Web Statistics


Ik ga vreemd met onze computerhulp

Medio mei van dit jaar was onze oude huiscomputer volledig vastgelopen. Mijn man Erik (39) en ik Merel (38) hebben ook allebei een laptop, dus het was geen ramp, of waren wij ineens omhanden, maar er stonden wel andere bestanden op. O.a. veel privé filmpjes van de familie, fotobestanden, maar ook privé seksfilmpjes en erotische foto ’s van ons zelf. Daar gebruikte wij eigenlijk alleen nog onze vaste computer voor om deze privé dingen in op te slaan. Erik gebruikt zijn laptop dagelijks voor zijn werk, ik alleen meer voor facebook, mailen et cetera. Je wil natuurlijk niet dat deze privé dingen ooit in andere handen komen, dus zetten Erik dit meestal gelijk op de vaste computer. Op een dag kon wij de huiscomputer niet meer opstarten, het scherm bleef zwart, of viel gelijk weer uit. Er verschenen teksten over systeemherstel, configuratie probleem en weet ik wat nog meer, maar wij konden er niet meer inkomen. Ik heb er al helemaal geen verstand van, en het lukte Erik ook niet.

Laat er maar ieman naar kijken zei hij lekker makkelijk. Ja hoe dan vroeg ik, moet ik met dat klote ding naar de winkel? Ja of je laat iemand thuiskomen, je heb van die studenten die aan huis komen en dat kost niet zo veel ook zei hij. Jij lul lekker makkelijk zei ik, er staan allemaal seks foto ’s van mij op, lekker als zo gast dit te zien krijg. Dan moet je er bij blijven staan, zie je wat hij doe, en als er film of fotobestanden geopend worden, zeg je dat, dat privé is! Ik vond het al helemaal niks dat hij de laatste tijd ons seksleven in de slaapkamer op film zetten, en hij mij in allerlei standjes fotografeerde met speeltjes in mijn kutje en kont, maar hij vond het geil. Dit was zijn idee om onze seksuele relatie weer wat spannender te maken. Het was allemaal een beetje saai en niet zo spannend meer, wij zijn inmiddels 15 jaar getrouwd, en ik dan weet je het wel wat je opwind of er gaat gebeuren in bed. Ik baalde daar wel van, elke dag was bijna hetzelfde. Erik werkt fulltime, ik 4 dagen per week, zaterdags is hij meesal op het voetbalveld en doe ik de boodschappen. Zondags uitslapen en meestal heel de dag voor de televisie hangen in je badjas. De uitjes samen naar familie of vrienden was ook steeds minder geworden. Ik begon mij steeds meer te irriteren, aan Erik, en onze vaste patronen.

Medio mei had ik op internet gezocht naar iemand die dit probleem voor ons kon oplossen. Ik kwam uit op een site van computer studenten die zich daar voor een schappelijk prijsje aanboden. Voorfietskosten € 9.00 en een halfuurtarief van € 12.50 . Ik heb een afspraak gemaakt op een vrijdagochtend, om 10.00 uur. Vrijdag is mijn vrije dag, ik hoefde daar dan ook geen vrij voor te nemen op mijn werk. Stip op tijd stond er een jongeman voor de deur die zich voorstelde als Sander, hij kwam voor de computer. Mooi zei ik, en ging hem voor naar onze zolderkamer waar wij een bureautje hebben staan met de vaste computer. Sander ging aan de slag, keek eerst de kabels na, en het lukte hem in eerste instantie ook niet om de computer op e starten. Hij pakte een laptop uit zijn tas en wat andere kasjes met metertjes er op, voor mij allemaal te technisch. Ik kon daar verder geen bijdrage aanleveren, ik had hem al uitgelegd wat de klacht was, en vroeg maar of hij iets wilde drinken? Hij lusten wel een kopje koffie zei hij vriendelijk, hij had een jonge frisse uitstraling, toen hij zijn jasje uitdeed, zag ik een goed postuur, lekker breed in een strak zittend shirt. Verder had hij een strakke jeans aan met gaten erin, hij had ook een lekker geurtje op, en een zwarte krullen bos haar. Hij had hij iets Noord Afrikaans, mijn eerste indruk was goed, hij was open en zeker niet verlegen.

