Web Statistics


Overspel verhaal - Jarenlang heerkijk dubbelleven

Een 6-tal jaren geleden was er het idee ontstaan om samen met Marijke en Koen op weekend te gaan. Koen is de 8 jaar oudere broer van mijn vrouw Karen, Marijke is zijn vrouw.
Een echte reden was daar niet toe, maar Koen en Karen zijn vroeger altijd heel erg close geweest, ondanks het leeftijdsverschil. Maar door de drukke levens van ons beide koppels zagen we elkaar niet zo heel vaak meer. Door het werk verhuisden wij ook en woonden we niet meer zo kort bij elkaar als voorheen wel het geval was.

Het geplande weekend zou duren van vrijdag in de late namiddag tot en met maandag en was in een gekend bungalowpark. We deelden een bungalow. Kinderen waren er niet mee. Die van Marijke en Koen waren toen al 18 en 19 jaar en bleven thuis, Karen en ik hebben geen kinderen.

De vrijdagavond was al meteen heel erg gezellig. We hadden via de service van het park gourmet besteld en we hadden zelf voorzien in drank. We aten, dronken en babbelden, we hadden het reuze fijn. Er werd ook afgesproke wat we de volgende dagen zouden doen, oa een fietstocht werd gepland, en natuurlijk eens gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs.
Aangezien zowel Karen als ik fanatieke lopers zijn werd afgesproken dat Marijke en Koen de volgende ochtend zorgden voor een ontbijt tegen 9u30, terwijl wij eerst een looptraining van 1,5 à 2 uur zouden doen.

De volgende ochtend deed het pijn als de wekker af liep. Er waren net iets teveel pintjes gedronken om fris genoeg te zijn om te lopen, maar ik wilde het toch. Karen, die verstandiger was geweest en amper alcohol had gedronken, en ik vertrokken rond 7u15 voor een lange en trage duurloop.
Maar het ging voor geen meter bij mij, ik kon Karen amper volgen, mijn hartslag was te hoog, mijn benen voelden als lood. Daardoor gaf ik er na 15 minuten al de brui aan en zei dat Karen maar alleen verder moest lopen, wat voor haar een verlossing moet zijn geweest op dat moment.
Via de boswegjes zocht ik al traag-joggend de kortste weg naar onze bungalow.Via de vijverrand kwam ik aan de achterkant van de bungalows en ik wandelde de laatste meters naar die van ons. Ik was blij onze bungalow te zien en merkte dat de gordijnen van de kamer waar Koen en Marijke sliepen ook al open waren. Ik naderde de bungalow en moest voor dat raam passeren om naar de voordeur te kunnen gaan toen ik zag dat er beweging was in de kamer. Ik stopte en keek voorzichtig binnen, niet met de bedoeling om te gluren maar wel om ervoor te zorgen zodat zij mij niet zouden zien en verkeerde gedachten zouden krijgen. Ik moest hier wel passeren, of ik moest enkele bungalows terug gaan om via een lus langs de andere kant aan de voorkant te geraken.
Maar wat ik zag deed mijn hoge hartslag nog meer omhoog gaan!Marijke en Koen lagen onder het laken in bed en ze kusten elkaar. Koen lag op zijn rug en i zag duidelijk beweging ter hoogte van zijn kruis. Het was niet moeilijk in te schatten dat Marijke Koen zijn pik aan het masseren was. Verstijfd bleef ik staan maar trok me achteruit. Ik moest via de omweg terug gaan, maar mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld en wilde nog eens kijken. Eerst twijfelde ik nog, maar dan keek ik nog eens voorzichtig net op het moment dat Koen de lakens van zich af sloeg. Nu werd bevestigd wat ik even ervoor al kon inschatten. Marijke omknelde een grote harde paal en trok die langzaam af terwijl ze bleven zoenen. Kort erna zoende ze Koen in de hals, op zijn borst en ik zag dat ze naar beneden ging.
