Web Statistics


Sm verhaal - We ontmoeten elkaar op een camsite 2

We aten samen een paar broodjes en dronken wat water. Peter zat zat nog na te hijgen van alles wat er gebeurt was, en wreef regelmatig over zijn pijnlijke knieën.
"Ik moet ook plassen" zei ik tegen Peter. " ga op je knieen, en open je mond. Hoe meer je op drinkt hoe minder ik je straf"
Peter ging in de positie zitten en opende zijn mond. Ik ging voor hem staan, richte mijn pik op zijn gezicht en begon te plassen. Ik plaste meer over zijn hoofd heen en hij deed zijn best om zoveel mogelijk op te drinken.
"dat ging niet erg goed" zei ik toen ik klaar was. "Nee, Meester dat klopt. de volgende keer gaat het beter" antwoorde Peter.
"kom maar mee" en Peter volgde. We gingen terug naar de kamer. Ik zette Peter in de hoek en nam een lang stuk touw. Het ene einde bond ik rond zijn ballen, zijn ballen naar beneden afbinden zodat ze lekker strak stonden.
Het andere eind haalde ik door een katrol , die aan het plafond was bevestigd, en bond ik vast aan een blok hout. Het blok hout had een ewicht van 1 kilo en liet ik boven een ei hangen.
Toen ik het touw los liet, hing het gehele gewicht aan de ballen van Peter. "staan blijven, als je beweegt zakt het blok hout en zal het ei stuk gaan. Dat wil je niet." Zijn handen bond ik vast achter zijn rug, voor de zekerheid.
Ik zag de pijn en vertwijfeling in de ogen van Peter. "het is zwaar Meester, en doet pijn" kreunde hij.
"ik laat je zo staan, en als ik terug kom is het ei nog heel. Zoniet dan krijg je 50 zweepslagen over je billen"
Ik verliet de kamer, en nam een lekkere warme douche.
Ik stond mij lekker af te drogen toen ik een schreeuw hoorde. “neeeeeee aaarghh, neeee”
Het was Peter. Hij brak in huilen uit. Ik ging verder met afdrogen en aankleden, liep naar Peter toe en nam hem in mijn armen. “Stop maar met huilen Peter, dit was een gevecht die je niet kon winnen.” Ik kuste hem, op zijn mond. Hij stopte met snikken en opende zijn lippen en onze tongen vonden elkaar. We stopten met kussen, en hij keek nar mij met ogen vol liefde.
“ik moet nog één ding doen, kom mee” zei ik tegen Peter. Ik nam hem mee naar een bakje, bond zijn armen aan de voorkant vast aan het bankje. Nu lag hij daar met de buik over het bankje, zijn billen naar mij toe.
Streelde zijn mooie strakke jonge jongens billen. Kuste ze. Ging met mijn vinger langs zijn anus. Peter rilde van geilheid, duwde zijn kontje achteruit. Ik stak een vinger in zijn anus en bewoog hem op en neer. Ik voelde een strakke anus, maar ook een ongewone flixibiteit in de sluitspier. Ik kreeg ene nieuw idee, haalde een potje vaseline op. Smeerde een grote hoeveelheid op zijn anus. Bracht eerst mijn wijsvinger in, daarna mijn middelvinger en maakte met beide neukbewegingen, een tijdje later bracht ik ook mijn ringvinger erbij. Wat gleden die vingers er makkelijk in en uit. Perter begon te kreunen, niet van de pijn maar van genot. Ik liet hem begaan, ik wist wat er ging komen en liet hem hiervan genieten. Ik nam zijn stijve pik in mijn andere hand en beon hem af te trekken. Hij was verschrikkelijk geil.
Ik stopte, en Peter zou beginnen met commentaar geven, maar bedacht zich net op tijd.
Ik liet hem een minuutje of of 5 in die ongemakkelijke positie staan, en haalde de balgag.
“Dit is het laatste voor vandaag, maar gaat niet gemakkelijk zijn Peter” en stopte de balgag in zijn mond.
