Web Statistics


Een zonnige boswandeling

Karin werd langzaam wakker van het gefluit van vogeltjes in de ochtend, en opende haar mooie ogen. Door het vrolijke gefluit stond er meteen een glimlach op haar toch al vriendelijke gezicht, en ze sloeg het dekbed van zich af.
Haar lekkere naakte lichaam voelde nog heerlijk warm, en ze liet haar handen zachtjes over haar huid glijden.
Ze voelde de tepels op haar geweldige volle tieten langzaam harder worden, en kneep er een beetje in. Ze was geil, dat gebeurde smorgens wel vaker.
Vandaag was ze echter extra geil, omdat ze niet kon wachten op wat er vandaag komen zou.
Ze kneedde haar grote, volle tieten uitgebreid terwijl ze haar benen spreidde en de sappen al uit haar lekkere geile kaalgeschoren kutje voelde druipen...

Karin had haar mooie kutje normaal gesproken nooit helemaal kaal, maar gisteravond onder de douche besloot ze haar kutje helemaal kaal en glad te scheren.
Ze had namelijk al een tijdje contact met iemand die ze op een of andere app had leren kennen ennaarmate de chats met hem vorderden, bleken ze elkaar stiekem best leuk te vinden.
Karin werd zelfs regelmatig bloedgeil van hem maar wilde hem dat niet laten weten omdat ze toch een beetje bang was dat hij haar als een of ander neuksletje zou zien.
Aan de andere kant geilde het haar ook weer enorm op om zichzelf als zijn sletje op te werpen, ook al was dat hartstikke fout.
Ze wilde wel dat hij wist dat ze geil van hem werd en hem erg leuk vond, maar wilde ook een beetje afstand houden en niet verder gaan chatten.
Aan de ene kant zou ze hem dolgraag foto's van haar blote tieten sturen en hem zelfs laten zien hoe nat haar kutje van hem werd, maar aan de andere kant durfde ze dat weer niet.
Het punt was namelijk dat Karin getrouwd was en ondanks dat ze enorm veel van haar man hield, was er toch iets wat ze miste. Niet dat haar leven er leeg door was , maar een beetje dierlijke lust af en toe. Ja daar was Karin best aan toe.

Ze liet haar vingers langs haar schaamlippen lijden en voelde hoe vochtig ze aan het worden was.
Zachtjes kreunend duwde ze een vinger tussen haar kutlipjes en begon haar gladde kutje langzaam te vingeren.
Ze sloot haar ogen en haalde die foto van haar geheime minnaar voor zich.
Ze had in een geile bui gevraagd om een foto van zijn erectie en was op slag bloedgeil geworden op zijn lekkere volledig kaalgeschoren pik, en daarbij vond ze de persoon ook nog eens erg leuk en interessant.
Ze haalde haar vinger uit haar heerlijke geile kutje en opende haar mond. Zachtjes bewoog ze haar vinger in haar mond en ze liet haar tong eromheen draaien.
Karin proefde haar eigen kutsappen en zuchtte diep terwijl ze haar kutvocht van haar vinger likte.Ze hadden het al een aantal keer gehad over hoe ze elkaar zouden willen neuken, hoe ze tegen een boom gduwd wil worden en heerlijk beestachtig door hem van achteren geneukt zou willen worden. Hoe ze fantaseert dat hij haar truitje over haar hoofd uittrekt en haar beha losmaakt terwijl hij achter haar staat. Hoe hij haar met haar blote volle tieten tegen de boom duwt waardoor haar keiharde tepels tegen de boom schuren als hij ongegeneerd maar beheerst haar broek over haar billen omlaag trekt en zijn hand van achteren tussen haar benen duwt en haar kutsappen langs zijn vingers voelt druipen als hij 2 vingers diep in haar smachtende kale kutje duwt.
Hoe ze die heerlijke pik van hem waar ze zo op geilt tegen haar drijfnatte kutje voelt duwen als ze met haar volle tieten tegen de boom rijdt. Lekker geil en ongeremd.
Wellust, ongeremde geilheid en beestachtige seks. Zoiets had Karin echt nodig en vandaag, vandaag had ze na lang twijfelen eindelijk met hem afgesproken om samen een boswandeling te gaan maken...