Ik ben beneden koffie gaan zetten, toen ik met twee kopjes koffie weer boven kwam, stond het scherm nog steeds op zwart, en lag de halve computerkast uit elkaar op het bureau. Best wel een probleempje mevrouw zei hij netjes, maar daar kom jij toch wel uit Sander zei ik. Ik kom overal in en uit mevrouw lachte hij ondeugend, dit vond ik best dubbelzinnig va hem. Hij bleef mij ook helder aankijken in gesprek, dat zag ik niet zo bij veel bij andere mensen, die kijken meestal van je weg. Doe je dit werk allang vroeg ik hem toen wij tegenover elkaar koffie dronken? Een jaartje om wat bij te verdienen zei hij. Het lijkt mij wel dankbaar werk zei ik, je lost toch problemen op, iets wat niet iedereen ken. Ja, maar je heb er ook zeikers bij, die blijven constant op je handen kijken, en zijn schijnbaar als de dood, dat je in hun privé domein en bestanden gaat zitten neuzen zei hij in plat Utrechts. Ik zei maar niets, wel vroeg ik of hij hier nog wel even mee bezig was? Ja dat kon hij nog niet zeggen, maar binnen een uur was hij zeker nog niet klaar. Ik had s ‘morgens vlug wat aangeschoten en nog niet gedoucht, ik vertrouwde Sander wel dat ik hem even alleen kon laten, en hij heus niet door ons huis zou gaan sneuvelen. Dat ga ik even douchen zei ik. O dat is goed hoor mevrouw, ik zal er over waken dat er geen inbreker in de badkamer komt lachte hij.

O, mar daar ben ik ook niet bang voor zei ik, en ging een verdieping lager naar de badkamer. Wat een leuk, fris joch dacht ik bij mezelf, hij heeft wel bravoure, en durft het allemaal wel te zeggen. Onder de douche bleef ik toch even stil luisteren of ik niets vreemds hoorde, met douchegel smeerde ik mijn lichaam in, ging er lekker mee over mijn tieten, en voelde mijn tepels er stijf worden. Ook mijn kutje en schaamlippen waren gevoelig. Ik dacht even aan de woorden van Sander, dat hij er wel voor zou zorgen dat er geen inbreker in de badkamer kon komen! Ik keek ook even naar de gesloten deur en dacht, het zou wat zijn als Sander nu ineens binnen kwam met een vraag, of kwam zeggen dat de computer het weer deed. Ik werd er echt een beetje geil van toen ik mij dit bedacht. Ik kreeg ook ineens zin om mijn kutje weer even helemaal glad te scheren, dit had ik een paar dagen hiervoor nog gedaan, maar pakte weer mijn scheermesje. Ik bleef toch de deur in de gaten houden toen ik daarmee bezig was, ik werd nog geiler toen k steeds weer mijn kutje aanraakten. Ik stond mezelf ineens allerlei geile dingen te denken, straks kom hij echt binnen met zijn lul uit zijn broek. Ik ging er bijna een beetje van in extase, ik heb zelfs even getwijfeld om mezelf niet even lekker te vingeren.Met deze zinnen prikkelingen ben ik mij in mijn slaapkamer met de deur open gaan aankleden, ik deed een spannend sexy lingeriesetje aan met daarop een kort rokje en strakke blouse. Vlotte pumps en kousen of een panty deed ik maar niet aan. Mijn blonde natte haren liet ik maar voor wat het was. Ik was bijna 45 minuten bezig geweest en wilde weer snel terug naar boven. Wel spoot ik nog even mijn luchtje op (Chanel 5) voor ik naar boven liep. Sander bleek al ver gevorderd, het scherm deed het weer zo zag ik gelijk toen ik mezelf naakt op mijn bed zag liggen met mijn vbrator in mijn kutje. Ik verschoot van kleur toen hij naar mij opkeek, hij doet het weer zei hij droogjes! Ik keek hem stom verbaasd aan, maar zag ook gelijk dat hij een dikke bobbel in zijn jeans had. Zit jij mijn foto ’s te bekijken vroeg ik toch echt wel met het schaamrood op mijn gezicht? Ja toch niks mis mee glimlachte hij toen hij zich met de bureaustoel waar hij op zat, naar mij toe draaide. Uh nee dat hoop ik tenminste niet zei ik, doelend op mijn foto ’s waarvan er nog veel meer voorbij kwamen op het scherm. Ik heb nog nooit zo mooie spannende vrouw gezien zei hij brutaal, mij daarbij aankijkend.Ik had het niet meer, dit bedoelde nou, mijn man zat lekker op zijn werk, en ik werd naakt bekeken door een jonge knul die zich aan mijn lichaam op zat te geile, wat mezelf ook enorm geil maakte.