Ik haalde de zweep, en liet hem zien aan Peter. “ik geef je nu de 50 zweepslagen. Niet alles in een keer, maar in setjes van 5 slagen. Tussen ieder setje neem ik 10 minuten pauze.” K zag de schrik in zijn ogen, die nu heel groot waren. Ik bleef hem aan kijken, gelukkig, want ik zag zijn blik een klein beetje veranderen naar verwachting en geilheid.
Dat maakte het voor mij makkelijker, ik stond op liep naar zijn kontje en gaf hem de eerste 5 slagen. Peter schreeuwde door de balgag heen. 10 minuten later de volgende 5 slagen. Zijn billen werden rood, je kon de eerste striemen al zien. Veel gekrijs en geschreeuw van Peter, maar hij hield vol.
Ik streelde zijn billen, ze voelden warm aan. Na de eerste slag van de derde set, begon hij te huilen.
Zijn billen werden roder, hij begon harder en luider te snikken, de striemen op zijn billen en de achterkant van zijn bovenbenen werden talrijker en roder.
Na de laatste slag van de tiende set was alles rood en gloeiend warm. Peter huilde en snikte nog door. Ik liep naar mijn medicijnenkastje en nam een tube met bepanthrn zalf, en wreef dat zachtjes en voorzichtig uit over de rode plakken op zijn billen en achterkant van zijn bovenbenen. Een dikke laag smeerde ik erop. Iedere aanraking zorge voor een kleine schok in Peter.
Het huilen was overgegaan in een zacht en voorzichtig snikken. “ik laat je hier nog even liggen, zodat de zalf kan in trekken. Als ik terug kom heb ik een kleine verassing voor jou”
Peter achterlatende liep ik naar de douche en liet het bad vollopen. Ging door naar de keuken en begon een warme maaltijd te bereiden, eigenlijk zette ik de oven aan voor de pizzas.
Het bad was vol, en ik leidde Peter er naar toe. “het zal weer even pijn doen zodra je er instapt, maar daarna zal het je ontspannen. Je mag een uurtje in het bad zitten. Ontspan lekker.”
“Maar ik zal je wel en waarschuwing geven: ik zie alles wat je doet. Ik verbied het je om met je zelf te spelen. Als je klaarkomt voordat ik het wil, stuur ik je direct naar huis. Begrijp je dat?”
Peter keek beteuterd, maar knikte. Ik gebaarde dat hij het bad kon instappen.Een uur later haalde ik Peter uit het bad, liet hem zichzelf afdrogen. En smeerde zijn rode billen nogmaals in met bepathen zalf.
“handen in je nek, benen gespreid. En niet bewegen.”
Aangezien Peter een redelijke grote pik had, nam een ik een medium grote kuisheidsgordel uit mijn verzameling. Ik sloot zijn gevoelige geil pik op in mijn kuisheidsgordel.
“kom mee, we gaan eten”
“We zijn klaar voor vandaag, ik zal je niets meer aandoen. Maar morgen gaan we verder en het zal niet minder pijnlijk worden”
“ik heb verschrikkelijk genoten Meester, ik ben dankbaar voor wat u mij hebt gegeven. Ik kijk met veel plezier en verwachting naar de mooie dingen die U morgen voor mij in petto heeft”
Over koetjes en kalfjes pratend aten wij onze pizza’s op.
“Heb je trek in een toetje?” vroeg ik Peter.
Hij knikte heftig met zijn hoofd, en ik haalde mijn pik tevoorschijn.
“je mag hem leegzuigen. Kom hier zitten op je knieën, met je handen op je rug. En pijp mij lang en diep. Laat mij heerlijk klaarkomen en slik alles door”
Ik ging achterover zitten en liet Peter mij verwennen, wat was dat heerlijk. Na een kwartiertje diep pijpen, ik voelde mijn eikel achter zijn huig gaan, kwam ik klaar. Peter slok alles door en maakte mijn penis brandschoon.

