Web Statistics


Hetero verhaal - Dat is ook toevallig

Het volgende verhaal is geheel waar gebeurd, maar uit privacy-overwegingen zal ik de namen iets aanpassen...

Al weer 10 jaar heb ik (Marc, normaal postuur, donker krullend haar en goed geschapen, 18cm)een caravan in zeeland, vlak bij het strand. Ik ben dus ook, mits het weer mee zit, vaak op het strand te vinden! Zo ook deze keer ergens in juli vorig jaar 2017. Ik had mezelf lekker gesetteld op het strand met mijn handdoek en een sixpack bier. Na één biertje wat toch wel een beetje lauw geworden was, moest ik toch echt even naar het toilet. Dus maar ff naar de strand-tent. Een beetje schaduw kon ook geen kwaad dus, hup portemonnee mee en plasje plegen en ff biertje doen!

Eenmaal op het terras met een lekker koud pilsje zat ik op mijn telefoon te gluren, toen ik plots 2 stemmen hoorden zeggen: "Hey, kijk eens wie we daar hebben, onze Marc". Voor mij stonden 2 vrouwelijke collega's van kantoor. Marit en Ilse. Marit is een mooie meid van begin 30,super mooi lijntje, donker krullend har tot op haar schouders, middel grote tietjes (b cupje) maar een strak kontje... hmmmm!!! Ze heeft vroeger op de dans-academie gezeten en dat kun je wel zien aan haar achterste met haar mooie lange gespierde benen. Ilse daarentegen is heel anders, iets kleiner, blond golvend haar, beetje tenger maar wel een engelen gezichtje! Ook haar tieten passen niet echt bij haar lijf! Voor haar postuur heeft ze best grote tieten...

"Dag dames, wat brengt jullie hier", zeg ik terwijl ik van achter mijn zonnebril de 2 gade sla. Ze zien er leuk uit in hun zomerjurkjes. "tsja, goed weer eej, en dan gaan we altijd naar het strand. Alleen Scheveningen was zo druk vandaag dat we hebben besloten hier heen te gaan!" Nadat ik gevraagd had of ze zin in een biertje hadden, kwamen ze er gezellig bij zitten. Ik denk dat we toch zeker 4 biertjes op hadden toen de dames van de zon wilden gaan genieten. "Waarom komen jullie niet gezellig bij mij liggen?", stelde ik voor. Zo gezegd zo gedaan.

Eenmaal op het stran gingen de jurkjes uit, en van wat ik zag, moest ik me echt even omdraaien! Wat zgen ze er super geil uit in hun bikini's. Marit met haar strakke kont en Ilse met haar dikke tieten! De dames hadden dorst, dus ik gaf ze een biertje (wat echt lauw was). Ik hoorde ze gelukkig niet klagen over het lauwe bier. Wel werden ze een beetje lollig (en geil).

"ik geloof dat wij hier de enige zijn met ons bovenstukje aan!", hoorde ik Ilse zeggen. Ik keek eens rond en ze had gelijk! Er was in de verre omtrek niemand te bekennen, dus waren ze inderdaad de enigen. "laten we ze maar uit doen dan", zei Marit. En langzaam deden mijn collega's zich van hun bovenstukje. Ik wist niet hoe ik het had! Mijn paal werd echt snoei hard, maar helaas durfde ik niks te beginnen.

Rond een uur of 7 's avonds begon ik toch wel honger te krijgen en zei dit ook tegen de dames. Ze zeuren ook wel iets te lusten, maar dat ze graag thuis wilden eten omdat ze nig wilden gaan stappen. "Volgens mij hebben jullie nu 7 biertjesop dus lijkt het mij verstandig om ff niet te rijden"' zei ik. "Wat denken jullie van een bbq?" Na even nagedacht te hebben stemden Marit en Ilse er mee in om samen te bbq-en bij mijn caravan. De dames trokken hun jurkjes zo over hun blote tieten aan en we gingen te voet naar mijn caravan.Bij mijn caravan aangekomen, vroeg Marit of ze misschien gebruik kon maken van de douche in de caravan. Ik vond het geen probleem, en Ilse leek het ook een goed plan om daarna ff te douchen. Terwijl Marit onder de douche stond, besloot ik koffie te zetten omdat mijn collega's nog moesten rijden! Nadat ik het koffie-apparaat aan had gezet, hoorde ik de douche uitgezet worden.

Ik zat te denken hoe Marit er uit zou zien met haar natte haren en strakke lichaam... "Is er iets?" Vroeg Ilse. Ik antwoordde een beetje vaag dat er nks was. Marit kwam ondertussen met haar zomerjurkje aan naar buiten. "ik heb niks anders bij me!", zei ze.

