Web Statistics


Potje soep voor Cindy

Franco was eerder deze week ziek geworden en moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

En jij holde jezelf daardoor voorbij om van alles en nog wat te regelen, op bezoek te gaan, thuis alles op orde te houden en dus stelde ik voor "wanneer ik iets kan doen, laat je 't weten hé...winkelen...koken...en niet flauw doen van je...ik kan dat allemaal wel...ik maak niet gebruik van hulp...neen...gewoon laten weten en 't is al geregeld, ok !"

En zo spraken we af dat ik voor jou zou koken de dag vóór hij terug naar huis kwam. Zo kon je jezelf ook eens een avondje ontspannen en in de zetel ploffen.

Zo gezegd, zo gedaan en het werd een heel fijne avond zoals we hoe langer hoe vaker hebben. Fijn toch om zo'n goeie vrienden te zijn en dat wordt er natuurlijk alleen maar nog super veel beter op door het stoute geheimpje dat we hebben. Alhoewel dat geheimpje natuurlijk allereerst al voortkomt uit een enorm vertrouwen in elkaar en een wel heel erg diepe speciale band met elkaar die meilijk met woorden te omschrijven is. Tja...iets unieks eigenlijk hé ;-)

'k Had nog een potje soep klaar gemaakt om mee te nemen zodat je ook 's anderendaags niet te veel werk zou hebben na een lange dag op de job. Dat potje werd natuurlijk vergeten door al het geklets van die avond.

Dus liet ik je daags daarna 's morgens met een sms'je weten dat je de soep vergat en ze maar moest komen afhalen.

Zoals ik dat wel vaker doe bij jou, zei ik ook nu weer dat je jezelf maar moest binnenlaten zonder aan te bellen.

Mogelijk zat ik op dat moment net in de badkamer of in de tuin of in het washok en daar hoor je de deurbel niet. Zou stom zijn om elkaar daardoor mis te lopen.

Door aan jou te denken en het diep gedécoleteerde kleedje dat je de avond eerder droeg en dan nog met die laarzen er onder... 'k Was er vreselijk opgewonden van geworden en ergens in de loop van de namiddag hiel ik het niet meer uit.

Net onder de douche uit en m'n pik wer netjes glad geschoren met enkel een streepje er boven, voelde ik me nog geiler worden. Zo legde ik me neer op de zetel in onze living. Daar, lekker opgewonden en compleet naakt, begon ik mezelf te strelen en in m'n tepels te knijpen terwijl ik er aan dacht wat ik allemaal met jou zou willen beleven...

Doordat ik zo opgewonden was en met mijn ogen gesloten, ver weg in een geil fantasietje, had ik de tijd uit het oog verloren. Ik had er helemaal niet meer aan gedacht dat je je soep nog zou komen ophalen.

Zo kwam het dat ik je totaal niet hoorde binnenkomen terwijl ik daar zo geil als boter met m'n harde pik lag te spelen.

Je krijgt dan ook een serieuze schok wanneer je de deur van de living opent en me daar zo bezig ziet. Je doet in een reflex een pas achteruit en staat terug in de gang...aan de grond genageld... Wanneer je bekomen bent van de eerste verrassing ben je met jezelf in strijd. Enerzijds denk je... wat moet ik nu...anderzijds is je nieuwsgierigheid gewekt.

Je besluit om stilletjes vanuit de deuropening toe te kijken en even af te wachten wat er verder gaat gebeuren.

Je ziet hoe ik stevig m'n ballen lig te kneden en eens aan m'n goed gevulde zak trek terwijl ik m’n andere hand stevig over m'n harde paal laat glijden en af en toe in m'n tepels knijp... Je hoort en ziet hoe ik daar met gesloten ogen en kreunend lig te genieten en je kijkt gebiologeerd en met open mond van verbazing toe. ik pak m'n staaf nu met beide handen vast en ruk m'n harde pik langzaam af met twee vuisten boven elkaar zoals ik 't graag doe. Goh wat ben ik geil !