“het is bedtijd voo jou, Peter. Loop maar mee”
Ik ging hem voor naar mijn slaapkamer. Peter keek verheugt naar mijn grote bed, en keek vol verwachting naar mij. Toen viel zijn oog op de hondenbench, een kooi van 60cm breed, 100cm lang en 70cm hoog.
Wat keek hij beteuterd, de tranen in zijn ogen.
Ik wees op de kooi. “daar ga je slapen. Kruip er maar in”
Peter kroop met een beetje tegenzin erin. “kijk maar of je een goede postitie kunt vinden, ik haal nog wat te drinken voor je”
In de keuken maakte ik een cola-beerenburg voor hem klaar, ik was niet te zuinig met de beerenburg.
“drink dit leeg, daar zul je beter van slapen” Peter pakte het glas vast, rook eraan en keek op naar mij. “hier zit alcohol in, dat heb ik nog nooit gedronken”
“voor alles is vandaag een eerste keer, drink leeg je zult beter slapen.”
Ik deed het deurtje dicht en sloot het af met een hangslot. Ik wenste hem een goede nacht en liet hem alleen.
Het was 8 uur in de avond, nog geen bedtid voor mij. Wat was het een geile en lekkere dag geweest. Beter dan ik ooit had durven dromen.
Ik ging naar zolder, naar mijn computers. Wat was ik benieuwd naar de videobeelden, hoe goed zijn ze gelukt, hoe goed kun je alles zien wat er is gebeurt.
Twee ur later, was ik zeer gelukkig, alles stond erop en allemaal vanuit alle hoeken goed te zien.
In de speelkamer ruimde ik alles op, maakte de gebruikte attributen schoon en bracht alles in gereedheid voor de volgende dag.
In de woonkamer dronk ik nog een lekker glas wiskhy voordat ik ook naar bed ging. Peter lag opgekruld te slapen. Diep ademhalend lag hij rustig in zijn kooi. Wel kon ik zien dat zijn pik op spanning stond in de kuisheidsgordel.
Met een glimlach gleed ik onder de dekens en viel al snel in slaap.

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker, met een erectie. Ik keek opzij en zag dat Peter nog lag te slapen in dezelfde houding waarin ik hem gisteravond zag liggen. Niet raar dat hij nog sliep, een glas alohol met een halve slaappil werkt wel.
Ik liet hem slapen, zijn lichaam had de rust wel nodig.
Zelf ging ik heerlijk douchen, lekker scheren en nadenken over wat we nog meer konden doen vandaag.
Ik had me afgedroogd en liep naar de keuken voor een lekker kop koffie en een goed ontbijt, keek wat tv, even weer op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de wereld, en zo tegen 10 uur maakte ik Peter wakker.
“Goedemorgen Peter, wakker worden, vandaag gaan we de tweede ronde spelen” met zijn slaperige ogen keek hij mij een beetje verward aan, alsof hij niet wist waar hij was en waarom hij in de kooi zat.
Toen viel het kwartje, en begon hij te stralen en te glimlachen. “het was geen droom, het was allemaal echt”. Ik deed het deurtje open en hij kroop er met moeite uit.
“hoe gaat het met de pijn en je spieren?” vroeg ik. Peter keek heel opgewekt, “dat valt wel mee, Meester” ik liet mijn hand gaan over zijn rode billen, hij schrok trilde van genot en pijn.
“ga nar de badkamer, laat het bad vollopen en ga daar lekker ontspannen. Over een uur haal ik je op” Peter deed wat hem werd gezegd en liep naar de badkamer, en ik hoorde hoe het bad volliep.“Peter, het is tijd. Droog je af smeer je billen in met die zalf en kom in de keuken voor wat eten”
Een kwartiertje later liep Peter de keuken in, ging achter zijn bord zittten en begon te eten zoals alleen een jongen van 16 kan doen. Ik hield hem goed in de gaten.