Ilse stond op en zei dat het nu haar beurt was om onder de douche te gaan. Terwijl de deur van de douche op slot ging vroeg Marit of ik toevallig after-sun had staan. Ik liep de caravan in en gaf haar de fles aan. "Zou jij zo vriendelijk willen zijn om even mijn rug te doen?", vroeg Marit en zinder het antwoord af te wachten deed ze haar jurkje uit. Die geile donder had er niks onder aan! Marit nam plaats op het ligbef in de tuin en ik was al lang blij dat mijn tuin omringd is door een schutting! Ik nam plaats naast Marit en begon haar rug in te smeren. "Je kunt beter ff op me komen zitten, dat gaat makkelijker",zei ze. Ik ging op haar bovenbenen zitten en begon haar rug in te smeren. Onder me zag ik haar verrukkelijke komt en kon dus ook niet voorkomen dat er iets begon te groeien in mijn short. Dit moest ze echt wel voelen, maar ze zei niks! Ik smeerde haar rug in en ging steeds verder naa beneden. Ik zat vlak boven die lekkere kont, toen ze zei: "die mag je ook ff insmeren!" Dit liet ik me geen 2 keer zeggen en ik begin dus ook gelijk haar kontje in te smeren. Ik kwam echt bijna klaar zo geweldig was dat! "Die ook ff mijn benen?" Zei Marit. Met veel tegenzin begin ik haar benen in te smeren, terwijl ze deze lichtjes van elkaar deed. Wat ik daar zag was echt het mooiste kutje wat ik gezien heb! Geen haartje te bekennen en mooie roze lipjes die al iets open stonden en mooi glinsterden. Langzaam gingen mijn handen omhoog tot net voor haar kutje, toen Marit zich omdraaide en vroeg om haar voorkant ook maar te doen.

Langzaam begin ik haar buik in te smeren, en omdat ik inmiddels zo geil als boter was, ging ik langzaam naar haar mooie borstjes. Ik dacht dat ze er iets van zou zeggen, maar ze begin alleen zwaar te hijgen. Mijn gevoel overwin mijn verstand en in plaats van deze mooie borstjes in te smeren, kuste ik haar linker tepel. Marit zei helemaal niks maar er verscheen een grote glmlach op haar gezicht. Één voor een likte en kuste ik haar tepels, toen Marit haar handen ook op verkenning gingen. Al snel had ze mijn paal gevonden en begon deze door mijn short heen te masseren. "Uit die broek!", hijgde ze, en al snel zat ik naakt op Marit met mijn stijve lul op hoogte van haar mondje. Ze gaf een lief kusje op mijn eikel en nam in één keer bijna mijn halve pik in haar mond! Ik dacht echt dat ik helemaal gek werd.Ik hoorde een kuchje uit de deur-opening van de caravan komen. Daar stond Ilse! Ook helemaal naakt! "Zou jij mij ook even in willen smeren?", vroeg ze en langzaam kwam ze op me af gelopen, pakte de fles after-sun en spoot wat op haar tieten. Het leek wel ergens op! Ze pakte mijn handen en zette deze op haar lekkere tieten! Ik begin haar tieten te masseren terwijl Marit mij nog steeds aan et pijpen was!

Marit vroeg of we niet in 69 door konden gaan, want ze wilde graag gebeft worden. Terwijl ik het kutje van Marit aan het verwennen was, viel het me op dat Marit niet echt meer aan mijn pik zat te zuigen! Ik keek op en zag dat ze met haar tong in de spleet van Ilse aan het likken was. Wat een heerlijk zicht! Ik begon Marit weer te likken, toen ik opeens iets over mijn pik voelde gaan! Dit was geen mondje! Ilse was inmiddels met haar lekkere kutje op mijn pik gaan zitten en begin me heerlijk te berijden. Steeds sneller ging ze totdat ze met een klein gilletje haar orgasme kreeg. Marit gaf aan dat ze ook graag mijn pik in haar gleufje wilde voel, maar wel doggy-style. Ze nam plaats op haar handen en knieën en stak haar kontje de lucht in. Ik zette mijn paal tegen haar kutje en schoof hem er langzaam in. Mijn god wat was ze nat! Die geluiden van dat soppige kutje zal ik niet snel vergeten! Steeds sneller ging ik op en neer toen Marit aangaf te gaan komen! Ik voelde een rare druk op min leuter en nadat ik hem terug trok, kwam Marit gigantisch klaar. Het geil spoot uit haar kut! Ilse drukte haar gezicht op het kutje van Marit en begin haar als een bezetene te likken! "Please Marc, wil je mijn kontje neuken?", hijgde Marit. Ik wist niet wat ik hoorde! Ik was al 2 keer bijna klaar gekomen en nu mocht ik het heerlijke kontje van Marit onder handen nemen! Ik zette mijn eikel tegen haar kringspier aan en gaf ff een duw. Makkelijker dan gedacht schoof mijn pik langzaam haar kontje in. Man, wat was dit strak. Onder mij had Ilse zich zo weten te positioneren dat de 2 dames elkaar konden beffen. Het gekreun van de dames en het geluid van mijn kletsende ballen tegen het kontje van Marit, zorgde er voor dat ik voor de derde keer mijn orgasme voelde naderen! Ik gaf aan dat ik ging komen, en Marit vroeg me om over haar rug te komen. Ik trok mijn pik terug en voordat ik het wist nam Ilse hem in haar mond. Ik kwam geweldig klaar! De eerste straal kwam in de mond van Ilse, die daarna mijn spuitende pik uithaar mond nam en mij aftrok boven de rug van Marit, waar ik drie dikke stralen op deponeerde! Helemaal tot tussen haar schouderbladen. De 5e en 6e straal richte Ilse op haar tieten, die nu ook onder zaten! Marit was intussen omgedraaid en zo kreeg ze de laatste 2 stralen recht in haar gezicht!

De dames zijn die avond niet meer naar huis gereden, maar lekker blijven slapen! Er is die nacht nog het een en ander gebeurd maar daarover later misschien meer!

O ja! De bbq is nooit aan geweest ;-)