Web Statistics


Bondage verhaal - Alles wat je wil

Het begon zoals het zo vaak begint. We liggen op de bank, jij slaat afwezig een arm om mij heen. Ik leg mijn hoofd op jou borst en luister naar het bonzen van jouw hart, rustig en regelmatig. je hand dwaalt onder mijn oksel door naar mijn borst. Ik draai me iets naar je toe om je ruimte te geven. Afwezig begin je met mijn tepel te spelen. Je weet dat ik daar snel opgewonden van raak. Je knijpt zachtjes, plagend en je wrijft mijn tepel tussen je vingers totdat hij recht vooruit staat. Ik geniet, kreun zachtjes, maar jij geeft er geen blijk van dat je mij gehoord hebt. Je andere hand zoekt mijn linkertepel. Nu knijp je ze zachtjes allebei en ik weersta de neiging om mijn rug hol te maken en mijn borsten nog meer aan je aan te bieden. Dit spel kunnen we allebei spelen, maar we weten beiden wie er veel beter in is.
Je knijpt harder en de plotselinge pijnscheuten zorgen voor elektrische schokjes in mijn kut. Ik kreun nu harder en mijn bekken bewegen zacht in dat aloude ritme. Je kijkt naar me. Je ziet mijn owinding en je weet dat jij dat teweeg brengt. Als een onderzoeker met een nieuw interessant object laat je je blik over mijn lichaam gaan. Je peilt mijn reacties. Dan ga je op je zij tegen me aanliggen. Ik voel je harde pik door je broek tegen mijn dijbeen kloppen. Je speelt nu harder met mijn tepels. “ Kleed je uit” . Je laat me even los. Ik gehoorzaam en trek mijn zomer jurk in een beweging over mijn hoofd.

“ Alles” zeg je.
Ik maak mijn beha los. Mijn volle borsten met de harde tepels verraden dat ik het heerlijk vind als je me commandeert. Ik trek mijn kletsnatte string uit en ruik er even aan terwijl ik naar jou kijk. Jouw hongerige, keurende blik gaat over mijn lichaam. “ Ga liggen”. Ik ga op mijn rug liggen en wacht totdat jij, tergend langzaam, je broek, short en shirt uitgetrokken hebt. Je staat voor me en kijkt naar mij. Vorsend, goedkeurend, geil. Dan kom je naast me liggen en haakt je linkerbeen achter het mijne. Met je rechterbeen duw je mijn andere been weg. Ik lig u open en kan geen kant meer op. Een kus . Met een arm achter mij langs geslagen pin je me vast op de bank. Ik wil dat je me aanraakt. Ik ben al zeiknat. Maar ik vraag er niet om. Nog niet. Je bijt in mijn tepels. Eerst zacht, ondeugend en spelend, daarna harder. De combinatie van pijn en geilheid maakt me langzaam gek. Je likt mijn borsten zacht en kijkt naar beneden. Eindelijk! Ik probeer mijn bekken op te richten als woordeloze vraag. Je weet precies wat ik wil. Je grijnst en strijkt met 1 vinger heel voorzichtig over mijn schaamlippen. Mijn geilheid druipt ervan af. Je ruikt aan je vinger, je likt en biedt mij dan jouw vinger aan. Ik proef mijn eigen geil en houd het niet meer uit. “ Alsjeblieft, laat me komen, maak me klaar” . Je knikt, een kus achter mijn oor en je wrijft met 1 vinger zachtjes over mijn clit, terwijl je hem met de rest van je hand strak trekt. Ik kan het schokken niet meer controleren. Ik geef me over en hoor mijn eigen gilletjes.
Net wanneer ik denk dat ik het punt bereikt he waarop ik niet meer terug kan stop je . Hoe weet je dat toch!? Je fluistert in mijn oor “ nog niet meisje” en je staat op. Ik blijf liggen, ik weet wat je gaat halen. Ik weet ook dat je verwacht dat ik daar nog lig als je terug komt.Ik luister naar mijn eigen opgewonden oorsuizen en het wilde bonzen van mijn hart. Je bent terug. “ Ik ga een beetje met je spelen” zeg je, lijkt het, meer tegen jezelf dan tegen mij. je bekijkt de inhoud van de rugzak en ik kijk naar jou. De blinddoek komt als een verrassing. Vervolgend bind je een touw over de blinddoek. Ik kan mijn ogen niet meer open krijgen. Je controleert de knoop en ik hoor je tevreden mompelen. Het is niet voor niets dat je begint met de blinddoek. Ik houd er van om de touwtjes in handen te hebben. Altijd en overal. De controle uit handen geven is tegennatuulijk en voor een vrouw als ik heel moeilijk zelfs. De blinddoek werkt op een vreemde manier rustgevend voor me. Door het verlies van mijn zicht aanvaard mijn geest de overgave van de controle aan jou. Je weet dat ik even nodig heb om dat te accepteren. Een paar seconden lang voel ik paniek, die na een aantal aaien van jou over mijn hoofd wegebt. Als je zeker weet dat ik rustig ben pak je mijn beide polsen bij elkaar en bindt ze kruislings voor mijn borst. Als je tevreden bent over de knoop help je me overeind zitten. Je bindt het restant van het touw om mijn borsten naar mijn rug. Ik kan de onderkant van mijn eigen borsten vastpakken, maar meer ook niet. je laat me weer liggen. Je aait over mijn been. ik ril. Het touw zit strak. Ik voel het in mijn borsten drukken. Het voelt heel erg gebonden en hulpeloos zo, met mijn handen gefixeerd op een onnatuurlijke plek voor mijn buik en borst. Je stopt 1 vinger in mijn kutje. onderzoekend. je humt tevreden. “ je vindt het lekker he” Ik mompel iets bevestigends.