Ik deed een paar stappen naar voren, keek ook naar zijn kruis!

En zei, je wordt er zo te zien wel geil van hé. Ja, wat dacht je dan zei hij gevat, wie wordt hier nou niet geil van. U rukt lekker lachte hij weer stoer, want echt geschrokken was hij niet toen ik voor hem stond. Ik werd echt zweverig van, mijn hart bonkte van de spanning, hoe oud zal hij nou helemaal zijn schoot het door mij heen? O kijk riep ik, daar is Erik, mijn man kwam ook drie keer voorbij op het scherm. Het waren een paar zeldzame naakt foto ’s die ik van hem had moge maken, met zijn stijve, liggend op het bed. Sander keek er ook naar, nou niet echt bijzonders lachte hij. Wat bedoel je daar mee vroeg ik? Nou zijn lul, niet echt groot toch zei hij zelfverzekerd. Is die van jou dan zo bijzonder flapte ik eruit, nou in ieder geval grote zei hij stoer. Wij keken naar nog een paar naakt foto ’s die van mij voorbij kwamen, ik dacht gelijk ook even terug aan mijn man die het al meerdere keren over een triootje had gehad met een vriendin van mij erbij, dat leek hem heel geil en een nieuwe spanning in onze relatie. Erik had ook fantasieën om een keer samen naar een parenclub te gaan, maar dan mocht ik geen seks hebben met en andere man! Hij is daar echt egoïstisch in, ik zag dat dan ook helemaal niet zitten.

Toen ik daaraan dacht, ging er een knopje bij mij om, en zei ik tegen Sander, nou laat maar zien dan! Wat bedoel u vroeg hij mij vragend aankijkend? Nou laat maar zien hoe groot die van jou dan is zei ik opgewonden. Neem u dan nou zei hij ineens met overslaande stem, dit had hij duidelijk niet verwacht van mij. Ja laat maar zien zei ik weer al mijn moed daarvoor bij elkaar rapend. Sander reed de bureaustoel een stukje achteruit en begon zijn jeans te openen, ik zag zijn blauwe boxer tevoorschijn komen. Ik ging letterlijk volledig door mijn knieën voor hem, til je kont op zei ik bijna ongeduldig en trok zijn jeans tot op zijn schoenen. Daar zat hij nou, vlak voor mijn gezicht, met een schuin omhoog staande lul in zijn boxer, die ik ook maar gelijk omlaag trok. Hij was echt sprakeloos, keek op mij neer met een strak gespannen blik op zijn gezicht. Ik was zelf ook sprakeloos en voelde gelijk mijn kutje reageren oen ik zijn half stijve dikke lul zag. Mijn handen trilde van de spanning toen ik zijn lul vast pakte en mijn mond erom heen sloot. Ik voelde zijn lul groeien in mijn mond, hij had niet gebluft dat zijn lul groter was. Sander heeft gitzwart kort geschoren schaamhaar, zijn ballen waren helemaal glad, en zijn ook lekker groot. Het viel mij zeker niet tegen, ik vond het spannend.

Sander geloofde het volgens mij nog niet echt dat ik dit deed, hij ging met zijn hoofd achterover hangen in de stoel en begon te kreunen. Ik zag zijn lul intussen stijgen, proefde zijn voorvocht al in mijn mond, ik gaf hem kennelijk een blow job, zoals hij die nog niet zo vaak had gehad. Dat gold ook voor mij, dit had ik mij ook niet kunnen bedenken dat ik ooit nog eens een knul pijpte, die even langs kwam om de computer te repareren. Vroeger vond ik pijpen al heel geil om te doen en de jongens te zien spartelen om hun orgasme tegen te houden, want bijna altijd kreeg ik te horen, dat ik het te geil en te goed deed. Dat ware ook jongens tussen de 16 en 21 jaar, die ik gepijpt had voor ik Erik leerde kennen, maar toen was ik zelf ook in die leeftijden. Nu ben ik al weer 15 jaar getrouwd, 38 jaar en zat ik toch weer een 18 jarige student te pijpen, die bovendien ook nog eens heel goed geschapen was. Ik likte langs zijn lul, voelde zijn bloed snel door zijn bovenliggende aderen pompen, en wist na een paar minuten zo lekker met zijn lul te hebben gespeeld, dat hij op springen stond. Ik hanteerde een trucje wat meestal wel help, ik pakte met mijn vrije hand zijn ballen vast, en draaide deze even kort, stevig om. Alleen bij Sander hielp dit niet, wat doe je vroeg hij daar even van geschrokken.

