rob. Voelt vast niet lekker als hij zo knel zit.”

Ik legde met mijn linkerhand snel mijn pik goed in mijn broek en mijn tante legde haar hoofd weer neer.

“Beter zo?” vroeg ze

“Ja, dank je wel.” Antwoorde ik en keek even naar haar hand, die nog steeds mijn been streelde.

Ik gleed nu met mijn rechterhand iets naar voren en raakte daarbij een stuje van haar buik, die warm aanvoelde onder haar jurk. Heel even schrok ik, want mijn tante legde haar hand, die net nog op mijn been lag op mijn hand. Even was ik bang, dat ik te ver was gegaan, maar mijn tante strengelde haar vingers door die van mij en legde mijn hand vol op haar buik, gevaarlijk dicht onder haar borsten.

“Gezellig hè?” vroeg ze mij. “Zo samen film kijken.”

“Hm hm.” Mompelde ik bevestigend. “Mooie film ook.”

Ik hoorde mijn tante zachtjes grinniken en toen zei ze weer:

“En wat vind je van die vrijscènes? Zou jij dat ook willen?”

Ik begon een onsamenhangend neutraal verhaal over de technieken en mijn tante proestte het nu uit van het lachen.

“Dat bedoel ik niet Rob.” Lachte ze me bijna uit. “Ik bedoel of je die scènes MOOI vond.

Op dat moment was de film net afgelopen en begon de aftiteling. Mijn tante draaide zich op haar rug, zodat ze mij kon aankijken. Ze had nog steeds mjn hand beet en schoof deze met haar hand wrijvend over haar strakke buik, waarbij mijn vingertoppen af en toe de onderkant van haar borsten raakten.

“Wat ik eigenlijk bedoel,” zei ze en keek mij op een aparte manier aan, “is of je er opgewonden van raakt door het kijken naar dit soort scènes. Ik namelijk wel.”
Ik knikte en mijn tante kwam nu iets omhoog. Daardoor liet ze mijn hand los, die ik brutaal op haar buik liet liggen. Haar gezicht was nu dicht bij mijn gezicht en ik voelde haar adem op mijn mond. Ik slikte even en hoorde mijn tante zeggen:

“Geef me eens een kus.”

Ik keek in haar ogen, die mij bijna smeekten mijn lippen op die haar te planten. Ik boog iets voorover en kuste mijn tante haar zachte lippen. De kus duurde iets langer als je normaal zou mogen erwachten tussen een tante en haar neef, maar het gevoel van haar warme zachte lippen voelde hemels aan.

Toch liet ik weer los en keek een beetje verlegen in het gezicht van mijn tante, die nog even met gesloten ogen voor me lag.

“Mmmm….” Smakte ze en ging nu zo zitten, dat ze bijna op mijn schoot zat. “Dat smaakt naar meer. Kom…nog eentje, maar nu met nog meer passie.”

Ik drukte mijn lippen weer op de hare en ik legde mijn linkerarm om haar middel, zodat ze wat steun had. Ze legde zelf haar armen om mijn nek en op dat moment voelde ik haar lippen iets van elkaar gaan. Haar hete adem blies op mijn lippen, die daardoor als vanzelf ook van elkaar weken.

Op dat moment voelde ik het puntje van haar tong tegen mijn lippen komen. Het voelde erg zacht aan en ik opende verrast mijn mond verder.

Daardoor schoot haar tong bij mij naar binnen en vond mijn eigen tong. Ze tastte met het puntje van haar tong mijn tong af en gleed soepel langs mijntong en mijn tanden en ik bewoog mijn tong met haar mee.

Ik had dit nog nooit gevoeld en ik voelde mij licht worden in mijn hoofd. Mijn pik, die nog steeds stijf was, werd zo mogelijk nog stijver en ik hoorde mijzelf opeens kreunen, zonder dat ik hier controle over had. De zoen duurde zeker vijf minuten voordat mijn tante mij weer los liet.

Met haar armen nog steeds om mijn nek keek ze mij aan, met een blik, die opwinding verried. Ze gaf me nog een kus, die ik wilde beantwoordden met ene tongzoen, maar vond gesloten lippen. Ik keek mijn tante verwonderd aan, maar zij zei gerust stellend, terwijl ze weer van mijn schoot afging:

“Voor een eerste keer deed je dit verschrikkelijk lekker neefje. Je zoent als een natuurtalent. Maar soms moet een mens ook adem halen, dus even een kleine pauze. Haal maar even wat water voor ons beiden. Van zoenen krijgt een mens dorst.”

Ik haalde snel twee grote glazen water en ging weer naast mijn tante op de bank zitten. Deze eer niet in mijn hoekje, maar dichterbij. We dronken in stilte een paar slokken en mijn tante zei toen:

“Rob, voordat we verder gaan moet ik je nog even iets duidelijk maken. Wil je even luisteren?”