In zijn glas melk had ik een “blauw pilletje” gedaan, en was benieuwd hoe snel dat ging werken.
Peter begon al ongemakkelijker te kijken. “Meester, mag het kooitje af, ik krijg een stijve en dat is zeer onaangenaam”
“ga staan en laat mij zien”
Het was een genot om naar te kijken, een stijve pik in een kuisheidsgordel.
Ik na twee tepelklemmen, zette die op zijn tepels, en verlostte zijn erectie. Ik speelde een beetje met zijn ballen, bewoog zijn voorhuid wat op en neer, net zo lang totdat er wat voorvocht uit zijn pik drupte. Een harde tik met mijn vlakke hand tegen zijn gevoelige ballen ontlokte een luide kreun uit zijn mond, en hij zakte op zijn knieën. “Dank U Meester, dank U voor het genot” zei hij met een gesmoorde stem.
Als de pil zijn werk geod zou doen, zou Peter zeker een uur of zes een erectie behouden.
Uit mijn verzameling had ik al een ballstretcher van 300 gram gepakt, en deze hing ik aan zijn ballen.
Wat hingen ze lekker laag, en wat was de huis rond de ballen lekker strak.
“zo Peter, ruim de tafel af en ga dan alles ik de keuken afwassen en opruimen”
Wat was het een mooi gezicht, een jonge jongen met een keiharde pik, ballen die bij iedere stap heen en weer zwaaiden.

De kerkklok sloeg 12, goed getimed. “peter, kom mee” ik liep voor Peter uit naar de douche. “Ga daar in de hoek, op je knieën en met je gezicht naar mij toe. Ogen dicht en mond open.”
Peter nam de houding aan, en zodra hj zijn mond opende begon ik te plassen, wat moest ik nodig.
Peter begreep direcht wat de bedoeling was en begon te drinken.
Ik liet hem daar in die houding achter. Eerst maar even opdrogen. Ondertussen bracht ik de kamer in gereedheid.

“Peter, vanmiddag wordt een zware middag” Hij glunderde toen ik het zei. “aan het eind van de dag mag je klaar komen”
Ik bond Peter vast in het midden van de kamer aan een haak ik het plafond, met zijn armen omhoog. Tussen zijn benen deed ik een sprijdstang. Dit voorkwam dat hij veel heen en weer bewoog.
Een blinddoek zorgde ervoor dat hij niet kon zien wat ik zou gaan doen.
Dus de eerste klap op zijn al rode billen met een pingpong batje verraste hem, en het vloekte het uit van de schrik en pijn.
“Dat is niet netjes Peter, vloek op een zondag” zei ik streng met een grote lach p mijn gezicht.
Peter kroop in één. “Sorry Meester, ik zal dat nooit meer doen”
“Nu verdien je 10 slagen, verdeeld over je lichaam, met een kleine zweep”
De eerste slag gaf ik op zijn glimmende eikel. Zijn lichaam reageerde direct en hij schokte heen en weer, de volgende acht slagen verdeelde ik over zijn billen, zijn rug, zijn buik zijn bovenbenen en kuiten. Alle slagen had hij ontvangen met alleen maar een kreun of een diepe zucht, gevolg door een beetje nahijgen.
“Nu komt de laatste, ben je er klaar voor” Peter knikte.
Ik ging voor hem staan, en harder dan de slagen daarvoor, sloeg ik op zijn door de stretcher strak staande ballen. Deze kwam aan. Dit had hij niet verwacht, hij schokte in zijn kettingen, hij schreeuwde het uit en de tranen sprongen in zijn ogen.
Ik liet even gaan, hij mocht op adem komen.
Ik haalde mijn vinger over zijn eikel en veegde er een dikke klodder voorvocht af, en bracht de vinger naar zijn mond. Peter begon er aan te sabbelenen werd wat rustiger.
