Web Statistics


Homo verhaal - Van nieuwsgierig naar seksslaaf 1

Ik ben een 19 jarige bischierige jongen

Bij mij in de buurt is er een parkeerplaats bij een beetje bosachtig gedeelte waar het schijnt dat het een homo parkeerplaats is waar je voor zo'n 20 euro jezelf kan laten afzuigen door onderdanige jongens.

Ik zit zelf een beetje krap bij kas en was wel nieuwsgierig hoe dat ging. Makkelijk geld voor mijn gevoel.

Dus ik was savonds daar naartoe gereden. Mijn fiets bij wat bosjes gedumpt en naar de parkeerplaats gelopen. Ik keek een auto in en zag hoe een man afgezogen werd door een jongen. Ergens zag ik een busje die erg wiebelde. Daar zag ik hoe 2 mannen een jongen neukte van achter en voor.

Opeens hoor ik hey jij daar. Maak jezelf nuttig... hier komen! Van de schrik luisterde ik maar. Jou heb ik nog niet eerder hier gezien. Normaal doe ik dit niet zei ik terug.
Instappen zegt de man. Ik stap in en de man ook. Hij gooit zijn stoel naar achter en doet zijn broek open.Haal mijn lul er maar uit sletje en speel er een beetje mee. Ik voel aan zijn lul hij is behoorlijk groot maar nog niet stijf. Ik haal hem er uit en begin hem af te rukken. Al snel word zijn lul groter, dikker en harder. Heb je weleens iemand een pijpbeurt gegeven vroeg de man. Nee antwoorde ik, ik ben eigenlijk hetero en doe dit voor de eerste keer.

Begin dan eerst maar lekker mn lul te likken. Ik ga met mijn tong over zijn eikel en lik zijn voorvocht op. Hmmm lekker sletje. Opeens pakte de man me bij mijn haar. Momd open zegt hij streng. Ik doe van de schrik mijn mond open. Hij duwt zijn pik in mijn mond. Zuigen slet. Ik zuig aan zijn pik. Ik heb al het een en ander met een dildo geoefend dus kan het al wel een beetje. De man heeft alle controle en stuurt mijn hoofd. Op en neer de hele lul ga ik af.

Hmmmm goedzo sletje zegt de man. Nu gebrikt hij twee handen en begint me in mijn mond te neuken. Ik kokhals telkens wanneer zijn pik tot achter in mijn keel komt. Aaah jaa kreunt de man. Hij gaat steeds sneller en sneller. Ik kom roept de man. 5 dikke slierten sperma spuit hij in mijn mond. Slikken en blijf zuigen slet. Ik slik alles door. Nog een paar klodders volgen.

Goedzo sletje en de man duwt een briefje van 20 in mijn mond. Hij doet de deur voor me open en ik verlaat de auto. 2 andere mannen wachten me op.

We zagen je bezig sletje wil je nog meer verdienen. Hoe vies ik me ook voelde ik stemde in. Ik voelde me als een echt hoertje. Wat aan de andere kant ook wel weer geil was.Ik liep met de mannen mee naar een zwart mercedes busje. De deuren gaan open en er ligt een groot matras. Ze trekken me naar binnen en duwen me op mijn knien. De ene man heeft zijn broek al uit en zijn pik is al keihard. Ik word op het matras geduwd. De man gaat met zijn pik boven mijn gezicht zitten en duwt zijn lul naar binnen. Tot diep achter in mijn keel word ik geneukt. Tegelijkertijd word mijn broek losgemaakt en uitgetrokken. De andere man begon me te vingeren. Eerst ff je sterretje wat wijder maken. Na een kwartier van aangerand worden en een paal in mijn keel nemen staat de man op de andere man gaat nu boven me zitten en begint mijn mond te neuken. De andere man zijn lul zit vol met klodders slijm en duwt zijn pik tegen mijn kontje aan. Zachtjes duwt hij deze naar binnen en begint me te neuken. Steeds harder... steeds sneller en steeds dieper. Wat een geil gevoel gaf me dat als een hoertje door 2 mannen gebruikt te worden. Na een paar minuten hoorde ik keihard gekreun terwijl ik werd gebruikt. De mannen wisselen na een paar minuten weer om. Ik word in doggystyle positie neergezet en de andere man begint me te neuken terwijl ik de andere man weer lekkerpijp.

Ja ga door sletje... de man kreunde voluit terwijl hij dikke klodders zaad bij me naar binnen spoot. Slikken slet ik slikte alles door. Blijf pijpen hoer... nu begint de andere man ook te kreunen. Jaa oow jaa riep de man ah ik kom en hij trok met een ruk zijn pik uit mijn gaatje en spoot een lekkere lading sperma over mijn kont heen.

Ik kreeg pijn aan mijn kontje van het harde neuken. De man pakt een briefje van 50 en smeert het door zijn zaad heen tot het briefje een dikke klodder zaad bezat. Mond open hoertje. Ik gehoorzaamda en kreeg een sperma druipend briefje van 50 in mijn mond geduwd. Je bent een lekker hoertje zorg dat je er volgende week zelfde tijd weer bent. Heb ik €100 euro voor je. Dat klonk wel aantrekkelijk

Ik werd het busje uitgeduwd en ze reden weg. Ik ging weer zoeken naar mijn fiets. Thuisgekomen stop ik het geld onder mijn matras en ging eerst douchen. Wat was dat een geile avond...