Ik stelde me terug iets achteruit, om niet gezien te worden. Mijn hartslag was hoog, van het lopen maar vooral van de opwinding. Dat, en mijn nieuwsgierigheid haalden het van mijn verstand. Eigenlijk mocht ik niet blijven kijken en moest ik de omweg nemen, maar deed dat niet.
Voorzichtig keek ik opnieuw. Marijke zat intussen op haar knieën ook bovenop de lakens, maar ze ha nog een slaapkleedje aan. Ze had Koens eikel in de mond terwijl ze zijn paal bleef aftrekken. Ik zag Koen zijn hand onder het slaapkleedje gaan en de brede kont van zijn vrouw strelen.
Marijke en Koen zijn even oud, op dat moment waren ze 46 jaar. Ikzelf ben 2 jaar ouder dan mijn vrouw en was dus op dat moment 40 jaar. Marijke is een vrij mollige vrouw. Ze heeft zeker en vast haar kilootjes te veel, maar de rondingen die dat met zich mee brengt misstaan haar niet. Het is misschien fout om haar dik te noemen. Al zijn het vooral haar benen en haar kont die dat eigenlijk wel wat zijn.
Hoewel ik besefte dat het niet kon vond ik het geweldig opwindend om Marijke te zien pijpen, ik kreeg er zelf een erectie van. Ik keek regelmatig goed om me heen om te kijken of er nergens andere mensen waren, maar aangezien het hier eigenlijk zelfs geen wandelpad was zag ik niemand. Niemand kon mij dus betrappen op het gluren naar mijn schoonbroer en schoonzus. Ik was nu razend benieuwd of Marijke zo ver zou gaan tot oen in haar mond zou spuiten. Iets wat ik in elk geval niet mocht bij Karen. Ze pijpte me wel eens, maar klaar komen in haar mond wilde ze niet.
Het tafereel waar ik naar keek was onwijs heerlijk om te zien, ik was zelf zo geil als iets geworden en stond nu even naast het raam met mijn rug tegen de muur niet naar binnen te kijken. Ik stak mijn hand achter mijn loopshort waarin de harde paal uiteraard op viel. Ik sloot mijn ogen als ik zachtjes aan mijn piemel begon te trekken, met het beeld van de pijpende Marijke op mijn netvlies.
Ik wilde nog eens binnen kijken, maar zag in eerste instantie alleen Koen, poedelnaakt bovenop de lakens liggend met zijn stijve pik rustend op zijn buik. Zou hij al klaar gekomen zijn, in haar mond? Dat had ik dan gemist en vond ik wel spijtig. Koen kon, zo lang hij zo bleef liggen, mij onmogelijk zien. Marijke zag ik niet en ik zette nog een stapje verder opzij.
Opeens … ik schrok me rot! Opeens stond ik oog in oog met Marijke, enkel gescheiden door een meterte of twee met daartussen het glas van het venster. Zij schrok natuurlijk even hard, me daar te zien met mijn hand achter mijn loopschort die ik meteen weg trok. Maar de reflex weg te lopen had ik niet, zo verstijfd van het schrikken stond ik daar. Marijke trok ook grote ogen van het verschrikken, maar een geluid maakte ze niet denk ik. Ze keek snel achter zich naar Koen en dan weer naar mij. Ik kon Koen niet meer zien want zij stond er tussen. Ik zag haar met grote ogen en vermoedelijk zonder geluid “Wat?!” zeggen tegen mij. Ik zei, ook zonder geluid, “Sorry” en wilde nu weg gaan maar ze stak haar hand op, het “wacht-teken” doen. Ze keek opnieuw vluchtig naar haar man en dan weer naar mij, en ze glimlachte. En dan trok ze haar slaapkleed in één soepele beweging uit. Ik zag de dikke benen, haar brede bekken, een kwabbelbuikje, 2 mooie en niet al te grote borsten en een licht behaarde kut.
Ze kroop terug op het bed, ik ging terug iets meer opzij, niet goed wetend of ik moest weggaan nu. Waarchijnlijk zou dat het beste geweest zijn, maar ik was de controle helemaal kwijt.