Zijn benen begonnen te trillen, ik was even uit mijn concentratie, hield zijn ballen nog steeds stevig vast, maar er was geen houden meer aan voor Sander. Hij begon te hijgen, ik zag zijn sperma uit zijn lul spuiten, meerdere stralen spoot hij op zijn shirt, tot ver over zijn buik. O jee lachte, laat mijn ballen los riep hij, wat iktoen ik gelijk deed. Er kwam nog een shot uit zijn lul, christus hijgde hij het uit. Nee Merel zei ik euforisch, want dit was toch wel heel geil, zo veel en snel hij spoot. Ik trilde er zelf ook nog van toen ik weer opstond, wat ben jij geil zeg zei ik. Zijn ogen stonden er nog troebel van, wazig lag hij mij aan te kijken, zo dat was lekker lachte hij toen ook opgelucht en zeker even bevredigd door zijn orgasme. Hij keek een beetje vies naar zijn shirt, ik hielp hem even door het uit te trekken. Ik zag zijn nog bijna onthaarde lichaam, strak, gespierd, lekker jong en fris. Ik deed ook mijn blouse uit, daarna mijn rokje, want ik was vastbesloten om met hem te neuken, zijn lul moest ik er in hebben. Sander keek naar mijn lingerie, mooi glimlachte hij, volgens hem had hij dit setje ook al even op de foto ’s gezien, op de computer. Het scherm stond inmiddels weer stil en lag ook nog steeds half uit elkaar. Maar dat interesseerde mij geen moer, ik wilde seks, ik was bloedje geil.Ik ging met mijn lichaam half over hem heen hangen.

En ik zocht met mijn mond zijn mond op en wij begonnen onstuimig, lekker te tongzoenen. Ondertussen maakte ik mijn Bh op mijn rug los, met mijn stijve tepels streelde ik over zijn blote borst. Daarna pakte ik hem vast, hij kwam in beweging van de stoel en ik liet mij op de grond glijden. Sander pakte dit goed op, hij kwam op mij liggen en wij begonnen elkaar weer opwindend te tongen. Ik vroeg hem om op mijn tepels te zuigen, hij deed wat ik vroeg, maar was daar nog niet zo heel behendig in merkte ik. Daarom besloot ik zelf maar om mijn slipje uit te trekken, nadat ik hem erop gewezen had dat zijn jeans en boxershort nog op zijn schoenen hingen. Toen hij zich verder uitkleden en ik mijn slipje uit had, waren wij allebei helemaal naakt. Sander kwam gelijk weer bovenop mij liggen, de spanning deze voor mij totaal onbekende jongen, was ook voor mij onwennig om mee om te gaan. Ik lag op de grond van onze eigen zolderkamer, ook niet echt een idealen omgeving om te seksen op de het ruwe tapijt, maar ik wilde dit toch ook niet in onze eigen slaapkamer doen. Ik kreeg niet de indruk dat Sander hiermee zat, ik voelde zijn stijve lul tegen mijn kutje, hij maakte wat stuntelige bewegingen om mij te gaan neuken.

