Web Statistics


Toekijken

Jij meldt mij dat we zaterdag a.s. een feestje hebben met je collega’s. Ik mopper wat in mijzelf want heb al eerder zo’n feestje meegemaakt. Jij ging uit je dak die avond en ik stond er een beetje bij te kijken, al moet ik zeggen dat ik de belangstelling voor jou en jouw vormen , dat maakte me wel geil en daarna hadden we geweldige seks want je had je behoorlijk door die mannelijke macho’s van collega’s laten opnaaien. Je was na dat feestje zo geil als boter en we neukten als nooit daarvoor de sterren van de hemel. Wel vroeg ik me af of ik helemaal in je hoofd zat want je hebt me een keer Marco genoemd en een keer Kevin maar goed, de seks was hemels.

Nou gun ik jou je plezier hoor en ben ik niet echt heel jaloers maar we zijn wel een stel en ik verwacht wel dat ondanks dat je je laat gaan op zo’n avond toch weer samen naar huis gaan en samen genieten van wat je beleefd hebt.

Deze zaterdag werd het anders. Ik had me er op in gesteld dat je zou gaan flirten met je jonge collea’s en dat je je volle vormen, die niet misselijk zijn, wel weer in de strijd zou werpen.Je voldeed aan mijn verwachtingen. Je danste met Marco, heel intiem.. hij achter tegen je aan… jij met je heupen tegen zijn kruis. Je danste met Kevin heel intiem op een slow-nummer met zijn handen op je stevige billen. Vond het helemaal prima. Ik wist dat je uiteindelijk wel met mij naar huis zou gaan. Ik gunde je pleziertje. De dans met Herman spande de kroon. Je 42 jarige baas die jou ten dans vroeg bij zo’n sleepnummer en tijdens het dansen brutaal zijn handen op jou dubbele D legde. Oké is je baas maar moet je toch lef hebben maar jij wees het niet af en je sleepte je het sleepnummer door met zijn handen graaiend naar je borsten. Dat vond ik toch fff moeilijk want dit was weinig verhullend maar goed, jij had een toffe avnd.

De laatste dans werd aangekondigd en ik nam mijn kans waar en pakte je pols en nam je mee naar de dansvloer. Was weer een slow nummer maar toen ik mijn handen op je bips legde duwde je ze omhoog en toen ik mijn half stijve tegen je bekken aanduwde duwde je echt niet terug en ik prikte in het luchtledige.

Na afloop van de dans liet je me los en liep naar de voormalige danspartners die bij elkaar stonden te smoezen. Achteraf denk ik over jouw danskwaliteiten maar dat kwam op dat moment niet in mij op.

We gaan naar huis, zei je, toen je bij mij terug kwam. Ik leegde mijn glas in 2 teugen en jij deed hetzelfde en we liepen de tent uit richting auto. Aangezien ik de hele avond de BOB was geweest was dat geen probleem en we vertrokken naar huis.

Ik had niet in de gaten dat er een auto achter ons en met ons mee reed.

Thuis aangekomen parkeerde ik de auto op de oprit en stapte uit. Ik werd in mijn ooghoek gewaar dat er nog een auto vlak bij onze oprt stopte maar daar lette ik verder niet op. Mijn vriendin trok me aan de hand richting voordeur en ik opende die. Op het moment dat we binnenstapten stapten er nog 3 figuren naar binnen. What the fuck dacht ik en ik dacht aan zo’n overval waarvan je wel eens in de krant leest.

Toen ik op de automatische piloot het licht van de entree aandrukte zag ik Marco, Kevin en die wat ongure Herman staan. Wat..??? begon ik maar Herman stapte naar voren en legde een hand op mijn mond. Stttttt zei hij en hij voerde me met zijn hand op mijn mond de woonkamer in.Marco en Kevin pakten ook hun rol en de één deed de gordijnen voor dicht en de ander de gordijnen achter. Ik vond dat ze wel heel bekend waren in de woning door het gemak waarop ze het deden.

Ik werd door Herman in een stoel gedumpt… en hij verzkerde me mijn mond te houden of anders???

Ik had de bibbers in de benen door deze overval en al had ik gewild ik kreeg geen geluid over mijn lippen. Wat was er gaande , gingen ze ons beroven. De kluis boven op de slaapkamer bevatte wel wat waarde papieren maar echt een grote buit was het niet, geen contanten en de sieraden waren ook van geringe waarde., schoot het door me heen.