Je pakt mijn linkerenkel en bindt deze aan een poot van het loungegedeelte van de bank waar ik op lig. De andere enkel aan de andere poot. Ik lig nu open en kwetsbaar voor je in spreidstand. Ik trek aan de touwen, maar ze geven geen millimeter mee. Ik krijg mijn benen niet meer bij elkaar.
Ik hoor een flacon opengaan. Glijmiddel? Niet nodig lijkt me. Waarom pak je dat nu? Ik draai mijn hoofd richting het geluid. Zinloos natuurlijk. Maar jij ziet het ook. je houdt iets bij mijn mond. Ik wil niks in mijn mond, behalve jouw pik. Ik hou niet van gags, dat weet je. Ik tast met mijn lippen af wat je me voorhoudt. Een plug.je laat me eraan likken en dan hoor ik dat je hem insmeert met glijmiddel. Voorzichtig duw je een vinger met glijmiddel mijn kont in.Het voelt vol, maar ik weet dat dat binnen enkele ogenblikken nog veel erger wordt. Je trekt je vinger terug en zet de punt van de plug op mijn kontgaatje. langzaam draai je de plug naar binnen. Hij voelt enorm. Ik probeer mee te werken maar mijn krinspier spant zich aan tegen de indringer. Je legt een hand op mijn buik. “ Rustig….Je komt er niet onderuit, dus spartelen heeft geen zin. Accepteer dat hij erin moet” . Ik capituleer en ontspan volledig. “ goedzo” zeg je. Dat voelt fijn.
Ik hoor je rommelen. Het lijkt alsof je voorwerpen beoordeelt, in je handen houdt. Ik voel de plug mijn anus oprekken. Ik probeer mijn spieren te laten ontspannen zodat het makkelijker gaat, maar dat is lastig. Je ziet me worstelen en grinnikt. “ Die laten we voorlopig maar even zitten” . Je maakt iets vast aan het touw rond mijn polsen intrekt dat over mijn klit en kontgat door naar achteren. Je helpt me overeind en maakt het vast aan het touw wat over mijn rug loopt. Je trekt het strak. Elastiek. de plug schiet verder naar binnen en wordt strak op zijn plek gehouden. Het elastiek loopt over mijn clit en drukt op een net niet pijnlijke, maar gekmakende manier.
Je laat me liggen.Ik voel twee enorme pijnscheuten in mijn tepels. Je hebt twee klemmetjes aangebracht. De schok loopt rechtstreeks naar mijn kut en door de plotselinge spanning in mijn spieren voel ik de plug in mijn anus weerstand bieden, wat een nieuwe schok teweeg brengt. De geilheid golft over me heen en je ziet het. Ik voel hoe je kijkt, misschien houd je je pik nu vast. Die gedachte maakt me nog geiler. Je houdt weer iets bij mijn mond. Dit keer is het wel de bal. Ik draai mijn hoofd voorzichtig weg en jij ziet mijn weerzin. Een bal in mijn mond is de ultieme overgave. Dan ben ik definitief aan je overgeleverd. Het heeft iets vernederends, om daar te liggen met je mond open. Ik ben al zover in mijn sub space dat ik niet meer kan weigeren. Alles wat je wilt. Voorzichtig doe ik mijn mond open en jij stopt de bal er gedecideerd in. je tilt mijn hoofd iets op en maakt de gesp dicht.
Ik word me bewustvan mijn eigen positie en hoe het eruit moet zien voor jou. Gene, lichte angst, overgave en geilheid wisselen elkaar af in mijn lijf. Het blijft stil. Ik denk dat je naar me kijkt.
Dan voel ik iets over de binnenkant van mijn dij lopen. Ik schrik en geef een gil door de gag heen. Het is nauwelijks hoorbaar.
Zachtjes strijk je iets tegen me aan. Totaal uit het niets komt de klap. Het leren zweepje knalt hart tegen de binnenkant van mijn dijen en ik wil mijn benen sluiten maar dat gaat niet! Door het aanspannen van al mijn spieren voel ik de plug die in mijn anus drukt. Van de binnenkant van mijn dijen ga je naar mijn buik , pats, pats, pats. Ik zit gevangen in een heerlijke mix van pijn en geilheid, ik wil je smeken of je me dan toch NU asjeblieft wilt neuken. Het maakt me niet meer uit. Geen trots, alleen rauwe lust. Maar ik kan je niet smeken. Ik kronkel voor zover dat kan.Ik heb totaal geen bewegingsruimte, toch schommelen door de klappen mijn borsten, waardoor ik de klemmetjes voel.Het elastiekdrukt en trekt over mijn clit. Dit is zoo lekker. Ik geef me aan je over.