Marijke ging in een 69 positie over Koen heen zitten. Ik zag hoe hij meteen werk maakte door zijn gezicht in haar kruis te duwen. Nu kon hij me zeker niet meer zien. Zij trok hem af en keek naar mij. Van haar blik was af te lezen dat haar man goed bezig was, daar tussen haar mollige benen.
Marijke bleef me ondanks dat onafgebroken aankijken en deed teken dat ik terug een tikkeltje meer in beeld moest komen. Zolang ze zo lagen was er geen risico dat Koen me zag en ik was botergeil van de spanning. Marijke zag nu zeker en vast de paal afgetekend in mijn spannende loopbroek. Ze knikte naar me en dan naar haat aftrekkende hand rond de penis van haar man als teken dat ik dat ook moest doen. Ik knikte eerst “nee”, maar zij knikte van “ja”. Ik keek bang om me heen, nergens geen kat te zien, en liet mijn hand terug achter mijn broek gaan waar ik mijn harde lul vast nam en die zacht masseerde.

Hoewel ik har niet hoorde zag ik wel aan haar gezicht dat ze kreunde van genot door waarschijnlijk het betere befwerk van Koen. Maar ze bleef me aankijken, ook als ze de harde paal van haar man afwisselend in haar mond nam of er hard aan trok. Opeens wees ze naar haar oog en dan naar mijn kruis. Ze wilde dat ik mijn paal liet zien. Opnieuw knikte ik “nee”. Zij deed met haar hand het wacht teken en deed ook teken beetje aan de kant te gaan. Ik ging terug naast het raam tegen de muur staan. Dan begon ik tot besef te komen dat ik mezelf hier wel serieus in de miserie geholpen had.Ik besloot weg te gaan, maar kon het niet laten heel voorzichtig nog een laatste keer te kijken. Ik zag net koens paal helemaal in haar dikke kut verdwijnen. Ze zat op hem, maar met haar rug naar Koen toe en dus met haar gezicht naar mij toe. Ze had zichelf en koen een beetje gedraaid op het bed zodat ze ook in dit standje perfect tussen haar man en mij in was en we elkaar onmogelijk konden zien. Ze bereed haar man, en ik vond het zalig om te zien.
Met gebarentaal, door eerst met wijs en middelvinger naar haar ogen te wijzen, dan naar mij te wijzen en dan de masturberende beweging te doen, maakte ze me duidelijk dat ze mij wilde zien masturberen terwijl zij haar man bereed.
Ik keek nog maar eens om me heen, niemand in de verste verte te zien. Mijn broek open doen ging niet omdat het een loopbroek betrof en ik moest die dus een stukje uit doen. Terwijl zij heerlijk haar man bleef berijden knikte ze “ja” als mijn paal tevoorschijn kwam.
Met één hand had ze Koens ballen beet, met de andere een borst. Ze likte haar lippen en lachte naar me terwijl ze, afgaand op haar wildere bewegingen, stilaan naar een hoogtepunt aan het gaan was. Ikzelf had ook zin om klaar te komen. Ik werd alsmaar geiler van dit gedoe. Ik nam mijn paal vast en begon e aan te trekken. Eerst zacht maar dan harder en harder. Hoe harder ik trok hoe wilder Marijke haar brede bekken bewoog. Met één hand bespeelde ze nu haar eigen klit, wat heerlijk om te zien was, terwijl ze van haar andere hand drie vingers in haar mond nam nadat ze naar mijn pik wees. Ze deed alsof ze mijn pik in haar mond had. Ik kon het bijna niet meer houden en trok harder en sneller. Nu hoorde ik Marijke plots wel kreunen en hijgen, zo luid werd het daarbinnen. Ik kon niet meer houden en spoot een geweldige straal warm zaad tegen het koude glas, dat toch wel een klein half metertje van mij vandaan was. Marijke glimlachte en kwam blijkbaar ook op hetzelfde moment klaar.