Rustig aan, ga mij eerst maar even lekker likken zei ik. Dat pakte hij ook gelijk weer op, en ging languit tussen mijn benen liggen. Het ging natuurlijk ook niet zoals ik het gewent ben, ik moest hem zeggen wat hij moest doen. Sander begon mijn schaamlippen langzaam te likken, het waren eerst meer kleine kusjes op en rond mijn kutje, dan echt likken. Vind je het lekker vroeg ik? Ja hij vond het geil om te doen en vond ook mijn kutje mooi, zo lekker kaal zei hij. Had ik mij toch niet voor niks nog even glad geschoren dacht ik, zijn onervarenheid maakte mij nog geiler dan ik op dat momental was. Ik trok mijn benen met allebei mijn handen wijd van elkaar waardoor mijn billen een stukje van de grond af kwamen. Ga maar helemaal met je tong mijn kutje in kreunde ik, wat hij ook weer opvolgde. Vanaf dat moment liet ik hem zijn eigen gang gaan, hij zoog meer op mijn kutje en klitje, dan dat hij echt diep met zijn tong in mijn kutje kwam. Ik werd er niet minder geil van, ik hoorde mezelf ook steeds harder kreunen. Ik trok mijn billen zover ik kon omhoog van de grond, ik begon super nat te worden en voelde toen ook een paar keer zijn tong over mijn sterretje gaan. Dat is geil hijgde ik, maar dat pakte hij niet echt op, hij begon toen wel heel hard op mijn kut te zuigen. Ga door hijgde ik, ik voelde mijn orgasme nadere. Ik liet mezelf gaan en kreeg een super orgasme, heerlijk kreunde ik.

Sander kwam weer op mij liggen, dat heb je goed gedaan zei ik, om hem een daarmee een stukje zelfvertrouwen te geven kon nooit geen kwaad. Zijn lul bleef lekker hard, ik had echt zin om met hem te neuken.Ik was nieuwsgierig, mijn geile verlangens waren er om zijn grote lul in mijn kutje te voelen. Sander is fysiek ook anders dan mijn man, hij is nu al 1.87 m, slank 80 kg, met een breed postuur. En dan waar het mij eigenlijk om ging, zijn lul is boven de 20 cm, die van Erik is 15 cm, en 6 a 7 cm groter, is toch echt een behoorlijk verschil, die van Sander is ook nog eens dikker. Zelf ben ik de laatste jaren ook voller geworden, mijn confectiemaat is nu 40, bij een lengte van 1.70 m ben ik best nog wel tevreden met mijn gewicht van 67 kg. Mijn cup maat is 85C. De spanning liep op toen wij daar eigenlijk ordinair, op de grond van onze zolderkamer lagen te vrijen. Ik lag zijn harde billen lekker opwindend te strelen, langzaam liet ik mijn hand naar zijn stijve lul afglijden. Ik pakte zijn lul vast en leiden hem voorzichtig mijn natte grotje in. Ik voelde hem goed, lekker kreunde ik, wat hem aanspoorde om dieper in mij te komen. Sander begon mij te neuken, hij deed dit best beheerst. Toen ik met hem mee begon te nuken, ging hij harder stoten, kwam dieper, waar ik even aan moest wennen. Samen voerde wij het tempo op, ik lag enorm te geile, mijn kutje begon goed te soppen.Ik kon zijn tempo niet meer bijhouden, zijn fysieke kracht was veel grote dan ik verwacht had, maar ook niet gewent was. O Sander, wat neuk je mij lekker kreunde ik, mijn spieren spanden zich aan, ik ging op weg naar mijn orgasme. Zijn stoten waren te heftig voor mij, ik kon ze nog wel opvangen, maar mijn orgasme niet meer. Ik kwam heerlijk klaar, bleef zijn keiharde grote paal beukend in mijn kutje voelen, toen hij gewoon door bleef stoten. Ik heb aan één stuk liggen kreunen, hijgen en kreeg een enorme energie van hem. Daardoor kon ik ook na mijn orgasme met hem door blijven neuken, ik drukte mijn kutje zo goed in kon terug op zijn lul. Zijn kracht en energie as geweldig, hij kon hard en snel achter elkaar blijven neuken, zijn orgasme leek nog ver weg toen ik weer gillend klaarkwam. Je maak mij zo geil hijgde ik, je doet het zo goed schreeuwde ik het uit. Hij begon er zelf wel goed bij te transpireren, ik had het (was) ook bloedheet, en genoot er volop van. Hij rekte mijn kutje echt helemaal op, dit volle gevoel was ongekend geil voor mij. Sander heeft mij zeker 20 a 25 minuten achter elkaar geneukt, hij verslapte niet één keer en liet mij alle hoeken van de kamer zien met zijn fysieke kracht. Ik kreeg meerdere orgasmes, begon al mijn spieren goed te voelen, mijn kutje werd steeds strakker om zijn lul. Het werd toen ook voor hem te veel, ik voelde het nog warmer in mijn kutje worden, hij werd nog een stukje dikker en spoot mij toen helemaal vol met zijn zaad.

