Web Statistics


Bisex verhaal - Het begon met fotograferen

Het is een prachtige dag als Henk op pad gaat met zijn nieuwe speeltje. Hij heeft vorige week van zijn vrouw Ingrid een nieuw fototoestel voor zijn verjaardag heeft gekregen. Uiteraard wil Henk dit speeltje uit gaan proberen. 1 van zijn favoriete onderwerpen zijn dieren in de natuur.

Een plek tegen het eind van de middag gevonden waar mooie grote Schotse Hooglanders grazen. Namelijk het Eiland van Brienenoord waar je met een klein bruggetje kan komen. Henk is op de fiets en geniet van het mooie weer. Draait vanaf de Stadionweg de zijstraat in langs grote bedrijven en nog 400 meter en hij is op de plek.Als Henk het bruggetje op rijdt passeert hij een stelletje met de hond, maar verder ziet hij niemand. Mooi denkt Henk, worden de beesten ook niet gestoord en kan ik mooie plaatjes schieten. Net als hij zijn fits op slot heeft gezet ziet hij uit zijn ooghoek de eerste Schotse Hooglander. Vol ongeduld maakt Henk snel wat foto’s en is toch niet zo tevreden over het resultaat. Maar ach, thuis zoekt hij wel de mooie foto’s uit. Met 5 geheugenkaarten kom je heel ver.

Henk gaat op zoek naar de andere dieren die er moeten lopen en volgt het wandelpad. Daar in het struikgewas lopen er nog een paar. Om de beesten niet op te schrikken schuift Henk voorzichtig dichterbij en wurmt zich door de bosjes en het hoge gras. Prachtig om te zien, dit is wat ik mooi vind, denkt Henk.

Vol overgave begint Henk te fotograferen. De ene foto na de andere klikt Henk weg met zijn nieuwe toestel. Tussen het hoge gras en met de ondergaande zon een prachtig gezicht. Zelfs een Schotse Hooglander met een zwarte vacht glimmend tegen de zon in tussen de bomen door met op de achtergrond de Skyline van Rotterdam.

De dieren grazen rustig verder en verdwijnen als Henk nog rustig zijn gemaakte foto’s staat na e kijken op het scherm. Als Henk zijn aandacht wordt getrokken door geluid afkomstig van mensen. Henk ziet niets en niemand maar hoort toch duidelijk gesmoord praten en hoort hij het goed? Gekreun? Ja, echt het is gekreun. Zou er een stelletje?

Henk glimlacht ondeugend en verwisseld de standaard lens voor een zoomlens. Hmm, een paar stiekeme seksfoto’s maken van een neukend stelletje is natuurlijk ook niet verkeerd. Wellicht dat Ingrid dat ook wel spannend vindt.

Als Henk zijn zoomlens erop heeft geklikt speurt hij rond en voorzichtig manoeuvreert hij tussen de struiken door. Dan ziet hij iets, inderdaad 2 mensen, 1 staat gebogen tegen een boom en wordt door de ander genomen. Henk pakt zijn camera en zoom in.

Even schrikt Henk als blijkt dat het twee mannen zijn, waarna hij snel tot actie overgaat. Henk stelt de lens scherp en zoomt nog wat verder in. Nu is duidelijk te zien dat het twee mannen zijn, waarbij er 1 flink in zijn kontje genomen wordt.

Elke stot die de 1 maakt zorgt ervoor dat bij de ander elke keer zijn lul omhoog zwaait. Henk is ook wel verbaasd dat degene die genomen wordt een aardig apparaat heeft wat heen en weer zwaait. Henk drukt af en een serie foto’s volgen.

Maar Henk is nog niet tevreden want hij heeft alleen zicht schuin van voren. Wat wel mooie plaatjes opgeleverd heeft. Een half harde lul die met elke stoot omhoog vliegt en nog net zichtbaar de ballen van de lul die neukt met elke stoot. Henk kijkt verder aandachtig en zoekt een andere plek voor een beter zicht.

Dan opeens veranderen de mannen van standje. De man die neukt gaat liggen en houdt zijn lul strak omhoog, de man die geneukt wordt laat zich zakken. Henk heeft nu een perfect zicht en zoomt in. Is kijken of de lul verdwijnt in een kontgat.