Door het fantasietje dat ik over jou heb komt je naam zachtjes over m'n lippen en je schrikt... Heb ik je dan toch gehoord...weet ik dan toch dat je daar staat ?!!! Dan komt je naam nog een keer kreunend over m'n lippen en je hart klopt bijna uit je borst maar het maakt je ook opgewonden. Je kan het niet tegenhouden en merkt dat je kutje natter begint te worden. Je staat daar nog steeds in twijfelmaar wil eigenlijk wel dichterbij komen zodat je een beter zicht hebt.

Plots heb je je beslissing genomen. In een waas van opwinding en door de band die we sowieso hebben natuurlijk, denk je pfffffffff...als hij z'n ogen opent en me betrapt...hij zal 't heel zeker niet erg vinden wanneer hij me ziet. ‘Hoe dan ook’, denk je…en terwijl je ziet dat ik m'n ogen toch gesloten blijf houden...kom je stilletjes de living in en stapt tot bij mij naast de zetel. Je ogen zuigen zich vast aan de twee handen boven elkaar die nu op en en neer om mijn staalharde pik pompen. Je voelt je hart van opwinding in je keel kloppen en blijft stil staan toekijken...en weer komt je naam over mijn lippen... Je beseft nu pas ten volle dat ik over jou aan 't fantaseren ben !!! Nu dringt het pas echt tot je door.Ik lig daar op de etel met mezelf te spelen terwijl ik in gedachten bij jou ben !!! Dat is pas een kick denk je en je voelt je kutje zo spontaan steeds maar natter worden.

Nu je zeker weet dat JIJ in m'n hoofd om gaat, raap je al je moed bij elkaar en noemt zachtjes m'n naam. "Peter ? " en wat luider "Hey Peter ?!"

Ik schrik en wanneer ik m'n ogen open, zie ik je daar naast me staan met een beetje een kleurtje op je wangen en niet goed wetend waar naar te kijken. Hier lig ik dan...naakt op de zetel met m'n pik te spelen met de vrouw waarover ik lag te fantaseren naast me !!! Ik wil recht veren maar zie de blik in je ogen...een glimlachje en je gniffelt een beetje verlegen maar toch ook met iets ondeugends. Zelf weet ik niet wat gedaan, maar ik bedek mezelf niet en m'n pik blijft keihard. Hij staat daar kloppend tegen m'n buik. Even een lastig moment en ik vraag..."Hoe...hoe...lang sta je daar al ?...Ik...Ik...god...hoorde je dat ik...? Je glimlacht en trekt je stoute schoenen aan of beter je opwindend stoute laarzen :-)...en zegt..."doe verder"..."alé doe maar voort"..."met wat ik zie, denk ik dat 't nodig zal zijn" en je knipoogt maar blijft wel staan kijken. Even weet ik niet wat gedaan maar dan denk ik...goh wat geil om hier te liggen rukken terwijl jij toekijkt. Ik ontspan opnieuw en zak onderuit in de zetel terwijl ik met van opwinding en genot verglaasde ogen naar jou kijkend opnieuw m'n kloppende pik in de hand neem en verder met mezelf speel. Ik kan m'n ogen niet van je décoleté houden. God wat heb je toch mooie borsten...die opwindende mooie gevormde heuvels met die mooie zachtbruine tepelhoven en lange erecte tepels. Je mond staat lichtjes open terwijl je terug toekijkt hoe ik met mezelf speel terwijl je weet dat jij het bent die me zo geil maakt. Die van geile verbazing lichtjes open mond, wind me nog meer op.

Goh de aanblik van de aanzet van je borsten in dat kleedje dat je de avond tevoren ook even aanhad. Ik kon m'n ogen toen al niet van je borsten afhouden en toen al werd ikzo geil als wat van de aanblik. Maar nu !!!

Je ziet natuurlijk ook wel waar ik naar kijk en glimlacht weer terwijl je je handen tergend traag over je kleedje naar boven laat glijden tot net onder je borsten...je duwt ze met beide handen omhoog en tegen elkaar aan en kijkt me terwijl recht in de ogen met dat ietsje open mondje en een heel erg opwindende blik zo vanonder je wenkbrauwen met je hoofd ietsje schuin. Je weet verdomd goed hoe sexy je dat maakt ! "Ik maak je geil hé ?" vraag je. Ik antwoord " euhuh..jaaaaahhhhh..." en stop even met spelen. Je zegt..."ga door...toe...vooruit...maak jezelf klaar...ik wil je zien spuiten !"

