Web Statistics


Eindelijk 1

Op een saaie regenachtige zondagmiddag, was ik bezig achter mijn laptop. Het zoveelste saaie rapport was weer klaar. Ik opende het internet en zocht naar een chatsite. Na vele malen weggeklikt te zijn ( te oud, Man en weet ik wat nog meer) reageerde een meisje van 16. Ze bleef hangen en we raakten in gesprek. Ze schrok niet van mijn leeftijd ( 35) ; vrij snel wisselden we onze nummers uit en we gingen verder op whatsapp. Ze wilde steeds meer weten en voordat ik het wist werden de gesprekken spannender en ondeugender. Desondanks durfde ze niet verder te gaan qua foto's, dat moesten we bewaren voor het echt. We spraken af elkaar snel te ontmoeten en voor het afsluiten stuurde ze een foto die veel zei, maar eigenlijk niks.

De week kroop verder en ondanks ons contact bleef het bij die ene foto. Onze afspraak dag was er eindelijk en na een lange douche, stapte ik in de auto, op weg naar de plaats waar we hadden afgesproken.

Een kwartiertje te vroeg ging ik zitten op het bankje. Enigszins enuwachtig keek ik rond, totdat ik haar aan zag komen lopen. 16 jaar oud, 1m75, lang bruin haar, strakke jeans en blokjesshirt...een schok ging door me heen, terwijl ze op me afliep. Ik stond en kuste haar wang voorzichtig. Schoorvoetend pakte ze mijn hand en kuste me terug. ' Hier heb ik de hele week op gewacht' zei ze schuchter...Ik ging zitten op het bankje en bleef haar aankijken...' Mag ik op je schoot komen zitten?' vroeg ze zachtjes. Terwijl ik knikte, kwam ze met haar gezicht naar me toe op schoot zitten. Ik keek haar aan in haar blauwe ogen, terwijl ze beter ging zitten. In mijn broek begon wat te groeien, ze moet het hebben gevoeld, want ze wiebelde nog iets meer om beter te gaan zitten. Intens en diep keek ze me aan, terwijl ze voorzichtig begon te zoenen. Onze lippen raakten elkaar en een tinteling schoot door me heen. Ik voelde haar reageren en mijn handen streelde haar onderrug...onze tongen vonden elkaar en mijn gedachten sloegen op hol.

Opeens stopte ze en pakte ze mijn hand, ' ko mee' zei ze dat verleidelijk. In trance stond ik op en volgde haar naar een plekje dieper in het bos. Terwijl ze me aankeek, leunend tegen een boom, begon ze haar shirt open te knopen...een mooie rode kanten bh kwam te voorschijn welke haar 75B borsten goed omhulde. Zoals op de foto liet het veel zien, maar net niet alles. Het shirt viel op de grond, in alleen haar jeans en bh stond ze me aan te kijken...in een beweging maakte ze de haakjes los en gooide ze de bh op de grond...twee geweldige borsten kwamen vrij, haar tepels reageerden direct...met verbazing bleef ik kijken hoe dit meisje mij verleidelijk stond op te geilen...ze stak haar hand uit en pakte de mijne. Ze bracht mijn hand naar haar borst ' ze zijn voor jou, neem me' fluisterde ze zacht...