Ja, de eikel verdwijnt naar binnen en Henk maakt een rits foto’s van de lul die stukje voor stukje verdwijnt in de kont van de man die zakt. Als de lul diep erin zit begint de man die geneukt wordt e bewegen en leunt met zijn armen naar achteren. Zo zit hij wijdbeens en met elke beweging vliegt zijn lul omhoog tegen zijn buik aan. Nu is te zien dat zijn lul best stevig is, want de eikel komt tot aan zijn navel.

Henk zijn toestel doet, klik, klik, klik, klik. Foto na foto wordt dit tafereel vastgelegd. Het gekreun wordt luider van het stel. Duidelijk gaat er klaar gekomen worden en Henk kijkt snel of zijn SD-kaart niet vol is. Nee, nog genoeg geheugen voor 50 foto’s en hij draait zijn camera weer naar het stel toe. Zoomt verder in en heeft nu duidelijk in beeld hoe de man de lul aan het berijden is. Dan ziet Henk de andere lul pulseren, duidelijk een teken dat zijn zaad van eigenaar verandert.

De andere man trekt nu ook aan zijn eigen lul en als hij iets omhoog komt floept de lul uit zijn kont gevolgd door zaad dat naar buiten komt. Dit alles vastgelegd op camera door Henk. De man gaat staan en draait zich om en spuit zijn zaad over de man heen die net in hem is klaargekomen.


Dan is het over en kleden de mannen zich aan, net op tijd sluipt Henk weg en kijkt nog is op zijn SD-kaart. Ja, vol, maar zeker genoeg foto’s. Dan merkt Henk dat hij er opgewonden van geworden is, iets wat hij niet eerder heeft meegemaakt. Dat hij een stijve lul heeft gekregen van een stel neukende mannen.

Vluchtig kijkt Henk om zich heen of niemand hem ziet, maakt zijn broek los en trekt lekker aan zijn stijve lul, met zijn andere hand laat hij de foto’s op zijn camerascherm voorbij komen. Henk geniet van de foto’s en al vlug voelt hij zijn zaad warm worden.

Met een zacht gekreun van verbaasde geilheid komt Henk klaar en spuit zijn sperma de vrije natuur in kijkend naar zijn zelf gemaakte geile foto’s. Als Henk zijn broek ophaalt is hij een beetje in verwarring dat hij zich heeft staan atrekken op een paar neukende mannen.

Dit avontuur zal hij maar niet tegen zijn Ingrid vertellen. Zou Henk dan homo zijn of Bi? Of zou het alleen de anale seks zijn wat Henk opwindt? Hij heeft het wel is geprobeerd bij Ingrid maar die wilde er niets van weten. Maar dit vond Henk opwindend en geil.

Langzaam loopt Henk terug naar zijn fiets, daar aangekomen ziet hij een briefje tussen zijn kabels zitten. Er staat op “foto’s gelukt? Krijg ik een kopie?” met daaronder een e-mail adres. Henk kijkt verschrikt rond en ziet niemand, steekt vlug het papiertje in zijn broekzak en fiets vlug richting huis.

Onderweg denkt Henk aan wat er zojuist heeft afgespeeld en voelt zijn lul weer dikker worden. Hmm, wat zal hij doen? Deze foto’s ook aan Ingrid laten zien en dan toespelen of hij haar nog is mag proberen anaal te nemen. Dit windt Henk nog meer op en als hij in de kelderbox staat om zijn fiets op te bergen kan hij het niet laten om de foto’s nog is na te kijken.

Henk doet de deur van de kelderbox dicht en laat zijn broek zakken. Dan begint hij voor de 2e keer vandaag zich af te trekken op zijn eigen gemaakte foto’s. Duidelijk te zien hoe een lul stukje voor beetje in en uit het neukgrotje van de ander heen en weer gaat.

Zachtjes kreunt Henk van geilheid bij de gedachte dat dit zijn lul is die in het kontje van Ingrid glijdt. Afgewisseld met de gedachte hoe het zou voelen om een andere man in zijn kont te neuken. Dan komt Henk bij de foto’s dat 1 van de mannen wordt volgespoten. Duidelijk te zien hoe sperma uit het neukgrotje komt.

Op dat moment voelt Henk zijn orgasme komen en zijn zaad spuit uit zijn kloppende eikel tegen de keldermuur aan. Gevolgd door nog een dikke klodder en een gesmoord gekreun van Henk. Zo blijft hij nog even nagenieten en fantaseren. Om dan zijn broek op te halen, camera op te bergen en naar boven toe te gaan, naar zijn Ingrid.