Ik kan het echt niet laten en vraag je of ik je mooie borsten even mag zien. Je zegt met een smekende blik in je ogen..."dat kan toch niet Peet...dat is niet juist...ik...dat mag je toch niet vragen ?"

Ik smeek je" zeg ik..."toe...laat ze me alsjeblieieieieieieft zien ?" Zonder verder nog iets te zeggen, haal je de ene zijde van je kleedje en j bh-bandje naar beneden en daarna de andere kant. Je mooie schouders zijn nu ontbloot en je haalt je armen uit de mouwen van je kleedje. Je mooie en voor mij althans heel erg opwindende zachtgebronsde huid komt bloot... Hmmmmmmmmm...

Je legt je handen bovenop de cups van je bh'tje en gaat er zachtjes met je handen in. Je vraagt me "is 't zo ok ?" ik smeek je echt om meer en zo duw je de cups naar beneden en komen je borsten nu vol in je handen te liggen...je voelt hoe hard je tepels zijn en terwijl je me recht in de ogen kijkt, kneed je je borsten. Je weet dat je me ongelooflijk opwindt maar zelf wordt je er ook niet droger of rustiger van.

Je kijkt hoe je blote borsten zijn invloed hebben op mijn daarvoor al zo pijnlijk harde pik en hoe ik steviger knijp terwijl ik op en neer pomp. God wat zijn je borsten in levende lijve toch mooi !!!Je beveelt me nu echt..."doe verder...ik wil je zien klaarkomen !...alé…kom je voor mij !?"

Terwijl ik nu heel stevig m'n bij elkaar getrokken balzak lig te kneden en furieus aan m'n harde paal ruk, windt je me nog erger op door regelmatig zo te kneden en in je harde tepels te knijpen.

Na een tijdje zo verder te zijn gegaan, vraag ik je of je zelf ook geen zin hebt om met jezelf te spelen. "Je moet toch zelf ook opgewonden zijn nu en je zal vast wel een kletsnat kutje hebben, niet ?"

Ook jouw ogen zijn vertroebeld van geilheid en het wordt er al niet minder op wanneer ik je zeg dat ik ook wel heel graag zou willen toekijken terwijl je met je kutje en je clitje speelt om daarna samen klaar te komen.

Je trekt je onderkant van je kleedje op en ik krijg zicht op je geile laarzen en verder omhoog op je heerlijke knieën, benen en je volle romige dijen... Je gaat met een hand in je stringetje en laat de onderkant van jekleedje terug vallen. Je duwt met je been de poef iets achteruit en komt op de punt het dichtst bij mij zitten, zet je benen verder uit elkaar en zonder dat je verder iets zegt, zie ik hoe je hand zachtjes onder je kleedje beweegt. Echt 'zien' doe ik niks. Je friemelt met je hand in je kruis en plots zie ik je ogen iets verder opengaan en ik weet dat je je clitje hebt geraakt. Je kijkt me met een van geilheid vertrokken gezicht aan en ik zeg "je bent nat hé ?...wees 'ns eerlijk ?" Je zucht stilletjes…beschaaamd "jaaaahhhhhhhh"

"Als je wil kan je gerust je stringetje uittrekken hoor"...ga ik verder. Je zegt eerst nog "dat kan toch echt niet...ik wil dit helemaal niet...ik...oooooohhhhh" Ik zeg je: "het hoeft ook niet hé als je het echt niet wil...het is geen verplichting hé...het MAG wel...je weet ondertussen toch al wel dat je me volledig kan vertrouwen en dat er absoluut nooit ook maar iets gebeurt dat je niet wil hé ?!"

Je kijkt me weer aan met een beetje een bezorgde nadenkede blik en zegt "dit blijft onder ons hé !!!...niemand weet dit ooit hé !!!...beloof 't !!!...zegt 't...zeg dat je 't belooft !!!...ok ? !!!"

"Uiteraard beloof ik 't...natuurlijk blijft dit onder ons...wat had je gedacht...?!" zeg ik. Je gaat terug recht staan en je handen gaan naar het kleedje dat om je middel hangt, je duwt het over je fantastische mooie heupen...de mooiste brede heupen die 'k ooit zag en dat meen ik oprecht !!! Het valt op de grond en je schopt het opzij.