Karin stond op en liep naar de badkamer om haar tanden te poetsen en een lekkere wame douche te nemen. Ze voelde zich heerlijk fout en een beetje sletterig, en dat maakte haar serieus bloedgeil en verlangend naar die heerlijke keiharde kale pik van haar chat minnaar.
Onder de douche had ze alles nog eens lekker glad geschoren ondanks dat haar kutlipjes nog lekker glad waren van de scheerbeurt van gisteravond.
Ze had tijdens het scheren haar clitje op voelen zwellen en heel even haar vinger in haar heerlijke natte kutje geduwd, maar haar kutje klaar vingeren wilde ze niet. Ze wilde een pik, niet zomaar een pik maar die heerlijke glimmende geile kale pik van haar minnaar diep in haar kutje.
Ze kleedde zich aan en voelde zich heerlijk. Ze had lang getwijfeld maar wist zelf eigenlijk vanaf het begin dat ze zich door hem zou laten neuken. Ze wilde het niet toegeven omdat ze getrouwd was en eigenlijk heel slecht kon liegen, maar dit had ze gewoon echt nodig en dat wist ze vanaf het begin.
En vandaag was het eindelijk zover...

Ze kreeg een berichtje op haar telfoon van hem, en ze spraken af op de parkeerplaats van het bos. Ze hadden een natuurgebied uitgekozen ver van hun beide woonplaats vandaan, en ze moesten beide toch wel anderhalf ervoor rijden maar beiden wilden natuurlijk absoluut geen bekenden tegenkomen. Haar geile minnaar met zijn supergeile glimmende pik was namelijk zelf ook getrouwd.
Door hun chats waren ze elkaar steeds leuker gaan vinden, en ze was erachter gekomen dat hij behalve lekker geil ook nog eens intelligent was. En Karin vond intelligentie bij een man erg opwindend.
Ze hadden het over van alles gehad, en beiden lazen hetzelfde soort boeken.
Hierdoor hadden ze altijd wel een reden om te chatten, en het feit dat ze op elkaar geilden maakte het nog leuker.
Tijdens de rit naar de bossen waar ze elkaar voor de allereerste keer in het echt zouden zien, dacht Karin aan de leuke gesprekken die ze hadden gehad en eenmaal op de juiste parkeerplaats was ze ontzettend opgewonden.
Natuurlijk had ze lang getwijfeld en eigenljk twijfelde ze nog steeds, maar de geilheid en de opgevoerde spanning die ze diep in haar kutje voelde als ze aan hem dacht won het van haar twijfels.
Hier stond ze dan, op de parkeerplaats van een bos dat ze niet kende te wachten op haar minnaar met die geweldige mooie glimmende pik die ze gewoonweg moest voelen.
Gelukkig ging het echter niet enkel en alleen om de seks en hadden ze een soort van intellectuele band met elkaar opgebouwd, maar die pik zou ze voelen. Hoe dan ook...

Ze zag zijn auto al staan want ze hadden natuurlijk elkaar verteld waar ze in reden zodat ze een herkenningspunt hadden.
Ze kreeg het opeens erg warm en de twijfel sloeg toe.
Opeens dacht ze aan haar gezin, haar bekenden en wat er zou gebeuren als dit uit zou komen.
Toch bedaarde ze weer omdat ze gewoon zeker wist dat hij er netzo over dacht als zij, en ze wist absoluut zeker dat geen van beide iets zou doen waardoor de ander in gevaar zou kunnen komen.
Toch nog een beetje twijfelend e onzeker stapte ze uit, toen ze zag hoe hij het portier van zijn auto opende.
Opeens bedacht ze zich dat ze hem nog nooit een duidelijke foto van zichzelf gestuurd had.
Zou hij haar wel aantrekkelijk vinden?
Okeej de gesprekken waren leuk en geil geweest maar nu zou hij haar echt gaan zien...