Ik ging terug aan de kant staan en liet de laatste druppel zaad op de bosgrond vallen. Zo stond ik daar nog even. Mijn lul was slap geworden in mijn hand en ik trok mijn broek terug op. Nog maar eens rondkijkend of er niemand te zien was, maar het leek allemaal heel erg verlaten.
Stilletjesaan bekwam ik van de opwindingen begon ook het besef te komen dat ik hier waarschijnlijk wel enkele stappen te ver was gegaan. Ik had er geen flauw idee van hoe Marijke hier op zou reageren, en wat er daarna nog zou gebeuren als dit zou uitlekken. Daar was ik nu wel bang voor.

Langzaam ging ik via de omweg naar de voorzijde van de bungalow. Ik ging naar binnen en trok meteen naar de badkamer om me te douchen.
Terwijl ik in de douche stond hoorde ik Marijke en Koen op staan en gestommel in de keuken. Als ik uit de badkamer kwam was Koen er alleen, Marijke was naar de bakker om ontbijtkoeken te gaan kopen. Ik durfde hem amper aan te kijken maar deed zo normal mogelijk als hij vroeg hoe het lopen was. Ik zei dat het niet goed ging door de drank van de avond ervoor en dat ik Karen alleen heb laten verder lopen.
Ongeveer tegelijk kwamen Karen, van het lopen, en Marijke, van de bakkerij, terug in de bungalow. Karen ging zich meteen douchen alvorens we ontbeten. Marijke had een flodderige jogging en t-shirt aangedaan om aar de bakker te gaan.
Aan het ontbijt werd afgesproken dat we die dag zouden gaan fietsen. Koen en Karen stelden voor dat zij na het ontbijt zouden gaan kijken waar we fietsen konden huren. Marijke keek me recht in de ogen aan toen ze zei dat ze dat een goed idee vond.
Koen nam nu ook snel een douche terwijl wij de ontbijttafel afruimden. Kort erna vertrokken broer en zus.

Er viel een ijzingwekkende stilte nu Marijke en ik daar plots alleen waren. Ik durfde haar niet aankijken tot zij de stilte doorbrak. Ze zei dat ze ging douchen. Ik knikte als “OK” en wilde me in de zetel zetten. “Ge komt mijn rug niet wassen zeker?” vroeg ze dan lachend. Ik zei dat dat inderdaad misschien niet zo’n goed idee was.
“Dit overkwam ons gewoon” zei ze opeens. “Een kans die we genomen hebben en misschien niet heel correct is ten opzicht van onze partners.” Ze lachte. “Maar ik vond het bizar maar zeer opwindend. Koen vroeg me hoe het kwam dat ik zo snel klaar kwam.” zei ze nu. k zei niets en keek haar amper aan, al vond ik het op dat moment ook wel heel erg opwindend.
De gsm ging en ik nam op. Karen belde. Marijke kwam naast me zitten en trok haar joggingbroek uit. Ze zat nu naast me in slip en t-shirt. Ik wou niet kijken maar kon moeilijk mijn ogen van haar af houden.
Karen belde om te zeggen dat ze een borg voor de fietsen cash dienden te betalen en dat ze daarom nu te voet tot aan de auto gingen om dan naar een nabijgelegen dorp te rijden waar haar broer cash geld zou gaan halen. Marijke luisterde mee en we keken elkaar in de ogen, al zakte mijn blik wel af en toe tot aan haar brede bekken in de slip. Ze had haar hand op mijn been gelegd en ik deed niet de moeite om die daar weg te halen. Langzaam schoof ze over mijn bovenbeen tot net niet tegen mijn kruis.