Daar sta je dan...dat mooie roomwitte lichaam waar ik zo op geil met die mooie ronde heupen, die priemende borsten, dat lieve mooie gezichtje met die prachtige okerkleurige ogen en dat pruilende mondje en enkel gekleed in je geile laarzen en een piepklein stringetje. Je stopt je duimen langs beide zijden onder de smalle elastiekjes en terwijl je voorover buigt gaat het stringetje over je laarzen heen naar de grond. Je neemt het stringetje in de hand en terwijl je omhoog komt en snel één hand voor je kutje hout, heb je 't stringetje in de andere hand. Met een knipoog, geef je me je stringetje.

Wanneer ik 't aanneem voel ik al onmiddellijk hoe warm vochtig het kruisje is ! Ik duw het kruisje tegen m'n neus en snuif de geur van je kutje op terwijl jij hierbij verbaasd maar met pretlichtjes in de ogen toekijkt.

"Wat doe je nu ?" vraag je. Ik kijk je aan en vraag "wat denk je ?" Ik haal het stringetje van m'n neus weg en breng het naar m'n kloppende pik en met je stringetje rond m'n staaf pomp ik verder. Je zet je neer...nog steeds met een hand over je heuveltje maar ik zie dat er een vinger meer naar binnen geplooid staat...je spreid opnieuw je dijen maar een heel eind verder dit keer. Je hebt duidelijk weer een grens overschreden en je leunt een beetje achteruit op één elleboog. Ik sta recht met een paar grote kussens en duw ze onder je rug zodat je onderuit zittend kan blijven kijken vanop het puntje van de poef. Je gaat nu ook met je andere hand naar je kutje toe, trekt je knieën op enbegraaft de hakken van je laarzen, met wijd gespreide dijen, in de poef. Je kijkt me aan terwijl je stilaan je handen voor je kutje weg haalt. Je streelt nu met beide handen geil over de binnenkant van je dijen.

Mijn blik zuigt zich vast aan je kut. Eindelijk krijg ik ze volledig te zien. Heerlijk !!!Goh ! Dit is ongetwijfeld de mooiste kut die 'k ooit in m'n leven zag. Als ik m'n ideale kutje zou kunnen tekenen, maken,... DAT zou ze zijn... Twee grote naar voor stekende binnenste lippen een beetje donkerder van kleur en wanneer je ze naar boven toe volgt, krijg je een mooie schacht te zien die je clit verbergt. Heerlijk mooi...met een streepje er boven geschoren en verder volledig glad...hmmmmmmmmm...

Je vraagt me: "Ga door...aub...ik wil zien hoe je geniet van mijn kutje...ik wil ZIEN dat je e opwindend vindt..."

Opnieuw gaat je hand naar je kutje toe en ook jij begint nu, dit keer in volle zicht, opnieuw genietend je kutje te verwennen...