Al snel bleek dat het daar niet om ging. Mijn vriendin werd midden in de kamer geplaatst terwijl ik door Herman onder bedwang gehouden werd. Herman is een flinke kop grote dan ik en twee keer zo breed dus ik maakte me geen illusie. De andere heren, Marco en Kevin begonnen mijn vriendin te teasen… langs haar schuren en handje hier en handje daar. Al snel hadden ze de rits van haar jurkje gevonden en haalden dat naar beneden. Het viel van haar af en daar stond mijn godin in haar sexy setje dat ze voor de avond gekozen had,. Een half-cup bh waar de tepels als op een presenteerblaadje op lagen.. en een slip tja. die mocht de naam slip niet hebben, een niemendalletje dat eigenlijk het uittrekken niet waard was. De beide mannen deden het toch. Ik protesteerde maar Herman greep me meteen beet en drukte me terug in de stoel waar ik zat. Ik voelde me zwaar klote en volledig machteloos. Dit moest mijn vriendin toch niet doorstaan. Gedwongen worden haar kleren uit te doen en ik vermoedde nog meer geweld.

Kevin maakte mijn vriendin ’s bh open , liet hem zakken en tastte naar haar borsten. De twee D’s vielen in zijn handen en hij zocht meteen de spenen. Marco stroopte het minuscule slipje naar beneden en toen die aan haar enkels was gevallen, begon hij de billen van mijn vriendin kneden. Weer kwam ik omhoog op te protesteren maar kreeg een stevige hand van Herman op mijn schouder die door even flink te knijpen mij liet weten dat ik het moest laten begaan. Fuck fuck fuck…wat kon ik doen. Marco masseerde de borsten van mijn vriendin en de hand van Kevin zocht de kut en met succes. Ik verwachtte nu een hevigeafwijzende reactie van mijn vriendin. Die zou ze wel van zich aftrappen en ze even laten weten dat ze er niet van gediend was.

Het tegendeel was echter het geval en met open mond zag ik hoe ze genoot van de stevige strelingen van Marco en het graaiwerk in haar kutje van Kevin. Ze kronkelde tussen beide kerels in wierp zich dan tegen de een en dan weer tegen de ander. Ze liet zich volledig gaan als een super geil seksobject terwijl ik machteloos toekeek. Ze kronkelde en zoende Marco die voor haar stond, gepassioneerd op de mond. Graaide naar achter en vond het kruis van Kevin waar zich een flink apparaat aftekende in zijn strakke jeans.

Ze danste tegen beide gasten aan en ik zag dat ze met haar handen eerst de broek van Marco open maakte, riem en rits en vervolgens achterlangs hetzelfde deed met Kevin.


BR /> Ik vond dat ik zelf een hele grote jongen was wat omvang betreft maar toen beurtelings de priaap van Marco en die van Kevin naar buiten kwam, viel ik stil. Mijn vriendin niet. Die pakte er in beide handen eentje en begon ze af te trekken terwijl ze zelf verwend werd door Marco die haar borsten masseerde of zeg maar kneep en kneedde. Kevin perste vingers bij haar naar binnen en aan het vocht dat langs haar vingers droop mat ik af dat ze genoot. Bij mijn attenties werd ze ook wel nat hoor. Niet dat jullie denken dat ik een totale loser ben maar zo nat had ik haar nog niet gezien.

Kevin die achter haar stond manoeuvreerde zijn stijve pik richting haar kutje en stootte brutaal toe. Hij ramde zijn pik in 1 beweging in mijn vriendin ‘s kutje. Weer veerde ik op want zo’n knaap in enen naar binnen schuiven dat moet gevoeld worden. Ik had gelijk, ik werd weer terug geduwd met een stevige por maar ik zag mijn vriendin opveren. Echter niet van gewelddadige overweldiging maar meer van gewenste geil penetratie. Ze prikte zichzelf nog eens flink naar achter om de stevige knaap van Kevin zo goed mogelijk naar binnen te krijgen.

Ze liet zich de stevige stoten welgevallen en genoot ook van het handwerk van Marco die 1 hand gebruikte op de grote tieten te masseren en aan de tepels te trekken en de ander om de clit van mijn vriendin te stimuleren.

De sekslucht in de kamer begon als een deken over ons heen te liggen. Op meters afstand rook ik de geil lekkende kut van mijn vriendin die zo gewelddadig geteisterd werd door de vingers van Marco en de stijve lul van Kevin. Maar Herman hield mij stevig in bedwang en hoewel mijn pik tegen alle regels van fatsoen stijf was geworden in mijn broek, kon ik er dus nog even niks mee.