Karen ging verder. Ze moesten nu dus eerst naar de auto stappen, dan naar dat dorp rijden om geld gaan te halen, dan terug rijden en terug naar het verhuurkantoortje stappen. Tijdens die uitleg deed Marijke ijn riem open. Ik knikte van “nee” maar kon niets uitbrengen natuurlijk en stribbelde verder totaal niet tegen. Ik hoorde mijn vrouw even tegen haar broer iets zeggen tot ze zei dat Koen voorstelde om eventueel vanavond iets in dat dorp te gaan eten, als we toch die fietsen hebben en ze vroeg naar bevestiging van mij en Marijke. Ik zei dat Marijke aan het meeluisteren was. “Prima idee voor mij” zei Marijke luid terwijl ze tegelijkertijd in één ruk al de knopen van mijn jeans open trok. “We gaan dan misschien een dik uur wegblijven hé” zei Karen. Marijke lachte naar me, stak haar duim op en trok meteen mijn boxer open waar ze mijn slappe lul uit haalde. “Is dat een probleem?” vroeg Karen. “We houden ons wel bezig.” zei Marijke zacht en bukte ineens voorover en nam mijn slappe penis in haar warme mond. Ik probeerde geen zucht te slaken. “Wat zei Marijke?” Ik loog dat Marijke gewoon had gezegd dat het geen probleem was. “Ok, tot straks dan hé. Dikke kus, en braaf zijn hé.” sloot aren het gesprek af. Braaf zijn …Mijn pik stond vrij snel recht. Marijke trok mijn eikel bloot en likte die zalig. Dan nam ze mijn lul diep in haar mond. Langzaam zelfs heel erg diep. Dat had ik nog nooit mee gemaakt. Ik voelde mijn eikel in haar keel gaan en haar lippen bijna tot aan mijn ballen. Ze kwam er terug en een sliert kwijl hing tussen haar mond en mijn paal. Dit had ik alleen nog maar in online pornofilms gezien.
Marijke stond recht en trok me mee recht, ze trok me mee naar de slaapkamer waar ik haar vanmorgen heb bezig gezien. Ook nu waren de gordijnen uiteraard open. Ik zag de sporen van waar mijn zaad tegen de buitenkant van het glas naar beneden was gelopen. Ze stond voor me en trok haar t-shirt en slip uit. Als enige van ons vieren was zij nog niet gaan douchen, dat was normaal het plan als de patners die fietsen waren gaan huren. Het idee dat ze voor me stond met waarschijnlijk nog wat spermaresten van Koen in en op haar kut was niet het meest frisse idee ooit, maar de geilheid deed me dat nu wel vergeten.
We zoenden elkaar en ik voelde haar hete natte tong diep in mijn mond gaan. Ik proefde haar slijmerige tong en het wond me ontzettend op.
Ze trok me tegelijk af terwijl ik met beide handen naar haar dikke kont greep. Hier had ik wel al langer eens naar uitgekeken moet ik toegeven.
“Mijn poes is wel nog heel erg nat en slijmerig van vanmorgen” zei Marijke. Ze nam mijn hand en drukte die tegen haar kut. Die was inderdaad heel erg nat, het leek wel alsof de deur wagenwijd open stond. Ze keek me aan terwijl er twee vingers van haar samen met twee van mij in haar kletsnatte neukgrot schoven. Terwijl zij haar vingers langzaam terug trok vingerde ik haar heviger. Er was een luid gesop te horen en ik voelde kutsappen over mijn vingers naar mijn hand lopen. Ze trok aan mijn hand mijn ingers uit haar en leidde die naar mijn mond. Daar was ik echter niet klaar voor en deed duidelijk teken dat ik daar niet van wilde proeven. Het was ongetwijfeld een mengeling van haar kutsappen en de landing van haar man. Ze opende zelf haar mond en terwijl ze met haar andere hand zacht aan mijn leuter bleef trekken verdwenen mijn vettige natte vingers in haar mond. Ze loot de lippen rond mijn vingers en trok deze er uit. En dit allemaal zonder een seconde niet in mijn ogen te kijken. Ze slikte eens en trok me dan tegen haar aan. Haar tong zocht en vond een weg mijn mond binnen. Natuurlijk voelde en proefde ik vanalles dat ik niet kende maar was te opgewonden om het vies te vinden of haar van me weg te duwen.