“Dank U Meester, dat was heerlijk”
Terwijl Peter nog nahijgde en zijn tranen opdroog, bevestigde ik mijn e-stim voorwerpen aan zijn pik en ballen vast, smeerde de dildo in met vaseline en bracht die voorzichtig in.
Een mooi plaatje, een parachute om zijn ballen, twee banden om zijn pik, één bij de basis en één net onder de eikel. De tepelklemmen verving ik voor de e-stim varianten.
Alle vier aansluitdraden bevestigde ik an het controle kastje.
Ik drukte op een knop, en met een schok trok Peter zijn benen omhoog en hing alleen aan zijn armen. Hij kreunde omdat het stroom door zijn ballen schoot.
“Heb je nu een idee wat er gaat gebeuren, Peter” hij knikte.
De tepels krijgen een soort bijtende pijn te verwerken, en zijn penis een pulserende stroom, alles op een lage stand.
“Voelt dit lekker?” Peter knikte heftig “Ja Meester dit doet heerlijk pijn”
“ik laat je zo even achter, kom niet klaar. Doe je dat wel dan ga je irect naar huis en ik gooi je naakt en zonder kleren op straat”Zo liet ik hen een half uurtje genieten, hij had het moeilijk.
Ik ging de kamer binnen stopte het pulseren van zijn penis, dit ontlokte een diepe zucht van Peter. “dank U Meester, ik hield het niet lang meer”. dat kon ik best begrijpen, er hing een hele lange sliert voorvocht aan zijn eikel.
Zijn erectie was nog keihard, en begon al aardig rood te worden.
De intensiteit van de stims op de tepels deed ik omhoog, en de dildo in zijn anus liet ik een “prikkende” programma afspelen.
En zijn ballen kregen een speciale stand. Iedere minuut kregen die een stroomstoot te verwerken die aanvoelde alsof je er met een hamer op sloeg. Ik stelde hem in op nivo één.
Iedere stroomstoot op zijn ballen liet Peter kreunen van de pijn. “Hoe voelt dat Peter”
“Heerlijk Meester, dank U Meester”
“Ik ga een kop koffie zetten, ik wil dat je mee telt en wel zo luid dat ik het in de keuken kan horen. Als je bij de 15 bent kom ik weer”
“Één” kreunde Peter.
Juist op het moment dat peter 15 riep, stond ik voor hem en schakelde de e-stim uit.
Peter zweette over zijn gehele lichaam, zijn pik stond strak en fier overeind.
Peter hijgde “dat was pijnlijk, Meester maar we heerlijk”
“Hou je het nog vol? Ben je klaar voor de volgende ronde?” Peter knikte en had een grote glimlach om zijn mond.
Ik bevrijde Peter van alle e-stim apparaten, smeerde alle plekken in met een beetje lotion. Bij zijn pik aangekomen teasde ik hem door aan zijn pik te trekken. Hij begon van genot te kreunen en een paar neuk bewegingen te maken met zijn heupen.
Een ferme tik op zijn ballen maakte daar direct een eind aan, en met een ingehouden vloek zij Peter “Dank U, Meester”
“Mijn erectie oet pijn, Meester.” Klaagde peter
“Dat kan ik oplossen voor je” antwoordde ik. Ik nam een zweep van de muur en begon hem op op verschillende plekken van zijn lichaam te slaan. Zijn rug, zijn billen, zijn penis en eikel. Op zijn tepels.
Maar vooral zijn billen kregen het te verduren.
“Hoe voelt het nu?” vroeg ik met een grote grijns op mijn gezicht.
“Nu doen mij billen meer pijn dan mijn erectie, Meester. Dank U Meester.”
Peter kreeg een half uurtje rust, nou ja hij bleef wel hangen met een rood aangelopen erectie. Al zag je wel dat de werking aan het verminderen was.
Terug kwam ik met een tandpasta met een extra mint smaak, ook had ik een lekkere zalf in mijn handen. De zalf smeerde ik voorzichtig uit over zijn billen die rood waren en warm aanvoelden maar de huid was nog intact.