Ze zag hem lachen, een mooie vriendelijke glimlach op een vriendelijk gezicht.
Karin zag hoe hij straalde toen hij haar zag, en onmiddellijk waren alle twijfels die ze had verdwenen.
Ze sloot de deur van haar auto en liep op hem af.
Spontaan, zelfverzekerd en opgewonden stonden ze nu tegenover elkaar. Een beetje onwennig keek ze hem aan, en ze zag hoe hij haar goedkeurend van onder naar boven bekeek.
Ze sloeg haar ogen neer maar terwijl ze dat deed gleed haar blik over zijn kruis en ze zag de opwinding in zijn broek waardoor haar gezicht veranderde en haar mond een mooie glimlach vertoonde.
Hij keek haar strak aan en opende het gesprek :" eindelijk knapperd, eidelijk zien we elkaar dan in het echt", en hij keek heel vriendelijk terwijl Karin een beetje bloosde van onterechte verlegenheid.
Hij fluisterde :" nu we elkaar in het echt zien, gaan we die boswandeling nog maken?"
Karin pakte zijn hand vast en trok hem mee naar het wandelpad om meteen te laten merken dat ze hem in het echt zelfs nog leuker vond dan in de chats.
Opgelucht dat hij er dus duidelijk net zo over dacht, voelde ze haar kutje samenknijpen en haar clitje opzwellen terwijl ze hand in hand het wandelpad van de bossen inliepen. ...Tijdens het wandelen ging het gesprek over van alles en Karin merkte dat ze zich steeds meer op haar gemak voelde bij hem.
Ze hoefde zich nergens druk om te maken, hij voelde hetzelfde als zij.
Ze zagen een bankje een meter langs het pad afstaan en gingen aast elkaar zitten.
Ze hadden nog steeds elkaars hand vast toen hij zijn gezicht naar haar draaide en fluisterde :" je bent knap. Veel knapper dan ik had gedacht en dat meen ik echt".
Ze keek hem doordringend aan en antwoordde hees :" ik ben blij dat je dat zegt want daar maakte ik me best een beetje zorgen om. Ik vind jou ook knap en ben blij dat we hier eindelijk samen zitten".
Ze keek naar hem en boog langzaam haar hoofd naar het zijne en eindelijk voelde ze zijn geopende lippen tegen de hare. Ze sloot haar ogen en genoot intens van de smaak van zijn tong.
Ze duwde haar eigen tong langs de zijne en genoot likkend en zuigend van een ontzettend intense tongzoen, terwijl ze zijn hand op haar benen voelde.
Ze voelde zijn andere hand op haar schouder en teder en zacht kusten ze elkaar. Toen ze echter haar hand op zijn been legde , veranderde de tederheid in verlangen en ze begonnen elkaar intenser en vuriger te tongen, en terwijl Karin haar hand omhoog bewoog vanaf zijn knie voeldeze zijn hand ook omhoog bewegen aan de binnenkant van haar benen...

Uit pure geilheid opende Karin haar benen en ze zoog vurig op zijn tong in haar mond, en terwijl ze zijn hand tussen haar benen door de stof van haar broek over haar smachtende kutje voelde wrijven duwde ze haar tong nog dieper in zijn mond en kneep ze in de keiharde pik van haar minnaar.
Door de stof van zijn broek voelde ze zijn pik steigeren en ze kneedde hem nu wilder terwijl ze haar kutje voelde druipen onder zijn wrijvende hand.
Plotseling werd ze zich bewust van het feit dat ze aan het wandelpad elkaar aan het opgeilen waren, en ook al was het hier erg rustig leek het haar toch beter iets verder van het pad verder te gaan.
Met zijn hand nog tussen haar benen liet ze zijn tong los en trok hem aan zijn keiharde pik overeind.
Hij begreep gelukkig meteen wat haar bedoeling want hij nam de leiding over en trok haar mee de struiken in. Het was zomer dus alles stond in bloei en na een meter 5 waren ze al vlledig uit het zicht van eventuele wandelaars verdwenen.
Ze had zijn pik geen moment losgelaten en terwijl hij haar met haar rug achterover tegen een boom duwde en zijn lippen weer op de hare drukte om hun tongzoen te vervolgen, knoopte ze zijn broek los...

Karin liet al haar remmingen los en greep ongegeneerd de heerlijke stijve pik van haar minnaar vast. Ze duwde zijn broek en zijn boxer over zijn trillende pik, en begon intens aan zijn neukstaaf te trekken terwijl ze stevig op zijn tong zoog.
Ze voelde zijn handen op haar schouders en dwingend werd ze omlaag geduwd.
Natuurlijk wilde ze hem dolgraag pijpen maar ze had toch zijn hulp nodig om haar zover te krijgen.
Hij duwde Karin omlaag en pakte haar hoofd bij haar haren vast.
Hij kreunde en terwijl Karin haar mond opende en richting zijn pik werd geduwd, stak ze haar tong uit.
Ze voelde hoe ze stevig vastgepakt werd en liet haar tong rond deze dikke glimmende eikel draaien.
Heel even likte ze langs de ehele lengte van de pik waar ze zo naar had verlangd, en toen ze haar lippen uit elkaar deed voelde ze plotseling de volledige pik in haar mond geduwd worden.
Karin kreeg gewoon geen andere keus, hij duwde haar stevig over zijn pik en kokhalzend voelde ze hoe die heerlijke glimmende eikel achter in haar keel geduwd werd...