Het is zondagmiddag als Henk achter zijn computer de foto’s aan het srteren is. Hij maakt een apart mapje aan voor de gemaakte seks foto’s en voelt zijn lul alweer dik worden. Zou hij Ingrid roepen? Zou hij het proberen of ze ook zou willen?

Alle moed bij elkaar roept hij Ingrid. Schatje kom is, ik wil je wat laten zien. Wat ik gisteren beleefd heb. Je gelooft het nooit. Ingrid hoort haar Henk en komt lachend naar Henk toe. Wat heb je nu weer gefotografeerd?

Als Ingrid achter haar mannetje staat klikt Henk op “dia” en de foto’s komen als een slideshow voorbij. Ingrid is met stomheid geslagen als ze het pornotafereel ziet wat haar man heeft gefotografeerd. Maar al vlug verandert dit bij haar als haar handen over de borst van Henk wrijven en haar zachtjes hoort fluisteren, hmmm best opwindend om te zien.

Henk denkt beet te hebben en gooit een balletje op. Zou jij dit ook niet is willen proberen vraagt Henk. Ingrid reageert, bedoel je seks in de buitenlucht? Dat is wel spannend. Henk niet helemaal tevreden, maar het is een begin.

Ingrid streelt Henk verder en kijkt met volle belangstelling naar de foto’s op het scherm die voorbij komen. Henk schuift zijn stoel opzij en zegt tegen Ingrid, kom wat dichter bij dan kan je het beter zien. Ingrid schuift iets naar voren en leunt met haar handen op het bureau.

Henk laat er geen gras over groeien en zijn hand streelt de binnenkant van Ingrids dij. Gewillig geeft Ingrid toegang door wat wijder te gaan staan en blijft vol genietend kijken naar de foto’s. Zijn hand schuift hoger en raakt haar slipje. Henk voelt de schaamlippen van Ingrid door de stof heen, hmm lekker.

Zijn vingers glijden om beurten over haar kutje wat bedekt is door de dunne stof van haar slipje. Henks lul is hard en dik in zijn broek en dat voelt ongemakkelijk. Kijkend naar het scherm maakt hij met zijn andere hand zijn broek los om zijn lul de ruimte te geven.

Ingrid raakt meer en meer opgewonden van de foto’s, door Henk zijn vingers en de gedachte dat Henk ook met een stive lul zit en kijkt naar de foto’s van neukende mannen. Haar fantasie slaat op hol. Haar Henk wil maar wat graag zijn lul in haar kontje stoppen, maar wat nu als zij wel is wil zien hoe Henk een lul in zijn kontje krijgt? Ja, dat zou zij wel erg geil vinden.Misschien dat hij daarna mag als hij heeft ervaren hoe het voelt. Dan ja, denkt Ingrid, dan zou hij wel mogen. Dan komt nog een fantasie van Ingrid omhoog, twee pikken tegelijk, daar heeft ze ook van gefantaseerd. Hmm, ja, ach het is fantasie, maar niet wat uit haar mond kreunt op dit moment. O, Henk stop je lul in mijn kut, nu kom op.

Henk laat zich dat niet twee keer zeggen en staat op, schuift achter Ingrid. Doet haar jurkje omhoog, trekt haar slipje kapot en duwt zijn eikel tussen haar billen. Ingrid wipt iets omhoog en Henk zijn eikel zit tussen har kletsnatte schaamlippen. Henk beweegt iets naar voren en voelt hoe de schaamlippen van Ingrid wijken om zijn lul toegang te geven tot haar natte spleetje.

Ingrid voelt Henks lul binnendringen, het moment waar ze altijd intens van geniet hoe zijn lul haar kutje binnen komt. Kijkend naar de foto’s voelt ze haar kutje kwijlen van het nat. Nog steeds aandachtig kijkend naar de foto’s wordt Ingrid geneukt en schuift Henk zijn lul diep in Ingrid.

Henk voert het tempo op en zijn lul wordt harder bij de gedachte dat hij in haar kontje wil, of in die mannenkont op de foto’s. Ook het briefje schiet door zijn hoofd wat hem het laatste zetje geeft, zijn orgasme is een feit. Zijn zaad zoekt een uitweg en kan maar 1 kant op, richting de natte spleet van Ingrid.