Ik knikte en wachtte rustig af wat ze zou gaan zeggen.

“Wat wij hier doen mag niemand weten.” Ging mijn tante verder. “Zoals jij terecht eerder had aangegeven is dit niet geaccepteerd gedrag ondanks dat ik het erg lekker vond en jij ook volgens mij. Want ik zie een behoorlijke verdikking in jouw kruis.

Dat betekent dan ook dat wij ons niet moeten gaan gedragen als een stelletje. Hetgeen we hier doen is puur ter lering. Dat we er beiden plezier aan beleven is een mooie bonus, maar niet het uiteindelijke doel. Het doel is dat jij een goede minnaar gaat worden en hopelijk kan je al snel jouw kunsten laten zien bij Linda.

Begrijp je dat en kan jij je daaraan confirmeren? Anders houden we er gelijk mee op namelijk en ga ik je alleen nog maar theretisch les geven. Ok?”

Ik knikte en zei dat ik het begreep en dat ik mij daar aan zou houden. In mijn gedachten vloekte ik echter, want ik had inmiddels al visioenen gehad van dampende seks met mijn tante in haar bed. Maar ik wilde niks in gevaar brengen dus stemde ik overal mee in, zolang de lessen maar ook van praktische aard zouden blijven.

“Mooi.” Zei mijn tante tevreden. “Dan wordt het nu tijd om naar bed te gaan. Je hebt vandaag een lange reis gehad en het is al 10 uur geweest. Ga je tanden maar vast poetsen en ga je bed in. Dan kom ik je straks nog wel even instoppen.

Ik stond op en nam vanuit de gang mijn rugzak op en ging naar boven, waar mijn kamer al klaar was voor mij. Ik pakte mijn toilettas en liep de badkamer in. Deze was helemaal voor mij, want mijn tante had een en-suite badkamer, die aan haar slaapkamer grensde.

Ik poetste mijn tanden, deed nog een plas en ging terug naar de kamer, die voor de komende twee weken van mij was. Ik kledde mij uit op mijn onderbroek na en gleed het grote tweepersoons bed in.

Mijn tante had, zoals altijd, al weer een grote stapel stripboeken naast mijn bed gelegd en ik pakte de bovenste en begon er in te lezen in afwachting op het welterusten-kusje die ik nog zou krijgen. Ik kon mij echter niet concentreren op het verhaal door alles wat die avond was gebeurd. Ik voelde weer die zachte lippen van mijn tante en ik streelde even mijn eigen lippen, alsof ik het gevoel wilde nabootsen. Doordat ik aan die lekkere zoen terug dacht kreeg ik alweer een stijve pik en mijn hand ging vanzelf in mijn onderbroek om er mee te spelen.

Ik masturbeerde al een paar jaar en vond het altijd heerlijk om met mijzelf te spelen. Ik kon met gemak meerder keren achter elkaar klaar komen en ik was net begonnen met mijzelf af te trekken, toen ik mijn tante de trap op hoorde komen. Ik haalde snel mijn hand uit mijn onderbroek, pakte het stripboek van het kussen naast me en deed alsof ik aan het lezen was.
BR /> Mijn tante kwam mijn kamer in en begon te lachen. Ik had namelijk niet door dat ik het stripboek ondersteboven vast had. Ze kwam nog lachend naast mij zitten op de rand van het bed en streelde door mijn haar.

“Het is goed lieverd.” Zei ze liefdevol. “Ik begrijp heus wel dat jouw hoofd bij andere dingen is. Ik zal je snel met rust laten. Kijk straks maar even in je nachtkastje, waar ik iets voor je heb neer gelegd. Doe wat je moet doen, maar ruim alsjeblieft alles zelf op. Ik heb niet zoveel zin in vlekken overal. Ok?”

Ze wachtte mijn antwoord niet af, maar boog naar mij toe en gaf mij een kus op mijn mond, die vanzelf over ging in een heerlijke tongzoen. Ze had daarbij haar hond op mijn onderbuik gelegd en moest haast wel de tent voelen, die in mijn onderbroek was ontstaan. Ze liet echter niks merken.

Toen ze opstond, streek ze nogal overdreven over haar jurkje om de stof goed te doen. Daarbij accentueerde ze haar lichaamsvormen voor me. Ze wenste een goedenachtrust en liet mij alleen met al mijn wilde gedachten.

Zodra de deur achter mijn tante was gesloten legde ik het stripboek aan de kant en dook naar het nachtkastje. Ik trok de onderste la open en vond een rol keukenpapier. In het bovenste laatje vond ik een paar seksboekjes met daarop een post-it met de tekst: “Veel plezier lieve neef.”

Het heeft nog even geduurd, voordat ik ben gaan slapen.