Dit was precies wat ze wilde, wat ze zo nodig had en waar ze zo naar had verlangd. Ongegeneerd als zijn persoonlijke sletje gebruikt worden.
Ze genoot enorm van zijn pik waar ze zelfs op de foto al bloedgeil van geworden was maar nu ze hem echt voelde en zo heerlijk dwingend en ongeremd achterin haar keel geduwd kreeg en ze kokhalzend aan die oh zo lekkere pik mocht zuigen, voelde ze haar kutsappen stromen en knoopte met een hand haar eigen broek open.
Heel even haalde hij die ontzettend lekkere en geile neukstaaf uit haar mond en met de slierten speeksel langs zijn eikel trok hij haar hoofd aan haar haren achterover.
Vragend keek ze hem aan, en hees flusterde hij :" wordt je kutje hier nat van knapperd"...Kans om te antwoorden kreeg ze niet want meteen na die vraag pompte hij zijn heerlijke geile keiharde pik weer zo diep mogelijk in haar keel, en Karin begon kokhalzend en vol geilheid op zijn lekkere harde pik te zuigen.
Stotend werd ze achterover geduwd, en toen ze niet verder kon omdat ze op haar knieën met haar rug tegen de boom zat begon hij haar harder en steviger in haar mond te neuken.
Karin kneep hard in haar grote tieten en haakte op haar rug haar beha los.
Behendig trok ze snel haar truitje en beha uit en dook meteen weer vol wellust op deze heerlijke bloedgeile pik, en liet zich als een volleerd geil sletje onbeheerst en kokhalzend in haar mond neuken.
Met volledig onbloot bovenlijf werd ze op haar knieën in haar keel geneukt, en e werd geiler en geiler van die heerlijke dikke pik zo diep in haar mond dat ze de kokhals neigingen onderdrukte en wellustig door bleef zuigen. Haar speeksel droop langs haar kin, en ze kneedde haar volle naakte tieten en terwijl hij voorover bukte en flink aan haar tepels trok voelde ze hoe de geile pompende pik in haar mond dikker werd.
Nog intenser begon ze nu te zuigen en terwijl haar tepels hardhandig mishandeld werden en de kokhals neigingen erger werden , kwam haar minnaar keihard klaar en duwde zijn supergeile pik zo diep in haar mond dat ze even geen lucht kreeg terwijl haar keel werd volgespoten met dat heerlijke warme zaad waar ze zo naar smachtte.
Met de tranen in haar ogen werd ze gedwongen te slikken, en zonder twijfel zoog Karin de hete pik van haar minnaar helemaal leeg.
Ze voelde zijn heerlijke geile sperma in haar keel spuiten, en ze slikte half stikkend maar vol lust en geilheid zijn hele lading zaad door.
Ze liet niet los, en bleef zuigen op de pik in haar mond. Zehad hier zo naar verlangd, en zijn zaad smaakte zo lekker dat Karin bleef slikken en zuigen.
Haar hoofd werd stevig vastgehouden, en Karin kon niet anders. Ze had de tranen van bijna verstikking in haar ogen, en haar speeksel stroomde langs die heerlijke dikke pik in haar mond.
Toen ze zeker wist dat ze al zijn sperma had geslikt, voelde ze de druk op haar hoofd verminderen waardoor ze de pik los kon laten. Ze voelde hem uit haar mond glijden, en ze zakte wat uitgeput achterover.
De slierten sperma en speeksel hingen tussen de glimmende dikke eikel van haar minnaar en haar eigen mond, en gulzig slikte ze alles slurpend door...