Ik verafschuwde het tafereel voor me maar gelijktijdig genoot ik van het genot van mijn vriendin. Ik was geil maar wilde haar beschermen tegen die twee bruten die haar te grazen namen. Ook al zag ik dat ze volop genoot van dat geweld dat de jongens op haa los lieten.

Toen mijn vriendin voor de 3e of 4e keer was klaar gekomen, greep Herman in. Hij riep Marco naar zich toe, op het werk ook zijn ondergeschikte, en gaf hem de taak om mij onder controle te houden. Marco was iets minder breed dan Herman maar voor mij nog steeds een bovenliggende partij. Te stevig en te sterk. Herman liep naar mijn vriendin toe die overeind werd gehouden door Kevin. Kevin prikte zijn pik een beetje links en rechts tegen haar billen, net zo als mijn vriendin in afwachting van wat Herman ging doen.

Herman deed zijn broek open en liet deze zakken samen met zijn boxer. Mijn bek viel open en ik zag Marco en Kevin en ook mijn vriendin vol ontzag kijken. Herman liet een half slappe lul zien van het formaat Pony. Hij stapte doelbewust op mijn vriendin af en Marco vergat bijna mij terug te duwen toen ik overeind veerde en riep dit is mishandeling.Mishandeling of niet , Herman ging naar mijn vriendin en trok nog even aan zijn paardenlul. Die nog iets in omvang toe nam tot een stijve toestand en hij duwde de eikel van formaat in de natte spleet van mijn vriendin. Die rolde met haar ogen jammerde wat maar liet het zich gebeuren dat Herman zijn stijve fallus naar binnen werkte. Ze kreunde en krijste, steunde en jammerde maar de pik van Herman ging genadeloos naar binnen. Kevin diende even als hangbord en hield het lichaam van mijn vriendin in de juiste positie. Toen Herman voor bijna driekwart binnen was begon hij langzaam te bewegen. Mijn vriendin hing met gesloten ogen tegen Kevin aan en veerde zo goed en kwaad als het kon mee. Centimeter voor centimeter drong de gigantische paardenpaal de kut van mijn vriendin binnen… na de eerste kreunen en steunen begon ze mee te bewegen, eerst traag maar allengs sneller en sneller en ik zag dat de paal steeds een centimeter meer naar binnen schof. Kevin was zo attent niet alleen steun te bieden maar ook de forse tieten van mijn vriendin met zijn klauwen te bewerken… Hij kneedde de heerlijke bollen en speelde met de tepels. Trok en draaide er aan.

Ik hing in de stoel, onder controle gehouden door Marco maar ik wilde het liefst mijn pik bevrijden uit mijn broek om gelijke tred te houden met het tafereel voor me. Mijn aanvankelijke protesten waren verdrongen door een geil, allesoverheersend gevoel terwijl ik die 2 bezig zag.

Herman begon gas te geven en zijn heipaal schoof steeds dieper het kutje van mijn vriendin in… op een gegeven moment tot de wortel wat ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik kende mijn vriendingoed genoeg om te weten dat ze zo uit haar dak zou gaan. Dat ze zo een orgasme zou gaan beleven die ongekend was. De eerste tekenen waren al daar… ik hoorde haar ademhaling omhoog schieten, ik hoorde haar gekreun en gesteun. Heftiger dan ik had meegemaakt maar onmiskenbaar op weg naar.

Ik zag haarverkrampen en een oerkreet uit haar tenen trok naar boven en verliet haar mond terwijl ze trillend en schokkend zich liet vallen in de armen van Kevin. Door die beweging kwam de reusachtige pik van Herman naar buiten en begon straal naar straal te lozen op de buik van mijn lief.

Ik wilde weer overeind komen en vloeken over wat mijn vriendin werd aan gedaan maar Marco gaf me geen kans. Ik moest lijdzaam toezien hoe mijn vriendin, naschokkende van haar mega orgasme, al dat zaad van Herman over zich heen kreeg en hoe die paardenlul zich op de buik van mijn vriendin leeg spoot. Wauw hoeveel zaad had die gast, daar was ik maar een heel klein brandweermannetje bij. Dit was een spuitgast van heb ik jou daar.

De 3 heren trokken hun kleren weer aan, zoenden mijn vriendin op de mond en bedankten haar voor het lekkere nummertje dat ze mochten maken.

Mijn vriendin kwam naar met toe, nog onder het sperma van de kerels en fluisterde me in het oor. Dat was mega lekker maar morgen mag jj weer schatje.

De voordeur werd met een knal gesloten en ik zat dommig voor me uit te staren.