Het wordt weer stil. Dan voel ik je vinger. je haalt het elastiek van mijn clit en Je wrijft. Eerst zachtjes en dan harder. Ik denk dat ik gek word. Ik wil zo graag komen, dat het bijna pijn doet. Mijn clit voelt gezwollen, als je me nu niet neukt ga ik huilen van frustratie.
Net als ik door de gag heen opnieuw wil gaan smeken, doe je iets waardoor mijn hele binnenwereld op zijn kop gaat staan. Je laat het elastiek terugschieten op mijn clit. Mijn oren registreren het geluid, maar mijn hersenen hebben even nodig om te begrijpen wat er gebeurt. De pijn is zo intens, de geilheid zo heftig dat ik het uitschreeuw. Ik wil meer….Ik probeer mijn bekken naar je op te richten. een halve cm misschien. Maar met iedere poging om me iets op te richten zorgt het elastiek dat de plug dieper in mijn kont zakt en mijn clit in brand staat. Stil blijven liggen is de beste optie, maar oh god, dat lukt me niet. Ik zit vast in een vicieue cirkel van sensaties. de een brengt de volgende voort. Hemelse marteling.
Ik hoor je zacht lachen. “ dat vind je lekker he” Je vingert me nu oppervlakkig. Eindelijk iets in mijn kutje. ik probeer mee te bewegen, meer vinger binnen te krijgen. Ik wil je, nu. Ik word wanhopig, ik hoor mijn eigen smekerige jankjes vanachter de gag en ik weet dat jij ook bloedgeil moet zijn nu. Je wisselt af tussen mijn clit en mijn kut. Ik wil me overgeven aan het heerlijk gevoel van jouw vingers, maar ik huiver voor een potentiële volgende klap met het elastiek. Het niet weten wat er komt maakt me gek, gespannen en geil. Het spannen van mijn spieren zorgt ervoor dat de cirkel van pijn, geilheid, opwinding en ongemak weer opnieuw begint. Je kijkt. Je vindt dit leuk. Je ziet mij kronkelen om de plug heen, ziet dat mijn lijf probeert te ontkomen aan het elastiek op mijn clit en de klemmen op mijn tepels en dat het zinloos is. Je ziet de gespannen spieren die verwachten dat er iets komt en je ziet mijn wanhopig verlangn naar jouw vingers en je pik.Dan…volledig onverwacht, stoot je in me. In een haal ben je binnen. Ik voel hoe je jezelf overeind houdt op je armen aan weerszijden van mijn hoofd. Ik voel je harde pik nog harder worden binnenin mij. Ik hoor je kreun, en voel je inspanning om hem stil te houden. Ik wil frictie en probeer wanhopig om mijn bekken te bewegen nu. De plug knelt enorm, ik voel me compleet opgevuld en gebruikt. Jij moet hem voelen door mijn vaginawand heen. Ik weet dat je dat heerlijk vindt. Je wacht….dan begin je met stoten. Hard, eindelijk! Neuk me! Ik voel mijn orgasme opbouwen. “ Wil je komen meisje?” vraag je dwingend. Ik knik, maak geluid, doe alles wat ik kan om te zorgen dat je ziet dat het menens is. Ik wil niets liever in de wereld dan klaarkomen.
Nu.
Je lacht.
ik ken dat lache…Voordat mijn angst vorm gekregen heeft ben je weg. Intuïtief willen mijn vingers het werk afmaken, maar dat gaat niet. Ik lig totaal vastgebonden met een clit die op ontploffen staat en jij trekt je terug. Ik kan je wel vermoorden nu.