Ze werd overeind getrokken en met haar keiharde tepels tegen de boom geduwd , precies als haar fantasie. Ze voelde haar gevoelige tepels pijnlijk langs de boom schuren, en terwijl haar hoofd aan haar haren achterover getrokken werd voelde ze hoe haar broek hardhandig over haar lekkere ronde kont omlaag werd getrokken.
Het leek wel een hardhandige verrachting, zo wild en ruw als ze hier als een beestachtig geil sletje werd gebruikt.
Karin genoot echter met volle teugen want dit was precies waar ze naar verlangde.
Ze kreeg een paar flinke tikken op haar mooie ronde billen, en ze voelde zijn handafdruk in haar huid branden.
Ondertussen was Karin uit haar schoenen gestapt en had ze haar voeten opgetild om uit haar broek en slipje te stappen die naar haar enkels waren gestroopt.
Karin was nu geheel naakt en volledig aan haar minnaar overgeleverd en haar kutsappen stroomden langs de binnenkant van haar benen, zo geil was ze van dit alles geworden.
Haar gezwollen clitje stak buiten haar kutlippen en ze voelde hoe haar billen ruw uit elkaar getrokken werden.
Met zijn voeten duwde hij tegen haar enkels, waardoor ze haar voeten verder uit elkaar zette en haar geile kutje als vanzelf openging.
Karin kneep stevig in haar tieten en trok flink aan haar pijnlijke tepels, terwijl ze nog een flinke pets op haar billen kreeg. Haarhuid brandde van de tikken die ze kreeg, en ze voelde hoe hij zijn nagels in de huid van haar kont zette toen hij haar heerlijk gevormde billen hardhandig uit elkaar trok. Ze kon bijna niet meer van pure geilheid, en Karin stond te trillen van opwinding.
Het gevoel zo ruw en hardhandig gebruikt te worden als geil en heet neuksletje wond haar zo op , dat ze bijna onmiddellijk klaar kwam toen ze zijn tong tussen haar billen voelde glijden. Haar hele lichaam spande en Karin kreunde het uit toen ze zijn tong tegen haar kontgaatje voelde duwen.
Hij had twee vingers diep in haar stomend hete kutje geduwd en zat haar op zijn knieën wild van achteren te vingeren terwijl hij haar kontgaatje aan het likken was.
Karin voelde haar kutje spuiten van geilheid en terwijl ze keihard klaar aan het komen was , duwde hij zijn open mond vol op haar leegdruipende kut.
Hij zoog de sappen uit haar kut terwijl ze klaarkwam, en duwde ondertussen een vinger zonder enige twijfel diep in haar ontzettend strakke ontgaatje.
Trillend en steunend en met haar pijnlijk brandende huid kreunde ze hees :" neuk me met die geweldig lekkere pik van je, neuk mijn kut zo hard als je kan", en nadat hij even flink op haar clitje had gezogen voelde ze haar kutje in een keer helemaal opgevuld worden met die ontzettend lekkere keiharde pik waar ze op had gewacht.
Ze leunde voorover gebogen met trillende knieën tegen de boom, en ze voelde hoe hij heupen vastpakte en haar hard en onbeheerst in haar geile kut begon te neuken.
Karin wist niet hoe ze het had en haar speeksel stroomde langs haar lippen terwijl ze hijgend aan haar tepels trok en heerlijk beestachtig wild diep in haar zeiknatte geile kut werd geneukt.
Ze tilde een been op en zette haar voet tegen de boom om hem meer ruimte te geven, en ze voelde hoe er een tweede vinger in haar kont werd geduwd.
Sidderend en kronkelend kwam Karin nogmaals klaar op de pompende pik van haar minnaar waardoor haar kutje nog strakker werd, en hierdoor kon hij zich nit meer inhouden en spoot haar heerlijke kutje vol met zaad.
Het draaide Karin voor haar ogen, en nadat ze de pik uit haar kutje voelde glijden en de vingers uit haar kontgaatje werden gehaald zakte ze op haar knieën en liet zich voorover op de grond vallen.
Ze draaide zich uitgeput om en zag hem ook gaan zitten.
Karin lag op haar rug, en liet haar lichaam uitrusten.
Zachtjes begonnen ze elkaar complimentjes te geven, en Karin keek haar minnaar zwoel en geil aan.
"Zo hard ben ik nog nooit klaar gekomen", fluisterde ze en hij antwoordde :" zo lekker heb ik nog nooit geneukt", en ze moesten allebei lachen om de hele situatie...