Je streelt met een vinger op en neer tussen die gezwollen lippen en over je clitje en ik zie hoe je blik steeds meer verglaasd en hoe je steeds verder en verder in je eigen genot op gaat. Kreunend wenk je me dichterbij en ik ga met m'n knieën aan weerszijden van je heerlijke lichaam zitten en ruk verder met m'n pik naar je gezicht gericht... Je lichaam schudt en schommelt en kreunend bewegen je heupen over de poef terwijl je met één hand je kut blijft bewerken. Je andere hand gaat naar mijn pik en je kijkt me aan met een vragende blik. Ik glimlach je toe en knik even. Je ziet het als een bevestiging en neemt m'n pik in je hand...hoooooo...wat heerlijk...hoe je hand nu pompend over en weer over mijn harde kloppende staaf gaat... Je trekt me bij m'n pik dichterbij en in de houding zoals je nu ligt met je rug en je hoofd wat omhoog doo de kussens, is je mond slechts een paar centimeter van m'n pook verwijderd... Weer kijk je me aan maar dit keer met een geile verwilderde blik en zonder verder nog iets te zeggen of te doen, hap je m'n pik in je mond. Ik voel de warmte en het vochtige van je mond en met smakkende zuigende geluidjes voel ik m'n pik in en uit je mond glijden...zalig tussen die lippen in je pijpmondje... En ik kan niet anders dan kreunend zeggen dat het heel erg lang geleden is dat ik zo heerlijk gepijpt werd en ik 't niet lang ga houden als je zo verder gaat. Nog furieuzer ga je met je mond over en weer over m'n staaf en met je hand om m'n pik volg je het ritme van je pijpbekje... Ik kreun "hoooooo...Cindyyyyyyyyy...wat ben jij een lekker sletje...goh wat ben jij een heerlijke vrouw...je doet dat heerlijk...hoooooooooo...ik ga klaarkomen...jaaaaaaahhhhh ik ga spuiten...jaaaaaaaaaaaaaaaaa poeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoessssssssssssss...IK KOOOOOOOOMMMMMMMMMMMM... Je haalt m'n pik uit je mond en ik voel hoe je hand furieus over je cli gaat nu en hoe je hortend... "Oeeeeeee...Ooooeeee...oeoeoeoeoeoeoeoeohhhhhhhh"...kreet en dan ontploft...met een langgerekt "ooooooooooooo ik kooooooom ooooooookkkkkk..." Het zaad spuit in grote stralen uit m'n kolkende ballen over je borsten en in je gezicht en met een luide kreun zak ik in elkaar op je borst en buik...zelf blijf je nu ook even stil liggen...genietend van een heerlijk orgasme...

Terwijl ik op adem kom, kijk ik je aan en zie een eigenaardige twijfelende blik in je ogen. Je zegt "verdoeme, wat is dit allemaal ???" Je blik wordt smekend en ietwat triest en je zegt "dit kan niet...ik..."

Ik zet me terwijl terug rechtop en m'n nog half stijve pik bungelt boven je borsten...

Ik reik naar m'n t-shirt en verplaats me wat naar achteren terwijl ik m'n t-shirt gebruik om zachtjes het zaad van je borsten te vegen. Hierbij kan ik 't niet laten om regelmatig je tepels aan te raken en 'k zie aan je gezicht dat die nu heel erg gevoelig zijn. Dit is de allereerste keerdat ik je na al die jaren opnieuw echt aanraak. Ik voel de tintelingen van opwinding door me heen gieren terwijl ik je mooie warme borsten door m'n handen voel gaan...ik zeg terwijl "sjjjjjjttttttt...m'n mooie poesje...we zijn beiden volwassen mensen hé...en jij...jij bent heel erg mooi.

Ik vraag je of je 't dan niet lekker vond en je zegt "jawel...heel lekker." Ik zeg je "wel dan...ik ook...je pijpt ontzettend lekker en je bent een pracht van een vrouw met een heerlijk en heel erg mooi geil lichaam. Je lacht en bevestigd me even dat je van mij ook geen klagen hebt en draait je om op je buik en vraagt me om verder te doen zoals ik bezig was, maar dan op je rug. "Hmmmmm zalig die masserende handen. Nog 'ns zeg je "je hebt me beloofd dat niemand dit ooit zal weten hé ? Daar hou je je aan hé ?!" "Ja hoor" antwoord ik en masserend duik ik met m'n hoofd naar beneden naar je kontje en ik kus en lik door je bilnaad heen en verder naar beneden naar je kutje. Ook daar begin ik je te likken terwijl ik j dijen zachtjes een beetje verder uit elkaar duw. Ik voel hoe je zelf ook meewerkt en spreidt. Je kreunt opnieuw en beweegt rythmisch met je heupen mee op mijn tong.