Ik kon niet meer, had alles gegeven wat ik had, en vond het toen wel even genoeg en goed toen hij zich na zijn orgasme uit mijn kutje terug trok. Zijn sperma liep mijn bilnaad, mijn kutje stonder nog helemaal van open toen hij ook hijgend naast mij kwam te liggen. Dit was lekker zei ik, en prees hem weer dat hij mij heel goed geneukt en bevredigd had. Wij hebben elkaar daarna nog even lekker en lang intiem gezoend. Ik kreeg daarbij weer opwinding van, ik had meerdere orgasmes gehad, kon ook echt even niet meer, maar het heerlijke geile gevoel bleef in mijn kutje en in heel mijn lichaam. Met een tevreden gevoel zag ik dat hij ook goed bevredigd was, zijn lul hing verslapt tussen zijn benen. Wil je hier even douchen vroeg ik? Ja dat wilde hij wel en wilde daarna de computer verder in elkaar zetten. Zo is het ook gegaan, ik heb hem alleen laten douchen, toen hij weer boven kwam had ik mijn blouse en rokje ook weer aangedaan, mijn slipje en Bh lagen nog op de grond. Nadat hij fris gedoucht zichzelf ook weer had aangekleed, is hij verder gegaan met de computer. Eenmaal klaar met de computer hebben wij nog een uurtje met elkaar gepraat. Sander zei onder de indruk te zijn geraakt van mijn erotische, seks oto's , hij bood zijn excuus daar voor aan dat hij in onze privé bestanden was gaan kijken. Toen ik hem daarmee betrapte en niet echt boos op hem was geworden, hoopte hij op meer, bekenden hij. Ik erkende dat ik mij ook tot hem aangetrokken voelde, en had geen spijt.

Nee lachte hij ondeugend, dat heb je mij ook wel laten voelen Merel zei hij. Verder vertelde hij dat hij nog bij zijn ouders thuis woonde en nog een oudere zus had. Hij wist inmiddels dat ik met Erik getrouwd ben, hij had Erik natuurlijk ook op de foto ’s gezien. Kan ik je nog eens zien vroeg hij? Ik zei dat ik daar zeker voor openstond, maar dat ik daar natuurlijk wel heel voorzichtig en discreet mee om moest gaan. Geef mij je mobiele nummer maar zei ik, dan bel ik je nog wel. Hij gaf mij zijn nummer, maar je moet mij wel echt bellen hé lachte hij, ik beloof het zei ik. Daarna heb ik alle uurtjes netjes met hem afgerekend, 1.30 uur werk aan de computer en 3.30 uur seks en genot. Plus Voorfiets kosten. Na nog even lekker met elkar te hebben getongzoend, namen wij afscheid van elkaar en zag ik hem weer op zijn fiets de straat uitrijden. Ik heb boven de zolderkamer zorgvuldig opgeruimd, een nat plekje op de vloerbedekking schoongemaakt, en ben toen weer gaan douchen. Deze jonge knul had mij goed geneukt, ik moest er echt even van herstellen, en kon Sander ook niet meer uit mijn gedachte krijgen. Toen Erik die avond thuis kwam was hij helemaal in zijn sas dat de computer het weer deed, en voor weinig geld gemaakt was door die suffen student. Die gasten blowen allemaal, komen op een fiets naar je toe, dan ben je toch maf had hij gezegd!

Ik zei wijselijk niets, was ook blij dat hij moe was en de eerste twee dagen geen zin in seks had. Pas zondagavond wilde hij mij even neuken toen wij in bed lagen, ik schrok van mezelf dat ik er niets aan vond toen Erik mij neukte. Ik werd duidelijk met het verschil tussen mijn man en Sander geconfronteerd. Sander had meer in mij losgemaakt dan ik had durven dromen. Erik spoot zich na een paa minuten al leeg in mij kutje, ik deed maar alsof ik ook was klaar gekomen. O jee, waar ben ik aan begon dacht ik, toen ik daarna naar mijn man lag te kijken, die in een diepe slaap viel. Ik wist die nacht één ding zeker, ik ging Sander weer bellen.