Dan ging ze op handen en knieën op bed zitten, met haar brede kont naar me toe. Dit was al jaren een stiekeme fantasie van me om een vrouw met een brede, of zelfs dikke, kont te neuken. Ik plaatse mijneikel tegen de natte en opgezwollen lippen en schoof zonder probleem de erg warme en duidelijk ketsnatte kut binnen.
Het duurde echt niet lang voor ik Marijke aan gaf dat ik klaar zou komen. Ze ging voorover en mijn stijve, op springen staande lul, viel uit haar heerlijke kut. Ze draaide zich op en ze nam mijn paal, blinkend en druppend van allerlei sappen, helemaal in haar mond. Ze nam me opnieuw extreem diep, met haar neus tot tegen mijn buik tot ze net niet moest kokhalsen. Ik hield het nu niet meer en zei haar dat ook. Met mijn eikel in haar mond trok ze me klaar en ik spoot een nieuwe flinke lading in haar mond. Ze slikte alles door. Heerlijk om te zien!
We lagen eventjes naast elkaar tot we besloten snel te gaan douchen, voor mij al de tweede keer. Tegen dat de partners terug waren was er ook aan ons niets meer te merken.

We hadden verder nog een heel leuk weekend en dit kwam, zelfs ook niet tijdens de zeldzame minuten dat we eventjes alleen waren, niet meer ter sprake.Na enkele weken thuis zocht ik haar, zonder aankondiging, eens op. Ik kreeg Marijke niet uit mijn gedachte. Ik was er ondertussen wel redelijk gerust in geworden dat dit voorval onder ons zou blijven. Ik wist dat Marijke op dinsdag niet moest werken en gokte er op dat ze thuis was én dat Koen toevallig geen verlof of zo had. Dat bleek gelukkig niet het geval.
De eerste minuten waren voor beide van ons wat ongemakkelijk, maar stilaan begonnen we er toch over te praten. We kwamen overeen dat het bij die ene dag zou blijven en dat we dit voor eeuwig voor ons hielden.
We waren beide opgelucht dat het uitgepraat was en we dit konden achter ons laten. Het leek er op dat het verstand het gehaald had.
Ik wilde weg gaan en nam afscheid met een knuffel. Ik nam haar vast en zij mij ook. Het leek wel alsof we beide niet wilden lossen, tot we elkaar aan keken en er een zoen op de mond volgde. En nog een, gevolgd door en beetje tong. En voor we het zelf goed en wel door hadden stonden we elkaar hevig te tongzoenen.
Al zoenend duwde ik haar naar de zetel waar ik haar in liet zitten. Ik trok haar jeans uit en zag al een heel klein nat plekje in haar slip. Die trok ik ook uit, nam haar onder haar knie holtes en trok dat omhoog. Nu lag ze met haar licht behaarde, dikke kut en dikke lekkere kont volledig open en bloot voor me. Ik liet mijn gezicht op haar kut vallen. Ik stak mijn tong zo diep mogelijk in haar natte grot, likte haar klit, ging met puntje van mijn tong op en af van haar kontgaatje naar haar erg dik opgezwollen klitoris. Met één hand hield ze haar dikke benen zo wijd mogelijk open voor mij, met de andere gaf ze een sneller en sneller ritme aan door op mijn achterhoofd te duwen. Ik likte haar tot een luid orgasme, het was heerlijk voor ons beide. Mijn hele gezicht was kletsnat. Ze kwam rechtop zitten en likte mijn mond, aan mijn neus, ze likte het vocht helemaal op. En we zoenden heerlijk, onze tongen lekenvoor elkaar gemaakt, terwijl mijn stijve pik tegen haar dikke buik schuurde. Ik wilde haar terug duwen, ze wist wat er zou komen, maar ze nam me mee naar boven waar ze een flesje en een redelijk grote vibrator uit het nachtkastje haalde. Ze ging op de bedrand zitten, opende het flesje en deed veel van de inhoud in een hand waarna ze er mijn