Het is even stil.
Er is niets te horen dan een soort voortdurend zacht gekreun. Het lijkt van iemand anders te komen, maar ik besef me dat ik het zelf ben. Een voortdurende stroom van onverstaanbare smeekbedes en scheldkanonnades verlaat mijn mond en tot mijn frustratie is niets, maar dan ook niets verstaanbaar.
Dan doe je het nog een keer. Ik was het vergeten. Het elastiek knapt tegen mijn clit aan. de plug wordt dieper mijn anus ingelanceerd. Ik zie wit. pijn. geil.
Je maakt mijn enkels los. Je wrijft even over de plekken waar het touw gezeten heeft. Ik word daar altijd rustig van. Van die kleine blijken dat je me in de gaten houdt. je duwt mijn knieën naar mijn hoofd en sommeert me “ zo blijven liggen” . Vervolgens knip je het elastiek door. pluchting. mijn clit gloeit. Je haalt de plug eruit. Voorzichtig…bedrieglijk voorzichtig, want enige seconden later zet je je pik op mijn anus en duw je door. Ondanks de plug is mijn anus niet voorbereid op jouw grote harde pik. Pijn schiet door mijn lijf. lekkere pijn, ik weet wat komen gaat. Je neukt me langzaam in mijn kontje nu. je bouwt het rustig op. Ik voel je ballen tegen mijn kont slaan en af en toe raak je mijn clit met je onderbuik. Ik hoor je opwinding. Je gejaagde kreunen, ik weet hoe je nu kijkt. Je vindt dit het geilste wat er is en dat maakt mij geil. Ik hoor hoe ook jij vecht om controle te houden. Hoe je door mijn kontje en de aanblik van mij over de rand geduwd wordt.Je haalt de klemmen van mijn tepels, de pijn die ik voel nu het bloed terugvloeit, maakt me wild van verlangen, ik kan niet meer. Een raan rolt over mijn wang van pure frustratie. Mag ik alsjeblieft , alsjeblieft nu komen? Denk ik.
Je trekt mijn clit strak en wrijft. Ik heb niet veel meer meer nodig en voel het orgasme als een denderende trein aankomen. Ik voel dat jouw stoten onregelmatiger worden, sneller, ook jij kan niet meer terug. We worden geiler en geiler van elkaars opwinding nu. “ Ik ga je helemaal volspuiten, schat” Ik vind het prima, ik vind alles prima, zolang je maar blijft wrijven. Dan, precies op het moment dat ik jouw pik voel zwellen en jij schreeuwt, explodeert er iets achter mijn ogen. Extase. Testbeeld. Het orgasme rolt door mijn hele lijf als een lawine. Niet te stoppen en alles meenemend op haar weg. Dit is het. Dit is alles.

——————————————————

Je komt langzaam overeind en tilt mijn hoofd op om de gesp los te maken. je kus me langzaam op mijn mond en haalt het touw weg en schuift de blinddoek opzij. Ik moet wennen aan het licht en probeer je aan t kijken. Je glimlacht. “ vond je het lekker?’ fluister je. Ik doe mijn ogen dicht en knik, ik voel het zaad uit mijn kontje sijpelen. “ De volgende keer he” , mompel ik ondeugend, “ de volgende meer moet je nog langer wachten voordat je me laat komen.” Jij gooit je hoofd in je nek en schaterlacht. Dan kijk je me serieus aan.
“ Alles wat je wilt schat” .