Ingrid die met 1 hand op het bureau leunt en met 1 hand stevig over haar klitje wrijft om haar orgasme te laten ontsnappen. Op dat moment kreunt Henk en spuit zijn zaad diep in Ingrid, die door het warme zaad dat haar ult haar kutje samenspant. Genoeg om haar eigen orgasme los te laten komt ook zij klaar. Zuigend en trekkend met haar kutje aan Henk dikke spuitende vleesstaaf.

Zo over haar rug liggend speelt Henk nog wat met Ingrids klitje en mompelt, o, wat zou ik hem lekker in je kontje willen schuiven. Ingrid reageert, dus jij wilt zo lekker anaal neuken schatje? En zonder verder wat te zeggen staat ze op, doet haar jurkje goed, geeft Henk een zoen en fluistert, dacht het niet lieverd.

De volgende dag als Ingrid bezig is met de was en de zakken nakijkt van de kleding vindt ze het briefje wat Henk op zijn fiets vond, “foto’s gelukt? Krijg ik een kopie?” met daaronder een e-mail adres. Nadat Ingrid klaar is met het huishouden laat het haar niet los dat briefje, wat haar deels opwindt.

Ze start de computer op en besluit een foto op te sturen om te kijken welke reactie ze krijgt. Uiteraard gebruikt ze niet haar dagelijkse e-mail adres, maar het adres waar ze beide al hun reclame e andere gekkigheid op binnen krijgt. Het duurt niet lang of ze krijgt bijna gelijk antwoordt of ze nog meer foto’s kan mailen. Ingrid stuurt er nog een paar op en wacht weer af.

Ongeduldig wrijft ze over haar kutje met haar vingers, duwt haar slipje opzij en roert haar klitje tussen haar schaamlippen. Al snel is ze nat en haar vinger dringt diep in haar gleufje als er een reactie terugkomt, “ hmm lekkere foto’s van hoe mijn lul dat kontje oprekt”.

Ingrid weet nu wie het is van de twee mannen op de foto’s en geilt bij de gedachte van zijn lul. Dan volgt weer een bericht “mag ik jouw lul zien”. Tja, Ingrid die zich volop vingert naar een hoogtepunt en zich veilig waant achter haar computer reageert “ wie zegt dat ik een lul heb”.

Ingrid begint te kreunen en voelt haar kutje samentrekken en pulseren, haar gleufje wordt nog natter als haar orgasme haar kutje doet spatten. Nagenietend wacht ze of er een reactie terugkomt als dan.
“ hmm, ik dacht dat et een hij was die ons fotografeerde, al houd ik ook van een lekker kutje, mag ik je kutje zien dan, uiteindelijk heb je mijn pik al gezien”.

Ingrid voelt haar kutje lekken van opwinding en haar buikje tintelt, dit gaat toch wel verder als ze dacht ineens. Haar geilheid overwint en met de webcam maakt ze een foto van haar natte klitje en stuurt die terug. Dan wordt ze niet bang, maar ze voelt zich ongemakkelijk. Doet vlug de computer uit en trilt van de spanning. O jee, ik zit gewoon te seksen met een vreemde op de computer.

Haar vingers zijn al weer druk met haar kutje bezig van de spanning en ze komt weer tot een hoogtepunt met denkend hoe het zou zijn met Henk en deze vreemde erbij.

Als ze net haar natte kutje weer in haar slipje heeft en koffie zet komt Henk binnen van zijn werk en geeft zijn vrouw een lekkere smakkerd, laat gelijk zijn hand over haar kruis glijden en voelt haar gezwollen schaamlipjes door de stof priemen. Zo, dat voelt geil aan als Ingrid gelijk keunt, nog steeds van de opwinding van de middag.

Na het eten gaat Henk op de computer nog wat foto’s sorteren en ziet het briefje met e-mail adres liggen. Hoe komt dat daar? Henk kijkt in de verzonden e-mails en komt het onderonsje tegen van Ingrid en de vreemde man op de foto’s.

Henk opent de verzonden e-mails en komt al gauw de foto tegen met een wel heel bekende natte kut, de kut van Ingrid herkent Henk uit duizenden. Wat een lekker sletje, denkt hij. Dan roept hij Ingrid en als Ingrid de foto op de computer ziet krijgt ze een rood hoofd.Dan doet Ingrid haar verhaal en Henk luistert aandachtig waar hij aan het eind zegt, dus jij stuurt zo maar een foto van je natte kut naar een vreemde? Waarna Henk met een grijns op zijn gezicht blijft zitten. Ingrid weet hoe laat het is, Henk vindt dit ok wel spannend en geil.