Eigenlijk maak je echt neukende bewegingen en ik ga door met m'n tong op je kut en lik ook je kontgaatje. Je wordt er helemaal hitsig van en zegt plots "STOP !" "Ga op je rug liggen en sluit je ogen…toe…vooruit !" Ik weet niet wat er komt maar doe gewoon wat je me vraagt. Je gaat over me heen zitten en laat je kutje op m'n kruis zakken en wrijft met je heupen over en weer over m'n pik. M'n pik wordt nu kletsnat van het gewrijf met je natte kut. Je gaat plat op me liggen en ik voel je borsten op mijn borst...voel je adem tegen m'n oor en in m'n hals en voel je warmte over me heen glijden. Zo beweeg je met je heupen, je kut en vooral je clit vooruit en achteruit over m'n staalharde pik. Je begint jezelf zo klaar te rijden. Steeds wilder en sneller beweeg je zo op en neer, af en toe over m'n pik heen schietend om je dan terug te corigeren. Heerlijk voelt het aan en ook op deze wijze zou ik vast nog een keer spuitend klaar gaan komen. Ik beweeg met je mee en rijdt zo tegen je cilt aan om je heerlijk te verwennen. Plots...alsof 't lot het zo wou glijdt je met je kletsnatte open kut weer naar boven van m'n pik af en beweegt wild terug naar beneden terwijl mijn pik net op dat moment ietsje omhoog springt terwijl ik net naar boven stoot. We voelen het beiden tegelijk... God... Ik voel door je neerwaartse beweging je kut zo over m'n gespannen eikel glijden en voel m'n harde pik een heel eind naar binnen dringen terwijl net uitgerekend op dat moment ik naar boven en dus nog dieper in je kut stoot. Ik voel m'n pik zo al voor meer dan de helft in je zalig hete natte zuigende kut zitten... Wat een hemels gevoel ! We besterven 't beiden bijna van 't schrikken. Dit was niet de bedoeling. Je kijkt me aan en weet niet goed wat gedaan. Je panikeert even en wil iets zeggen..."We hebben beiden een partner en hoe ontzettend lekker dit dus ook is..." Je kijkt me weer met die zo'n beetje vragende blik aan en je ogen smeken bijna om bevestiging. Je hoopt van mij te horen dat je gelijk hebt en dit echt niet mag gebeuren en we beter nu maar snel een einde maken aan dit alles. Je wipt echter ook niet van me af en houdt m'n pik zo in je kut gevangen. Ik heb 't niet meer. Door dit heerlijke gevoel kan ik het gewoonweg niet laten om je bij je heupen te nemen en even zachtjes naar beneden door te duwen. Ik voel hoe ook jij je ontspant en het laat gebeuren. M'n neukstaaf glijdt nu zonder enige moeite helemaal diep in je kletsnatte grotje. Je gooit je hoofd met open mond achteruit en kreet een "Oooooooooo..." En terwijl ik zachtjes stotende bewegingen heel diep in je kut maak hoor ik je zeggen: " Peet ! We gaan door...we gaan verder...dit is veeel te lekker...nu we toch al te ver zjn gegaan...hmmmmmmmmm...vindt jij 't ook zo lekker ?!"

Ik zeg “Hmmmmmmmmmmmmm...jaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh... Wat denk je ? ’t Is gewoon perfect…zoals ik eerder zei….los van de rest…is ’t alsof onze lichamen voor elkaar gemaakt werden ! Goh wat ben jij mooi en wat voelt jouw kutje lekker aan !!!”

Je begint nu zelf op en neer op m’n harde staaf te rijden en ik voel ‘m steeds maar vlotter in en uit je warme zuigende kut glijden. Ik gebruik nu m’n handen wel of je ’t nu goed vindt of niet. Zoals we nu bezig zijn, maakt dat toch niks meer uit.

Jij bepaalt het tempo en kreunt en terwijl je me recht in de ogen kijkt, zeg je “Spuit je leeg…ik wil dat je m’n kutje vult met je zaad…toe kom samen met mij klaar…”

Je beukt met je heupen steeds sneller over m’n kloppende pik heen en kijkt me in de ogen.

“Ik ga komen” zeg je. “Kom…laat je zaad maar in Cindy’s kutje spuiten….spuit je ballen maar lekker leeg in ht kutje van Cindy…kom maar…laat je maar gaan…ik wil je voelen klaarkomen…geef me je zaad….hoooooooooo…..oooooooo……ooooooo…..ik kooooommmmmmmm…!!!” Ik hou ’t niet meer en voel golf na golf zaad uit m’n brandende krampende ballen diep in je kut spuiten….en ik roep luid je naam…”CINDYYYYYYYYYYYY……god wat ben jij de perfecte vrouw…god wat heb jij een lekkere kut….!!!” Beiden hard klaargekomen zakken we op elkaar ineen. Ik kus je en zeg…bedankt…je bent uniek. De lach, die je antwoord is, zegt meer dan woorden…..