De tandpasta smeerde ik heerlijk uit over zijn ballen, zijn pik en eikel. Een dikke laag verstopte zijn pik.
Het duurde enkele ogenblikken voordat Peter realiseerde wat ikdeed en voordat het effect van de tandpasta in werkte op zijn ballen en pik. Peter begon te kreunen en te hijgen.
“het doet heel veel pijn Meester, maar het voelt verschrikkelijk geil”
Ik nam nogeen klein beetje tandpasta op mijn vinger. Deze haalde ik over zijn anus en stopte de vinger er een klein eindje in.
Het kreunen van Peter werd heviger en het hijgen ging sneller.
“Peter, nu moet je opletten. Ik ga je 100 vragen stellen. Ieder antwoord dat je goed hebt verminderd het aantal slagen dat je als afsluiting van deze dag krijgt.”
In het volgende uur, brandde de tandpasta in op zijn pik en ballen en anus, worstelde hij met de vragen. Peter gaf enkele goede antwoorden maar door alle ontberingen maakte hij nog meer domme fouten.
Uiteindelijk had Peter er 31 goed beantwoord.
“Dat worden 69 slagen verdeeld over je lichaam. En zoals de meeste dingen, aan het eind zit het venijn. Dit zal het hardste en moeilijkste worden voor je. Maar je mag klaar komen als we klar zijn.”
“ik ben bang Meester, maar ik ben er klaar voor en ik wil heel graag klaar komen.”
“Ga even snel douchen Peter, daarna gaan we wat eten en drinken. Over een minuut of 90 mag je komen.”

Peter liep voor mij de kamer in, zijn pik was nog maar een beetje onder de invloed van het blauwe pilletje. Hij trilde over zijn gehel lichaam, niet van de kou maar van de spanning voor wat er zou gaan gebeuren.
Ik bond Peter weer vast, armen omhoog, benen uit elkaar en een beetje voorover gebogen zodat zijn kontje een beetje uit stak.
“Jij gaat tellen” zei ik tegen Peter. Hij knikte want vanwege zijn brok in de keel kon hij niets zeggen.
Ik begon rustig op zijn billen, en Peter telde mee. 1,2,3
Ik verhoogde de intensiteit van de slagen, ze werden harder. De al zo getergde huid van zijn kontje spleet open en er kwamen rode striemen op. Peter bleef netjes door tellen. 33,34,35
Ik raakte zijn onderrug, zijn schouderbladen, zijn kuiten. Natuurlijk verga ik ook zijn reeds slap geworden pik en ballen niet.
Peter bleef door tellen, maar ondertussen stonden de tranen in zijn ogen en zijn stem had een snik als echo. 52,53,54.
De laatste 10 slagen gingen op zijn buik, tepels en bovenbenen, overal waar de zweep was geweest stonden diepe rode striemen en hier en daar druppelde er een beetje bloed uit.
Maar Peter telde al huilend door. 67,68,69.
Ik stopte en Peter ontspande zijn lichaam, en hing in de boeien.
Huilend en met een grote trotse lach om zijn gezicht zei Peter “Dank u Meester, dat was geweldig. Mag ik nu klaar komen?”
Terwijl hij daar hing, plaatste ik mijn mond om zijn pik en begon hem te pijpen, net zolang totdat hij weer stijf was. Toen begon ik hem af te trekken, dan snel op en neer bewegend met mijn hand, dan weer langzaam. Peter begon weer te kreunen, nu niet van pijn maar van genot. En te hijgen, steeds sneller.
Ik merkte dat hij op het punt stond om klaar te komen. “Ben je zover?” vroeg ik.
Hj knikte. “dan mag je klaarkomen”
Zijn pik begon te schokken en daar kwamen de stralen sperma, de eerst spoot wel een meter hoog en een meter ver. De anderen kwamen er achter aan.
Alle sperma was er uit, zijn pik bleef stijf staan. Ik pakte de staaf weer vast en begon weer op en neer te gaan. Nu kreunde Peter weer, maar minder van genot maar vanwege de overgevoeligheid.