harde lul mee in wreef. Het was glijmiddel. Dan ging te op haar rug liggen en trok haar benen terug op. Ik keek naar de dikke kont en kut, wat vond ik dat heerlijk om te zien. Altijd al een grote fan van geweest als ik online porno bekeek. Ik plaatse mijn paal die overdreven veel glijmiddel op zich had, tegen haar dikke natte lippen. Hiervoor was geen glijmiddel nodig. “Nee” fluisterde ze. Ik keek haar aan, ze duwde op mijn pik tot ik voor haar kontgaatje stond. Dit vond ik wel heel erg geil. Ook al een fantasie want bij Karen moest ik dit niet proberen. “Wil je dit?” fluisterde ik voor de zekerheid. “Al heel lang.” zei ze. “En jij bent de eerste, na mezelf e een speelgoedje”. Ik keek haar aan en keek dan naar de dikke kont waarvan het gaatje klaar was mij te ontvangen. Wa vond ik dit een fijn idee. Ik plaatse mijn eikel tegen de sluitspier. De eerste centimeters waren geen probleem, daarna ging het moeilijker. Ik trok terug, wreef met mijn hand flink wat glijmiddel van mijn lul en drukte dat tegen de dikke kont en duwde een vinger naar binnen. Dankzij het glijmiddel ging dat probleemloos. Ik haalde de vinger er uit en drukte mijn eikel er terug tegen. Nu ging het beter. Terwijl ik in één langzame beweging probeerde helemaal in haar te geraken sloot zij haar ogen. Eens er helemaal wachtte ik even alvorens neukende bewegingen beginnen te maken. Wat was dat klemmend gevoel rond mijn lul heerlijk! Na eerst wat langzamer ging het beter en beter, zeker nadat we er nog een beetje glijmiddel bijgespoten hadden. Ik neukte haar nu aan een heerlijk tempo in haar kont, het gevoel is haast onbeschrijfelijk heerlijk, ook Marijke genoot meer en meer.
Eens goed op dref nam ze plots de vibrator en duwde die zonder problemen in haar kut naar binnen. Ik voelde de spanning op mijn lul daardoor nog groter worden. Ik lachte en zij hijgde “ik ga je wat laten zien”. Ik neukte haar verder toen ze plots de vibrator oon aan zette. De roterende kop en trillende vibrator lieten ook mij niet onberoerd en ik neukte harder en heviger terwijl zij met de vibrator hevig tekeer ging. Ze begon luid te roepen, even begon ik zelfs te denken aan eventuele buren. In één snok trok ze de vibrator uit haar kut gevolgd door een stroom orgasmevocht dat tegen mij aankletste. Ik trok mijn lul uit haar en trok me verder af en kwam luid kreunend klaar, mijn zaad spoot tot net niet tegen haar gezicht.
Doordat zij haar bovenkledij nog aan had hing mijn zaad in haar kleren. Maar ook ik had mijn boxershort nog aan en tot net onder mijn lul getrokken waardoor die nu drijfnat was van haar squirt orgasme. Dit was echt, ik had het nog nooit gezien en ik vond het heerlijk.
Marijke kwam recht, ik tond recht en ze nam mijn lul in haar mond. Ze likte de laatste druppels zaad op en slikte alles door.
“Ik denk dat het tijd wordt dat je weg gaat, als we geen moeilijke uitleg willen moeten geven” ze ze kort erna. Ik trok mijn kletsnatte boxer en mijn jeans weer aan en vertrok, haar achterlatend op haar bed, half ondergespoten en met de vibrator liggend naast haar.

Sinds die dag, nu bijna 6 jaar geleden, hebben wij nog steeds een heerlijke sexrelatie. We zijn ondertussen 52 en 46 jaar en zien elkaar 1 à 2 keer per maand. Meestal spreken we ergens in een hotel af en hebben we heerlijke ongeremde seks. We praten er ook over, kijken beetje samen naar porno op de tablet en vertellen elkaars fantasieën waarvan we ook al enkele uitgeprobeerd hebben.

Het leven is fijn zo…