Nu mailen ze samen een bericht waarbij Henk aangeeft wel contact te willen via Skype. Al snel volgt een reactie van de andere kant. De verbinding is snel gelegd en zowel aan Henk en Ingrids kant als aan de andere kant zien ze elkaar.

Henk en Ingrid laten hun gezicht buiten beeld en de andere kant zien ze een stijve lul in beeld. Als de stem, die zich voorstelt als Joop, vraagt waarom hij niet wat meer bloots krijgt te zien. Henk en Ingrid stellen zich ook voor en Joop zou het toch wel leuk vinden om wat meer te zien.

Henk en Ingrid kijken elkaar aan en Ingrid haalt haar schouders op en trekt haar shirt uit met BH. Ze draait de webcam en haar tieten zijn nu volop in beeld. Joop geeft aan dit wel leuk te vinden, iets wat niet nodig is te zien aan zijn harde paarse eikel op beeld.

Henk denkt nu ook, wat maakt het uit en kleedt zich uit en neemt weer plaats in zijn stoel draait de webcam richting zijn slappe lul. Joop reageert met, hmm, ij licht er wat slapjes bij. Ingrid giechelt en begint aan Henk zijn slappe pik te trekken. Waarop Henk zijn lul groter en groter wordt.

Joop reageert tevreden en in beeld verschijnt zijn hand waarmee Joop zich begint af te trekken. Ingrid raakt duidelijk opgewonden van het tafereel op het scherm. Als Joop zachtjes kreunt dat hij nog wat extra’s wilt zien.
Henk die nu ook los komt knikt naar Ingrid en zegt, doe de rest is uit. Joop wil vast je kutje zien. Joop reageert gelijk met, ja, ja je kutje wil ik zien en trekt nog sneller aan zijn pik. Als Ingrid naakt staat draait Henk de webcam richting de kut van zijn vrouw die glinstert van geilheid.

Uit de speaker komt nu alleen gekreun van Joop die nog sneller aan zijn lul trekt als Henk zijn vinger naar binnen laat glijden in Ingrids natte spleetje. O ja, ga door klinkt het uit de computer. Henk ziet dat Ingrid geniet en trekt haar op schoot. Duwt haar kont iets omhoog en laat haar drijfnatte spleet over zijn paal zakken.
BR /> Ingrid pakt de webcam en richt die op haar kut die over Henk zijn lul gespietst zit. Zachtjes begint ze op en neer te bewegen. Henk neemt nu de webcam over zodat Ingrid lekker aan haar klitje kan wrijven. Het geile natte kutvocht sijpelt met elke gang langs Henk zijn harde stam over zijn zak.

Henk voelt zijn zaad komen en kreunt, gemengd met Joop zijn gekreun uit de computer. Dan begint Joop te roepen, spuit die kut vol, ja lekker, spuit vol die kut, ik wil het zaad eruit zien komen. Ja, lekker, neuk die kut. Ingrid voelt dit als een aanmoediging en verhoogd het tempo. Ook zij voelt haar orgasme opkomen. Sneller als gedacht ziet Joop op zijn scherm hoe Ingrids kutje samentrekt om Henk zijn harde leuter.

Ingrid kreunt, ik kommm ja, gevolgd door Henk die het nu ook niet meer houdt en zijn zaad diep in Ingrid spuit. Nu ziet Joop hoe zaad lekt langs Henk zijn leuter uit de kut van Ingrid. Dan zien Henk en Ingrid hoe dikke klodders zaad uit Joop zijn eikel spuit. Waarbij Joop kreunt oooh Henk ik spuit je kontje vol. Ja, ik wil je kontje volspuiten. Hmmm, lekker.

Voor Henk en Ingrid is dit een heel avontuur en Joop ziet na een paar minuten hoe Henk zijn slappe lul uit Ingrids volgespoten poesje floept gevolgd door een kwak zaad. Joop kreunt goedkeurend terwijl hij nog hard aan zijn lul trekt en voor een 2e keer klaarkomt, met nog meer zaad te zien op het scherm van Henk en Ingrid.