Dit hield ik een half uur vol, Peter bleef een erectie houden en uit eindelijk kwam hij een tweede keer klaar. Ik stopte.
Hij zakte uitgeput in elkaar, en hing volledig in de gewichten. De striemen op zijn lichaam waren groter geworden, en alle kleine wondjes waren dicht.
“ik ga even weg, rust een beetje uit. Ik kom je zo halen”
Ik liep weg naar de douche en liet een lekker warm bad vollopen, deed er wat verzorgende schuim in.
Toen Peter in het bad stapte, was er natuurlijk wat pijn, maar wat overheerste was het genot van klaar gekomen te zijn en het warme water.
“Roep maar als je er ui wilt en genoeg er van hebt” zei ik tegen Peter.Twee uur later hoorde ik zijn stem. Hielp hem uit de badkuip, droogde hem af en verzorgde zijn huid. Op de beschadigde stukken huid smeerde ik een verzorgende zalf.
“kom we gaan wat eten en drinken, en dan is het tijd dat je naar huis gaat”
In stilte nog nagenietend van wat er allemaal gebeurt was at Peter, regelmatig keek hij naar mij met een grote glimlach om zijn mond en liefde in zijn ogen.
“De tijd is gekomen voor ons allerlaatste spel”, Peter keek mij met grote ogen aan, niet wetende wat er komen zou.
“blijf hier, ik ga wat ophalen”
Toen ik terug kwam dat ik een kuisheidsgordel in mijn hand met daar in een een sonde voor de plasbuis. Peter keek vol verbazing naar het geheel. “waar is dat slangetje voor?” vroeg hij
Dat gaat in je plasbuis, daar plas je dan ook door. Een beetje angst, maar meer geilheid sprak uit zijn ogen toen hij zei “is dat voor mij?”
Ik wenkte hem dichterbij en bracht de kuisheidsgordel aan, voorzichtig liet ik de sonde in zijn plasbuis zakken. Ik moest een beetje snelheid maken want ondanks dat hij al twee keer was klaar gekomen, alles heeft ondergaan, begon zijn pik weer te groeien.
Toen alle sopp zijn plaats zat vroeg ik “hoe voelt dat, geen pijn?”
De grijns van Peter sprak boek delen. Met trots keek hij naar zijn sieraad.
Toen deed ik het slot erop, en stak de sleutel in mijn zak.
Met een schrik keek Peter mij aan. “hoe krijg ik hem er nu af”
Ik pakte een enveloppe en schreef daar zijn adres op.
“Ik stuur de sleutel via de post naar je toe. Dat zal een paar dagen duren en daarna kun je je zelf bevrijden”
“Buk nu voor over” en ik duwde hem met mijn hand in positie.
Met mijn beide handen maakte ik zijn anus zichtbaar, en duwd daar ruw mijn pik in. Ik neukte hem hard en lang. Na een minuut of 20 haalde ik mijn pik er uit, draaide Peter om en propte mijn lul in zijn mond. Peter begreep de bedoeling en pijpte mij.
Het duurde niet lang of ik spoot alles achter in zijn keel, en Peter slikte alles door. Zoals als een echt sletje betaamd.

Op het station keek ik de verdwijnende trein na. Peter was heel stil de reis na het station toe, en gaf mij een heerlijke lekkere tongzoen voordat hij in stapte.
“Zie ik je nog een keer? Gaan we het nog een keer doen?” zei Peter met tranen in zijn ogen.
“Zeker” zei ik. “Wacht op de enveloppe met de sleutel, daar zitten nieuwe opdrachten bij.”
De tranen in zijn ogen bleven, maar er was weer een lach om zijn mond.
“Dit is het begin van iets heel moois. Stap nu in voordat de trein weg rijd”

Met pijn in mijn hart ging ik weer naar huis.
Gelukkig heb ik de video’s en foto’s nog.