Zo blijven ze allemaal nog even zitten als Joop zegt, morgen weer, zelfde tijd? En klikt het beeld is weg. Henk en Ingrid voelen zich geil en een leuke toevoeging op hun enigszins in slaap gesukkeld seksleven. Ja, zegt Ingrid ik heb zin in morgen weer. Ingrid voegt er nog aan toe dat ze het wel heel erg spannend en geil vond klinken hoe Joop zei dat hij Henk wilde volspuiten.Henk zegt, de dag datJoop zijn lul in mijn kont laat glijden is de dag dat mijn lul in jouw kontje glijdt. Ingrid kijkt Henk aan en knikt lacherig, OK.

De volgende dag zit Henk en Ingrid alweer klaar voor de computer en wachten opgewonden wanneer Joop de oproep via Skype opent. Samen komen ze er achter dat ze beide dit wel leuk vinden en benieuwd zijn tot hoe ver ze willen en vooral durven gaan.

Dan komt de verbinding tot stand en Joop is in beeld, althans zijn stijve pik. De pik waar hij gelijk zachtjes aan zit te trekken. Henk merkt dat door dat Joop zich zit af te trekken zijn eigen lul zachtjes harder wordt.

Ingrid laar haar vingers door haar vochtige schaamlippen glijden en geniet van het beeld van Joop zijn harde lul en de lul van haar man die zachtjes daardoor stijf wordt. Dan neemt Ingrid het voor touw en zegt tegen Henk dat hij zijn kontje moet laten zien aan Joop en wat Joop daar van vindt.

Henk draait zich om en Ingrid draait de webcam zo dat zijn sterretje goed in beld komt. Joop laat duidelijk merken dat hij dit wel ziet zitten. Henk plaagt door zijn billen uit elkaar te duwen zodat zijn sterretje nog beter zichtbaar is.

Joop geeft aan dat Ingrid zijn sterretje een beetje vochtig moet maken met haar speeksel en dan met haar vinger de boel is gaat verkennen. Ingrid geilt erop dat ze nu het verlengstuk is van Joop en al vlug is Henk zijn gaatje nat van Ingrids speeksel.

Aangemoedigd door Joop zijn gekreun van goedkeuring gaat Ingrid steeds een stap verder. Henk fantaseert dat het Joop zijn eikel is die langs zijn gaatje wrijft waardoor zijn pik hard en gezwollen is. Ingrid, die nu dit alles begint te dirigeren “zo Henk, voel mijn vinger wat Joop zijn lul is, Joop kijk is hoe mijn vinger Henk zijn gaatje streelt, ja volgens mij wil die Joop hier zijn pik wel in duwen”.

Joop kreunt “ ja, dat neukgaatje ram ik vol” en meer gekreun als uit Joop zijn eikel zaad spuit. Ingrid helemaal opgewonden hoe ze Joop zo opgegeild heeft vinget met haar andere hand haar gleufje natter en natter.

Joop blijft trekken aan zijn lul die weer hard wordt waardoor Ingrid bijna klaarkomt bij het zien van zoveel potentie. Ingrid sommeerd Henk goed te gaan zitten in zijn stoel waarna Ingrid op zijn schoot gaat zitten. Zo lijkt het net of zij een lul heeft en begint Henk zo af te trekken.

Dan doet ze iets waar Henk helemaal gek van wordt, ze hurkt iets omhoog en wrijft zijn eikel langs haar kontgaatje. Dan zakt ze iets waardoor Henk zijn eikel haar gaatje iets open rekt. Dit is teveel voor Henk en zijn zaad spuit naar buiten half in Ingrids kontgaatje en de rest gutst langs zijn stam omlaag. Waarbij Ingrid Henk omlaag drukt zodat hij niet tegen haar wil zijn pik dieper in haar kontje kan drukken.

Joop die hijgt en weer spuit er zaad uit zijn machtige paarse eikel en stroomt omlaag langs zijn zak. Ingrid voelt zich nu door haar sturing zo geil dat ze twee mannen heeft laten spuiten dat ze nu zelf heerlijk klaarkomt. Haar utje siddert en lekt tijdens haar orgasme, haar tepels pijnlijk hard van opwinding.

Zo komen ze tot rust. Dit gaat zo een paar weken door en uiteindelijk hebben Ingrid en Henk de moed bijeen om met Joop af te spreken. Allen komen tot de afspraak om een stapje verder te gaan en wat nu voor de computer plaats vindt dat te doen bij Joop thuis. Zodat Joop lekker kan toekijken.

Wie weet, waar dit nog toe kan leiden in deel 2?